2354
  • TDC Geronimo
    Hát így átfutva ebből minden benne van. Weather systemből még csak egy kezdetlegesebb verzió, viszont van teljes day/night cycle, amit itt a listába nem látok.
  • Lonni
    ott csak beta meg alphat találtam.

10 Races, and a blood mix system for customizing your ancestry

Full loot

Full PvP

First person only

Aim-based, real-time combat Read more!

Several hitboxes with individual armor zones

No levels and no level restrictions, go where you want whenever you want

No linear, quest-forced progression

No classes, but hundreds of skills to define your play style

Dualistic skill progression; train your skills by actively using them or by reading about them, or both

No instances, no loading in game; a fully streaming world

Longest view distance ever seen in a mmorpg

FFA-Structures. Construct and destroy:
    - Player houses
    - House modules for upgrades
    - Keeps and palisades
    - Bridges and more

Player guilds

Tame the wild beasts of Nave

Different mounts to tame, ride, trade, stable or kill. None of them pocketable.

Primary Magic School

Archery

Sandbox extraction, refining, alloying and crafting:
    - Experiment with extracting and alloying materials by using any workbench and catalyst

- Experiment with parts and materials to craft millions of possible weapons, bows, armors and shields

Myrland, a 64km2 continent

Fully dynamic weather system

egy pipát oda tudtok rakni, ami már benne van?
  • TDC Geronimo
    youtube :p
  • Lonni
    egy kis ingame footage tudtok már mutatni?
  • TDC Geronimo
    Amúgy van könyvtáros Vaddaba is. Egyik kunyhóba áll.
  • TDC Geronimo
    Én összeszedtem mindent a bankból (hála vmi weight bugnak át tudtam cipelni a több ezer ércet meg bőröket :D) és átlovagoltam vaddaba. Igaz félúton a szerver bement offline modeba így nem tudom, hogy mikor visszalogolok hol is leszek...
  • Bandras DaSilva #1908
    Csináltam ma egy armorsmith karit...egyelőre alap páncélok mennek...túl sok védelmet nem adnak. Sokat kellene olvasnom vele, de azon a karin még nincs túl sok zsé.

Slag haulerem beindult, már nagyjából megvan minden ami kell. CSak fejlesztgetni kell.

Vadda nem rossz, csak asszem ott nincs külön library és nem mindegyik trainerből van. Mondjuk nincs olyan messze Medulitól, szal ha akarunk vmi közös programot egy olyan 10 perc alatt oda lehet érni.
  • datango
    köszönöm, és értettem!
  • TDC Geronimo
    Becsomagolnám és feltölteném, ha olyan netem lenne, de sajnos a feltöltésem 256k :D

Amúgy mondták pár napja, hogy az egész fel lesz téve majd valahova egybe, hogy ne kelljen szenvedni a patchelésekkel, de eléggé el vannak most foglalva mással.
  • datango
    ez a játék maga a halál, már napok óta próbálom felrakni az egyik pecs nél instalnál nem csinal gyakorlatilag semmit, most ujbol mondom megpróbálom de hát most meg tolt le valami pecset megint...
  • TDC Geronimo
    Nekem is annyi van. Hát nem tudom Meduiba amúgy is szarul fut. Átlovagoltam Vaddaba, 2 srác megkérdezte honnan van lovam meg hogy lehet megszerezni. Elmondtam erre elkezdtek ütni :D

Így majdnem maxos skillekkel elég jó a harc már, annak ellenére, hogy még mindig a starter swordel rohangálok. Szereznem kéne vmi 2h kardot.
  • Torzonborz
    hmm ha jól láttam van új patcher . próbáld meg azzal.
  • Morinad
    Nekem továbbra sem tud feltelepülni, 3. próbálkozásra sem. Most hagytam, hagy fusson az installing patch 03to04 5 órán keresztül. Sem a HDD nem volt használva, sem a proci. Egyszerűen nem csinál semmit, pedig harmadszor kezdem elölről, töltöm le a patcherrel, mindig ugyan itt akad meg, persze hibaüzenet semmi.

Ez szerintem elég nevetséges.
  • Torzonborz
    én pont tegnap csináltam harcos ( khurit vagy mi a tök az ) karit vaddába. tényleg nem voltak sokan és a zöld terület felüdülés volt a kies meduli után de a bányászom ott van .
    majd ledumáljuk hol legyünk .

tegnap vettem ramot is így már 4 gb van és már simán fut a cucc , nem nagyon érzékelhető a swappelés.
  • TDC Geronimo
    Amúgy gondolkodtam rajta, hogy átköltözöm Vaddaba. Nincs is olyan messze meg nekem az a hely tetszik nagyon. Medui olyan kihalt semmilyen meg annyian vannak, hogy a városban az az állandó swappelés sokszor elég elviselhetetlen. Ja meg titkon remélem, hogy azért nincs még mindig rendes options menü, mert 1-2 héten belül jön a revampolt flash UI :D

Nézegettem régebbi betas képeimet meg az egyik videómat...hát nekem jobbnak tűnt a cucc akkor. Szebb is volt meg fene tudja. Most még árnyékok se jók :y
  • Torzonborz
    usb headset beüzemeléséhez tipp

remélem segít és tudsz jönni ts-re . a nélkül tényleg bajos a kommunikáció :(
  • Bandras DaSilva #1898
    Köszi a paripát
  • Bandras DaSilva #1897
    Ja...:)...ráadásul változtak a lelőhelyek is, hogy minden fasza legyen...
  • Torzonborz
    nnna Te is elkezdted ? ha igen merre kolbászolsz ?

ezt a server crasht remélem tényleg megoldják minél hamarabb mert már kezdem egy csöppet unni.
    mondjuk a helyükben 2-3 napot hozzáadnék az első 30 naphoz .

• oreal
    tephra banyaszathoz elore is sok sikert :)
  • TDC Geronimo
    Na legyél ott medui banknál. Mindjárt ott leszek :D
  • Bandras DaSilva #1893
    Jött vmi peccs, ami elvileg megoldja a crasheket. Remélem tényleg.
  • Morinad
    inkább csak megnézem, nem tervezek játszani vele :)
  • TDC Geronimo
    Viszont ilyen hogy saját ház stb nem tudom mikor lesz meg guild, mert valami irdatlan mennyiségű pénz meg cucc kell hozzá.
  • TDC Geronimo
    Najó belogoltam, odaértem pont meduiba bankoshoz és boom :D

Sokkal rosszabb mint tegnap a stabilitás :(
  • Bandras DaSilva #1889
    Ja, írták többen, hogy lassan jön.

Van még egy kis baki a szerver stabilitással egyelőre...remélhetőleg azt este megoldják. Gyere, minél többen vagyunk annál jobb.
  • TDC Geronimo
    Most megyek vissza meduiba, kb 1 percnyire vagyok. Amint visszajön szerver megyek. Gyere bankhoz.
  • Bandras DaSilva #1887
    Igen , granum, saburra, calx, malachite, bleckblende stb jöhet. Azokból lesz majd bronz meg acél.

Rokker néven futok Meduliban. Ha lenne egy fölös lovad az jó volna mert lassan nagyon sokat kell gyalogolni.
  • TDC Geronimo
    Na írta server msg hogy este vmikor patch. Amúgy neked ilyen granum meg az az érc, ami medui környékén van jó? Mert kiszedtem már párat belőle.
  • Morinad
    Én újra megpróbálom feltelepíteni. 50-100 KB/s amivel jön lefelé. Elég vicces egy sebesség manapság.
  • Bandras DaSilva #1884
    Gyakorlatilag rengeteg dolgot javítottak az utolsó 2-3 peccsben. Szépen döcögésmentesen fut, az alap dolgok nagy része azért működik DE úgy néz ki, hogy a szerver nem elég stabil. Olyan 10-20 percenként crashel.
    Volt ma egy maintenance ami alatt elvileg azt megoldották...gyakorlatilag azonban nem. Írták, hogy tudják mi a gáz és javítják. Mostanában elég jókat csináltak, szal én speciel el is hiszem nekik.

Egyelőre nagyokat nem harcoltunk...én most egy crafter karival csinálok minél több cucot fegyverekhez, páncélokhoz. Ha lesz elég időm akkor vmi jó páncélt is össze tududnk majd dobni vmikor a 7végén.

Sok dolog még nincs bent, és a varázslást át kell majd dolgozniuk, de sztem jó lesz ez.
  • Burca
    Na meséljetek akkor most milyen lett végül? :)
  • Bandras DaSilva #1882
    Most lesz maintenance..azt hittem már volt...no akkor remélhetőleg utána megy minden faszán.
  • Bandras DaSilva #1881
    No, elvileg ma javítottak valamit a server crasheken, de egyelőre ez nem látszik....olyan 5-10 percenként crashel megint...lehet csak valamit tologatnak és azért van ilyen sűrűn crash, de jó volna ha ezt szépen megoldanák.

Amúgy rengeteg ember van mindenfelé, gondolom ez is közrejátszik.
  • Torzonborz
    akkor hülyén írták. :D

na mindegy lesz napi karbantartás ez a lényeg :)
  • TDC Geronimo
    Nem. GMT+2be vagyunk most meg amúgy is mi az SV időzónájába vagyunk így mindent amit ők kiírnak, az vonatkozik ránk is :)

Amúgy most lőtték le szervert update miatt.
  • Torzonborz
    1pm GMT+2.

az szerintem 15:00 óra nálunk.
  • TDC Geronimo
    Nem, ez nálunk 1 óra.
  • Torzonborz
    server karbantartás info

akkor ez most nálunk délután 3 órát jelent , igaz ?
  • Bandras DaSilva #1875
    Köszi, az jó lesz.

A szerver elég instabil ma...olyan 20-30 percenként lehal. Jól indult pedig a launch...csak aztán ahogy a sok ember próbált belépni egy kicsit megreccsent. Rengeteg ember van mindehol..Meduli is tele van.

Remélhetőleg megoldják majd ezt is hamarosan.

Én leszek mostanában elég sokat online...tsen is szóval majd ott egyeztetünk.