Érdekes fádalmak topicja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és 20-21 éves korodra nõttél is? 😄
mert 175 vagyok, és világéletemben mindig magas akartam lenni, hátha van még esélyem xD
de azért behormonozni nem fogom magam, szal ha ez a testemnek a max, akkor így jártam :p
én pl. ha elszívtam egyet lenyugodott a pulzusom, mert alapból gyakran van vagy 80-90, és a közérzetem is kellemesebb lett.
de amúgy nem dohányzok, a füst miatt. kellemetlen nekem.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
aztán rászoktam a cigire 2 évvel ezelõtt és azóta nem vérzik
Nem lehet, hogy ez is csak olyan gyakorlat kérdése? Aki sok aprólékos munkát csinál, annak szerintem nem fog remegni a keze ilyen helyzetekben sem.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ja, és egy sör után sem jön elõ.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Igyá sokat 😄
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Nekem is szokott csak úgy,tavaly a suliba 2órán át szó szerint ömlött a vér és nem állt el,így pont lemaradtam egy nagy dogáról 😄
kiskoromban sürven vérzett, aztán 5-6éve abbamaradt.
2éve õsszel elõjött, csináltak egy nagy vizsgálatot, makkegészségesnek bizonyultam, és elis múlt az egész.
pár hete megint vérzett vagy 2-3x
Egyszerûen nem tudok enni, a hányinger környékez.
Aztán 1 hónapig lecsillapodott, azt tegnap este megint elõjött.
Már 2 hónapja munkaképtelen vagyok, folyamatosan járok a körzeti üldögélõbe, talán már kiderítik mi a fene van.
Ma kértem idõpontot tükrözésre meg ultrahangra.
Most legújabban azt fejtettem meg, hogy RSI az ami van nálam (ismétlõdõ stressz ártalom), sztem ezzel lehet hogy betaláltam, de majd még elmegyek megint dokihoz és vagy megcáfol vagy nem. Ez az RSI dolog elég általános, gyakorlatilag az egész felsõtestre kihathat, és amit csinálok az simán kiválthatja (sok számítógépezés melóhelyen és otthon, emellett gitározok ami szintén elég megterhelõ lehet a kéznek).
Akik lentebb írták az emésztési gondokat: én 17-18 évesen 58-60 kiló voltam, aztán ilyen 21-22 évesen elkezdtem súlyt felszedni, jeleneleg 85 kiló vagyok (kicsit fogynom kéne). Volt nálam is ilyen puffadás, rossz közérzet, hányinger stb. Simán az életmód okozza ezt, rendszertelen evés, szar minõségû kaja (gyorskaják, pizza, édesség stb.) és nem mellékesen a stresszelés (suli, munka, párkapcsolat stb.). Amint egy kis rendszert vittem az életembe (a kajálás területén is - sõt elõször erre figyeltem csak igazán) szép lassan elmúltak a panaszok olyan fél év leforgása alatt. Amúgy IBS-nek - irritábilis bél szindróma - nevezik ezt.
Minden szarba beleteszik, egy csomó üdítõben is van, sõt az összes rágóban.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
anno az osztályunkban volt ilyen "láz" hogy rákkeltõ meg mittom és akkor egy évi nem evett senki orbitot
Aszpartám lebomlásakor metil-alkoholra, fenilalaninra és aszparaginsavra bomlik. A metil alkohol pedig köztudottan rossz az egészségre. Ekkor néztem utána, hogy a Magyar Élelmiszer-biztonsági Hivatal vizsgálata szerint több metanol jut a szervezetbe egy feles pálinkával mint több liter aszpartámos üdítõitallal.
Habár tény, hogy a metil-alkohol, mint sejtméreg rákkeltõ hatást is elérhet, de a napi megengedett mennyiség 40 mg/testtömegkg/nap amit még bõven lebont a máj szóval semmi baj nincs... ez most egy hatvan kilós embernél 2,4 gramm, amikor egy 0,33-as üdítõ kb. 0,024-et tartalmaz. Szóval száz doboz üdítõt kéne meginnod a napi engedett mennyiség túllépéséhez. Nem hiszem, hogy megiszol ennyit. Szóval ez az aszpartám cucc akkora pánikkeltés.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
gyomormérete mindenkinek van
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
22vagyok, 186cm magas, 57kg...
annyit eszek mint 1 4tagu család...
18évesen elvittek kivizsgálásra h eszek azt mégse hízok...semmi bajom, makk egészséges vagyok...a leletekbõl csak annyi derült ki h gyors az anyagcserém..
attól h valaki vékony még nem kell anorexiázni -.-
Anyum mesélte, hogy a kórházban egyszer egymás után vettek ki minket, és mikor én következtem olyan lendülettel vett ki, hogy majdnem el is dobott 😄D (milyen jó is volt kicsinek... :-) ).
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Ha 18-19 évesen 47 kiló vagy akkor ott valami baj van
Elég lesz ezekbõl az élményekbõl! :S 😄 Talán egyik legszarabb érzés amit éreztem, amikor nem érzek egyáltalán valamit. Mert ha fáj akkor legalább érzem, hogy ottvan 😄D
nagyon szar érzés volt :s
egyáltalán nem éreztem a kezemet...
aztán elkezdtem a másik kezemmel maszírozni, és úgy jött vissza a kezem 😄DD
d az a legszarabb, ha tõbõl kimegy belõle a ér, mert ráfekszel, és az egész karod olyan mint egy rongybaba 😄
Én még csak zsibbadásra keltem fel egyébként, de az azért volt mert ráfeküdtem a kezemre pont rossz helyen 😄
Hiába próbáltam elmagyarázni h. ez valami más,õ váltig állította h. elkaptam valamilyen vírust a suliba vagy akárhol,és az csak egy véletlen egybeesés h. ezt már többször is elkaptam.
Azóta leszarom,nem vagyok hajlandó ezért az idõmet pazarolni h. a doki hülyeségeket magyarázzon.
Nekem szerencsére nincsenek ilyen problémáim.
sztem kétesélyes, vagy kisebb gyomkorfekély-féleség, az okoz ilyen hányásos panaszokat, vagy valamilyen ételallergia. valamilyen kajából esetleg van hogy hetekig nem fogyasztasz nagyobb mennyiségben, de ha egyszer igen az betesz...
én pl. soha a büdös életbe nem gondoltam volna hogy laktózérzékeny vagyok, most meg megtudtam, és nem fogyaszthatok túl sok tejeset, pedig szeretem..
Van h. eltûnnek a tünetek akár 2 hónapig is,aztán egyszer csak visszajön és 1-2 héten át 2-3 naponta rókázok mindenféle betegség nélkül,ami nem kisit tud kellemetlen lenni.
Viszont ez akkor is elõjön ha csak egy kicsit is többet eszek a kelleténél,ami fõleg a Karácsonyi ünnepekkor történik meg (gondolom ismeritek mikor a rokonok azt hiszik h. ha ünnep van akkor megbírjátok enni a 8fogásos ebédet) ilyenkor szinte mindennap fellépnek az elöbb említett tünetek.
De ez már nem egészen a topik témájához tartozik.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Nah nektek pláne ajánlom akkor ezt a hatha jógát! De ha nem sportolsz egyáltalán semmit, akkor tuti nem maradsz egészséges 😊 Legalább futni hetente 1-2 alkalommal, ha máshoz nincs (hétvégén).
Szerintem az nem olyan vészes (bár nem tudom pontosan hány éves vagy). Én 18 (már majdnem 19) évesen 47 kiló vagyok csak 😄 (de eleve kisebb vagyok, szóval már magasabb vagyok egy kicsivel mint a szüleim, bár azért nehezebbnek kéne legyek állítólag 😄 ).
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
egyszerûen olyan szintû hascsikarásokat éltem meg minden nap, hogy gyakran feküdtem hason mozdulatlanul, mert ilyenkor nem éreztem.
ez 10 éves koromra full elmúlt. és akkoriban sem értették, voltunk röntgenen, de nem találtak semmit.
mostanában szokott ez a fajta hascsikarás megint elõjönni. de mostanában már azt jelzi, ha mennem kell... 😄
A hasam pedig minden evés után fáj,néha erõsebben,néha gyengébben.
Remélem az idõ múlásával elmúlik...