2354
style=\"height:299px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#2154 Vagy megölsz egy mobot és bepakolod a lootbagbe a cuccot, a másikkal meg kiszeded. Bár hallottam már hogy bugos volt és miután pakoltak bele itemeket az simán eltűnt :D -
Bandras DaSilva #2153 A karik között nem nagyon tudsz magadban átadni dolgokat. vagy átadod vmi ismerősnek a cuccot vagy pedig kiviszed ugyanoda a 2 karidat , megölöd az egyiket éls gyorsan belogolva kilootolod a másikkal.
Ez a verzió nem biztos, hogy még mindig működik.
Legjobb módszer az ha vmi havernak odaadod a cuccot és ő pedig átadja az úk karidnak. -
#2152 hm új patchel így megváltozott a cave camp közeli rész? :)
-
Archenemy #2151 Kösz a válaszokat. Még egy olyan kérdés, hogy tudok a karaktereim közt valahogy cuccokat átadni, vagy csak guild bank segítségével? -
#2150 Este már tudok menni én is. -
Bandras DaSilva #2149 Duu, tegnap este sikerült még intéznem 4 kardot és maradt is vagy 500 Incisium. Kipróbáltam őket wisenteken...4-5 ütés elég nekik. Az egyetlen baki velük az, hogy 74-75 a durajuk.
Este megint kéne vagy dzsungelbe menni vagy pedig föl risarozni és eladni a lootot játékosoknak.
-
Bandras DaSilva #2148 A tegnapi baki után volt nagy ijedtség SV-nél, nem győzték csitítani a népet.
Remélem, hogy most a fejükhöz kapnak és elkezdik megoldani az alap dolgokat. A legfontosabb még mindig a szerver stabilitás lenne, utána a durva exploitok, bugok javítása, és csak ezek után kellene új dolgokon törni a fejüket.
A kimerülő bányák még mindig hamar merülnek, a durability még csökkenhetne egy kicsit lassabban. -
Bandras DaSilva #2147 A dual wield nem igazán működő megoldás még. Én inkább vagy 2kezes kardot ajánlanék (greatlblade( vagy pedig 1 kezes +pajzs. Ha scoutod van, akkor íjazásra is rágyúrhatnál mert most már javították őket.
A könyvet offline is olvassa az embered.
A psyche varázslatok ellen véd. ha alacsony marad, a mágusok jókat sebeznek beléd. per pillanat mondjuk ez valszeg nem nagyon működik mert magas psychevel is sokan panaszkodnak, hogy ua a sebzés.
Mi most egyelőre még mindig Vadda környékén vagyunk. Sztem érdemes lenne ts-re is felnézned. -
#2146 nekem is vegyesek az érzéseim.
SV valóban megérdemelne egy jó nagy maflást mert eléggé amatőr a hozzáállásuk de a bukásukat azért annyira nem szeretném.
jelenleg sajna nincs hasonló sandbox mmo a piacon ( vagy én nem tudok róla ) csak a DF de ammeg grindfest meg inkább massive deathmatch.
szóval egyelőre kivárok mi lesz a vége. -
Morinad #2145 Tegnap este a 170. fagyás után engem is felidegesített, és anyáztam egy sort. Én azért jobban örülnék, ha megcsinálnák rendesen, de én sem sok reményt fűzök hozzá. -
#2144 "The goal is not to create more endless grind"- ez persze tiszta jo' dolog
De a grinden meg a griefingen kivul masra se jo ez a jatek :)
Erre jonnek a "de ez sandbox jatek,es te alakitod magadnak" dumak...
A baj valahol ott van hogy ez egy homokozo,homok,vodor es homokozo lapat nelkul.A keret megvan ( map )csak amivel kitoltenek ( content ) az hianyzik.A megjelenes ota esik a reszvenyeik a'ra is,persze ertheto a szart nem lehet eladni,es havidijat szedni sem erte.Szivbol remelem hatalmasat bukik majd az SV ezzel a jatekkal hogy tobbet kedvuk ne legyen jatekot kesziteni.Azok utan amit a jatekosokkal mar 1 e've muvelnek lassan,ez mar nem csak szanalmas,de valahol felhaborito is.
Igergetnek,meg megy a parasztvakitas...es mar azt se mondhatjak hogy BETA.Unbalanced,contentless,funless,grief'n grind fest.Welcome to mortal online. De mint a neve is tukrozi "halando"...es remelem mar kozel a ve'g :) -
Archenemy #2143 Nna, találtam fórumokon egy megoldást az outofmemory fagyásokra, a virtuális memória méretét felvettem duplájára, így ha nem is 30 fps-sel, de fagyásmentesen mehetek városokba is.
Scoutot indítottam, legyilkoltam egy halom kisállatot, pár nagyobbat, egyszer valaki direkt odarohant, mikor ütöttem egyet, hogy belé is csapjak egyet, és aztán leölhessen, de az ilyeneket má' fel se veszem :p Vettem pár olcsóbb skillkönyvet is, jelenleg a bunkót tanulom éppen, mert olyat talán még fogok is tudni készíteni :p
Pár kérdés:
Van értelme a kétkezes harcnak? Úgy vettem észre, hogy a bal kézben lévővel baromi picit sebzek (netán pont nullát, nem tudom pontosan). Mindkét kezemben ilyen newbie kard volt. Viszont olyan, mint ha nem ütnék gyorsabban, tehát az overall dps csökken 50%-kal.
Csajt indítottam, az gáz? :p
Olvassa a könyvet offline is a kari?
Miben rossz az, ha alacsony marad a psyche és az intelligence?
Lehet növelni a magasságot (karakterkreáláson kívül)?
Melyik városban tanyáztok ti? Még nem tudom, hogy mennyit fogok ezzel játszani (főleg csak kipróbálni akarom), de jobb lenne "jó" környéken lenni. -
Morinad #2142 Nos jelenleg akár percekre is online a szerver, két online között pedig alig telik el 1-2 óra. -
Bandras DaSilva #2141 Csak azt nem értem, hogy mi afrancért nem tudnak fellőni egy teszt szervert ahol az ilyen nagyobb változásokat lehetne tesztelni és szépen, akár többb lépcsőben finomítani a dolgot mire live szerverre kerül.
Volt sok hiszti a fórumon ma, gondolom ennek lett az eredménye a hotfix.
A baj ezzel megint az, hogy a szerver gyakorlatilag megint óránként crashel és ezt nem tudják megoldani. először ezeket az alap bakikat kéne kijavítani és csak utána változtatni nagyobb dolgokon...ha már nagyobb változásokra egyáltalán szükség van.
Csak remélem, hogy a mai bakijukból tanulnak és azt is, hogy a dura meg a node változások jók lesznek. -
#2140 elvileg live a cucc már -
#2139 Azért nincs veszve minden :)
"Dear community,
We are now focusing on small patches that are top priority.
We already started with increasing durability greatly; please give us your feedback so we can further balance it.
We greatly increased how much resources a node have until it slowly depletes, we need your feedback here as well.
Above fixes should go live within an hour
The goal is not to create more endless grind, but to spread players around the world which helps economy, server load and interest for players.
Tomorrow we will try to solve sticky weapon once and for all, we will keep you updated on the progress.
Please inform us of any other critical issue we may have now so we can focus on what you think is most important at this time.'
Thanks" -
Morinad #2138 Azért volt jó ez a patch, mert most még sokkal gyakrabban esik szét a szerver. -
#2137 2500s. Oké azt hiszem ez most kimarad :D -
#2136 "We hear ya, we are as we speak changing the durability so it doesnt break so fast.
We are working on sticky weapons nonstop now, hopefully will patch it within a day or two if things goes smooth there as well.
Keep em coming detailed as this so we actually can cover them. Our latest patch was based only on feedback from the community. We will have more frequent small fixes now so we make sure we cover the highest issues we have at the moment." -
Morinad #2135 Szerintem ez a patch hazavágta a játékot. Nekem nagyon nem tetszik. Varázsolni, bányászni, iparozni, tamelni nem lehet, azaz csak kétkezes nagy vasakkal lehet egymást ütni. Na ez pont nem érdekel. -
Bandras DaSilva #2134 Ahogy olvason a peccs óta nem jön 150 többé. A rich node-ból is csak olyan 90-100 esik, de csak 3szor 4szer aztán elkezd csökkenni.
Az biztos, hogy acélt bányászásból iszonyú nehéz lesz csinálni, állítólag a cuprum 2kezesek elég jók, egy kicsit rosszabbak mint az acél...ami gondolom olyan 25ös sebzést jelent. Azt viszont könnyebb lesz csinálni, vagy ráállhatunk az incisium cuccokra. Abból még sztem nem próbáltunk kardokat.
Azon is gondolkodtam, hogy lehet inkább fejszéket kéne csinálni, lassabb, de nagyot üt.
Az íjakat viszont megcsinálták...most már van ami 100at sebez (lol) úgyhogy ez a peccs nem annyira sikerült jól.
A páncélok statjai is változtak szóval majd este ki kéne próbálni ezt-azt.
Ha acélozni akarunk akkor mehetünk azért risarozni mert 4 en hamar összeszedünk egy olyan 1-2k pig iront. ez a hamar mondjuk egy olyan óra. Én reggel egy 30 percet ütöttem őket egy arccal és felváltva lootoltunk és így lett kb 300 pig iron.
Nem gyors így sem, de talán gyorsabb mint bányászni. -
#2133 igen az Meduli. jelenleg 4 gb ram kell a játékhoz mert 2vel kis idő után iszonyatos swappelésbe kezd meg crashel. -
#2132 na most belogoltam kicsit , fabernum extractor környékén összes node depleted de így is jött 20 granum kapálásonként ( a 142 helyett ) :D
1 olyan node-ot találtam amire nem írta ki hogy üres de abból is csak 60 jött.
hát ez elég nagy fos így.
már éppen kezdett volna beindulni az economy erre gyk padlóra küldték ezzel. -
Archenemy #2131 "mert meduliban nagy gázok vannak"
Meduli az ilyen tengerparti város? Fehér házak, síkság, pár helyen lépcsőn kell felmenni a házakra a crafter asztalokhoz meg eladókhoz? Van szökőkút is, meg egy halom halászháló. Szóval ez Meduli?
Remélem igen, mert itt kb. 2 percenként fagyok fixen. Megy a játék jó fps-sel, aztán egyre nagyobb szünetek, egyre jobban belassul, és a végén fagy. Jó lenne, ha kijavítanák. -
#2130 remélem secondary skill :/ -
Bandras DaSilva #2129 Alapból nem kellett volna kiírnia, hogy mennyit sebzel. Ahhot is kell vmi külön skill.
-
#2128 Damage Assessment a skill. nem tudom eddig bug volt e. -
#2127 Eddig kiírta, hogy mennyit sebzek, patch óta meg csak azt hogy some damage :( Bug volt eddig, hogy írta vagy mi? Melyik skill kell hozzá hogy tudjam mennyit sebzek? -
Bandras DaSilva #2126 Még 1 dolog. megint szarakodtak a könyvekkel. Most kidobálták ilyen wilderness librarianokhoz a legdrágább könyveket. Az árak nem tudom mennyit változtak, de ahogy hallom a plate könyveket szanaszét dobálták.
Már megint az járt jól aki jól beszerzett egy párat...most egy ideig jó kis pénzért el tudja adni.
Kicsit még abban reménykedem, hogy nem a világ végére rakták ki őket és, hogy az áruk is nagyot csökkent.
Valahogy nem nagyon van kedvem 10k ezüsttel lovagologatni fel s alá a világban.
-
Bandras DaSilva #2125 A faszinak akivel risaroztam eltört a vadi új kardja egy olyan 6-7 mob után.
Nekem egy 110 es durájú volt, de az csak olyan 70re ment le. Remélem, hogy úgy lesz, hogy a fegyver anyaga is számít a dura vesztésben. nem nagyon örülnék, ha az cél karodk ilyen 6-7 mob után eltörnének. Azért elég sok macera van velük.
Gondolom az árak viszont elindulnak az égbe. Aki meg fölhalmozott sok cuccot az most örül. Ma leállították a szervert olyan 9.30 körül mert maintenance volt meg tán vmi hotfix is mert meduliban nagy gázok vannak.
A nodeokról, sajnos, lehetett gondolni, hogy nagyon hamar kimerülnek. Ezért kellett volna már a legelején berakni őket. Bányászást még nem próbáltam de ha ilyen 6k kövekért órákat kell lovagolni, kb senki sem fog ezzel foglalkozni.
-
#2124 ja fórumon már megy is a rinya. túl kevés cucc jön nodeokból és túl hamar kopnak a cuccok. ha így van az elég gáz . -
Bandras DaSilva #2123 No, megnéztem ma reggel a Risarokat. Egyedül egy régi egykezessel nem annyira könnyŰ:)...dobnak pénzt meg fémeket/köveket. Eléggé nerfelték a dropot..csak olyan 25-40 pig iron esik. Találkoztam egy faszival ott és ő azt mondta, hogy a peccs előtt 200akat dobáltak.
Egyébként összehaverkodtam vele és felváltva lootoltuk a risarokat. összejött olyan 300 pig iron meg 60ezüst meg még pár más kő.
Van egy Ghost Division nevű guildjük és meghívott, hogy lépjünk be. Adott ventri hozzáférést stb. Majd este érdemes lenne beszélni róla.
Ha vkinek nem indul a játék, akkor az óránál a daylight savings timot kell kinyomni. Utána jó lesz. -
#2122 Elég komoly patch note -
#2121 Meg oda tudnám adni már a sok bányász cuccot vége, ami a bankomban van. -
#2120 Este melózok sajnos :s Holnap délután lenne jó nekem vagy csütörtöktől. -
Bandras DaSilva #2119 Viszont csal el kell menni risarozni. Ha sikerül életben maradnunk el tudnánk jönni fejenként 6k pig ironnal. Az nagyjából meg is oldaná az acél kérdést egy időre.
Főleg akkor ha esetleg az új bányászós rendszer szar lesz.
Este (ha lesz szerver) nem lenne kedvetek fellovagolni?
Páncélt tudok adni mindenkinek, fegyvert is össze tudnánk hozni...ha már lennénk 3-4en, akkor már sztem menne a dolog. -
Archenemy #2118 Hát én tegnapelőtt óta küzdök ezzel a gámával, és kedvelem, amikor éppen fut, de a bugok nagyon durvák, és nagyon sok van... Plusz városokban szaggat is, de biztos a gépem gyenge. -
#2117 Én morin hkur közelébe akartam átmenni egy hídon lóval. A lovam instant meghalt én meg beleestem a vízbe és perma knockdown anim miatt ki se tudtam mászni. Relogoltam, utána nem volt anim viszont a vízbe meg se tudtam mozdulni. 1 órát vártam kb mire visszanéztem játékba és már kint voltam. Gondolom GM rakott ki. -
#2116 höh én múltkor vaddában jártam így, ugráltam össze vissza és a szekérbe beragadtam. peticióban küldtem stuckot de nem jött senki , többiek próbáltak kilökni de nem sikerült úgyhogy vkinek odaadtam a cuccomat és önyilok lettem :D
felébredtem papnál elindultam visszafelé többiek hozták a cuccomat és akkor írt a gm hogy látja már nem vagyok beragadva.
na mondom kösz ja már megoldottam. :D -
#2115 Csodás...beragadtam víz alá, nyitottam petíciót és várok már 1 órája. :s