1876
-
#1636 ezüstöke tledtad már? -
szilay44 #1635 nem jön össze a kate gyűrűjertelenül. pedig a városba vok 300 dolcsival fegyvertelenül, hogyan van ez? -
#1634 énmár kurvára, csak ott levelezek néhány ismerőssel:D -
#1633 huu ti még nem unjátok?:D sztem elég lapos lett -
#1632 lol :D
ez mikor kerül be a magyar szerokra van rola info? -
Cat 02 #1631 NPC duel kiütött :D -
Cat 02 #1630 Új UI érdekes, viszont igaz, hogy mostantól 3at lehet sorba rakni, de csak 1 órát, és időszakonként változnak az esélyek (pl fél órára kevesebb)
-
Cat 02 #1629 Szellemváros lett v1 első kiépített városa. -
#1628 EZT csekkold!
Ha az 1-es vagy a 2-es lehetőséget választod a végén ha nem is 13ezret, de nem sokkal kevesebbet kapsz.
Szóval nem érdemes eladni a kincset! -
#1627 ha eladod buktad a kalandot. -
#1626 Hali. Olyan kérdésem lenne h megvan az indiánok kincse... és lekéne adnom kalandba... és ha eladnám 13000-ért... az késöbb nem vág vissza? :D -
#1625 le van mindig írva, vagy pénznek vagy 3 ezüstnek kell lenni nálad
fegyver nélkül este szerdai napon. -
szilay44 #1624 sziasztok!nekem a kate gyűrűje van küldibe most.hogyan kell ezt megcsinálni?ha vki tud segitsen köszönöm. -
#1623 ideje volt -
Cat 02 #1622 Több munkát lehet majd sorba rakni. Simán 2 helyett 3at, prémiummal 4 helyett 8at.
-
#1621 -
Cat 02 #1620 http://i1019.photobucket.com/albums/af320/Elmyr13/rotteneggs.png -
#1619 Köszi ezt már megtaláltam. :) -
Cat 02 #1618 Itt legtöbb le van írva, többet sajna én se tudok. -
#1617 Sziasztok!
Én a v7-en játszom és azután érdeklődnék hogy a "And I could walk 500 miles" kitüntetés kb hány órai sétáért adják?
Esetleg valaki tudna pontos leírással szolgálni az építésekért kapható kitüntetésekről? Mit mennyi építés után lehet megkapni?
Hallottam olyat is hogy valamelyiket csak akkor kapom meg ha építés közben szintet lépek. Van ilyen?
Köszönöm a válaszokat előre is. -
maarkikemp elek #1616 « Munka kész: Banditavadászat Ma 15:43-kor Töröl »
Banditavadászat
Motiváció
94%
Időtartam 2 óra
Fizetség $ 45
Tapasztalati pont 140 tapasztalati pont
Szerencse
Papucs
-
#1615 látom megtalálták athos tőrét..:O
azt hogy kell?:D -
Cat 02 #1614 http://www.youtube.com/watch?v=RSmZAcCFb6Y
Ez elég jól leírja. -
Lee Scoresby #1613 Sziasztok !
Esetleg ha van még valakinek olyan hasonló hasznos infója mint amit lentebb lehet olvasni Hernandó kardjáról azt szívesen olvasgatnám :o)
Na meg azt is hogy ki milyen munkák során talált "különleges" tárgyakat.
-
#1612 több ilyen is van néha én is csak nézek hogy mi van -
#1611 Tényleg, kíváncsi vagyok magamtól mikor jöttem volna rá, azt hiszem west-statson se volt kiírva, vagy csak elnéztem azt is, köszi! -
#1610 aszem csak pénteki napon lehet elfogadni azt. -
#1609 Volt már olyan valakinek, hogy nem engedte a játék hogy felvegye a kalandot? Nekem a 67-es kaland meg sem jelenik, pedig 69-es vagyok :S -
#1608 szerintetek bevegyem a városba? :D
"kisfiu14 Ma 5:03-kor
Hali, vegyél már be légy szí a városba minden nap legalább öt szőr vagyok fent légy szí." -
#1607 Munka kész: Banditavadászat Ma 15:21-kor Töröl »
Banditavadászat
Motiváció
94%
Időtartam 2 óra
Fizetség $ 46
Tapasztalati pont 140 tapasztalati pont
Szerencse
Figaro borotvapengéje
Csempészáru
-
#1606 bal felső szektor bal felső sarka = észak-nyugat, fehér kalandosztó pötty a térképen, csak este 7 után jelenik meg..... -
Szobi08 #1605 Sziasztok!A szellemváros nevezetü küldetéssorozat első részét nem tudom megcsinálni!Azt írja menjek szellemvárosba de nem tudok pedig többe is megpróbáltam!Kérlek segítsetek!Köszi -
#1604 Na megérkezett a frissítés. Van már chat is. nem tudja valaki, hogy a brébe lehet belőle kilépni annélkül, hogy elhagynám az egész oldalt? -
csuripi #1603 Vannak benne jó dolgok. Mikorra várható? -
#1602 A hátizsák limit egy elbaszott faszság, nem tudom miért kell bevezetni. -
Cat 02 #1601 Vélemények :?
Újítások a WEST-ben!
1/6
Lehetőség lesz chathasználatra a West-en belül, a képernyő alsó részében. Három szoba lesz:
- város chat
- megye chat
- erődharc chat (csak erődharc idején aktív)
A chat már használható a béta szerveren, de még fejlesztésre szorul. Lesz mód a sértő megnyilvánulások jelentésére.
Életerő és sérülések esélye
A játékosok többször, és nagyobb sebzéssel sérülnek majd munka közben, és a párbajok alatt is. Az eszméletvesztés hatása kevésbé lesz komoly, nem vesztenek majd annyi energiát a játékosok, és a 48 órás párbajmentes időszakot eltörlik
Miért?
- több izgalom munka közben
- étel és gyógyító elixírek használatának lehetősége
Bank limit
Nem lesz limit a bankban. A bank szintje határozza majd meg, hogy naponta mennyi pénzt lehet befizetni. A játékosok idegen városokban is tudnak majd befizetni a bankszámlájukra, díj ellenében (pl 20 % levonásával)
Miért?
- fontos a hátizsák limit bevezetéséhez
- fontos a város nélküli párbajosok számára
A boltoknál látszani fog a teljes kínálat városon kívüliek számára is
Miért?
- a vásárlás könnyítése
- a felesleges város váltások elkerülése
Párbajok a térképen
A párbajra hívás nem a kocsmán keresztül történik majd, hanem oda kell menni a térképen ahol az ellenfél tartózkodik. A minitérképen lesz majd egy újabb lehetőség, párbaj ellenfelek keresése. Egy játékos addig támadható egy bizonyos helyen, míg át nem ér egy másik helyre a térképen. A párbaj feltételei is változnak majd, hogy minél több párbajra hívható ellenfél legyen.
Miért?
- az új játékosoknak egyszerűbb a térkép alapján párbajra hívni valakit
- egy befejezett munka után gyorsan, helyben párbajra lehet hívni aki éppen ugyanott dolgozik
- több párbaj
- rajtaütés lehetősége
- a sebesség fontosabb szerephez jut
2/6
NPC párbajok
A térképen lesznek újabb helyszínek, ahol NPC (gépi ellenfél) elleni párbajra lesz lehetőség, tapasztalati pont és pénzszerzés céljából. Az új NPC helyszínek a magasabb párbajszintű játékosok számára lesznek elérhetőek (útonállók, bandita tábor stb)
Miért?
- több párbaj lehetőség
- egy újfajta „munka” lehetőség
- azok is párbajozhatnak így, akik más játékosokkal nem szeretnek
Rajtaütés
A játékosokat a mezőben tartózkodó idegen játékosok védik. Tehát ha rátámad egy párbajos egy olyan helyszínen, ahol más városok tagjai is tartózkodnak, abban az esetben ezek a játékosok is tüzelnek majd a támadóra, egyszer.
Miért?
- a városok egymást védhetik a párbajok ellen
- az építész karakterek is védhetik egymást
- az erősebb játékosok segítik gyengébb társaikat
Épületek szintjei
A város bizonyos épületeit (pl templom) korlátlan szintig lehet építeni, és ezáltal minimális előnyöket ad majd
Miért?
- újra munkába lendíteni az építész karaktereket
Pénz és szerencse
A magasan jövedelmező munkák kevesebb pénzt adnak majd. A tárgytalálás esélye is csökken majd, de a található tárgyak értékesebbek lesznek
Miért?
- túl sok a pénz a játékban, magasabb szinten
- a magas szerencsére nagy az igény, de arányban kell maradjon a jövedelmezőséggel
Körözés
Lehetőség lesz vérdíjat kitűzni egy játékosra. Amint legyőzi valaki a körözött játékost, megkapja a vérdíj egy részét (a másik része a rendszerhez kerül, mint amikor KO-nál elvész a készpénz)
Miért?
- több párbaj
- egy új ok a párbajra
100+ szint és új munkák
A 100 feletti szintek is elérhetőek lesznek, a Hallhatatlanok Csarnoka is átalakul majd. Újfajta munkák is kerülnek be a játékba.
Miért?
- játékosok kérték
- legyen valami cél a 99-es szint után is
- a munkások ezáltal is védhetik magukat
4/6
Új párbaj rendszer
A jelenlegi párbajrendszert felváltja egy újabb, fejletteb változat.
Minden párbajkörben lesz egy támadási és egy mozgási szakasz. Minél magasabb a párbajozók szintje, annál hosszabb egy párbaj (3-12 kör).
Támadási szakasz: alapban egy ütés vagy lövés. Továbbfejlesztett képességekkel különböző támadási lehetőségek, például:
Erős ütés : +50 % sebzés, 20 ütőerő
Dupla lövés : Két lövés, kevesebb találati eséllyel, 20 reflex, 15 lövés
Zárótűz : a lövések távol tartják az ellenfelet, viszont kisebb sebzést okoznak, 40 lövés
Vihartámadás : nincs büntetés a hibás távolság miatt, 40 kitartás
Megrendítő ütés : az ellenfél a következő körben 50 % eséllyel nem talál, 50 ütőerő
Rugás : a találat esélyét 50 %-al csökkenti, csak közelharcban alkalmazható
Mozgási szakasz: minden párbajkörben lesz egy mozgási szakasz is. Ezáltal lehetőség lesz a megfelelő távolságba mozogni, így nagyobb sebzést okozni, vagy jobban elkerülni a találatot. Továbbfejlesztett képességekkel másfajta lehetőségek, például:
Közelharchoz mozgás
Oldalra ugrás: kitérés esélye 20 %-al magasabb, 20 reflex, 10 kitérés
Kiabálás: a támadások 30 %-al nagyobbat sebeznek, 40 karizma
Gúnyolás: a támadó elhibázza a speciális támadást és csak az alaptámadást hajtja végre, 50 karizma
Fegyverváltás: 50 ügyesség
Hihetetlen reflex: ebben a körben egyik fél sem talál, 20 mozgékonyság, 200 reflex
Csak lazán: na ez németül volt nem értem de 30 karizma kell hozzá:
Lefogás: az ellenfél következő mozgása 50 % eséllyel nem sikerül, 30 erő, 30 reflex
A fentiek csak példák, és nagy valószínűséggel nem így kerülnek majd bevezetésre, ezért senki ne rakja ezekre a képességekre a pontjait. A cél az hogy minden képesség és tulajdonság egyformán fontos legyen, valamint a távoli és közelharc is.
[Válaszol]
Írta: ruzics7117 | Tag | Le: 8.36 GB | Fel: 286.82 GB | Arány: 34.308 | 2010-02-03 16:34:59
3/6
Termékek használata
A felszerelésnél lesz egy „száj” amibe terméket helyezve a játékos elfogyasztja őket, így valamilyen bónuszt kap. Kezdetben a bónusz csak életerő pont lesz, később lehetnek másfajta bónuszok is (kivéve energiabónusz). A vegyesboltban kapható majd egészség elixír, néhány dollárért.
Miért?
- a termékek felhasználása
- a pénz háttérbe szorítása
- hosszú távon egyéb turbó lehetőségek is szóba jöhetnek (például muníció hogy a párbajban okozott sebzés magasabb legyen)
Képességpontok vásárlása
Lehetőség lesz pontok vásárlására pénz ellenében. Ennek költsége gyorsan növekszik majd, például 50, 100, 200, 400
Miért?
- a játékban szerzett pénz felhasználása
Hátizsák limit
Limitálva lesz a hátizsákban hordozható tárgyak száma. A limitet többek között lovak vásárlásával lehet majd emelni. Ha több tárgyat szállít a játékos mint a megengedett, a sebessége csökken majd.
Miért?
- a bank szerepe fontosabb lesz
- kevesebb termék a játékban
- a termék/tárgycsere céljából is fontos
- jót tesz a játéknak
Termék és tárgycsere lehetősége
A játékosok tárgyakat cserélhetnek egymással, az ajánlatot a profiljukban jelezhetik majd. Először csak pénzért lehet majd eladni a tárgyakat egymásnak, minden tárgynak lesz egy minimum és maximum ára.
Példa:
Keresek: Szürke keménykalap 260 dollárért
Kínálok: Elegáns kalap 800 dollárért
Az eladáshoz a játékosoknak egy helyszínen kell tartózkodniuk, vagy el is küldhetik a tárgyat egymásnak a Pony Express-en keresztül (ez aranyrögbe kerül)
A hátizsák limit és a játékosok közötti termék eladás lehetősége egyszerre kerül majd bevezetésre.
Póker
Lehetőség lesz pókert játszani egymás ellen. Az eljátszott pénz egy kis része a bankba kerül.
Miért?
- legyen valamit csinálni a várakozási idők közben
- ismerkedési lehetőség új játékosokkal
- játékosok kérték
5/6
A jelenlegi párbajtulajdonságoknak kevesebb szerepe lesz majd a találati esély és az okozott sebzés kiszámításában, de fontos szerepet játszanak majd a párbajban. A szerencse faktort viszont minimálisra csökkentik.
A találati esélyek változnak majd, de a párbajban eddig használt képességek nagy valószínűséggel ugyanazok maradnak. A katona karakterbónuszok változnak majd.
A pontos változásokat a párbaj menetében időben közlik majd.
Miért?
- hogy egyre összetettebb párbajrendszer alakuljon ki
- az új játékosok is könnyen megtanulják
- rengeteg új lehetőség
- újabb elérhető célok
- nagyobb esély saját magad megvédésére még a munkások számára is
Az épületek fejlesztéséhez nyersanyagok kellenek
Az épületek magasabb szintjéhez (3-astól felfelé) nyersanyagokra is szükség lesz majd
Miért?
- az építészekre nagyobb szükség lesz
- a termékcserélésre még inkább igény lesz majd
Több karakterbónusz
Mindegyik karakterosztálynak több bónusza lesz. Az egyik ötlet hogy minden karakterosztály 6 bónuszt kap, ezek közül 10 szintenként kap meg egyet-egyet, így a játékos dönti el hogy melyiket és milyen sorrendben választja majd
Miért?
- fontos célok a játék teljes folyamata alatt
- még inkább specializált karakterek lehetősége
Épületek romlása
A magas szintű épületek romlanak egy idő után
Miért?
- az építészekre nagyobb szükség lesz
- nem csak az újonnan alapított városokban lehet építeni
6/6
Zsákbamacska
A kereskedőknél lehetőség lesz „ismeretlen” tárgyakat venni (zsákbamacska?). Ezek nagyon ritka és értékes tárgyak, esetenként olyanok amit találni vagy megvásárolni sem lehet. Viszont az áruk is nagyon magas lesz.
Új The West kezdőlap
Az új kezdőlap jobban megfelel majd a játékhoz és bizonyos kényelmi funkciókkal is szolgál majd. Ezt a játéktól függetlenül fejlesztik, így nincs egyik verziófrissítéshez sem kötve hogy mikor vezetik be
Újság
3-7 naponta megjelenik majd egy West újság, amiben statisztikák, horoszkóp és játékosok közleményei szerepelnek majd.
Statisztikák: erődharc eredmények, városok befejezésének kihirdetése, játékosok aki elértek valamilyen fontos eredményt, legjobb párbajos
Játékos közlemények: a játékosok rövid közleményt írhatnak az újságban. A megjelentetett közlemények száma véges, így fizetni kell értük néhány dollárt, és azok kerülnek be akik a legtöbbet ajánlották.
Az újság elolvasásához is fizetni kell majd valamilyen szimbolikus összeget.
Miért?
- érdekes információk minden játékos számára
- elismerés a legjobb játékosoknak
- egy lehetőség hogy üzenj a többi játékosnak
NADRÁG és öv
A felszerelésben lesz nadrág és öv is. Ezt az újdonságot egy külsős fejlesztő cég csinálja, így nem igazán lehet tudni hogy mikor várható a bevezetése.
Miért?
- új tárgyak lehetősége
- játékosok kérték
[Válaszol] -
maarkikemp elek #1600 Munka kész: Pulykavadászat Ma 17:29-kor Töröl
Pulykavadászat
Motiváció
46%
Időtartam 2 óra
Fizetség $ 4
Tapasztalati pont 14 tapasztalati pont
Szerencse
Pulyka
3
« »
-
#1599 -
Cat 02 #1598 Párbaj: Jack-a-Fejvadász Cat 02 ellen Ma 16:15-kor
Párbaj: csincso Cat 02 ellen Ma 13:30-kor
Párbaj: lacibacsi68 Cat 02 ellen Ma 12:19-kor
Párbaj: cbill Cat 02 ellen Ma 11:14-kor
Cat 02 nyeri a párbajt, 384 tapasztalati pontot és cbill-től 7 $-t kap.
Cat 02 nyeri a párbajt, 384 tapasztalati pontot és lacibacsi68-től 1 $-t kap
csincso elveszíti az eszméletét. Cat 02 nyeri a párbajt, 454 tapasztalati pontot és csincso-től 21 $-t kap.
Cat 02 nyeri a párbajt, 323 tapasztalati pontot kap. Mivel Jack-a-Fejvadász nem tartott magánál pénzt, ezért Cat 02 nem kap semmit.
:D -
maarkikemp elek #1597 az mitöl függ, h milyen tárgyat találok, mmint szint és érték alapján. mert, h függ vmitöl az biztos : D