Mortal online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Lonni, klassz...minél többen annál jobb😊
A páncélkészítõm lassan fejlõdik, ha sikerül elég zsét farmolnom vele, akkor hamarosan tudok majd komolyabb páncélokat is csinálni. Egyelõre elég sok lore könyvet kell olvasgatni hozzá.
Ha ma este összehozom az 500 ezüstöt, akkor onnantól már indulnak a jobb páncélok. Kis gyakorlás után pedig majd a platek. Mondjuk az még idõ, mert kurva sokat kell olvasnia.
Refining egyelõre bugos, nem lehet acélt meg bronzot gyártani, szal ott meg halmozom a készleteket.
Vki lehetne még weaponsmith és akkor lenne mindenünk ami kell.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Most csekkoltam én is , elég sok skillnek - nem vagyok benne biztos hogy az összes - ott van a leírása.
Mondjuk az sem biztos hogy napra kész .
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
mondjuk Vadda közelében én is csak ilyen fát találtam.
érdemes gazellákat - vagy mi a tök az - ölni. Bandrassal mi is azt csináltuk , egész jó pénzt kapni a bõrért/csontért.
másik meg hogy 1 bányász kari sem árt. pár óra skill húzás után már az is szépen termeli a pénzt.
Ekkor elhatároztam, hogy felviszem a steppe horse szintjére a taminget. Jó egy óra alatt sikerült is és kb negyed óra próbálkozás után meglett végre az elsõ steppe horseom. Bár nem venném észre azt, hogy sokkal gyorsabb lenne.
Elég sokan voltak itt. Farmolták a wisenteket meg fogdosták be lovakat.
Érdekes ez a loot bug is.
Mi mosr Duuval átjöttünk egy kicsit Vaddába. Itt most winsenteket szépen lehet ölögetni és elég jól is fizetnek.
Én Bandras, Pancelos és Rokker nevû karikkal futok.
Hát elég paráztatós látvány volt, fõleg, hogy utálom a pókokat 😄
Amúgy olvasgatva fórumokat meg a játékban beszélve emberekkel nem lett ez a launch olyan katasztrófa, mint amilyenre sokan (köztük én is) számítottunk pár hete/hónapja. Az alap, amit ígértek valóban benne van és többé kevésbé mûködik is. Lehet ennek jövõje.
Amúgy most ott vagy? Mert a lovad még mindig nálam van 😄
én is most találtam meg.
Morinad : ha 2-3 embernél lag van akkor ott komoly gond van de inkább a géped körül.
A karakter választó képernyõ továbbra is a commodore 64 játékokat idõzi, mint az egész UI. Az, hogy sehol egy tooltip, hogy a beállítható tulajdonságoknak milyen hatása lesz, elég érdekes.
A játék meg lehet, hogy jó, de 2-3 ember felett akkora a lag, hogy elképesztõ. A városban (Meduiba csináltam karaktert) szinte játszhatatlan, mert másodpercekre fagy be a kép folyamatosan.
30 percig bírtam. Ezért pénzt kérni szerintem arcátlanság. Kíváncsi lennék, este, mikor a fejlesztõk elmennek sörözni a haverjaikkal, büszkén mesélik, hogy ezt õk csinálták?
De amikor MO-hoz ilyen durvaság létezik, hogy:
- Directional Teleporting
Akkor tuti semmi nincs szerver oldalon.
A lényeg az, hogy ha idõnként (pl félévente) bannolnak akkor:
1. Aki cheatel az elbukja a fél évig cheaten tápolt kariját, ezen bepöccen én otthagyja a játékot
2. Aki nem cheatel, az választhat, hogy fél évig szív a cheaterektõl, amíg nem bannolják õket, vagy otthagyja rögtön a játékot
Ha folyamatosan, és rögtön bannolnak, akkor tisztább a dolog. Aki félrelépett, az látja, hogy nem érdemes, mert rögtön repül. Aki meg nem cheatel az el tud viselni egy kis cheatet, mert tudja, hogy rövid idõn belül repülni fog a cheater aki megszivatta.
Kliens oldali detekcióvan problémás rögtön bannolni, mert amint rájön a cheat fejlesztõje, hogy a progi felismerhetõ, megváltoztatja, kiad egy új verziót, amit nem ismer fel a kliens oldali detekció. Így megint a fejlesztõkhöz kerül a labda. És a "fegyverkezési versenynek" soha nincs vége.
Clientside FTL
Ha jót akartok nekik, akkor szóljatok, hogy szerver oldali detekciót csináljanak azonnal (nem kell folyamatosan ellenõrizzen, csak véletlenszerûen), és folyamatosan bannoljanak, ne félévente, különben buknak.
Vagy hagyjátok a csába a cuccot, és gyertek vissza DF-be. Azok már megtanulták a leckét.
Hello,
you have the following options :
- Directional Teleporting
- Change/Freeze Daytime
- Killhelper (allows you to kill everything without taking dmg)
- RADAR
- NameTags on Screen
- NoStamina Loss
- No Gravity
- No FallDmg
We are currently extending the options so you have a few more features in the future.
Ezt fõleg Bandras figyelmébe 😊
10 Races, and a blood mix system for customizing your ancestry
Full loot
Full PvP
First person only
Aim-based, real-time combat Read more!
Several hitboxes with individual armor zones
No levels and no level restrictions, go where you want whenever you want
No linear, quest-forced progression
No classes, but hundreds of skills to define your play style
Dualistic skill progression; train your skills by actively using them or by reading about them, or both
No instances, no loading in game; a fully streaming world
Longest view distance ever seen in a mmorpg
FFA-Structures. Construct and destroy:
- Player houses
- House modules for upgrades
- Keeps and palisades
- Bridges and more
Player guilds
Tame the wild beasts of Nave
Different mounts to tame, ride, trade, stable or kill. None of them pocketable.
Primary Magic School
Archery
Sandbox extraction, refining, alloying and crafting:
- Experiment with extracting and alloying materials by using any workbench and catalyst
- Experiment with parts and materials to craft millions of possible weapons, bows, armors and shields
Myrland, a 64km2 continent
Fully dynamic weather system
egy pipát oda tudtok rakni, ami már benne van?
Slag haulerem beindult, már nagyjából megvan minden ami kell. CSak fejlesztgetni kell.
Vadda nem rossz, csak asszem ott nincs külön library és nem mindegyik trainerbõl van. Mondjuk nincs olyan messze Medulitól, szal ha akarunk vmi közös programot egy olyan 10 perc alatt oda lehet érni.
Amúgy mondták pár napja, hogy az egész fel lesz téve majd valahova egybe, hogy ne kelljen szenvedni a patchelésekkel, de eléggé el vannak most foglalva mással.