78
  • opeca
    Szerintem is gáz. Bár még nem láttam, de valahoy jók szoktak lenni a megérzéseim. Sikerült ebből is egy B-kategóriás, Hitman-szerű lövöldözős, gyilkolós limonádét csinálni.

Ehhez a Sin City-s megoldás kellett volna...
  • tommyg
    ja akkor sorry, thx
  • Zocsi
    Én ezek után még inkább várom. Múlt héten gyorsan végigjátszottam a játék első és második részét is. Qrvajó sztorija van és nagyon fasza a kissé sötét, de szarkasztikus humor, ami Payne-nek van. Remélem jutott belőle a szövegkönyvbe is...
    Arra vagyok a leginkább kíváncsi, hogy egy alapból kicsit talán kusza sztorit, hogy lehet túlrendezni? Meg, hogy mennyire tudták Max érzelmi leépülését megjeleníteni. Én várom.
  • Yutani
    Figyelem! A "B-lista" és a "B kategória" nem ugyanaz! Az A-listán olyan színészek vannak, akiknek a neve garantálja a film sikerét, és minden nagy színészt tartalmaz, ezek például: Jim Carrey, George Clooney, Russell Crowe, Johnny Depp, Nicole Kidman, Julia Roberts.

Ehhez képest Mark Wahlberg B-listás, ami már szerintem szép eredmény ahhoz képest, hogy egy egykori iskolázatlan gengszterről van szó, akit a bátyja, Donnie indított el a rapzenei pályán, majd Calvin Klein modell lett, végül színész.

Lássuk be, messze van még az A-listától, de reméljük, egyszer eljut oda.

Több info: A-list (Wikipedia)
  • CaptainRumi
    jaja én is az első legjobb játékadaptációt keresem...
    mert ugye Viktor mondta, hogy lehet hogy nem ez lesz a második, de azt már baszik elárulni melyik a legjobb bár valószinüleg ahhoz is objektívan állna hozzá...

bevétel alapján a tomb raider a legjobb...dehát a bevétel nem mérvadó egy film megítélésében ugye..
  • Doktor Kotász
    "Közepesen nyitott, a kritika utálja, a közönség visszafogott - lehet, hogy mégsem a Max Payne lesz a 2. játékadaptáció, ami jól sikerül?"

Azon filózok itt magamban, hogy melyik játékadaptáció volt az, amelyik jól sikerült...
  • SRobert
    az. csak nem a megfelelő embernek szólt be. :)

amúgy adtak itt magyarországon valaha az életben bármelyik filmnek is értelmes alcímet? :)
  • passatgt
    attl függetlenül tényleg hülyeség:)
  • lama king19
    cumi
  • sandor8206
    nagyon kemény vagy, beszarás
  • tommyg
    Azt még mindig nem értem VIKTOR hogy miért írod egy Oscarra jelölt színészre hogy B szinész
  • Yv@n
    Látod látod.
    Így kell egyetlen hozzászólással baromira leégetni magad :D
  • Chocho
    Nesze. Kb két perc használni a Google-t.
  • AzUs
    omg viktor de egy kretén vagy omglolasd roflmaostc
    Mi az, hogy egyszemélyes háború? xDD harcol maxpayne magával? _AD:SA:A_
    Talán egyszemélyes hadsereg...
  • MrBlowfish
    6 fölött teljesen korrekt egy film, ha a témát/alapötletet szereti az ember. Olyan egyszer-kétszer nézhetős, nem pénzt visszakövetelős kategória a 6-7 pontos film.
  • QuippeR
    naja, Joel Gretsch.
  • darkhill
    A Starcraftet dolgozzák fel és én már meg is veszem a premieres jegyemet a filmre! Max Payne jó volt játékba ezt is megkockáztatom de ha jól megcsinálják a SC-t akkor biztos h sokan ott lesznek főleg ha az SC2 után jön
  • tomcsa4
    Én egyet értek az első kettő hozzászólóval. Ha ők várják a filmet és letojják a "szakikat", akkor ők várják a filmet és letojják a "szakikat".

Példának okáért ha jól emlékszem, USA-ban (pitebaszók hazája) igencsak buktázott az Oscar, ami számomra valaha készült egyik legzseniálisabb film.
  • Blasta
    Sajnos én számítottam ilyesmire a tréler alapján.
    Ebben a szituban sztem a főszereplővel is gond van (pedig bírom Wahlberget), egyszerűen semennyire sem hasonlít a játékban megismert karakterre, minimum 3 jó (akár nála is jobb) színészt lehetett volna keríteni Payne szerepére, akik koruknál fogva és külső hasonlóságok terén is korrektebbek a szerepre.
  • Chocho
    Mindenesetre én moziban nézem meg a filmet, amint lehetőségem (időm...) lesz rá. A trailer alapján nem lesz rossz. Nyilván nem egy filmesztéta sálasbölcsész álma a dolog, de istenem, nem is igazán nekik készült ez a film.

U.I.: Amúgy mi van a Payne and Redemption című független filmmel? Évek óta más sincs a fórumukon, mint hogy "majd jön". Ennyire kifogytak a pénzből, vagy jogi buktatóik vannak?
  • Ps1ch0
    Nekem tetszett a hitman is:)
  • winnie
    de, hogy max payne is legyen. kissé aggasztó, hogy már most, amikor még jórészt csak rajongók nézték meg a filmet, az imdb-n a hitman szintjén van (6.4/10), ami az első pár napja után még 7/10 környékén volt.
  • nessboth
    De most a Szekeres Viktor droidunk kitett magáért. Tud ő írni, ha akar...
  • nessboth
    Max Payne tipikus B sztori. Mármint a játék. B filmötletet átvinni játékba nagyon nagy móka, ugyanis ki ne szeretne legyőzhetetlen bosszúálló zsaru bőrébe bújni? Játékiparban hihetetlen nagy kuriózum az ilyen. Ám egy B film ötleten alapuló játékból filmet csinálni szerintem öngyilkosság. Busszúálló zsaru sztorik már a 70-es években voltak, és minden évben jön ki egy ilyen sztorin alapuló mű. Kapásból a tavalyi meg az idei évből tudnék 3-at mondani.Szóval lehetetlennel próbálkoztak a Max Payne készítői. Fantasztikum, meg a földöntúli lények, gondolom csak szimbolizálnak valamit, konkrétan nem részei a filmnek, és véleményem szerint csak színesíteni akarják, ízt akarnak vinni a sztoriba.
  • l00ser
    Az Unreal 1, a Half-life-ok és a két Max Payne volt a legnagyobb kedvencem, utóbbiból főképpen a második. Nagyon örülök a filmadaptációnak és előre érzem, hogy jó filmet csináltak belőle. Várom! :)
    Egy kritikus pedig hogyan is érezhetné ezt, ha egyszer (s ezt nem tudom, így van-e) nem játszotta végig a játéko(ka)t? Az Unreal 1-et még valaki megcsinálhatná, igazán, sőt lehetne Starcraft mozi is, dehát ezek csak álmok....
  • Chocho
    Imádtam a játékot és alig várom a filmet! A kritikusok meg le vannak szarva.