Érdekes fádalmak topicja
← ElőzőOldal 7 / 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég durva dolgok történtek veled,remélem rendbe jösz.
Az oldal amit mondtatok látványilag nagyon szép.. 😊
Az oldal amit mondtatok látványilag nagyon szép.. 😊
Gondoltál már arra, hogy esetleg rossz a szemed? Ez is okoz fejfájást(legtöbbször!).
Vagy netalán magas a vérnyomásod? Attól is fájhat a fejed.
Menj el dokihoz mindenképp!
Vagy netalán magas a vérnyomásod? Attól is fájhat a fejed.
Menj el dokihoz mindenképp!
Na megyek is, viszem a leleteket, már lehet, elkészült a vérvétel eredménye, aztán majd kiderítik, hogy kell-e kemo, vagy sem. 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Jaja, (hiteles) orvosos gyûjtõoldalakon érdemes körülnézni, vagy ha még specifikusabb kell, a szorongok.hu-n tudnám ajánlani az orvoskeresõt ("Felfelé" menüpont).
Amúgy doki mondta, hogy a neten már minden betegségrõl lehet olvasni, az emberek sok mindenre gondolnak, kis részük be is jön, de nagyobb részt nem. Jobb olyanra hagyni a diagnózist, akinek tapasztalata van. A tapasztalat itt döntõ fontosságú.
EJJ.....hát az már nem vicc.
eliza: én azért megpróbálkoznék egy jó kávéval..
u.i: algoflexre nem lehet rászokni, egyszerûen ha fáj beveszed, az nem vitamin 😊
eliza: én azért megpróbálkoznék egy jó kávéval..
u.i: algoflexre nem lehet rászokni, egyszerûen ha fáj beveszed, az nem vitamin 😊
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Szerintem bárhol laksz, közelebb is találhatsz jó orvost.. csak keresni kell.
Jesszus, addig nem szeretnék eljutni :S.. Elég csúnya, amit leírtál.. Pécs nekem messze van, de ha minden kötél szakad, akkor elmegyek a jó orvosodhoz 😊.. Volt már olyan a környezetemben, hogy aprósággal indult, és durva dolog lett a vége..
Lehetséges, hogy alacsonyan van, és intenzívebben érzem a fájdalmat :S..
Vérnyomásom két számjegyû 😊, kávét ritkán iszom, viszont dohányzom.. Arról szeretnék leállni, de nem megy..
Félek a fájdalomcsillapítóktól, hogy rászokom, azt nem szeretném..
Vérnyomásom két számjegyû 😊, kávét ritkán iszom, viszont dohányzom.. Arról szeretnék leállni, de nem megy..
Félek a fájdalomcsillapítóktól, hogy rászokom, azt nem szeretném..
Nekem van. A háziorvosokról nincs túl sok jó véleményem, van itt egy új fiatal nõ házidoki, akihez épp egy szakítás után mentem valami bajommal (testileg is megviselt), azt elküldött pszichiátriára.
5 hónap múlva újra mentem hozzá, hogy szarul érzem magam, meg minden izületem fáj, rutinból gyógyított ...elküldött pszichiáterhez.
2 nap múlva 39 fokos láz, mozdulni nem bírtam, csak szédelegtem.
Aztán észrevettem, hogy meg van duzzadva egy rakás nyirokcsomóm, elmentem egy ismerõs normális orvoshoz, aki továbbküldött mindenféle vizsgálatra.
Vérkép nem lett teljesen rózsás, a nyirokcsomók többféle antibiotikumra sem reagáltak, az egyik beutalóra a doki ráírta, hogy "...non hodgkin ?"
Lehet, hogy nem kellett volna elolvasnom. 😊
Amúgy ezzel az orvossal maximálisan meg vagyok elégedve, belgyógyász, kardiológus. (Pécsi.)
5 hónap múlva újra mentem hozzá, hogy szarul érzem magam, meg minden izületem fáj, rutinból gyógyított ...elküldött pszichiáterhez.
2 nap múlva 39 fokos láz, mozdulni nem bírtam, csak szédelegtem.
Aztán észrevettem, hogy meg van duzzadva egy rakás nyirokcsomóm, elmentem egy ismerõs normális orvoshoz, aki továbbküldött mindenféle vizsgálatra.
Vérkép nem lett teljesen rózsás, a nyirokcsomók többféle antibiotikumra sem reagáltak, az egyik beutalóra a doki ráírta, hogy "...non hodgkin ?"
Lehet, hogy nem kellett volna elolvasnom. 😊
Amúgy ezzel az orvossal maximálisan meg vagyok elégedve, belgyógyász, kardiológus. (Pécsi.)
Elsõnek lehet érdemesebb a legegyszerûbb dolgokkal kezdeni, ahogy Matte is írta.
Ha ezek nem válnak be, akkor érdemes felkeresni egy jó háziorvost.
(több helyen elérhetõek speciális rendelések, mint például fejfájásambulancia, fájdalomambulancia 8vagy neveztessék bármilyen néven), de ilyen problémánál célszerû sorba járni, nem kell azonnal a legnagyobb puskával lõni...)
Ha ezek nem válnak be, akkor érdemes felkeresni egy jó háziorvost.
(több helyen elérhetõek speciális rendelések, mint például fejfájásambulancia, fájdalomambulancia 8vagy neveztessék bármilyen néven), de ilyen problémánál célszerû sorba járni, nem kell azonnal a legnagyobb puskával lõni...)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
hmm.. vérnyomásod? nem írtad mit mutat, pedig fontos.
kávét / cigit / teát kerüld.
Ha pedig alacsony (mondjuk két számjegyû) akkor kávé.
De lehet stressz/front. Ha voltál kivizsgáláson akkor gondolom komolyabb baj nem lehet. CT? Bár azt nem dobálják csak úgy.
Persze te érzed mennyire elviselhetetlen az a fájdalom. Nekem a hét 7 napjából 3-mon biztosan fáj a fejem, ilyen vagyok, megszoktam. Nem vagyok stresszes, vérnyomásom inkább alacsony mint normális.
próbálj ki valami egyszerûbb fájdalomcsillapítót (mondjuk ne cataflammal kezdj), mondjuk try algoflex. Ha az segít, akkor nem olyan vészes a dolog.
(ki tudja milyen a fájdalomküszöböd, erre próbálok rávilágítani)
kávét / cigit / teát kerüld.
Ha pedig alacsony (mondjuk két számjegyû) akkor kávé.
De lehet stressz/front. Ha voltál kivizsgáláson akkor gondolom komolyabb baj nem lehet. CT? Bár azt nem dobálják csak úgy.
Persze te érzed mennyire elviselhetetlen az a fájdalom. Nekem a hét 7 napjából 3-mon biztosan fáj a fejem, ilyen vagyok, megszoktam. Nem vagyok stresszes, vérnyomásom inkább alacsony mint normális.
próbálj ki valami egyszerûbb fájdalomcsillapítót (mondjuk ne cataflammal kezdj), mondjuk try algoflex. Ha az segít, akkor nem olyan vészes a dolog.
(ki tudja milyen a fájdalomküszöböd, erre próbálok rávilágítani)
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Tudom, sajnos 😞.. De utánanéztem, és nem lehet aszpartám.. Szóval vagy vérkeringés, vagy stressz :S.. Lehet mégis csak orvos kell nekem.. Most google-n rákeresek, az nem jelenti azt, hogy találok is jót.. Van saját tapasztalatotok orvosról?
Jaja valami vérkeringésdolog lehet, de én a helyedben megreszkíroznám a dokit, tudod, mennyit szajkózzák, hogy Mo-n évente érrendszeri megbetegedésekben stb. stb. ...
nekem gyakorta fáj és teljesen elzsibbad a csuklóm meg úgy általában a felsõ végtagjaim... vérnyomásprobléma lehet talán, de nem akarok orvoshoz menni vele mert még nem érzem annyira súlyosnak, nem szeretném ha véletlenül félrekezelnének...
Igen-igen 😊, orvos rengeteg csak tudni kell választani.
"Egészségügyi állapotod feltérképezésére" létrejött egy speciális hivatást követõ embercsoport, egyes kultúrákban orvosoknak nevezik magukat 😊 Netes öndiagnózisban sok a csapda.
Nincs olyan weblap, vagy hely, ahol le vannak írva a betegségek, és ha kell akkor tudjak keresni segítségek közül? Esetleg teljesen feltérképezik az egészségügyi állapotom?
sokat stresszelek ,problemazok mindenen. de allandoan! mindig torom vmin a fejem. aztan nem etkezek rendszeresen ,hanem ossze-vissza. sokat ulok a monitornal(munkaba 9,5 orat aztan meg otthon is). A valtozekony idojaras is betesz rendesen... de nalam foleg a sztressz miatt faj.. elfaradok idegileg.. teljesen kimerulok es olyankor le tudna szakadni a fejem.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Segítséget mindenképpen kéne kérned, hogy mi is lehet a bajod.
Ha csak ennyi lenne, kibújnék a bõrömbõl 😄.. De múlthéten nem igazán pusztított front a fejünk felett..
mekkano: Igazad lehet.. És akkor most hogyan tovább? Forduljak valakihez segítségért? Homeopátia, vagy pszichodoki, esetleg más?
Megnéztem a migrénes találatokat a google-n olyan dolgok nem történtek velem, amik le vannak írva.. Jó lenne találni vmit, ahol kapizsgálhatok..
mekkano: Igazad lehet.. És akkor most hogyan tovább? Forduljak valakihez segítségért? Homeopátia, vagy pszichodoki, esetleg más?
Megnéztem a migrénes találatokat a google-n olyan dolgok nem történtek velem, amik le vannak írva.. Jó lenne találni vmit, ahol kapizsgálhatok..
Tuti nem,arra csak rájött volna
Továbbra is állítom, hogy a tested közölni akar Veled valamit. Ez nem ilyen ezoterikus duma akar lenni, de a megmagyarázhatatlan fájdalmak általában pszichoszomatikusak.
Sziasztok!
még jó hogy te tudsz aludni eliza99 . Én konkrétan nem,pedig direkt leszoktam a kávéról is.Én is a stresszt tartom felelõsnek,mert manapság nem megy olyan könnyen az életem.
még jó hogy te tudsz aludni eliza99 . Én konkrétan nem,pedig direkt leszoktam a kávéról is.Én is a stresszt tartom felelõsnek,mert manapság nem megy olyan könnyen az életem.
Az alapállapotom nem olyan nyugodt, mint volt régebben, de ezt a rohanásnak tudom be, amit naponta lerendezek.. Elnyomnék magamban valamit? Nem úgy érzem.. Általában reggel hasít bele a fejembe, mikor kikelek az ágyból.. még jó, hogy az alvást nem befolyásolja :S..
Kajától fejfájás? Nem hiszem. Nekem fejfájás, izzadás és puffadás jött ki.Ez meg inkább stressz,mert amint megszüntek a gondok abba is maradt.
Nem vagy nyugtalan manapság?
Nem vagy nyugtalan manapság?
Lehet migrénem van :S? Megnézem a google-t, és ha gazdagodtam információval, írok..
Például az aszpartámra is gyanakszom, mert egy ideig tömtem magamba a Sprite-ot, és az energiaitalt :S.. Ez kb. fél éve volt.. Vizsgák, és munka keveréke hatására..
Csak pár napja kezdõdött, és abszolut nem számoltam vele, elõtte soha nem fájt.. Olyan ijesztõ..
Volt egy ismerõsöm, akinek az oldala fájt.. Nem tudták az orvosok, hogy mi a baja, és hirtelen lebénult fél oldalára :S.. Nah erre varrjatok gombot! Félek, hogy ezek a fájdalmak gyakran a kajával is összeegyeztethetõk!
Csak mert nem nagyon érzem magam stresszesnek.. Orion, neked mi váltja ki? Tudsz valamit errõl?
Volt egy ismerõsöm, akinek az oldala fájt.. Nem tudták az orvosok, hogy mi a baja, és hirtelen lebénult fél oldalára :S.. Nah erre varrjatok gombot! Félek, hogy ezek a fájdalmak gyakran a kajával is összeegyeztethetõk!
Csak mert nem nagyon érzem magam stresszesnek.. Orion, neked mi váltja ki? Tudsz valamit errõl?
Hát ez az, akkor esik le, hogy valami baj van, mikor már testi tünetek jelentkeznek... 😞 Addig elintézzük annyival, hogy rossz kedvünk van, hisztizünk...
nekem is allandoan faj :\ de mar megszoktam... sok stressz
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ha meg nem hardveres eredetû probléma akkor gondolom depis hangulat/magány/stressz v ezek testvérei idézik elõ. Próbálj lazítani v vmi kellemes idõtöltést találni, mert hacsak nem lúzerek voltak azok az orvosok, akkor életmód okozza.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Szia!
Nekem is gyakran fájt a fejem,de ez kimondottan stressztõl volt.Vizsgaidõszak...
Nem lehet, hogy neked is valami hasonló bajod lehet?
Nekem is gyakran fájt a fejem,de ez kimondottan stressztõl volt.Vizsgaidõszak...
Nem lehet, hogy neked is valami hasonló bajod lehet?
Biztos, hogy nem vagy stresszes, parás? A hosszútávú fejfájás attól a leggyakoribb (ha nincs szervi baj).
Az a vicces, hogy voltam orvos(ok)nál és mind mást mond, megröntgeneztek, és nem találtak semmit.. Majdnem mind egyet mond: Fájdalomcsillapító.. És ha én nem akarom szedni? Soha nem voltam gyógyszeres..
Sziasztok!
Pár napja istenesen fáj a fejem, gyakran lecsúszik a gerincembe...
Belülrõl nyomja szét a fejem :S, és nem tudom, hogy miért van..
Viszonylag minden rendben a hétköznapokban, csak néha kapom fel a vizet, de akkor mondjuk nagyon.. De nem tudok róla, hogy magamban tartanám az indulataim..
Van valakinek hasonló tapasztalata? Már nem bíírom!
Pár napja istenesen fáj a fejem, gyakran lecsúszik a gerincembe...
Belülrõl nyomja szét a fejem :S, és nem tudom, hogy miért van..
Viszonylag minden rendben a hétköznapokban, csak néha kapom fel a vizet, de akkor mondjuk nagyon.. De nem tudok róla, hogy magamban tartanám az indulataim..
Van valakinek hasonló tapasztalata? Már nem bíírom!
← ElőzőOldal 7 / 7