Gondolkozz!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
most akkor gondolkozzunk el azon, hogy miért gondolkodik valaki úgy, hogy gondolkodós topicot nyit az ezsgén..

tegnapi napot!
Nem érzem magam "hulyenek".. gumiszoba? életemben nem, najo, kb 4hsz offtopicban, az sem mostanaban. máshova is elég ritkan irok, inkább csak olvasom a balhes topicokat, és néhanapjan mikor kedvem van akkor befingok vmelyik szobaba parat aztan vissza se nézek..
azon még nem gondolkodtam el, hogy miért, talan itt lenne az ideje.. igazad van%4!

De így mi alakítjuk a témát ennek is lehet elõnye...

\"Az egyetlen különbség köztem és egy őrült között az, hogy én nem vagyok őrült.\"

b1t3gr1ff
vagy lehetne egy olyan topic ahol nem szól be senki és nincs vita 😄

Nézd meg a saját fórumomat! Az adatlapomon megtalálod!

Ebben a topicban nem túl célravezetõ kritizálni. ( elírtam.. matekozok közben😉 )

\"Az egyetlen különbség köztem és egy őrült között az, hogy én nem vagyok őrült.\"

Balumann
Lehetne olyan a topik, hogy mindig megadtok egy témát, és arról lehetne véleményeket írni, aztán pár nap után váltanénk (kivéve ha nagyon beindult). Az aktuálist témát ki lehetne iratni felülre.

Ahoz hogy okosnak tûnj elég ha kritizálsz. De inkább alkoss, ha hülye vagy. Gondolom ez van kiírva a falra vagy valahova hogy szemelött legyen. Erre a topicra szerintem nem tûl célravezetõ kiritizálni... Inkább gondolkozz azon mit keresel itt a gumiszoba helyett...

na de most javitok az arányodon es kozben azon agyalok h vajon miert vagyok ilyen jo hozzád, vélemény?

pazmek, szted erdekelt annyira h utannaszamoljak?😄 most akkor gondolkozz, de sztem az 50% is elég száni xD

Matekból én is gyenge vagyok... De ennyire azért mégse 😄

hát shotolni de kar volt, orulj h nem anyáztam éppen xD

n3whous3
láttam már ilyet, best sg momentumok az ilyenek

púúúúú

ah lol de miert a te neveddel ment amit irtam?😄 ilyet még nem bsztam

Balumann
A topik nem rossz ötlet, de amin van értelme gondolkodni azoknak van külön topikjuk általában. Legalább valami olyasmit meg adhattál volna, hogy milyen témában gondolkodjunk el.

Felteszek néhány kérdést, amik különbözõ témában vannak (de szerintem legtöbb beleillik 1-1 már létezõ topikba).

*Miért hoztak létre az emberek nagyobb civilizációkat, birodalmakat, és miért hierarchikusan. És miért naggyából egyidõben, egymától különbözõ idõközönként (ha jól tudom elõször vszínûleg Mezopotámiában, és ~100 év különbséggel teljesen máshol). (remélem naggyából érthetõen fogalmaztam :S)

*Ha belegondolunk, az élet igazából nem lenne túl bonyolult. Az emberiség miért bonyolította meg ennyire a dolgokat, és itt mindenre lehet gondolni; miért keresték/keressük az élet értelmét (miért alapítottak vallásokat), miért akartak egyes emberek mások felett uralkodni (miért akartak nagyobb hatalmat), és idõvel miért alakult ki egyre több - az élet, világ alapjait nézve - hülyeség (vagy laglábbis felesleges dolog).

Sajnos nem készülök filozófusnak, sem történésznek, és ennél jobban nem sikerült jobban megfogalmaznom (javítsatok ha hülyeséget írtam). Ilyen elgondolkodtató dolgokra gondoltál?

n3whous3
loooool

atom nagy mák, hogy nem az én üzim ment be, azt hittem pillanatra, hogy ez a szóld le topik 😄D

púúúúú

n3whous3
én kérek elnézést xD

púúúúú

b1t3gr1ff
66-BÓL 33 csak 50% <#mf1>

és az vajon miert van h az itt levo hszek 90%a a tied?
ezekutan remelem elgondolkodtal mar azon amit az elso par "fikazo" irt

Ismerõsök ott is... mimás😄😄😄

b1t3gr1ff
öcsém...😄 ha valaki elmondja mi értelme van "tápolni" egy ilyen textúrát (vagy mit😊 eskü nekiállok én is mmorpg-zni....

MMORPG-ben is sok a pénz... havidíj meg hasonlók... azt sem fogják beszüntetni soha... mondjuk én nem nagyon bánom mert én is karaktert tápolok...

Szerintem mindössze azzal van a probléma hogy nem mértékkel használjuk ezeket a dolgokat... És ha valaki mértékkel használja akkor kikapcsolja a gépet kimegy az utcára és rájön hogy egyedül van és bemegy gépezni...

b1t3gr1ff
haszna !

mielõtt belémköt a sok kis cybergyerek

n3whous3
gondolkozz már ...

púúúúú

b1t3gr1ff
Nem is betiltani kéne csak "visszafejleszteni" szerintem jobb lenne mindenki élete ha nem lennének online játékok,fórumok,közösségi oldalak pl:amíg fórumozol (napi 1-2óra (van akinél 8-10) addig elmehetnél a haverokkal dumálni vagy amíg online (vagy mi😄) fejleszted a szaros kis karaktered csinálhatnál valami olyat is aminek hasna van....a myvip,iwiw,vipet😄 és hasonló értelmetlen "ki a net legnagyobb királya" oldalakról ne is beszéljünk...

tommyg
mér bugos az sg?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Tudod lehet, hogy manapság már nem annyira divat gondolkodni, mert könnyebb mindent fikázni meg kritizálni, vagy követni másokat.
Abban tényleg egyetértek, hogy sok felesleges és/ vagy hülye topic van, de én személyszerint azzal nem is foglalkozok. Írjon oda aki amit csak akar, engem az hidegen hagy. Én úgy általánosságban nagy hülyeségnek tartom a számítógépes meg egyéb játékokat, nem is értek hozzá, nem is érdekel, de ettõl még nem kezdek el minden, ezzel a témával foglalkozó topicba írogatni mindenféle baromságot. Pláne nem azért, hogy csak írjak valamit vagy szimplán keménykedjek vagy mit tudom én. Nem is lenne rá idõm...

Ezen még nem gondolkodtam

Nem tudod betiltani... Szerinted ha szélerõmûveket is építhatünk miért építünk még szénnel vagy más nem megújuló energiaforrással mûködõ erõmûvet? Mert pénz van benne... ha napanergiával menne az összes autó kinek adnád el az üzemanyagot?

n3whous3
válasz erre gombot vajh mire találták ki?

púúúúú

Nem ellenzem a netet... Azért sem mert ha valaki meg akarná szüntetni sem tehetné, mert rengeteg pénz van benne...

b1t3gr1ff
betiltassuk a netet? 😄 JÓ LENNE...

Ha senkinek sem lenne nete azok közül akikkel beszélni szoktam én is kint lennék ahogy mindenki más is😛 mert ha nem lenne net te is beszélgetnél valakivel az utcán a parkban vagy valahol... Gondolom én

#46 ugyan az akadályozza meg õket ebben mint téged vagy engem. Az õ barátaik is gamelnek illetve msn en beszélgetnek egymással...

Így van, szerintem is lehetne normális hangnemben gondolkozni... Ebben reménykedtem amikor nyitottam ezt a topicot... De néhány embernek sikerül és ezt jó látni.

Balidani
10^2 + 11^2 + 12^2 = 13^2 + 14^2
:o

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

b1t3gr1ff
arra gondoltam hogy a barátaid miért nem kötik ki? mi akadályozza õket ebben?

Azért, mert szeretek MMORPG-zni... És ahogy azt már gondolom hallottad hogy egy fecske nem csinál nyarat. Tehát ha kiköttetem a netet atól még te nem fogod kiköttetni a netet hogy elgyere egy kocsmába beszélgetni...

Ez tényleg jó topic lehetne szerintem, ha mindenki, aki ide ír, kulturált hangnemben tenné ezt, és értelmes hozzászólásokat írna, amelyekrõl tényleg jól el lehetne filozofálgatni, gondolkodni.
Továbbá nemigazán értem azokat, akik rögtön az írják szinte mindenhová, hogy zárják be ezt a topicot, meg hülyeség, és már kismillió ilyen van. Ha már tényleg olyan sok van, akkor ez az egy miért fáj nekik? Ha nem tetszik, nem kell ide írni meg benézni, a topic bezárása meg legyen a moderátorok dolga.

b1t3gr1ff
Na akkor gondolkozz el azon hogy miért ?!?!

Meg nem tudnék MMORPG-zni... Az pedig nem lenne jó...😄

Kiköttetetm a netet attól még a többiek benn ülnek a gép elött...

Meg nem rinyálnának hogy nincs csajom/pasim hanem elmennének bulizni leinnák magukat és ismerkednének IN REAL LIFE

b1t3gr1ff
Akkor itt az ideje hogy kiköttesd a netet!

Igen... Nem MSN-en keresztül beszélne a sok ember mint pl én is. Ebbõl kifolyólag elkéne menni kocsmába vagy valahova beszélgetni... Sokkal többet találkoznán a barátainkal, ismerõseinkel és jobb lenne a kapcsolatunk... Meg piálhatnánk is akár😉

b1t3gr1ff
És azon gondolkodtál már hogy,mi lenne ha nem lenne internet?

Mert ha nem tudsz értelmes dolgot mondani akkor is írsz valamit. In real life inkább kussbamaradsz nem?! Itt meghallgatjuk a hülyéket is. Ezért interneten osztom az észt...

b1t3gr1ff
Azon is el lehetne gondolkodni hogy miért akarják egyes emberek a neten keresztül osztani az észt....

Olyan topicot kellett volna nyitni hogy "szoktam gondolkodni" csak oda kevés ember írna bármit is😄 Már bánom... de majd holnap nyitok egyet

-.-