Mortal online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Valamelyik mappában ott van az összes peccs exeje.
Most fejbõl nem vágom, hogy hol,de ha felnézel tsre akkor sztema többiek el tudják mondani. Herba nemrég rakta újra az egészet ezzel a módszerrel és simán ment neki.
Õ sprintelni nem tudott.
Akkor meg lehetne úszni az iszonyú sok bányászást.
Próbáltad azt, hogy teljesen letörlödaz egészet, minden fájlt mindenhonnan és újratelepíted?
Ha a pecc exeket átmásolod egy másik könyvtárba és egyenként elnyomod õket akkor szépen feltelepül...mondjuk eltart egy ideig, de legalább nem kell elszedegetni a peccseket.
Várok még hátha lesz full kliens letöltés bár kétlem....
Kurva sokan vannak arrafelé, mert pig iront meg néhány többi fémet dobálnak. Azzal a loottal meg igen könnyû acél fegyókat csinálni.
Acél...lassan nekünk is valahogy ki kéne termelnünk egy kis acélt. Egy acél 2 kezessel már olyan 40eket lehet sebezni. Az meg nem olyan rossz.
Vagy mi is megpróbálunk ninjában risarokat ölni, vagy pedig rengeteget kell bányásznunk. Sztem elsõ körben a bányászás jöhet szóba. Mert egyelõre olyan 20akat sebeznek a mi kardjaink.
Szóval, akinek van egy kis ideje meg bányász skillje az bányásszon annyit amennyit tud. Én meg nekieseke esténként és csinálok belõle pig iront és majd egy kicsit késõbb acélt is. Granum kellene.
csak egy durva becslés. kb 24k granumból van 1k blood ore amibõl van 50 pig iron.
A pig ironból elõször grain steel lesz, mejd utána steel.
Vadda elõtt van klassz granum hely ahol egy kicsit magasabb bányász skillel már 150 esik ki egy ütésre. olyan 8k így kb vagy 2-3 perc.
A dzsungelbe is le kéne mennünk mert ott meg le kéne verni pár terrorbirdöt meg satort és így meg tudnánk csinálni az egyelõre számunkra elérhetõ max páncélt meg fegyót.
Annyit jegyeznék még meg, hogy a plate armor receptekhez összesen kellene még vagy 20k ezüst és a greatbladekhez is még vagy 5k.
Most egyelõre greatbladekre gyúrunk hogy legalább olyan 30as sebzésû kardokat tudjunk csinálni.
a DFhez képest jobb a skill/combat/craft rendszer.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
....Mortal Online\mortalonline\UnrealEngine3\Binaries\Win32\MortalOnline.exe
MortalWiki
Sok a bug
Sok a gankelõ
Bonyolult játékmenet
Nem olyan, mint a Darkfall
4-5 magyar van, akirõl tudok
szerver instabil, de gyorsan javítgatnak mindent
szerintem mindennel együtt jó
Vki legyen már olyan kedves, picit összefoglalni a game-t (1-2 hónapot darkfall-oztam, így nem a game leírásról szeretnék olvasni, gondolom ez is fps mmorpg) hanem arról, hogy mennyire játszható / bug hegyek / gankelõ kezdõket szívatók / vagyunk-e magyarok (hányan) / szerver terhelhetõsége, stb.
Köszönöm (tervezem, hogy elõfizetnék rá)
majd ha lesz szerver megyek vissza.
vmi quillon curved.
úgyhogy sztem ha emaljból meg vmi fából próbálkozol akkor jobb eredmények lesznek. 96 volt a durája, most olyan 93. Elég lassan csökken.
Voltam reggel kicsit bölényezni és hála a loot bugnak egy olyan 20 perc alatt össze is szedtem 500 ezüstöt. Sokkal gyorsabban megy ezzel az új efgyóval. leírtam, hogy mibõl van, szal majd rá kell kattanunk a fegyverekre is.
Páncélt tudok most már molariumból meg incisiumból és különféle scalekbõl.
Már csak 5k ezüst kell és megveszem a plate craftingot😊
Valaki gyors nettel töltse már fel a betömörített uptodate kilenst plx ty :d
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ez remélhetõleg tényleg javítja majd a szerver stabilitást, a refiningot, lootolást, stb stb.
mondjuk még mindig dög lassan tölti le 😞
engem jobban idegesít az állandó server crash.
ezt kellene nagyon gyorsan megoldaniuk.
Tegnap kerdeztem ra a volt CIR-es klan tarsaimra hogy alnak,es nem csalodtam a valaszban "gank ready". Meg 1-2 he't is mindenhol 3-4 fos ganker csoportok lesznek csakugy mint re'gen.Tephra-t ichor-hoz szerezni kb. lehetetlen lesz isme't.Egyedul neki allni fegyver kovacskodni vagy banyaszgatni alapbol idopocsekolas.CIR guild-nel is a kezdet ota az osszes jatekos reggeltol estig banyaszik,es van 2 blachsmith,meg 2 olvaszto' akik csak ezzel foglalkoznak.Mar regen is napi tobb szazezer egyseg kovet dolgoztunk fel naponta.De mire thungsteel armor lett belole ma'g az is megvolt mondva ki kaphat belole a guilden belul ( aki segitett is banyaszni ).Azutan Vadda elott gangkeltek szorakozasbol egesz nap thungsteel armorba meg fegyverekkel.
Figyelem majd a forumot es varom majd az elso "legankelnek folyamat" commenteket 😊 gl hf
térkép
Fabernumtól a tónál leljebb a folyón átmász a hídon, aztán csak egyenesen, amíg fenyõerdõt nem látsz. (közben egy lombhullatón kell átmenni)
A fenyõerdõben van Vadda.
a mortalwiki elég használható.
Anyagot meg szállítok mihelyst hazaérek...olyan 8 körül😞
Kell hozzá extraction skill, aztán kell hozzá a granum lore, blood iron lore és majd a pig iron lore.
Ha mondjuk van 1000 granumod odamész a grinderhez. Ez Vaddában fent van a heygen, ilyen szélmalom szerû cucc mindenhol. Az extraction skillt nebyomod. Akkor feljön egy új ablak.
Ebben az ablakban van 2 kis ablak. A felsõbe beteszed a granumot, az alsóba pedig vmi catalystot. A víz a legolcsóbb. Csak 10c. Arra vigyázz, ha ide stackelve rakod be a vizet, akkor mindet elhasználja, de attól nem lesz hatékonyabb. Szóval csak 1 egység vizet tegyél be. utána rá kell nyomni a process gombra. 20 másodperc alatt lezajlik a folyamat és kidobja a végeredményt.
Granumból lesz granum powder, maalchite, meg blood ore. Blood oreból lesz a legkevesebb.
Ha nem tudod a loreokat akkor nem dob ki semmit. Szal ezért fontosak.
Az elején, amíg szar a grinder skilled meg a blood ore stb skilled, addig elég sok anyagot elveszítesz. késõbb már alig valamit, de ahhoz kurva sokat kell extractolni.
A lényeg ezután jön. A blood ore-ból kell majd pig iront csinálni. Eltart egy ideig mire összegyûlik belõle az 1000. Azt be kell tenni furnacebe vagy vmi más olvasztó cuccba. Ez még mindig az extraction skillel megy. Csak itt más catalyst kell. ide már lehet catalyst coalt, coke-ot, bort használni. Ekkor lesz a blood ore-ból pig iron.
A pig iron az egyik legalapabb fém. ha ebbõl is van jó sok akkor majd lehet belõle grain steelt olvasztani (ez már refining), abból pedig majd egyéb anyagok hozzáadásval lesz steel és majd aztán tungsteel.
A tungsteel azért lesz olyan rohadt drága, mert ennyi fázison kell keresztülmenned.
DE, a refining pillanatnyilag még bugos ezért nincs még steel, bronz stb a játékban. majd hamarosan javítják.
Részletesebben majd este elmondom tsen.
Az a lényeg, hogy itt is kurva sokat kell olvasni material lore-t.
A weaponsmithtel nem biztos hogy lesz elég pontod mindenre. Azért kell a slag hauler.
Ha este áthozzuk az emberemet meduliból akkor nekiállok alap fémeket fosni.
Cuprumból már van vagy 1k, bleck is van pár száz, blood ore-om nem nagyon van, de majd nekiesek a granum mezõknek.
Na azt gyanítom máshogy kell, de nem tudom hogyan.
Lera,Dynn,Zulgron
gyûjtöttem némi emalj-t vagy mi az majd abból is csinálhatsz hátha jobb mint a sima bone.
ja egyébként csináltam egy weaponcraftert , gondoltam megnéztem milyen ... háááátõõõõ azt se tudom mi merre hány méter 😄
lehet ráhagyom másra vagy csak veszünk vkitõl már ha találunk normális craftert.
összeakadtam egy pirossal is...gyorsan eltipliztem elõle pacin mer' vmi baszott nagy alabárddal kezdett el csépelni 😄
hihetetlen tényleg..mennyi idõ bazki leprogramozni egy ilyet? hónapok? vagy nincs szerverük, ami tudná kezelni, mert minden vast aláraktak a stabil szervereknek?:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ha minden igaz az összes patch ott van a MO könyvtáradban
Másold õket egy temp könyvtárba
Aztán töröld le az egész MO-t uninstallal, ha marad valami, azt delete
Töltsd le az installert és indítsd el
Amikor elkezdi az elsõ patcht letölteni, akkor állítsd le
Másold be az elsõ patcht a könyvtárba
Indítsd el MO -t
Meg fogja találni és telepíti
Amikor a következõt töltené, megint leállít, másol a következõ, elindít
Így sorba felteszi mindet.
A Kaspersy vírusírtót nekem ki kellett kapcsolnom ahhoz, hogy patchelni tudjon, ha olyanod van kapcsold ki te is.