1876
-
Deer Hunter 05 #1716 ooksa köszi -
#1715 Igen.:)
1 szerveren maximum 2 játékosod lehet :)
Tehát minden szerveren lehet karaktered bármilyen néven. -
Deer Hunter 05 #1714 akk szerintetek mehet? -
Deer Hunter 05 #1713 ahha
-
Cat 02 #1712 Én anno játszottam 1 szerveren két karakterrel is és nem volt gáz. Bár az még régebben volt. -
Deer Hunter 05 #1711 Sziasztok! Most the-westen 5ös szerveren jáccok XY(álnév) néven, XY felhasználóval(szintén álnév). a kérdés az lenne, hogyha csinálok egy másik felhasználót Yx(álnév)en, aminek a karakterét 8as szerveren "vetem be" Yx(álnév) névvel, akkor a supp észreveszi és beleköt? mindkét felhasználóval csak egy szerveren jáccok illetve jáccanék, külömböző adatokkal, ímélcímell, stb. Nincs rossz szándékom, lécci segítsetek!!! -
Cat 02 #1710 Ha párbajozni szeretnél katona, ha nem, akkor kalandor.
De minden karakterrel lehet párbajozni is, csak ha főleg párbajra gyúrsz, akkor érdemes a katonát választani. De, ha nem kifejezetten párbajra gyúrtál eddig, akkor oc kalandor. Én nem tudok róla, hogy lenne a fejnek a hatása. -
#1709 Sziasztok!
Most tartok ott a játékban, hogy karakter kell választani. Melyiket érdemes választani? A kalandor és a katona között gondolkodom. Ha a kalandor választom, ugye a későbbiekben ugyan úgy tudok majd párbajozni, mintha a katonát választottam volna? Csak az előnyök miatt másak a karakterosztályok?
Egy karakterosztályon belül számít, hogy melyik arcot választom? pl: Vadász, Vándor, Indián, Aranyásó? -
Cat 02 #1708 "Translated bonuses:
Worker:
- Sector bonus is raised by 40% (PA 80%)
Adventurer
- After the 2nd hit in a fortbattle round, you have a 25% (50%) chance to be not shot at all again (you more or less are invisible then)
Duelist:
- You have a chance of 10% (20% PA) to make a critical hit. Critical hits drain additional 10% of the maximum LPs of the target." -
#1707 a karakterbónusokat hol lehet látni?
ez az új trader nem rossz. azt hittem olyan lesz, mint a westwarsban, hogy a jobb cuccokért aranyat is kérnek, de szerencsére nem. -
#1706 fasza -
#1705 1.28 ;)
Új karakterbónuszok[kivéve katona] és Kerekedő NPC.
Nálunk kb~ Október vége, November közepe, talán December elején valamikor jön.
-
Cat 02 #1704 Picit megváltozott a béta bejelentkezője :o -
#1703 dehogy van, hajrá! -
#1702 nagyon jó lenne -
#1701 Nekem nincs =) -
Cat 02 #1700 Valakinek lenne kifogása az ellen, ha HG lennék? -
#1699 jah meg is kaptam lol. esélytelenség nyugalmával hivtam ki oket. -
Cat 02 #1698 Tegnap én is úgy toltam. + ha nagyon párbajozol, akkor kapsz a képedbe ilyen 30asokat :s -
#1697 jah akkor várnom kell :D
tök gáz, mert pár embert elvertem volna fegyverrel, de anélkül kissé esélytelen a dolog :D -
Cat 02 #1696 24 óraként cserélődnek a cuccok, nekem tegnap volt már kötsög :D -
#1695 Srácok valaki próbálta ezt a faszbukos cuccot?
Hogy a faszba tudok fegyvert vásárolni? :D
A tradernél nincs csak ruha. -
Cat 02 #1694 Ez ilyen tipikus facebook játék, csak West köntösben. -
Deer Hunter 05 #1693 am sztem az igazi west áttékinthetőbb és jobb, én inkább annál maradok... -
Deer Hunter 05 #1692 köszi cat! -
Cat 02 #1691 Paranoia.
#1690 én csináltam anno, de nem hiszem megvan már.
Deer Hunter: Trader -
#1690 nekemis x :( -
#1689 Én csak a westwars miatt regeltem persze hamis adatokkal.
Mivel volt szerencsém elolvasni előtte ezt a cikket:
http://techline.hu/it_vilag/20100620_facebook_veszelyek.aspx
Csinálni kéne egy új bannert, vagy csak nekem nem jön be? -
#1688 mire észbe kaptok minden a fészbúk körül forog majd.
erőszakos webes alkalmazás, nem véletlenül akarják német országban felfüggeszteni a hozzáférést.
mindenbe belepofátlankodnak és beszippantják az agyatokat :D -
Deer Hunter 05 #1687 regiztem a teveszt bétára fészbukon, de nem tudom hol a bolt, hun leet venni cuccokat. help mí!!! -
#1686 hehe :) -
#1685 Ezeket a képeket akartam betenni:
-
#1684 Csak nekem ismerős ez a manus a boltból?
Most nem motorokat ad el hanem felszerelést
-
Cat 02 #1683 Béta még. De ahogy nézem párbajnál fix összeget kapsz, nem a másiktól.ű
más: valakinek nincs meg a logo ? :D -
#1682 nem rossz ez de nincs bank.... -
#1681 szar. -
Cat 02 #1680 Kijött a facebookos változat is. -
#1679 öv nem lesz, csak naci -
Deer Hunter 05 #1678 ja am az újításban lesz öv meg nadrág meg leet lesznek új szettek (de bónuszok biztos), én is olvastam -
Deer Hunter 05 #1677 az a szvör of ö tété