World of Goo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Kezdhetem újra<#falbav>#falbav>
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Youtubon csak rákattintanak a MOM-ra és kész, be sem lép a gyereknek a MOM-ba:S
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Akkor nem fog ujra indulni.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
A 4. szint végén a MOMs Computer-nél mit kell csnálni? Mindig csak kérdezgethetem, de nem fejezi be a szintet. Youtubon néztem video-t, ugyan úgy megcsinálom, de nekem nem fejezõdik be.<#fejvakaras>#fejvakaras>
MAN T.G.A.
Hogy kell megfütyültetni a kurzort, hogy arra menjenek a Goo-k?
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Én a 2. chapter vörös szõnyeg nemû pályáján áltam le...egyszerûen nem tom megnyomni a gombot, ami kiengedné a nagy fejet.
Elõre is köszi😊
1, mi a fenéért írja ki azt a játék kezdetén, hogy "a love story" mivaa?? Milyen love story?<#falbav>#falbav>
2, mikor már majdnem eljutok a csõhöz, megcsúszik az egyik qrva koponya<#bdead>#bdead> és összedõl az egész, vagy mikor már épp raknám le a koponyát, az beleakad az egyik tüskébe a földön és kirepül a pályáról....
Pedig eddig egész jól megvoltam vele, de ez a pálya végleg kikészített.
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
1 fejezet 7 pályáján akatam meg (upper saft) ha tutok akor léci segicsetek kösz elöre is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
köszi
PSN ID.: Beegabor
Imádom ezt a játékot !
Problémám az elsõ chapter legvégével van.
Kievickélek.. majd hova + meddig építkezzek ?
Nem világos..
Köszi elõreis
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Sajnos tegnap már végigvittem a game-t, elég poén a vége! Marad a többlet bogyó gyûjtés és a torony nagyobbítás <#vigyor3>#vigyor3>
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
meg egy 22"os monitoron nem úgy fest a 800*600 mint egy kisebben, szerintem semmibe nem kerülne a felhasználóknak ezt megoldani, és talán majd megis fogják
valószinûleg rájöttek hogy nem mûxik tökéletesen más felbontásban a játék, ezért is hagyták ki a settings fület a játékon belül
egyébként nagyon jó játék, elég addiktív 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
1280*720 (hd) ebben jobban látszik de még mindig nem az igazi
remélem valami patch lesz hozzá mert tervezem megvenni amint elérhetõ lesz steamen európában is :S
a játékban meg ha megcsinálom a pályát és kijönne a continue felirat azon a fekete kötélen, a kép jobb aljából indul az a kötél amin lóg a felirat és igy nem tudok ráklikkelni, semmilyen billre nemreagál csak ha alt+tabbal vagy alt+enterrel kijövök winbe akkor betudom zárni
kérdésem másnál is igy fordul e elõ avgy az én verziómmal van a baj, egy kb 60 megás release amit nem kell crackelni se semmi csak telepiteni
a játék nagyon tetszik de jó lenne ha feljebb tudnám állitani a felbontást mert ez igy a mostani állapotában elég csúnyácska 😊
Az egyetlen hibája, hogy rettentõ rövid, és lespórolták a pályaszerkesztõt...
Vagy a Windows tálcáján a hangerõ ikonnal. A játékon belül szerntem nem lehet szabályozni.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
1 kérdésem lenne, hangot hol a fenébe lehet halkabbra venni? 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
cat02
Saccra 50k-nyi szöveg. Valakinek biztos sok, de általánosságban véve tényleg nem.(a játék sem olyan nagy)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
http://flickr.com/photos/zolika90/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ