1876
-
Deer Hunter 05 #1756 okok, értem köszi!
-
#1755 De.És de, jövö héten folytathatod, de ha megszerezted és eladod, akkor már nemtudod megkapni. -
Deer Hunter 05 #1754 Sziasztok! Kicsit módosítottam a képességeim: most a kitérésem 33, az ütőerőm 35, a szívósságom 30, az életerőm pedig 31, úgy hogy a mexikói szettet viselem(csak 5 tárgyat mert a tekila helyére az újság kell. vagy nem?) -
Deer Hunter 05 #1753 de ugye jövőhét csütörtökön leet folytatni?? -
#1752 Nemlehet, csak Csütörtök, 16:00tól 20:30ig. -
Deer Hunter 05 #1751 TIZEN KÉTSZER GYŐZÖTT LE!!! Most átrakom a képességeim kitérésre, meg veszek egy-két új cuccot...már ha lehet a küldetést nem-csütörtökön is folytatni... -
#1750 Nekem már megvan, próbálkozz, én 35+ kitéréssel csináltam csak még nemtudom használni, 1 szint :D
Ja és amúgy 6odszorra győztem le, nehéz volt :)
Béta:
Új dolgok:
-Sheriff(a városon belül kilehet tűzni 1 bizonyos összeget 1 nem a városban lakó, de városban élő játékos ellen.Aki kifekteti megkapja a pénzt.
-Kereskedés játékosok közt.
Ki kell építeni a Markt-t és más játékosok rakhatják vagy adhatják el tárgyaikat(végre)
-Városok közti szövetkezés
Ez nem az amiről a neve híres, ugyanis csak az erődben lehet alkalmazni:
Van 1 nagy erőd, van 1 építő város.Az meghívja a városokat, és a meghívott városok lakói már tudnak az erődnél aludni.
Az 1.29el nemjött az ígért nadrág és az új kezdő képernyő sem.Erre a dologra az Innogames GmBH nem válaszolt.
Forrás:
The-West.net fórum
The-West.de fórum
The-West.hu fórum.
-
Deer Hunter 05 #1749 sziasztok! megvan maria-nál a csapó kettő kaland, de nem tudom legyőzni billyt!!! Hiába térek ki úgy, ahogy mondjátok! -
#1748 +kereskedő npc -
Cat 02 #1747 Vegyesbolt/Ruha bolt. Ha nincs a városodban nézelődj, esetleg http://hu.weststats.com/ és itt mintha lehetne keresni -
#1746 Megvan, én voltam a béna.
Még egy kérdés. Az egyik kalandhoz szerezni kell egy fekete fejpántot. Megnéztem, de a vegyesboltba nem lehet kapni. Ezt hol lehet beszerezni? -
#1745 kalandor voltam de már nem emlékszem :S -
#1744 ŐŐŐŐŐ nem tudom :É
Nincs ott 1 izé hogy függő vagy milyen kalandok? -
#1743 Sziasztok!
A 26. szinten vagyok. A Mugridge Fekete hegyek (Kalandra fel) kalandot csinálom. Az iránytűért el mell menni Mr. Brown-hoz.
Elmentem, de ott csak ezt írja:
"Mr. Brown
Mr. Brown egy pénzéhes üzletember. Neki csak a pénz számít. Mindenben benne van a keze."
Itt mit kell csinálni, hogy ide adja az iránytűt, mert nem ad semmilyen kalandot. -
Deer Hunter 05 #1742 Van ilyen:O???Ki az aki erre rájön???Am köszi, az életben nem találtam volna ki... -
#1741 Belle Star:
1. Zárd le a "Bili a vak sas" kalandot
2. Érj el legalább 40-es szintet
3. Csütörtökön 16:00-20:30-ig, tégy a termék helyére újságot + fegyver ki
4. Maria adja a kalandot, le kell győznöd Billit fegyver nélkül
Segítség: 2x-er balra térj ki, 2x-er húzd le a fejed! -
Deer Hunter 05 #1740 Sziasztok, nem tudom h kérdezték e már előttem, de azért megkérdezem:
Elkezdtem megcsinálni marianál "a Vesztes" című kalandot. Le is győtem a vak sast, utána meg adtam neki borsszórót, és hagytam h legyőzzön. Megkaptam a jutalmat, de nincs következő kaland, pedig több helyen is írták h meg leet itt szerezni belle star deringerjét. Tudnátok segíteni? Most 40 szintű vagyok. WestStatson nincs róla semmi... -
#1739 nám, nagyfórumon olvastam 1-2 hete, ők meg a béta fórumról -
#1738 egyebkent honnan van info az uj munkakrol, tudsz adni linket?
kosz! -
Deer Hunter 05 #1737 jah és még valami: a villiam hersonos "az bosszúálló" küldetéssorozatnál elakadtam, a Thomast megtaláltam, megcsináltam a küldetését, majd a villiam "második támadás" küldetését is megcsináltam (a vörös kéz harcosát kellett legyőzni), de utána nem adott újabb küldetést, noha a weststatson még folytatódik. most vagyok 39-es szintű. -
Deer Hunter 05 #1736 am az a kövi verzsön az vonatkozni fog a már meglévő szerverekre is??? -
Deer Hunter 05 #1735 hogyhogy pénzes? am 5ös szerveren 37-es szintnél egy erődvédésnél muskétát találtam... -
#1734 az lehet de perpill csak penzes erodharcban lehet ezeket megszerezni. -
#1733 Öhömm, következő verzsöntől lesznek új munkák amiben jobb cuccokat lehet szerezni -
#1732 munkában kétlem.
pénzes erődharcban fogod tudni megtalálni csak. -
#1731 Jah...Munkában vagy erődharcban. -
Deer Hunter 05 #1730 Sziasztok! Grant generális szabjáját vagy Wyatt Earp colt buintline-jét meg lehet egyáltalán szerezni valahol? -
#1729 attól függ hogy osztottad el a pontokat :) -
Zbence111 #1728 A weststatson néztem de ottfizetségnél csak olyanokat ír hogy 1% 2%. -
Cat 02 #1727 http://hu.weststats.com/
-
Zbence111 #1726 Sziasztok!
A westen most 25ös szintű, vok, valaki leírná hogy melyik a két legjobban kereső munka és milyen képességekre kell rágyúrni és mennyi pont kell hozzájuk. Mert sajna ezeket az adatokat eddig sehol nem találtam meg.
Előre is köszi a válaszokat. -
Deer Hunter 05 #1725 oksa köszi -
#1724 persze de ott irja is csak el kell ovasnod. -
Deer Hunter 05 #1723 és akkor csak arról a bizonyos világról törlődök, és a másik világon levő karakterem megmarad? -
#1722 beállítások - fiók - fiók törlése -
Deer Hunter 05 #1721 sziasztok egy karaktert hogyan lehet megszüntetni? (az enyéimből eggyet) -
Deer Hunter 05 #1720 oksa köszi -
#1719 2-t nem. -
Deer Hunter 05 #1718 ha kettő karakterem van 1 szerveren 2 felhasználótól, és rájönnek, akk büntetnek? mert azt tudom, hogy 3, 4 és annál több karaktert egy szerveren büntetnek... -
#1717 arra vigyázz, hogy a két kariddal ne támadd ugyanazt, ne vezesd ostromba mindkettőt egyszerre, valamint ne harcoltasd őket egymás ellen. ezekbe bukott már nem egy ismerősöm.