Mortal online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
szólj ha lejött a cucc és be tudsz lépni , küldök ts3 címet.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Leszek én Weaponsmith.

Ja, ez jó térkép. Én is ezt használom.

Lonni, klassz...minél többen annál jobb😊

A páncélkészítõm lassan fejlõdik, ha sikerül elég zsét farmolnom vele, akkor hamarosan tudok majd komolyabb páncélokat is csinálni. Egyelõre elég sok lore könyvet kell olvasgatni hozzá.

Ha ma este összehozom az 500 ezüstöt, akkor onnantól már indulnak a jobb páncélok. Kis gyakorlás után pedig majd a platek. Mondjuk az még idõ, mert kurva sokat kell olvasnia.

Refining egyelõre bugos, nem lehet acélt meg bronzot gyártani, szal ott meg halmozom a készleteket.

Vki lehetne még weaponsmith és akkor lenne mindenünk ami kell.

Torzonborz
nna csak nem megvetted ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Talán mára letöltõdik, és akkor én is becsatlakozok

Torzonborz
Mortal Wiki-t is érdemes átnézni.
Most csekkoltam én is , elég sok skillnek - nem vagyok benne biztos hogy az összes - ott van a leírása.
Mondjuk az sem biztos hogy napra kész .

TDC Geronimo
Itt egy elég jó térkép. Linkbe rakom csak mert elég nagy.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ja, azt csinálom már egy ideje...egy olyan 120 ezüst jön össze egy körbõl ha teljesen telerakom az inventoryt.
TDC Geronimo
Tameremnek alapból megvolt a bányászat. Felvittem 50re és ott belockoltam. Meg elolvastam a favágás könyvet és azt is belockoltam 50nél. Így megvan legalább mindkét harvestelõs cucc. Amúgy kicsit tovább mentek és öltök wisentet akkor még jobban jártok. Egy wisentbõl kiesõ cuccok értéke kb 30 ezüst.

Torzonborz
ami városban/faluban vagy a közelében van az jóval kevesebb cuccot ad - legyen az kõ vagy fa - mint ami messzebb.
mondjuk Vadda közelében én is csak ilyen fát találtam.
érdemes gazellákat - vagy mi a tök az - ölni. Bandrassal mi is azt csináltuk , egész jó pénzt kapni a bõrért/csontért.
másik meg hogy 1 bányász kari sem árt. pár óra skill húzás után már az is szépen termeli a pénzt.

TDC Geronimo
Kiürült? Elvileg nem tudnak még kiürülni. Lehet nincs elég skilled hozzá vagy fene tudja

Az mitõl lehet, hogy az összes fára azt írja, hogy kiürült. Más kipróbáltam kb 50-et, mindenfelé elmentem, mindenhol üresnek mondja.

TDC Geronimo
Na megvolt elsõ halálom is bár játék hibája miatt kb 😄 Elmentem MKba és kifele jövet véletlen nekimentem egy addig még meg nem jelent embernek lóval, paff szürke flag. Kimentem gyors és ott meg a sötétbe levertek engem, meg szegény lovamat is 😞

Ekkor elhatároztam, hogy felviszem a steppe horse szintjére a taminget. Jó egy óra alatt sikerült is és kb negyed óra próbálkozás után meglett végre az elsõ steppe horseom. Bár nem venném észre azt, hogy sokkal gyorsabb lenne.

Elég sokan voltak itt. Farmolták a wisenteket meg fogdosták be lovakat.

Solo content is van?

Az bölény.
Nagyon sok a memórialyuk, ahogy fut, folyamatosan növekszik a lefoglalt memória, atán egy idõ után elfogy, és elkezd swappelni. Olyankor újra kell indítani.

Érdekes ez a loot bug is.

Mi az a winsent?

Az alap kövekért nem nagyon adnak semmit a vendorok. Ha már feldolgoztad, akkor lehet elég jó pénzeket keresni.

Mi mosr Duuval átjöttünk egy kicsit Vaddába. Itt most winsenteket szépen lehet ölögetni és elég jól is fizetnek.

Én Bandras, Pancelos és Rokker nevû karikkal futok.
TDC Geronimo
Add el játékosnak. Amúgy állatokat ölsz, azokból esik cucc, amit megvesz vendor is. Elindultam nemrég MK felé, mondom megnézem steppe horseokat bár még kicsi a skillem hozzá és azt se tudom, hogy 48on miken tudom húzni egyelõre, de idõ közben besötétedett. Távolban megláttam egy szélmalmot meg valami fényt. Na mondom itt meghúzom magam reggelig :p

Hát elég paráztatós látvány volt, fõleg, hogy utálom a pókokat 😄

Amúgy olvasgatva fórumokat meg a játékban beszélve emberekkel nem lett ez a launch olyan katasztrófa, mint amilyenre sokan (köztük én is) számítottunk pár hete/hónapja. Az alap, amit ígértek valóban benne van és többé kevésbé mûködik is. Lehet ennek jövõje.

Hogyan lehet a játékban pénzhez jutni? A kibányászott cuccokért nem adnak a vendorok pénzt.

interneted?

TDC Geronimo
Mégse, mert látom down :y

TDC Geronimo
Az up to date klienset még mindig nem tették fel egybe mi? Nekem is kéne, mert egyik patch régebben nem ment fel rendesen és hiányzik a key config, music on/off stb beállítások is meg a chatat se lehet variálni.

TDC Geronimo
Elderath. Most belogolok kicsit körülnézek kaja elõtt.

a gépem egy i7 940 5870-es kártyával, 8 Giga rammal. Minden más atom gyorsan fut rajta, szerintem nem a géppel van a gond.

Torzonborz
aha ott állok a banker karinál , mi a neved ?

TDC Geronimo
Na fasza valakit kiütöttem :p

TDC Geronimo
Librarian a neve. Messzirõl humanoid csak :d

Amúgy most ott vagy? Mert a lovad még mindig nálam van 😄

Torzonborz
van Vaddában librarian csak nem ilyen néven hanem szimplán humanoid 😄
én is most találtam meg.

Morinad : ha 2-3 embernél lag van akkor ott komoly gond van de inkább a géped körül.

TDC Geronimo
Meduiba ha sokan vannak tényleg szarul fut. Amúgy árnyékokat, ha bekapcsoltad kapcsold ki teljesen, mert az még mindig optimalizálatlan és kezdjél vagy menj át vaddaba. Nem messze van onnan. Ott is vannak sokan, de ott nincsenek ilyen fps gondok. UI meg tényleg fos, de az engine upgrade után támogatja végre a flash alapú UIt a motor és a közeljövõben teljes UI revamp lesz ilyen flash alapúra.

No kicsit több, mint 48 óra alatt sikerült feltelepíteni a játékot, néhány trükk bevetésével.

A karakter választó képernyõ továbbra is a commodore 64 játékokat idõzi, mint az egész UI. Az, hogy sehol egy tooltip, hogy a beállítható tulajdonságoknak milyen hatása lesz, elég érdekes.

A játék meg lehet, hogy jó, de 2-3 ember felett akkora a lag, hogy elképesztõ. A városban (Meduiba csináltam karaktert) szinte játszhatatlan, mert másodpercekre fagy be a kép folyamatosan.

30 percig bírtam. Ezért pénzt kérni szerintem arcátlanság. Kíváncsi lennék, este, mikor a fejlesztõk elmennek sörözni a haverjaikkal, büszkén mesélik, hogy ezt õk csinálták?

vear
Persze, ha ilyen cheat van, akkor oda tényleg kellhet client side detection. A radart meg walhackot el lehet kapni még úgy is mint ahogy a PunkBuster csinálja, screenshotolással, nem csak hacker progi kereséssel.

De amikor MO-hoz ilyen durvaság létezik, hogy:

- Directional Teleporting

Akkor tuti semmi nincs szerver oldalon.

Na igen, de amikor már csak radar és aimbot, meg wallhack fut, akkor azt szerver oldalon nem tudod detektálni.

vear
Csinál, csinál, pont az a gond vele, hogy elejétõl fogva kliens oldalon próbálták megfogni.

A lényeg az, hogy ha idõnként (pl félévente) bannolnak akkor:

1. Aki cheatel az elbukja a fél évig cheaten tápolt kariját, ezen bepöccen én otthagyja a játékot
2. Aki nem cheatel, az választhat, hogy fél évig szív a cheaterektõl, amíg nem bannolják õket, vagy otthagyja rögtön a játékot

Ha folyamatosan, és rögtön bannolnak, akkor tisztább a dolog. Aki félrelépett, az látja, hogy nem érdemes, mert rögtön repül. Aki meg nem cheatel az el tud viselni egy kis cheatet, mert tudja, hogy rövid idõn belül repülni fog a cheater aki megszivatta.

Kliens oldali detekcióvan problémás rögtön bannolni, mert amint rájön a cheat fejlesztõje, hogy a progi felismerhetõ, megváltoztatja, kiad egy új verziót, amit nem ismer fel a kliens oldali detekció. Így megint a fejlesztõkhöz kerül a labda. És a "fegyverkezési versenynek" soha nincs vége.

A DF szerintem csinál kliens oldalon is valamit, mert nekem a vírusirtóm egy ideje állandóan keyloggernek titulálja.

vear
<#nevetes1><#nevetes1>

Clientside FTL

Ha jót akartok nekik, akkor szóljatok, hogy szerver oldali detekciót csináljanak azonnal (nem kell folyamatosan ellenõrizzen, csak véletlenszerûen), és folyamatosan bannoljanak, ne félévente, különben buknak.

Vagy hagyjátok a csába a cuccot, és gyertek vissza DF-be. Azok már megtanulták a leckét.

Köszi, továbbítva, de tudnak róla.
A cheater progi is elkészült:

Hello,

you have the following options :

- Directional Teleporting
- Change/Freeze Daytime
- Killhelper (allows you to kill everything without taking dmg)
- RADAR
- NameTags on Screen
- NoStamina Loss
- No Gravity
- No FallDmg

We are currently extending the options so you have a few more features in the future.

Ezt fõleg Bandras figyelmébe 😊

TDC Geronimo
Le tudod, de sokat nem érsz vele

Le tudom tölteni a játékot anélkül, hogy megvettem volna, working as intended, vagy a beta klienset töltöm le?

TDC Geronimo
Hát így átfutva ebbõl minden benne van. Weather systembõl még csak egy kezdetlegesebb verzió, viszont van teljes day/night cycle, amit itt a listába nem látok.

ott csak beta meg alphat találtam.

10 Races, and a blood mix system for customizing your ancestry

Full loot

Full PvP

First person only

Aim-based, real-time combat Read more!

Several hitboxes with individual armor zones

No levels and no level restrictions, go where you want whenever you want

No linear, quest-forced progression

No classes, but hundreds of skills to define your play style

Dualistic skill progression; train your skills by actively using them or by reading about them, or both

No instances, no loading in game; a fully streaming world

Longest view distance ever seen in a mmorpg

FFA-Structures. Construct and destroy:
- Player houses
- House modules for upgrades
- Keeps and palisades
- Bridges and more

Player guilds

Tame the wild beasts of Nave

Different mounts to tame, ride, trade, stable or kill. None of them pocketable.

Primary Magic School

Archery

Sandbox extraction, refining, alloying and crafting:
- Experiment with extracting and alloying materials by using any workbench and catalyst

- Experiment with parts and materials to craft millions of possible weapons, bows, armors and shields

Myrland, a 64km2 continent

Fully dynamic weather system

egy pipát oda tudtok rakni, ami már benne van?

TDC Geronimo
youtube :p

egy kis ingame footage tudtok már mutatni?

TDC Geronimo
Amúgy van könyvtáros Vaddaba is. Egyik kunyhóba áll.

TDC Geronimo
Én összeszedtem mindent a bankból (hála vmi weight bugnak át tudtam cipelni a több ezer ércet meg bõröket 😄) és átlovagoltam vaddaba. Igaz félúton a szerver bement offline modeba így nem tudom, hogy mikor visszalogolok hol is leszek...

Csináltam ma egy armorsmith karit...egyelõre alap páncélok mennek...túl sok védelmet nem adnak. Sokat kellene olvasnom vele, de azon a karin még nincs túl sok zsé.

Slag haulerem beindult, már nagyjából megvan minden ami kell. CSak fejlesztgetni kell.

Vadda nem rossz, csak asszem ott nincs külön library és nem mindegyik trainerbõl van. Mondjuk nincs olyan messze Medulitól, szal ha akarunk vmi közös programot egy olyan 10 perc alatt oda lehet érni.
datango
köszönöm, és értettem! <#puszis>

TDC Geronimo
Becsomagolnám és feltölteném, ha olyan netem lenne, de sajnos a feltöltésem 256k 😄

Amúgy mondták pár napja, hogy az egész fel lesz téve majd valahova egybe, hogy ne kelljen szenvedni a patchelésekkel, de eléggé el vannak most foglalva mással.

datango
ez a játék maga a halál, már napok óta próbálom felrakni az egyik pecs nél instalnál nem csinal gyakorlatilag semmit, most ujbol mondom megpróbálom de hát most meg tolt le valami pecset megint...