Mortal online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Továbbra is érdekesnek találom, hogy a játék verziószáma még mindig 0.x 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

s0n1c
Én inkább a "mighty penis" harcosoktól tartanék 😄D
Én digital downloadban vagyok..szóval csak fél 6 után..mindegy mert amúgy sem érek haza 8nál elõbb. Annyira féltett nevem sincs amit ne vihetnének el ha úgy alakul.

Még jó, hogy dolgozom...
TDC Geronimo
16:00 GMT+2 Kelfatir (#1 Loot Bag) can log in.

16:30 GMT+2 The Limited Edition customers can log in.

17:00 GMT+2 The Boxed Edition customers can log in.

17:30 GMT+2 The Digital Download customers can log in.

Torzonborz
newbie flag meg mindig nincs . azért nem túl jó ha vki elõször belogol és mire beér már le van csapva...

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Szerintem nem lesz nagy gáz a belépéssel...max az elején..ha négykor tényleg indul a szerver akkor biztosan sokan ugranak, hogy akkor hajrá..és ott lehet baki. remélhetõleg este 8 körülre már lemegy az eu tömeg és az amcsi meg majd késõbb kezdõdik.

Viszont már elõre rosszul vagyok a sok hülyétõl akik majd ott állnak a kezdõ spawn helyeken és ütnek-vágnak mindenkit. Gondolom estére már jönnek a pirosak is...bár lehet mindenki elõször guild alapításra ugrik rá meg a statok maxra húzására. Érdekes lesz, várom.

Az jó, ha response time még jobb, tegnap elég faszán ment már a dolog...nekem mondjuk a node határokon volt egy kis lagzás/töltögetés...szal ott nem volt izgi harcolni, de amikor átmentem krane4shbe ott már ment szépen minden. tele volt a város lootbagekkel😊
TDC Geronimo
ja amúgy :

"<15:12> <04@Maerlyn> quick heads up
<15:13> <04@Maerlyn> I'll post this on the boards, the website and in the newsletter too - but it can't hurt to tell you now
<15:13> <04@Maerlyn> IN CASE we are running into capacity problems
<15:13> <04@Maerlyn> Loot Bag customers -> Boxed -> Digital
<15:14> <04@Maerlyn> just so you're aware
<15:14> <04@Maerlyn> thats it.. for now

Reméljük arre azért nem kerül sor, bár nemhinném, hogy annyian tolnák majd, hogy ezt alkalmazni kelljen.

TDC Geronimo
Lesz még egy release kliens patch. Mondjuk sejteni lehetett, amibe javítják. Amúgy kis dolognak hangzik az az anim fix, de sokat hozzáad amúgy az úgynevezett "polish"-hoz 😊

Akkora newbie PK ment fabernumnál elõbb 😄 Mindenki csapott mindenkit. Amúgy a response még jobb mint tegnap. Szinte instant minden ütés/block stb.

Hát végül is van fontossági sorrend😊
TDC Geronimo
De kijavították az animját annak amikor elteszed a fegyvert! :d

TDC Geronimo
Na ahogy hallom a loot még most is bugos patch után. Jó release lesz 😄

TDC Geronimo
Jött megint patch bár érdekes, hogy még mindig nem 1.0ás és beta patchként van írva. Most vagy ezek nem tudják, hogy 1.0nak kéne lennie vagy még jön egy patch bár ezt elég valószínûtlennek tartom mivel 2 óra és megjelenés. Nemvágom na mind1 😄

TDC Geronimo
Hát nálam a horse herder meg a logger pl meg van cserélve.

Azt néztem én is, hogy sokan mondták, hogy keveredve vannak a skillek, én tegnap este meg csináltam egy-két teszt karit, boxolásra meg idétlen kardozásra...én nekem azok jók voltak. recruit volt az elsõ és egy scout a második. Direkt néztem a skilleket. Csodálkoztam is. De majd azért nézem, persze.

TDC Geronimo
Majd skilljeid nézd azért meg, mert még mindig keveredve vannak a backgroundok 😄 Lehet javítják ma azt, de lehet nem. Mondjuk új játékosoknál elég zavaró lenne ez.

TDC Geronimo
jah 3 óra azt elvileg release 😊

Patch még jön elõtte bár nem tudom azzal hogy akarnak kész lenni 4re mikor fél napokat szoktak patchelni. Elvileg loot javítva lesz benne, sõt olyasmi lesz, mint UOba volt hogy egyszerre több ember is belenyúlhat.

Én is valahogy 8 körültõl leszek. Majd felmegyek tsre aztán egyeztetünk.

Kicsit albaszarintották a lootolást tegnap...szal remélhetõleg indulásra azt majd kijavítják.

Remélhetõleg nem crashel be a szerver 10 percenként meg ilyenek. gondolom a sok karikészítéstõl lesz majd egy-két baki.

Én slag haulert csinálok elsõre, szal nekiállok a ház anyagok összeszedéséhez, meg lesz hamar cuprum, aztán kicsit késõbb bronz meg acél is. Azokkal majd lehet tesztelegetni fegyókat meg páncélokat.

A komolyabb fémekhez azért majd több idõ kell meg kurva sok bányászgatás.

Az elején majd ki kellene szedni rengeteg alapanyagot, hogy mire berakják a kiürülõ bányákat legyen mindenbõl elég sok. A baki csak az, hogy a bankba is meg az inventoryba is elég kevés dolog fér. Mindegy, majd meglátjuk.
Torzonborz
de nagy a cseeend 😄

nna végül is este nyóc után leszek én is. bár gondolom semmibõl nem maradok ki . 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
bah mostani patch elbaszta lootolást <#szomoru1>

datango
egy egész nap lassan rámegy az install_ra ...

TDC Geronimo
fõkönyvtár/mortalonline könyvtárba kell bemásolni a patchet, ha külön szeded le és simán launchert elindítani. Az felismeri és elkezdi patchelni.

Elvileg vmelyik mappába berakja a torrent fájlokat. ha azokat kiszeded onnan és berakod bit torrentbe vagy vmi másba leszedi õket...most, hogy aztán ezek hova kell másolni vagy egyenként neked kell-e elindítani azt már nem tudom. A hivatalos fórumon van egy ezzel foglalkozó topic.

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Az új dungeon állítólag a fabernum tower alatt van.

TDC Geronimo
Hát keybindings, hang állítás, egér állítás. Ezek azért nem ártanának, ha benne lennének -.-

datango
olyan megoldás nincs hogy egybõl leszedem külön a pecseket és úgy rakom fel, mert fél napja már csak a pecselés megy 😊

Torzonborz
basic garpich options van benne. az meg szerintem egyelõre elég 😄

+launcherben is lehet pár dolgot állítani.

TDC Geronimo
Ja amúgy utolsó 2 patchel azért elég szépen helyretették és így 0 lagal azért egész jó (most a szerver crashektõl eltekintve 😄). Van azért pár betegsége még mindig 😄 Szeretek éjjel fáklyával mászkálni, tök jól néz ki meg marha hangulatos tud lenni.Viszont egy kurva options menü egy játékba nem ártana 😄 Régen volt, nem tudom miért nem teszik azt vissza. Amit várok még az a teljes GUI overhaul, ami nem sokkal megjelenés után jön. Flash alapú lesz egész, talán nem lesz ilyen fapados mint a mostani.

Pedig annak is kellett volna jönnie a key bindinggal meg a mindenféle egyéb opció állítgatásával. IRCen még arról volt szó. Akkor az már nem lesz csak max holnap vagy indulás után.

Az utóbbi pár napban semmi gáz nem volt a játékkal, futott szép simán...ezek szerin akkor valamit vagy nagyon nézegetnek a szerveren vagy pedig a peccs nem sikeredett úgy ahogy kellett volna.

Remélem holnap este azért tudok karit csinálni majd...ráadásul szabira küldtek csüt-péntekre szal még játszhatnék is...bár amilyen mákom szokott lenni nem lesz szerver majd csak hétfõtõl😊
TDC Geronimo
Ja akik ghost formába vannak azoknak látni a fegyverét oO

Játszogattam most, de feladom. 10 percenként hal be szerver 😞

Torzonborz
jaa olyat nem láttam. ghostokat viszont igen. vicces hogy csak a 2 fegyót láttam amint lebeg mellettem 😄

TDC Geronimo
Viszont rendes options menü még mindig nincs benne 😄
Így akarják megjelentetni a játékot? Az hagyján hogy a high res textúra se lesz elérhetõ indulásra, de hogy egy rendes options menü se legyen...

TDC Geronimo
Nem úgy ugrál, hanem a karakter mozog jobbra balra így akadozva vagy nem is tudom hogy mondjam 😄 Nem folyamatos az anim.

Elvileg azt rakták bele, hogy nehezebb cuccban kisebbeket ugrasz, meg egy kicsit levettek az ugrásból...azért az tényleg durva volt, hogy kb szöcskeként ugráltak páran. Cserébe viszont a stamina költségét csökkentették...így több kicsit lehet ugrani...ez nemtom jó-e? majd megnézem este😊.

Kíváncsi vagyok mikor lövik le a szervereket, hogy aztán holnap mindent beállítsanak idõre. Egy kicsit azért megkéstek a fixekkel.
Torzonborz
pecsnótszban írták hogy jumpal vmit molyoltak . nem amiatt ugrálnak ?

TDC Geronimo
Viszont jó hogy végre nincs lag. Így a harc is egy fokkal élvezetesebb bár az ugráló emberek nagyon zavaróak. Biztos a netkód miatt van ez is.

TDC Geronimo
Bah eddig 33as tamingel be tudtam fogni lovakat, amik ott vannak medui környékén, patch óta nem tudom már 😞

Torzonborz
aha. 😄 remélem a live server kapacitását növelik és betolnak alá erõs vasakat különben lehet 1-2 ingyen nap bejátszik a leállások miatt. 😄

TDC Geronimo
A backgroundok még mindig össze vannak keveredve és 10 percenként crashel a szerver. Jó launch lesz ez holnap 😄

TDC Geronimo
Hát ha az gyors... 😄

Torzonborz
hmm nekem most gyorsan felment kb 10 perc alatt .

TDC Geronimo
280 megás a patch, de megint egy órát telepít és megeszi az összes helyet a C-n...de utálom ezt a patchelési rendszert.

Klassz, ez jó hír.
Leszedted alõtte az összes mortal filet a gépedrõl?

ha nem, lehet azért van...ha igen, akkor lehet majd el kell kezdened megint. A hivatalos fórumon volt vhol egy link egy külön torrenthez ahova felrakták az összes peccset.

Lesz ma vmikor majd megint egy új peccs, lehet érdemes lenne azt még megvárni. A legutolsó peccs is 2 giga volt.

Gondoltam felteszem megint és megnézem. Letöltött eddig egy rakat patch-t.

Most utoljára a 03 to 04-et töltötte le. Aztán Installing patch. 2 órája, miközben a HDD meg sem rebben.

Leállítom, újrakezd. Tünet azonos. Valaki tudja mi lehet?

Torzonborz
nnna kérem , TS3 van . amint hazaérek küldöm Nektek a címet .

TDC Geronimo
Megnéztem nemrég, Tindreme meg feka keresztezésébõl lehet csinálni fehéret és tudok kezdeni meduiba 😄

Ja, amúgy a medulis rész igaz...mostanában full feka karikat csináltam😊
hmm... az 1000 soknak tûnik...mert anno vettem egy guild stone-t is magamnak..gondoltam megnézem milyen😊...de ház kellett hozzá és azt is kezdtem építeni csak utána volt egy wipe és még egyszer már nem futottam neki.

Mondjuk ez elég rég volt már, szóval azóta biztos változott az ára. A házaké is fog. Remélhetõleg nem este 10 kor kezdenek peccselni ma...és akkor legalább az anyagköltségeket ki lehet írkálni.

Tamer az jó lesz...majd rendelnék is vmi kedves lovat elõre😊
TDC Geronimo
Tegnap néztem, nem tudom hogy elírás-e, de asszem 1000 arany volt a stone 😄