Bemutatták a Max Payne - Az egyszemélyes háború-t

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunkircsi
Hát nem is a textúrázott lowpoly fejre kell gondolni. Tessék visszaemlékezni a játékban szereplõ részek közötti átvezetõ "képregényekre".
Amúgy meg akármilyen oldalról közelítjük a dolgot, akkor sem találták el a main-figurát, sem hangulatilag, sem kinézetileg, sem színészileg. Márpedig egy játékadaptációnál ez az elsõ dolog, amivel be lehet cibálni a pc-játékost a moziba. Utána jön a story, stb, stb.

Ki korán kel, poligont lel.

Üzenem annak aki szerint max paynen volt bármiféle érzelem, hogy nem volt semmi és az egész játékba ugyan olyan fa pofát vágott. Szóval a filmbe ez nem számít hibának.
"A magány csak keserûséget szül és erõszakot. Max Payne (Mark Wahlberg) nem hitte volna, hogy a saját bõrén kell megtapasztalnia ezt. Jó zsaru volt, aki boldogan él a felesége és kislánya mellett. A családját azonban meggyilkolták. A tettesek egy új kábítószer hatása alatt álltak, és mostantól Maxnek csak egy célja van. Megtalálni a drog forrását. A dealerek közé áll, és a drogmaffia tagja lesz. A félhomályban él, a sötétet keresi, és egyetlen célja marad: a bosszú. Egyre mélyebbre jut, egyre borzasztóbb bûnök nyomára talál. Egykori társai és új szövetségesei is ellene fordulnak. Õ azonban mindenre hajlandó és nagyon sok mindenre képes az igazságért: pedig már alig emlékszik rá, hogy mi is az..."
mivaan? ezek milyen filmet néztek?!
én semmilyen beépülésre nem emléxem se semmilyen mélyebb borzalmakra meg stb...
szerintem csak egy kicsikét emlékeztet a játékra, nem gondoltam volna h. ekkorát fogok csalódni....
szval nem értem.. pedig reménykedtem... áhh.. 2/5 szerintem
xar xar, de vannak ennél xarabb filmek is...
Sajnos megnéztem a filmet. Az egy dolog, hogy a neveken kívül semmi köze a játékhoz.
De ez a film mindentõl függetlenül BORZALMAS!
Kusza, se füle - se farka (pedig egyszerû a történet), értelmetlen.
A színeszi játék szikráját sem lehet felfedezni a szereplõkön,
a kevés akciójelenet is silány és ötlettelen. Hangulat nulla.
A hangminõsége is szörnyû volt, a hangok szinte "csörömpöltek".
Többször elgondolkodtam, hogy fel kéne állni és kimenni a moziból.
(Bocs ha hosszú voltam.)
Megnéztem a linkedet...hibátlan találat. Érdemes megnézni.
Errõl pont a Doom jutott eszembe, hogy Mars, démonok meg pokolkapu helyett génmanipulált embereket kaptunk :S
Nekem fõleg egyvalamiért nem tetszett a film méghozzá azért, mert a sztorit olyan szinten írták át ráadásul egy tök értelmetlen valamire, hogy ihajj. Szálak hiányoznak teljesen, emberek tök más szerepben (Max Payne aktakukac? Könyörgöm a családja halála után beállt a DEA-hoz, hogy megtalálják a drog forrását BB, mint Aesir biztonsági fõnök??) Látszik, hogy rohadtul köszönõviszonyban sem voltak MAGÁVAL a játékkal... ja mert a nevek stimmelnek.. hát gratula ilyenekkel járatják le a játékadaptációkat.
én nem láttam a filmet, de kezdhetném ott, hogy a fõszereplõnek eleve ugyanaz a neve. nem emlékszem, hogy mi, de ez már nem "semmi"
Én végignyomtam a játékot és szerintem semmi köze sincs a filmnek a játékhoz!!!!
ha valakit érdekel, ez egy jó kis videó:
Max Payne

az eleje review, utána végigmegy a játék sztoriján videóbejátszásokkal.
ziipp
Valami ilyesmi szintre számítok én is. Mindenesetre egy letöltést azért megér, mert az angyalos cgi tuti jó lesz.

ziipp
Játssz a játékkal elõször!

magus
miért, a családod kiírtását te hogy reagálnád le, ha nem búskomoran? kackac?

észkombájn
hunkircsi
Hehe, az "észkombájn" kifejezést csak most vettem észre...<#hehe>
Ne csak magyarországi viszonylatban tessék gondolkozni!

hunkircsi
Már egy ideje nem kis hazánkban tartózkodok. Amúgy, ha a trailer nem csigázott volna fel annyira, akkor nem vettem volna a fáradságot, hogy beüljek a premier elõtti vetítésre.
Most mondom, hogy ha ezt a filmet nem úgy adják el, hogy MAX Payne, hanem valami XY fõhõs, akkor valami irdatlant bukott volna, és hozzánk lehet, hogy csak DVD-n jutott volna el. Ez az akciófilmek szégyene, mivel olyan alapvetõ rendezõi hiányosságok tapasztalhatók benne, hogy kész. A történet vonalvezetésérõl már nem is beszélek. Kár belé a karakter.

magus
na ezért aztán érdemes volt cikket írni, sok információtartalommal bírt

már voltak vetítések külföldön, voltak idehaza is a sajtónak, mozisoknak. aki akarta, megnézhette. (egyelőre idehaza is az az általános vélemény, azok közül, akik látták, hogy közepesen gyenge - persze akadnak visszafogottam dicsérő vélemények is.)

engem továbbra is az szomorít el, hogy az imdb-n már most kvázi a hitman alatt van, pedig annak idején, a hitman az első héten még 6.9-nél volt.
tommyg
Milyen moziból? Amikor jöhõhéten kezdik el adni a moziba észkombájn!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

hunkircsi
Na, megnéztem. Egy óra után majdnem felálltam, és kijöttem a moziból. Nevetséges az egész. Annak idején odavoltam a játékért, és nem is a grafika miatt, hanem, mert olyan hangulata volt, hogy teljesen magával ragadott. Pörgõs volt, adrenalinpumpáló, és tömör akció.
A film ellenben, ha játékadaptációként tekintünk rá, akkor gyenge kettes, ha akciófilmként, akkor gyenge közepes.
Belett etetve a közönség a trailerrel (többek között én is), és a film meg, háááát. A fõhõs sehol nem hozza a MAX Payne karakterét, és nem csak azért, mert nem hasonlít rá, hanem mert egyszerûen nem tud belebújni a játékszereplõ bõrébe. Oda kellett volna ültetni a gép elé, aztán jáccál! Nem búskomor pofával állni és felidézni a családja kiírtásának az emlékeit.
Szóval szerintem még a Hitman is jobb volt, mint játékadaptáció, persze ott sem lett nagyon eltalálva a fõhõs, de legalább voltak pillanatok, amikor felidézõdtek bennem a játék emlékei.

QuippeR
más meg ha Wahlberget látja meg, akkor kapcsol el, ez ízlés kérdése.

egyébként én nem mondom, hogy Joel Gretsch-el kellett volna forgatniuk, totális anyagi csõd lett volna, hiszen a fickó nem sztár. MW sokkal jobb választás volt nagyon sok szempontból. mindössze arról van szó, hogy ránézésre Gretsch-rõl nekem sokkal inkább eszembe jut Max Payne.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Dynamic
Nyílván nem úgy értettem, hogy akár egy szõke, hosszúhajú fickó egy piros atlétában eljátszhatta volna MP-t. Tisztában vagyok vele, hogy a szereplõre jellemzõ stílusjegyeket át kell hozni a játékból, de nem azt tartom elsõdleges szempontnak, hogy egy az egyben úgy nézzen ki, mint a játékbeli figura.
Egyébként Mark Whalberg se lenne olyan rossz, ha nem 1 centis hajú Max Payne lenne, hanem kicsit hosszabbra hagyták volna séróját😊
Mint pl. itt.
ziipp
Mellesleg én nem hiszek abban, hogy a karakterek közti hasonlóságon, múlik a film sikere.

Hát izé. Nem. Ha elég jó a színész, akkor talán. Ilyen alapon felesleges a szereplõválogatás, hisz' tök mindegy, hogy mennyire hasonlít az eljátszott karakterre...

Max Payne-ben fontos, hogy hasonló kinézetû forma legyen, mert ez is a hangulathoz tartozik, ahogy Marlon Brando helyett is érdekes lett volna egy Hasselhoff keresztapaként. :b Számomra furcsa Whalberg jól lakott napközis feje Mr. Maximum Pain szerepében. :b

Másrészt a bullet-time miatt már korábban el kellett volna készíteni ezt a filmet, mert ma már ilyen Boszorkánykard 'tizenhárom órakor a Viasaton' sorozatokban is használják. Aztán a játéknak volt egy sötét, már-már szürreális hangulata, amit a trailerek alapján sikerül felhígítani, majd szétmázolni. A készülõ Spirit jobban hasonlít a játékra, több benne az õrület.

ziipp
Feltûnt neked a cikk olvasása során, hogy még Viktor sem látta a filmet? Szép lenne, ha elõre ítélkezne.

Dynamic
"naja, Joel Gretsch"
Speciel ha én meglátom az ipsét, egybõl csatornát váltok.
Mellesleg én nem hiszek abban, hogy a karakterek közti hasonlóságon, múlik a film sikere.
"lehet, hogy mégsem a Max Payne lesz a 2. játékadaptáció, ami jól sikerül? "

Mi volt az elsõ? :o (szerintem eddig legalább 3-4 jó volt, csak azért)

A Disturbia hatalmas siker volt - iszonyatosan olcsó film, nulla sztár-power, semmi oka nem volt arra, hogy ne 10 milliót hozzon összesen, erre a 35. legsikeresebb film az évben. Holywoodra nem jellemzõ, hogy olyan film, ahol egy ismert szereplõ vagy robbanás sincs (és nem feldolgozás, nincsenek benne ismert karakterek), ekkorát kaszáljon. Mondom: ha egy Max Payne egy Wahlberg-kaliberû névvel annyit hoz amennyit, akkor a Disturbiának nem lett volna szabad, csak jóval kevesebbet. És mégis.

De mindegy, siker-nem siker, ezt a stúdió dönti el: direkt nem is említettem az Indyt és a Transformers-t, amely filmekbe még a Disturbia sikere elõtt került be.

Az Eagle Eye sikere pedig mindezt csak igazolta - hiszen a 30 milliós nyitás mutatja, hogy a közönség megõrül érte, a 100 millió közeli végeredmény pedig minden filmnek dicséretére fog válni - az pedig, hogy tetszik a közönségnek, lemérhetõ azzal is, hogy 40% alatt csökken a bevétele hétrõl-hétre. Ergó, rá lehet filmet építeni, ha bevételt nézzük. Egy ideig. Kérdés, hogy mernek-e és, hogy mi lesz a következõ "saját" filmje.
Nahát, Vik'. Lehet elfogulatlanul is írni. 😊
Én nem láttam, de csak rosszat hallottam róla.

koschwarz
labuff tipikusan az a gyerek, aki bekerült egy anyagilag nem túl sikeres (bár nem is sikertelen) de kritikailag elismert produkcióba (disturbia), így kapóra jött két olyan címnél, ahol akár én is játszhattam volna indy fiát vagy egy baszomnagy robot cimbijét, akkor is sikeres lett volna. itt a sasszem, amit viszont már nem tud elvinni egyedül a hátán, buktás...szóval labuff még messze van bármiylen aa, vagy a kategóriától.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nem rossz okfejtés bár kicsit hibádzik😊

"The list was created by veteran entertainment journalist James Ulmer, who developed a 100-point method to quantify a star's value to a film production, in terms of getting a movie financed and the cameras rolling. The Ulmer Scale also takes into account an actor's history (box office successes vs. failures), versatility, professional demeanor, and ability and willingness to travel and promote movies.

Will Smith topped the rank as highest paid actor in 2008. Tom Hanks and Tom Cruise topped the latest ranking in 2006. Ulmer's latest Top Ten List, from 2006, also includes:

* Jim Carrey
* George Clooney
* Russell Crowe
* Johnny Depp
* Nicole Kidman
* Leonardo Dicaprio
* Jude Law
* Brad Pitt
* Julia Roberts<2>

The 2008 list also includes:

* Chris Tucker (Unofficially with his $25 million dollar price tag for the Rush Hour film franchise)
* Eddie Murphy
* Mike Myers
* Angelina Jolie
* Keira Knightley"
Forrás:Wiki
Amúgy a gugli használata nem bonyolult,ezt üzenem a többi lusta vakegérnek,akik kommenteltek ide😊
Ez teljesen igaz, Lábáff esetében (MÉG) hülyeség listákról beszélni, hiszen csak két "saját" filmje volt, de mindkettõ jobban nyitott, mint a Marky Mark-összes. Még mindig ott téveszted el, hogy a minõséget és a mennyiséget kevered. Hiába jobb szerint Wahlberg, kapott maga alá egy max Payne brandet és a neve 18 millió dollárt hozott a hétvégén. Lábáff egy totál ismeretlen Disturbiát 22 millióval nyitott, rossz belegondolni, hogy a Max Payne-t mennyivel nyitotta volna😊 Utána meg jött a két nagy mozi, amit ugyebár nem õ adott el, de a Sasszem már 29M-s volt (ennyit csinált Wahlberg Shyamalan-hátszéllel, hiszen a Happeninghez, mint az elõzõ filmjeinél is, a rendezõ is erõs brandet adott.)

Nem mellesleg ez is érdekes, hogy mely rendezõknek van neve, ami elad egy filmet - megint csak, minõség és (pénz)mennyiség nem függ össze. Gondolom nem kell ecsetelni, hogy Ridley Scott a többség szerint jobb, mint Shyamalan és mégis, csak Scott nevével nem lehet eladni egy filmet. (Shyamalan 5 "neves" filmjébõl 4 nyitott 30 millió felett, de még a nullasztáros Lány a vízben is 18 millióval, míg Ridley utolsó 5 filmjébõl csak egy nyitott 20 millió fölött, de volt olyan, ami összesen 7 millót hozott, és a Hazugságok hálója Crowe-val és diCaprióval csak 13 millió.

Szóval, ha rendezõk, akkor Spielbergen és Shyamalanon kívül nem soknak van pénzt hozó neve.

Amúgy olykor a lista is bicsaklik, hiszen George Clooney-t mindenki A-listásnak hinné, holott, ha kivesszük az Ocean's-filmeket, ahol ott volt Pitt és Damon is, akkor 2001 óta leforgatott 11 filmje közül egy nyitott 19 millióval (Pitt is benne van), a többi max 12 millióval - legalábbis az a kettõ, ahol volt nõi partnere, mint Zeta Jones vagy Zellweger. Ha ezeket is kivesszük, akkor a saját filmjei csak pármilliót hoztak - az más kérdés, hogy Clooney direkt nem kommerszeket csinál, hiszen annak idején a Tökéletes vihart simán eladta 40 millió fölött, ahol ki is volt a partnere? Egy bizonyos mark Wahlberg, hogy bezáruljon a kör.
Oké, legyen Wahlberg B-listás, de azt jó lenne tudni hogy Viktor szerint Shia LaBeouf mitõl A-listás? Hozzá kébest Wahlberg AA-listás.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Értem én, de legalább olyanokat irtál volna, akik tényleg eladják a nevükkel a filmet: Tom Cruise, Hanks, stb. Jim Carrey milyen filmekben szerepel újabban Dick és Jane, meg a 23-as szám. Jó nagy bukták voltak. Julia Robert forgat még egyáltalán? ÖÖÖ. Mi a különbség a B-lista és a B-kategória között? Gyanitom, hogy csak a megfogalmazás.
Oké, Viktor! Mark Wahlberg (jaj, bocs: MW) B listás szinész. Mire alapozod? Arra, hogy olyan filmekben szerepel, amik közel sem B filmek? Tudod ki a B listás szinész: Eric Roberts pl. Szóval, mielõtt ökörséget irsz, legalább nézd meg, hogy olyan irtál-e, amit alá is tudsz támasztani. Vagy egyszerûen csak azért irtad, mert már a múltkor is leordították a hajad érte? Olcsó fogás.
nekem az egyik kedvenc színészem én tuti nézem a filmet amiben õ van

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Jelen állás az IMDb-n a bemutatás után 5 nappal, idáig 6021-en szavaztak:

1,503 szavazat 25.0% 10 pont
411 6.8% 9
728 12.1% 8
834 13.9% 7
728 12.1% 6
502 8.3% 5
352 5.8% 4
296 4.9% 3
227 3.8% 2
440 7.3% 1

<#hehe>
Tower Guard
A Max Payne játék inkább elsõ osztályúnak számított abban az idõben, nem pedig B kategóriásnak.

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

tommyg
ez milyen módon kapcsolódik ide? szerintem nemkéne ezt a filmet uwe boll filmekhez hasonlítgatni

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Olvassátok el ezt a hírt is, ide kapcsolódik:

http://www.sg.hu/cikkek/63418/a_legrosszabb_jatekfilmek

Chocho
Silent Hill?

Gaming is believing.

Szerintem is gáz. Bár még nem láttam, de valahoy jók szoktak lenni a megérzéseim. Sikerült ebbõl is egy B-kategóriás, Hitman-szerû lövöldözõs, gyilkolós limonádét csinálni.

Ehhez a Sin City-s megoldás kellett volna...
tommyg
ja akkor sorry, thx<#eljen><#smile>

Zocsi
Én ezek után még inkább várom. Múlt héten gyorsan végigjátszottam a játék elsõ és második részét is. Qrvajó sztorija van és nagyon fasza a kissé sötét, de szarkasztikus humor, ami Payne-nek van. Remélem jutott belõle a szövegkönyvbe is...
Arra vagyok a leginkább kíváncsi, hogy egy alapból kicsit talán kusza sztorit, hogy lehet túlrendezni? Meg, hogy mennyire tudták Max érzelmi leépülését megjeleníteni. Én várom.

Figyelem! A "B-lista" és a "B kategória" nem ugyanaz! Az A-listán olyan színészek vannak, akiknek a neve garantálja a film sikerét, és minden nagy színészt tartalmaz, ezek például: Jim Carrey, George Clooney, Russell Crowe, Johnny Depp, Nicole Kidman, Julia Roberts.

Ehhez képest Mark Wahlberg B-listás, ami már szerintem szép eredmény ahhoz képest, hogy egy egykori iskolázatlan gengszterrõl van szó, akit a bátyja, Donnie indított el a rapzenei pályán, majd Calvin Klein modell lett, végül színész.

Lássuk be, messze van még az A-listától, de reméljük, egyszer eljut oda.

Több info: A-list (Wikipedia)

Nothing to say

jaja én is az elsõ legjobb játékadaptációt keresem...
mert ugye Viktor mondta, hogy lehet hogy nem ez lesz a második, de azt már baszik elárulni melyik a legjobb bár valószinüleg ahhoz is objektívan állna hozzá...

bevétel alapján a tomb raider a legjobb...dehát a bevétel nem mérvadó egy film megítélésében ugye..
"Közepesen nyitott, a kritika utálja, a közönség visszafogott - lehet, hogy mégsem a Max Payne lesz a 2. játékadaptáció, ami jól sikerül?"

Azon filózok itt magamban, hogy melyik játékadaptáció volt az, amelyik jól sikerült...

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

SRobert
az. csak nem a megfelelõ embernek szólt be. 😊

amúgy adtak itt magyarországon valaha az életben bármelyik filmnek is értelmes alcímet? 😊

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

passatgt
attl függetlenül tényleg hülyeség😊

cumi<#eplus2><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

<#hehe><#eljen>nagyon kemény vagy, beszarás<#hehe>
Oldal 1 / 2Következő →