Gondolkozz!

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem! Fáj!

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ilyen témának még én sem jutottam a végére...

\"Az egyetlen különbség köztem és egy õrült között az, hogy én nem vagyok õrült.\"

gercse
nem rossz téma...
én is el szoktam gondolkodni elég sok dolgon...
de amikor eljutok az élet értelmén való gondolkodásig, mindig kudarcot vallok

Valaki nyisson már egy "ki tud több témát elcseszni" topicot

\"Az egyetlen különbség köztem és egy õrült között az, hogy én nem vagyok õrült.\"

+h

Álatalánso eszmecsere fórumban vagyunk, nem a gumiszobában... Ehez tartsuk magunk...

Akkor milyen topikba írnál szívesen? Számoljuk meg az ujjainkat vagy rágjuk a körmünket? Nyitok ilyet is ha ezt szeretnéd...

Adam II
Gondolkozzunk el azon miért nyitnak az emberek ilyen topikokat az SG-n? Miért kell komolyan venni az internetet?

10 ha a matekházidhoz kell...

Reménytelen...

5+5=?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Ez most kellett ahoz hogy rájöjjek hogy nem mindenki segg itt...

ez nem a személyed ellen irányul, ez már csak ilyen SG Óvoda szokás hogy minden új topikot lelámáz néhány gumiszobás
Bármilyen témát nyit bárki az elsõ hozzászólás az hogy ilyen már van... a második hogy mekkora hülyeség... A harmadik meg hogy zárják be...

Nem lehet olyan témát nyitni ami bárkinek is megfelel...

Nem, ide járok gondolkodni...

"Gondolom még sosem tettél semmit elozetes atgondolás NÉLKÜL!"*

átgondoljuk

Te vmi elkepesztoen nagy elme lehetsz!
Gondolom még sosem tettél semmit, elozetes atgondolás után!
Arra a hulye példára meg annyit tudok mondani, hogy baromsag, en elhiszem h volt egy ilyen, de a tag azt irta, h nem kell, nem azt h neki, a srác meg gondolom nem szamolt 3ig, de elkepeszto h naprol napra milyen topikokat nyitnak az emberek.
topiknyitas elott nem gondolkodtal mi?

Beírtam a téma keresõbe hogy van e ilyen topik és nagyon nincsen úgyhogy hagyjatok élni!

ezen ne gondolkozz tovább, érdektelenek

De most hogy kiírtam magamból ezt már rá is jöttem hogy azért mert néhányan nem szeretnek gondolkodni:D de azok hagyjanak engem gondolkodni:D

Én pl azon is szoktam gondolkozni hogy miért kúrják el az összes témámat... de ez nagyon egyéni probléma ezen ne gondolkozzatok..

Rögtön az elõ példa: Én pl ma azon gondolkodtam hogy egyes emberek miért nem gondolkodnak... Írok egy példát is hogy megértsétek, de lehetne sok milliót írni. Ma olvastam egy hírt miszerint egy ismert játék fordítását szeretné elkészíteni egy lelkes csapat. A hír alá szokás szerint lehet kommenteket írni. És pár ember kifejtette hogy szerinte felesleges a fordítás mert elrontja a geme feelingjét. Következõ hozzászólás: "Aki azt mondja hogy hülyeség leforditani az menjen el magyarországrol mert nem közzénkvaló (Magyarokhoz) !!! Mivel magyarok vagyunk ezért legyen a játék is az ! És ha játszunk akkor az a játék hozznk beszél nem máshoz !" Na most kérdem én egyszerû halandó ha Amerikai kaját eszel (pl.:hotdog) akkor már menned kell magyarországról? Vagy ha szereted a pizzát... Vagy éppen tetszenek a kínai ruhák...

solo
Mondjonle!-.-"

Kismillió ilyen topik van :(

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

trogerzsiger
vajon hogyan befolyásolják az eldobható pelenkák a globális felmelegedést?

kuci06
Elsõ téma:
Ugye van egy olyan szavunk, hogy "hónalj"
Na, akkor hol van a "hón" ? (Ha az alatt van a hónalj :D)

GONDOLKOZZ

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Hegi90
jó topik lehet. ha nem kúrják el. mindjárt kitalálok valamit :D
vagy inkább te, elv te akarsz most gondolkodni vmin

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Szabi84
<#idiota>

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Tomászító
arra gondoltam h zárhatnánk

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Ron Ragm
Pl ez a topic

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Üdvözlök mindenkit! Ide várok pár olyan dolgot amit szerintetek át kéne gondolni...

← ElőzőOldal 4 / 4