2354
style=\"height:299px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
Morinad #1994 most úgy tűnik pár dolog elromlott a patch-el és down a szerver. -
Bandras DaSilva #1993 Ja, végre. Úgy túnik megint javítottak pár dolgon. Berakták az auto harvestet, nem kell mindig nyomkodni a bányászás gombot, looton is javítottak, skilleken is, könyvek ára megint változott.
A szerver stabilitást kellene még javítani és akkor már nagyjából ok lenne a dolog.
Tegnap este sikerült végre komolyabb páncélt csinálni. Majd ma meg ki kéne próbálni, hogy melyik anyagokkal a legjobb. Ebbe a mostaniba már lehet mindent pakolni. -
Morinad #1992 patch patch patch patch patch patch :) -
Lonni #1991 van egy meglepi 2 giga még :( -
Bandras DaSilva #1990 Zsír, lesz még 1 ember. majd próbálj meg Vaddába csinálni karit. Én elvileg leszek olyan fél héttől online. -
Lonni #1989 most jön le az utolsó adag. Ráálltam végülis a utorrentre, úgyhogy jöhet a TS 3 cím priviben vagy msne-en
-
Bandras DaSilva #1988 Igen, peccselnek. Ma vagy holnap is lesz megint egy peccs. -
Bandras DaSilva #1987 Ha kilogolsz, eltűnik a lovad is. Ha sérült akkor a bandage paranccsal lehet gyógyítani. Valamennyi loyalty-t veszítesz mialatt ki vagy logolva, de azért nem megy el a lovad.
No, estére kell még egy kis pénzt szereznem, de úgy tűnik, hogy menni fog már egy jobb páncél és kicsit később pedig már mediumok is.
Az anyag loreokat most már nagyjából tudom, szal majd lehet menni jobb anyagokat szerezni. Addig majd kipróbáljuk a különböző csontokat meg az alap fémeket. Aztán majd kiderül melyik jobb.
Ha minden jól megy és lesz elég időm pénzt farmolni, hétvégre már a plate is menni fog. -
Lonni #1986 csinálnak javító patcheket is, pár nappal inudlás után? -
#1985 bandage paranccsal gyógyítod -
Morinad #1984 Na az alábbi fickó elkezdte kinyírni a lovamat Vadda-ban. Utolsó pillanatban ültem fel rá, és hívtam őröket. Kis gané ezzel szórakozik, mindenki lovát leöli.
Ha kilogolok és a lovamat valahol otthagyom, akkor mi történik? Ló megmarad, vagy ott ácsorog a világban, amíg éhen hal?
Hogyan tudom gyógyítani? -
#1983 " olyan, mint egy játszótér " végül is ezért sandbox :) -
Morinad #1982 szerver megint lefagyott? -
Morinad #1981 Hát nem tudom. Egyelőre próbálgatom. Nem látom itt a hosszú távú lehetőségeket, inkább olyan, mint egy játszótér. -
#1980 gratula :)
nagyon nyomatod , most akkor maradsz egy darabig vagy csak próbálhatod a dolgokat ? -
Morinad #1979 Na befogtam az első lovamat :) -
Morinad #1978 ha ott tartasz, akkor még bőven megéri torrentre váltani, és egyesével indítani. A 3-4 után lesz még egy 2 GB -os file is. -
#1977 "Hey guys,
I'm a horse seller, and things have been slow. So I've been killing horses in town. I've killed around 18 horses today in Meduli, and have only been caught twice. Since so many horses are being killed, people are buying more. I find myself selling horses to people which I just just killer their old horse just minutes previously.
I know you're going to say your a troll, your a dick, I don't care. It's smart and it helps my business.
My question is, is this considered griefing? Could I get banned?
Thanks!"
:D -
Lonni #1976 nagyon lassan jön le, és csak most láttam, hogy utorrenten is le lehetett volna szedni, de már 3-4 tartok. -
Bandras DaSilva #1975 Sajnos az igaz. Nem nagyon stabil a dolog egyelőre. Remélhetőleg hamarosan most már tényleg megoldják. -
Morinad #1974 A szerver jóindulattal is óránként meghal. Ez azért elég gáz. -
#1973 fórumon nincs info patchről. :( -
#1972 Most értem haza, volt szó ma vmi patchről vagy akármiről? -
#1971 3D Nave Map
na ez jó lesz majd . -
#1970 no majd akkor szoljatok, ha a combat+skill rendszer rendben lesz, addig csak olvasgatlak benneteket, utána már engem is érdekelhet a dolog... -
#1969 na most mi a tök van ? megen nem elérhető a hivatalos oldal.... -
Bandras DaSilva #1968 Ha nyitsz egy ptíciót és utána kilogolsz akkor eltűnik az eredeti jegyed, tehát nem látják a helperek. ha kilogolsz, utána mindig új jegyet kell feladni. Stuck kategóriára nyisd és akkor hamar megkeresnek. -
Bandras DaSilva #1967 Azt számolgattam én is, hogy elvileg ha mondjuk weapon craft mellé felveszed az extractiont meg megtanulod az összes loret + skilleket akkor kijön-e? De úgy tűnik, hogy nem.
Viszont ha csak egyetlen cuccra állsz rá (mondjuk kard vagy lándzsa) akkor lehet, hogy lesz elég mert akkor nem kell mindent tudnod. Bár az, hogy milyen erős a skilled az is befolyásolja a végterméket, szóval lehet, hogy így csak közepesre tudod hozni.
Betaban próbáltam ezt tesztelgetni, de mire eljutottam volna vmi normálisabb szintre mindig jött egy wipe.
Másrészt viszonta slag hauleremnek már nem sok pontja maradt és még rengeteg dolgot meg kéne tanulni. Mondjuk van pár felesleges dolog is amit lehetne csökkenteni.
Azt nem írtam még össze, hogy mi primary és mi secondary skill. Secondary lehet végtelen, de néhány lore primary és van ami meg secondaryba megy. Elvileg ez a deva rendszer ezt orvosolná, mert nem kellene a secondarykat újra megtanulnod, hanem azok lennének minden karidnál. ez azonban még nincs benne a játékban és még tesztelve sem nagyon volt. -
#1966 ki kéne. sajna nincs még skill planner progi de össze lehet hozni egy ilyen triót. -
Morinad #1965 Kijön-e egy karakterből egy bányász+finomító+crafter (valamilyen, mondjuk fegyver) -
Morinad #1964 na most meg ha jól sejtem lehalt a szerver -
Morinad #1963 Na megint egy hiba, iszonyat, hogy szinte minden bugos. Meghaltam, és a papnál nem tudok feléledni, mert túl messze vagyok az npc-től. Persze mellette állok. 1 órája várok a help-re, gondolom egy önkéntes sincs fenn, vagy csak nagyon kevés.
Valaki tudja erre a megoldást. Már relogoltam párat. (olyan, mint a microsoft) -
#1962 akkor várjál még 1 évet :P -
Lonni #1961 hol van az még :( -
#1960 swtorig nem akarok kockulni semmivel :/ de majd még gondolkodom rajta... -
Bandras DaSilva #1959 Klassz. Ha tudsz majd csinálj Vaddába karit...most ott állomásozunk páran és akkor tudunk majd közösen mozogni mindenfelé. -
#1958 ok ok , de inkább gyere Te is ! :P -
#1957 ok ok, csak kérdeztem :) -
#1956 mivel korlátozott a skill pontok száma ezért igen.
és ez így van jól. -
#1955 külön kari kell craftra és külön combatra, vagy mi a tök?