Mortal online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Utána már beszállok aktívabban én is. TS meg minden. Guildre lóvé kb év végére lesz mi? 😄 Ház is kell hozzá 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Tudom hova tölti, de én azokat letöröltem. Ki gondolta volna, hogy kelleni fog még... Nemsokára megyek melóba úgyis, hagyom éjjel leszedni azt a 6 patchet, amihez volt fórumba torrent link azt majd holnap újrarakom -.-

Pedig ha be tudsz lépni, akkor mûködnie kell.

Valamelyik mappában ott van az összes peccs exeje.

Most fejbõl nem vágom, hogy hol,de ha felnézel tsre akkor sztema többiek el tudják mondani. Herba nemrég rakta újra az egészet ezzel a módszerrel és simán ment neki.

Õ sprintelni nem tudott.
TDC Geronimo
Nincsenek meg már a patchek épp ez a gond... Nevetséges komolyan, hogy nem tudnak egy normális klienst felrakni egybe. Amúgy szedtem még pár granumot, van vagy 20k most. Majd odaadom.

50 az az 5
Viszont most olvasom forumon, hogy 1k steel csak 5 aranyba kerül meduliban...

Akkor meg lehetne úszni az iszonyú sok bányászást.
Ok, köszi, minden kis adag jól jön😊 Rokker, Páncélos és bandras néven futnak a karijaim.

Próbáltad azt, hogy teljesen letörlödaz egészet, minden fájlt mindenhonnan és újratelepíted?

Ha a pecc exeket átmásolod egy másik könyvtárba és egyenként elnyomod õket akkor szépen feltelepül...mondjuk eltart egy ideig, de legalább nem kell elszedegetni a peccseket.
TDC Geronimo
Van kb 10k körüli granumom bankba majd adok. Meg elmegyek bányászni akkor, legalább ott nem kell lootolni :/

Várok még hátha lesz full kliens letöltés bár kétlem....

A risar camp az nem egy életbiztosítás egyedül.

Kurva sokan vannak arrafelé, mert pig iront meg néhány többi fémet dobálnak. Azzal a loottal meg igen könnyû acél fegyókat csinálni.

Acél...lassan nekünk is valahogy ki kéne termelnünk egy kis acélt. Egy acél 2 kezessel már olyan 40eket lehet sebezni. Az meg nem olyan rossz.

Vagy mi is megpróbálunk ninjában risarokat ölni, vagy pedig rengeteget kell bányásznunk. Sztem elsõ körben a bányászás jöhet szóba. Mert egyelõre olyan 20akat sebeznek a mi kardjaink.

Szóval, akinek van egy kis ideje meg bányász skillje az bányásszon annyit amennyit tud. Én meg nekieseke esténként és csinálok belõle pig iront és majd egy kicsit késõbb acélt is. Granum kellene.

csak egy durva becslés. kb 24k granumból van 1k blood ore amibõl van 50 pig iron.

A pig ironból elõször grain steel lesz, mejd utána steel.

Vadda elõtt van klassz granum hely ahol egy kicsit magasabb bányász skillel már 150 esik ki egy ütésre. olyan 8k így kb vagy 2-3 perc.

A dzsungelbe is le kéne mennünk mert ott meg le kéne verni pár terrorbirdöt meg satort és így meg tudnánk csinálni az egyelõre számunkra elérhetõ max páncélt meg fegyót.

Annyit jegyeznék még meg, hogy a plate armor receptekhez összesen kellene még vagy 20k ezüst és a greatbladekhez is még vagy 5k.

Most egyelõre greatbladekre gyúrunk hogy legalább olyan 30as sebzésû kardokat tudjunk csinálni.
TDC Geronimo
Na megvolt elsõ halálom. Felültem lóhátra és elmentem kalandozgatni egy kicsit. Betévedtem valami risar campba, ahol megrohamozott vagy 10 red játékos és úgy körbeállták a kurvák a lovam, hogy el se tudtam menni 😄 Pár sec alatt szarrávertek. Többet nem megyek arra 😄

Torzonborz
ha türelemes vagy gyere , ha nem akkor várjál még 1-2 hónapot.

a DFhez képest jobb a skill/combat/craft rendszer.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

server hiba miatt a játék most csak így indul:

....Mortal Online\mortalonline\UnrealEngine3\Binaries\Win32\MortalOnline.exe

ha beszélsz angolul:
MortalWiki

Sok a bug
Sok a gankelõ
Bonyolult játékmenet
Nem olyan, mint a Darkfall
4-5 magyar van, akirõl tudok
szerver instabil, de gyorsan javítgatnak mindent
szerintem mindennel együtt jó

Sziasztok!

Vki legyen már olyan kedves, picit összefoglalni a game-t (1-2 hónapot darkfall-oztam, így nem a game leírásról szeretnék olvasni, gondolom ez is fps mmorpg) hanem arról, hogy mennyire játszható / bug hegyek / gankelõ kezdõket szívatók / vagyunk-e magyarok (hányan) / szerver terhelhetõsége, stb.

Köszönöm (tervezem, hogy elõfizetnék rá)
jaja, találtunk egy új embert😊

majd ha lesz szerver megyek vissza.
TDC Geronimo
na basszus crash -.-

TDC Geronimo
Itteni az elkövetõ? <#idiota>

TDC Geronimo
Rendes full kliens letöltés még mindig sehol mi?

áruló 😊))

No, úgy néz ki este meccset nézek pár baráttal/kollégával, szal valszeg nem leszek este.
emalj és firmwood a handle.
vmi quillon curved.

úgyhogy sztem ha emaljból meg vmi fából próbálkozol akkor jobb eredmények lesznek. 96 volt a durája, most olyan 93. Elég lassan csökken.

na és mibõl van a kard?

No, tegnap este ordibáltam kicsit Vaddában és egy arc adott egy kardot. Nem olyan atom, de sokkal jobb mint a kezdõ kard. Mostanában olyan 14-18akat ütök vele.
Voltam reggel kicsit bölényezni és hála a loot bugnak egy olyan 20 perc alatt össze is szedtem 500 ezüstöt. Sokkal gyorsabban megy ezzel az új efgyóval. leírtam, hogy mibõl van, szal majd rá kell kattanunk a fegyverekre is.

Páncélt tudok most már molariumból meg incisiumból és különféle scalekbõl.

Már csak 5k ezüst kell és megveszem a plate craftingot😊
TDC Geronimo
patcheltem, most se megy loot 😞

Valaki gyors nettel töltse már fel a betömörített uptodate kilenst plx ty :d

már jön le a pacth, elég sok fontosat kijavítottak

Torzonborz
most akartam írni hogy vki fórumra tett be irc-rõl dumát és Seb azt írta lesz ma patch. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

No, viszont poont most lõtték le a szervert egy peccsre.

Ez remélhetõleg tényleg javítja majd a szerver stabilitást, a refiningot, lootolást, stb stb.
Torzonborz
hmm vmit reszelhettek a pathceren mert melóhelyen most pakolom fel egy gépre és a második 1 gb-os cuccot 1 perc alatt feltette.
mondjuk még mindig dög lassan tölti le 😞

Torzonborz
gankelés benne van a pakliban. ez a stílus velejárója.

engem jobban idegesít az állandó server crash.
ezt kellene nagyon gyorsan megoldaniuk.

Szerintem aki ebben a játékban ennyit lát, hogy legankel egy nyomorultat 4-en, annak úgy kell 😊 Kérje meg az anyukáját, hogy simogassa meg a fejét néha, hátha elmúlik.

oreal
A hasonlo patchelos szarakodas miatt 8 haverom hagyta ott a jatekot mar a beta-ban.Az meg hogy miutan kiadjak a jatekot me'g mindig tele van bugokkal,crashekkel,szar a patcher,szoval ez tenyleg abszurd.
Tegnap kerdeztem ra a volt CIR-es klan tarsaimra hogy alnak,es nem csalodtam a valaszban "gank ready". Meg 1-2 he't is mindenhol 3-4 fos ganker csoportok lesznek csakugy mint re'gen.Tephra-t ichor-hoz szerezni kb. lehetetlen lesz isme't.Egyedul neki allni fegyver kovacskodni vagy banyaszgatni alapbol idopocsekolas.CIR guild-nel is a kezdet ota az osszes jatekos reggeltol estig banyaszik,es van 2 blachsmith,meg 2 olvaszto' akik csak ezzel foglalkoznak.Mar regen is napi tobb szazezer egyseg kovet dolgoztunk fel naponta.De mire thungsteel armor lett belole ma'g az is megvolt mondva ki kaphat belole a guilden belul ( aki segitett is banyaszni ).Azutan Vadda elott gangkeltek szorakozasbol egesz nap thungsteel armorba meg fegyverekkel.
Figyelem majd a forumot es varom majd az elso "legankelnek folyamat" commenteket 😊 gl hf

TDC Geronimo
Na ahogy olvasgatom vmi régebbi corrupt patchelés miatt lehet ez a bug. Le nem fogom szedni megint az összeset meg felpatchelni órákon át. C-n van 7.2gb helyem és lehet annyi se lenne neki elég... Amíg nem lesz rendes kliensletöltési lehetõség, lehetõleg egybe egy új kliens, addig asszem hanyagolom ezt. Olyan nehéz lenne nekik betömöríteni a klienst és torrentbe kirakni, mint azt tették régen betaba? :/

térkép nincs, itt nézelõdj:
térkép

Fabernumtól a tónál leljebb a folyón átmász a hídon, aztán csak egyenesen, amíg fenyõerdõt nem látsz. (közben egy lombhullatón kell átmenni)

A fenyõerdõben van Vadda.

akkor én egyenlõre hagyom a crafter-t amig nem tudom a többi dolgot rendesen, úgyhogy recruittal vagyok, és keresem az utat Vaddaba, nem tudom hol vagy Fabernumnál egy tónál pihenek ki egy esést, TS3 infó, valaki el tudná küldeni? Whisper van a játékban? térkép?

az elején tudsz fából axeot meg ilyen szarokat csinálni. csak, hogy menjen föl a skilled és akkor megnyílik a többi fegyver.

a mortalwiki elég használható.

Anyagot meg szállítok mihelyst hazaérek...olyan 8 körül😞

én bányásztam egy rakat granumot, csak nem tudok vele mit kezdeni, plusz craftolni se, mert nincs alapanyag. elég szar ez így, mert kereskedelem meg végképp nincs

No, az így ebben a formában hülyeséget mondott.

Kell hozzá extraction skill, aztán kell hozzá a granum lore, blood iron lore és majd a pig iron lore.

Ha mondjuk van 1000 granumod odamész a grinderhez. Ez Vaddában fent van a heygen, ilyen szélmalom szerû cucc mindenhol. Az extraction skillt nebyomod. Akkor feljön egy új ablak.

Ebben az ablakban van 2 kis ablak. A felsõbe beteszed a granumot, az alsóba pedig vmi catalystot. A víz a legolcsóbb. Csak 10c. Arra vigyázz, ha ide stackelve rakod be a vizet, akkor mindet elhasználja, de attól nem lesz hatékonyabb. Szóval csak 1 egység vizet tegyél be. utána rá kell nyomni a process gombra. 20 másodperc alatt lezajlik a folyamat és kidobja a végeredményt.

Granumból lesz granum powder, maalchite, meg blood ore. Blood oreból lesz a legkevesebb.

Ha nem tudod a loreokat akkor nem dob ki semmit. Szal ezért fontosak.

Az elején, amíg szar a grinder skilled meg a blood ore stb skilled, addig elég sok anyagot elveszítesz. késõbb már alig valamit, de ahhoz kurva sokat kell extractolni.

A lényeg ezután jön. A blood ore-ból kell majd pig iront csinálni. Eltart egy ideig mire összegyûlik belõle az 1000. Azt be kell tenni furnacebe vagy vmi más olvasztó cuccba. Ez még mindig az extraction skillel megy. Csak itt más catalyst kell. ide már lehet catalyst coalt, coke-ot, bort használni. Ekkor lesz a blood ore-ból pig iron.

A pig iron az egyik legalapabb fém. ha ebbõl is van jó sok akkor majd lehet belõle grain steelt olvasztani (ez már refining), abból pedig majd egyéb anyagok hozzáadásval lesz steel és majd aztán tungsteel.

A tungsteel azért lesz olyan rohadt drága, mert ennyi fázison kell keresztülmenned.

DE, a refining pillanatnyilag még bugos ezért nincs még steel, bronz stb a játékban. majd hamarosan javítják.

Részletesebben majd este elmondom tsen.

Az a lényeg, hogy itt is kurva sokat kell olvasni material lore-t.

A weaponsmithtel nem biztos hogy lesz elég pontod mindenre. Azért kell a slag hauler.

Ha este áthozzuk az emberemet meduliból akkor nekiállok alap fémeket fosni.

Cuprumból már van vagy 1k, bleck is van pár száz, blood ore-om nem nagyon van, de majd nekiesek a granum mezõknek.
én is csináltam egy fegyvergyártót, de nem tudom hogyan tudom finomítani a granumot. A wiki azt írja, 1000 granumhoz kell 500 palm oil meg 500 rock oil. Na palm oilt nem tudok szerezni sehol, rock oil darabja 138c, azaz igen drága lenne így Pig Iront csinálni.

Na azt gyanítom máshogy kell, de nem tudom hogyan.

Haha Duu mindig is nagy crafter volt ;-)

Lera,Dynn,Zulgron

Torzonborz
jahm mintha kicsit jobb lenne , gazellákat csépeltem azok nem sebeztek akkorát mint az elõzõ páncélban.
gyûjtöttem némi emalj-t vagy mi az majd abból is csinálhatsz hátha jobb mint a sima bone.

ja egyébként csináltam egy weaponcraftert , gondoltam megnéztem milyen ... háááátõõõõ azt se tudom mi merre hány méter 😄
lehet ráhagyom másra vagy csak veszünk vkitõl már ha találunk normális craftert.

Egyébként ér valamit az új páncél? Reggel teszteltük egy kicsit de én jobb eredményre számítottam. Majd este még próbálkozunk.
na ja, gondolom azért tették be, hogy ne lehessen afk gatheringelni

Torzonborz
na remek , server crash elég hamar bejátszott.

összeakadtam egy pirossal is...gyorsan eltipliztem elõle pacin mer' vmi baszott nagy alabárddal kezdett el csépelni 😄

Elvileg most már 1 ezüstért tudsz venni a utility vendortól.
eltört a noob baltám 😞

TDC Geronimo
Leszedtem az elõzõ patchet megint. Megpróbálom manuálisan elindítani hátha falpatcheli megint. Ha úgy se lesz jó, akkor megvárok egy klienst ami egybe lesz...

Jockey
ez vicc, hogy egy rohadék pecsert nem tudnak kiadni, amikor hivatalosan is megjelent ez a fos...
hihetetlen tényleg..mennyi idõ bazki leprogramozni egy ilyet? hónapok? vagy nincs szerverük, ami tudná kezelni, mert minden vast aláraktak a stabil szervereknek?:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Torzonborz
nézd csak mit találtam.

esetleg innét megpróbálhatod leszedni , nem tudom milyen gyorsan jön.

TDC Geronimo
Letöröltem a patcheket már rég. A másik meg az, hogy mire azokat felpatchelné mind az lenne vagy 1 óra ha nem több. Adják ki a kurva klienst egybe. Nem tudom mi olyan nehéz ezen. Azt se értem mitõl szaródott el az egész.

Hát elég bosszantó így, de nem kell leszedned az újratelepítéshez

Ha minden igaz az összes patch ott van a MO könyvtáradban
Másold õket egy temp könyvtárba

Aztán töröld le az egész MO-t uninstallal, ha marad valami, azt delete

Töltsd le az installert és indítsd el

Amikor elkezdi az elsõ patcht letölteni, akkor állítsd le

Másold be az elsõ patcht a könyvtárba

Indítsd el MO -t

Meg fogja találni és telepíti

Amikor a következõt töltené, megint leállít, másol a következõ, elindít

Így sorba felteszi mindet.

A Kaspersy vírusírtót nekem ki kellett kapcsolnom ahhoz, hogy patchelni tudjon, ha olyanod van kapcsold ki te is.