Bemutatták a Max Payne - Az egyszemélyes háború-t
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt még mindig nem értem VIKTOR hogy miért írod egy Oscarra jelölt színészre hogy B szinész
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Látod látod.
Így kell egyetlen hozzászólással baromira leégetni magad 😄
Így kell egyetlen hozzászólással baromira leégetni magad 😄
Gaming is believing.
omg viktor de egy kretén vagy omglolasd roflmaostc<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Mi az, hogy egyszemélyes háború? xDD harcol maxpayne magával? _AD:SA:A_
Talán egyszemélyes hadsereg...
<#banplz>#banplz>
Mi az, hogy egyszemélyes háború? xDD harcol maxpayne magával? _AD:SA:A_
Talán egyszemélyes hadsereg...
<#banplz>#banplz>
6 fölött teljesen korrekt egy film, ha a témát/alapötletet szereti az ember. Olyan egyszer-kétszer nézhetõs, nem pénzt visszakövetelõs kategória a 6-7 pontos film.
naja, Joel Gretsch.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A Starcraftet dolgozzák fel és én már meg is veszem a premieres jegyemet a filmre! Max Payne jó volt játékba ezt is megkockáztatom de ha jól megcsinálják a SC-t akkor biztos h sokan ott lesznek fõleg ha az SC2 után jön
Én egyet értek az elsõ kettõ hozzászólóval. Ha õk várják a filmet és letojják a "szakikat", akkor õk várják a filmet és letojják a "szakikat".
Példának okáért ha jól emlékszem, USA-ban (pitebaszók hazája) igencsak buktázott az Oscar, ami számomra valaha készült egyik legzseniálisabb film.
Példának okáért ha jól emlékszem, USA-ban (pitebaszók hazája) igencsak buktázott az Oscar, ami számomra valaha készült egyik legzseniálisabb film.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Sajnos én számítottam ilyesmire a tréler alapján.
Ebben a szituban sztem a fõszereplõvel is gond van (pedig bírom Wahlberget), egyszerûen semennyire sem hasonlít a játékban megismert karakterre, minimum 3 jó (akár nála is jobb) színészt lehetett volna keríteni Payne szerepére, akik koruknál fogva és külsõ hasonlóságok terén is korrektebbek a szerepre.
Ebben a szituban sztem a fõszereplõvel is gond van (pedig bírom Wahlberget), egyszerûen semennyire sem hasonlít a játékban megismert karakterre, minimum 3 jó (akár nála is jobb) színészt lehetett volna keríteni Payne szerepére, akik koruknál fogva és külsõ hasonlóságok terén is korrektebbek a szerepre.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mindenesetre én moziban nézem meg a filmet, amint lehetõségem (idõm...) lesz rá. A trailer alapján nem lesz rossz. Nyilván nem egy filmesztéta sálasbölcsész álma a dolog, de istenem, nem is igazán nekik készült ez a film.
U.I.: Amúgy mi van a Payne and Redemption címû független filmmel? Évek óta más sincs a fórumukon, mint hogy "majd jön". Ennyire kifogytak a pénzbõl, vagy jogi buktatóik vannak?
U.I.: Amúgy mi van a Payne and Redemption címû független filmmel? Évek óta más sincs a fórumukon, mint hogy "majd jön". Ennyire kifogytak a pénzbõl, vagy jogi buktatóik vannak?
Gaming is believing.
Nekem tetszett a hitman is😊
de, hogy max payne is legyen. kissé aggasztó, hogy már most, amikor még jórészt csak rajongók nézték meg a filmet, az imdb-n a hitman szintjén van (6.4/10), ami az elsõ pár napja után még 7/10 környékén volt.
De most a Szekeres Viktor droidunk kitett magáért. Tud õ írni, ha akar...
Max Payne tipikus B sztori. Mármint a játék. B filmötletet átvinni játékba nagyon nagy móka, ugyanis ki ne szeretne legyõzhetetlen bosszúálló zsaru bõrébe bújni? Játékiparban hihetetlen nagy kuriózum az ilyen. Ám egy B film ötleten alapuló játékból filmet csinálni szerintem öngyilkosság. Busszúálló zsaru sztorik már a 70-es években voltak, és minden évben jön ki egy ilyen sztorin alapuló mû. Kapásból a tavalyi meg az idei évbõl tudnék 3-at mondani.Szóval lehetetlennel próbálkoztak a Max Payne készítõi. Fantasztikum, meg a földöntúli lények, gondolom csak szimbolizálnak valamit, konkrétan nem részei a filmnek, és véleményem szerint csak színesíteni akarják, ízt akarnak vinni a sztoriba.
Az Unreal 1, a Half-life-ok és a két Max Payne volt a legnagyobb kedvencem, utóbbiból fõképpen a második. Nagyon örülök a filmadaptációnak és elõre érzem, hogy jó filmet csináltak belõle. Várom! 😊
Egy kritikus pedig hogyan is érezhetné ezt, ha egyszer (s ezt nem tudom, így van-e) nem játszotta végig a játéko(ka)t? Az Unreal 1-et még valaki megcsinálhatná, igazán, sõt lehetne Starcraft mozi is, dehát ezek csak álmok....
Egy kritikus pedig hogyan is érezhetné ezt, ha egyszer (s ezt nem tudom, így van-e) nem játszotta végig a játéko(ka)t? Az Unreal 1-et még valaki megcsinálhatná, igazán, sõt lehetne Starcraft mozi is, dehát ezek csak álmok....
← ElőzőOldal 2 / 2