123
World of Goo
-
mustang08 #123 Valaki oda tudná adni a magyarosítást? -
tomonor #122 csak már egy picit öregszik. -
rayman25 #121 Ez a világ legjobb játéka minden játéknál jobb a world of goo szóval nagyon jó játék minden ediginél -
-
#119 nekem a VISA electron-t elfogadta :) -
Neoncsoves #118 nem fogadja el a VISA-s kártyánkat :| -
Csokis #117 Az egy éves évforduló alkalmából bármennyiért, akár tíz centért (20 dollár helyett) is megvehető a World Of Goo-t a hivatalos oldalról. Természetesen mindenki annyit fizet, amennyit szerinte megér a játék. Az akció hétfőig (Okt. 19) tart, KATT! -
#116 semmi, baromsagot magyarazott a haver :D maga az epitgetos resz a bonusz metagame :DDD -
#115 es a metagame-et hogyan tudom akkor unlockolni? -
#114 nem kell elérni ott semmit, csak rekordod lesz ott -
#113 Háló! A metagame unlockolásához milyen magasra kell építkeznem? -
#112 x.-edik elgondolás -
#111 meglett tegnap, nem egyszerű néha :-) -
tomonor #110 halálfejek nem halnak meg. -
#109 meglesz az xD -
#108 mégis leszedtem, kár volt . . .:-D elakadtam, ideg megöl :-D vmi kilóméter hosszan kell vinnem a cuccot, alattam 4 halálfejkocka. na majd lesz valahogy :-) -
#107 látom megihletett :)
amúgy ezek a kultikus játékok, amik kreativitásra sarkalják a rajongókat -
#106 ettől megjött a kedvem valamihez :] vélemény? -
tomonor #105 de szép volt ;_; Főleg a Best of Times. Legjobb zene a játékok történetében. Kyle Gabler igazán tudta mit csinál. -
#104 :) -
#103 [center] -
#102 szóval ez ilyen real time éppen legmagasabb tornyok versenye ok :) -
tomonor #101 ha jól tudom, igen. -
#100 de akkor nincs elmentve egy scoreboardba hogy tiéd volt pl. a legmagasabb? xD Mert akkor csak felépíted, azt ha miközbe tovább kísérleteznél már nem is te vagy a bajnok? :) -
#99 nah jól van.. -
tomonor #98 lefele is... -
tomonor #96 voltál. A scoreboardot minden új méter után frissíti. -
#95 és ha 1 sec-ig bírja ki mielőtt összedől akkor már rekorder vagy vagy csak voltál? :D -
Light #94 De lehetne.., én jobban örülnék neki:).
Mind1, azért köszi az infókat!
Üdv -
tomonor #93 továbbá nem az a lényeg hogy milyen sok goo-d van, hanem hogy mekkora magasra tudod építeni azzal a "kevéssel" -
tomonor #92 van egy maximum szám amennyi goot elérhetsz egy pályán. A neve OCD. -
Light #91 Sziasztok!
Értem.., és köszi a videót/képet:).
Sztem a játék nagyon korrekt, de ez az egy dolog hibás lépés benne. Ha már elszöszölsz (mert éppen ahhoz van kedved) azzal, h minden pályán max goo-t szerezz, akkor ezt vhogy értékelnie is kellene véleményem szerint a játéknak. Emellett értem a limit-dolgot is, bár egyetérteni vele nem értek.
De ha azt mondod, h elvileg lehet benne így 'csalni', akkor az, h éppen hányadik vagy a világon, nem releváns, igaz? -
#90 goo addict xD -
tomonor #89 nem kibaszás, csak floodprotect. Van egy dll fájl a játékban, amibe be lehet állítani hogy mennyi goot értél el összesen (amolyan hax)
Egészpontosan ezért van a 300-as limit.
Apropó
-
#88 ja és Sign painter rulz :)) -
#87 kib*tak velünk xD -
Light #86 Akkor mi értelme lenne annak, h az ember arra törekedjen, h minden pályát max + gooval csináljon meg..? Vagy csak én vagyok ennyire maximalista?:) Hiszek Neked, csak furcsa.. -
tomonor #85 igen, én tudok. Az a limit. xD -
Light #84 Hello!
Én is végigjátszottam, és nekem is ez a problémám (már hogy 300 goo-t enged csak a progi). Hiába szerzek + goo-kat a pályákon, nem adja a 300-hoz hozzá.
Tudtok erről vmit?
Köszi előre is!
Üdv -
tomonor #83 max 300 goot enged sajnos