1876

\"\"
\"\"\"\"
  • Deer Hunter 05
    okok, értem köszi!
  • szabii98
    De.És de, jövö héten folytathatod, de ha megszerezted és eladod, akkor már nemtudod megkapni.
  • Deer Hunter 05
    Sziasztok! Kicsit módosítottam a képességeim: most a kitérésem 33, az ütőerőm 35, a szívósságom 30, az életerőm pedig 31, úgy hogy a mexikói szettet viselem(csak 5 tárgyat mert a tekila helyére az újság kell. vagy nem?)
  • Deer Hunter 05
    de ugye jövőhét csütörtökön leet folytatni??
  • szabii98
    Nemlehet, csak Csütörtök, 16:00tól 20:30ig.
  • Deer Hunter 05
    TIZEN KÉTSZER GYŐZÖTT LE!!! Most átrakom a képességeim kitérésre, meg veszek egy-két új cuccot...már ha lehet a küldetést nem-csütörtökön is folytatni...
  • szabii98
    Nekem már megvan, próbálkozz, én 35+ kitéréssel csináltam csak még nemtudom használni, 1 szint :D
    Ja és amúgy 6odszorra győztem le, nehéz volt :)

Béta:
    Új dolgok:
    -Sheriff(a városon belül kilehet tűzni 1 bizonyos összeget 1 nem a városban lakó, de városban élő játékos ellen.Aki kifekteti megkapja a pénzt.
    -Kereskedés játékosok közt.
    Ki kell építeni a Markt-t és más játékosok rakhatják vagy adhatják el tárgyaikat(végre)
    -Városok közti szövetkezés
    Ez nem az amiről a neve híres, ugyanis csak az erődben lehet alkalmazni:
    Van 1 nagy erőd, van 1 építő város.Az meghívja a városokat, és a meghívott városok lakói már tudnak az erődnél aludni.

Az 1.29el nemjött az ígért nadrág és az új kezdő képernyő sem.Erre a dologra az Innogames GmBH nem válaszolt.

Forrás:
    The-West.net fórum
    The-West.de fórum
    The-West.hu fórum.
  • Deer Hunter 05
    sziasztok! megvan maria-nál a csapó kettő kaland, de nem tudom legyőzni billyt!!! Hiába térek ki úgy, ahogy mondjátok!
  • szabii98
    +kereskedő npc
  • Cat 02 #1747
    Vegyesbolt/Ruha bolt. Ha nincs a városodban nézelődj, esetleg http://hu.weststats.com/ és itt mintha lehetne keresni
  • GX25
    Megvan, én voltam a béna.

Még egy kérdés. Az egyik kalandhoz szerezni kell egy fekete fejpántot. Megnéztem, de a vegyesboltba nem lehet kapni. Ezt hol lehet beszerezni?
  • RaZoK
    kalandor voltam de már nem emlékszem :S
  • szabii98
    ŐŐŐŐŐ nem tudom :É
    Nincs ott 1 izé hogy függő vagy milyen kalandok?
  • GX25
    Sziasztok!

A 26. szinten vagyok. A Mugridge Fekete hegyek (Kalandra fel) kalandot csinálom. Az iránytűért el mell menni Mr. Brown-hoz.

Elmentem, de ott csak ezt írja:

"Mr. Brown

Mr. Brown egy pénzéhes üzletember. Neki csak a pénz számít. Mindenben benne van a keze."

Itt mit kell csinálni, hogy ide adja az iránytűt, mert nem ad semmilyen kalandot.
  • Deer Hunter 05
    Van ilyen:O???Ki az aki erre rájön???Am köszi, az életben nem találtam volna ki...
  • RaZoK
    Belle Star:

1. Zárd le a "Bili a vak sas" kalandot

2. Érj el legalább 40-es szintet

3. Csütörtökön 16:00-20:30-ig, tégy a termék helyére újságot + fegyver ki

4. Maria adja a kalandot, le kell győznöd Billit fegyver nélkül

Segítség: 2x-er balra térj ki, 2x-er húzd le a fejed!
  • Deer Hunter 05
    Sziasztok, nem tudom h kérdezték e már előttem, de azért megkérdezem:
    Elkezdtem megcsinálni marianál "a Vesztes" című kalandot. Le is győtem a vak sast, utána meg adtam neki borsszórót, és hagytam h legyőzzön. Megkaptam a jutalmat, de nincs következő kaland, pedig több helyen is írták h meg leet itt szerezni belle star deringerjét. Tudnátok segíteni? Most 40 szintű vagyok. WestStatson nincs róla semmi...
  • szabii98
    nám, nagyfórumon olvastam 1-2 hete, ők meg a béta fórumról
  • Zs0lt1
    egyebkent honnan van info az uj munkakrol, tudsz adni linket?
    kosz!
  • Deer Hunter 05
    jah és még valami: a villiam hersonos "az bosszúálló" küldetéssorozatnál elakadtam, a Thomast megtaláltam, megcsináltam a küldetését, majd a villiam "második támadás" küldetését is megcsináltam (a vörös kéz harcosát kellett legyőzni), de utána nem adott újabb küldetést, noha a weststatson még folytatódik. most vagyok 39-es szintű.
  • Deer Hunter 05
    am az a kövi verzsön az vonatkozni fog a már meglévő szerverekre is???
  • Deer Hunter 05
    hogyhogy pénzes? am 5ös szerveren 37-es szintnél egy erődvédésnél muskétát találtam...
  • Zs0lt1
    az lehet de perpill csak penzes erodharcban lehet ezeket megszerezni.
  • szabii98
    Öhömm, következő verzsöntől lesznek új munkák amiben jobb cuccokat lehet szerezni
  • Zs0lt1
    munkában kétlem.
    pénzes erődharcban fogod tudni megtalálni csak.
  • szabii98
    Jah...Munkában vagy erődharcban.
  • Deer Hunter 05
    Sziasztok! Grant generális szabjáját vagy Wyatt Earp colt buintline-jét meg lehet egyáltalán szerezni valahol?
  • szabii98
    attól függ hogy osztottad el a pontokat :)
  • Zbence111
    A weststatson néztem de ottfizetségnél csak olyanokat ír hogy 1% 2%.
  • Cat 02 #1727
    http://hu.weststats.com/
  • Zbence111
    Sziasztok!
    A westen most 25ös szintű, vok, valaki leírná hogy melyik a két legjobban kereső munka és milyen képességekre kell rágyúrni és mennyi pont kell hozzájuk. Mert sajna ezeket az adatokat eddig sehol nem találtam meg.
    Előre is köszi a válaszokat.
  • Deer Hunter 05
    oksa köszi
  • Zs0lt1
    persze de ott irja is csak el kell ovasnod.
  • Deer Hunter 05
    és akkor csak arról a bizonyos világról törlődök, és a másik világon levő karakterem megmarad?
  • Zs0lt1
    beállítások - fiók - fiók törlése
  • Deer Hunter 05
    sziasztok egy karaktert hogyan lehet megszüntetni? (az enyéimből eggyet)
  • Deer Hunter 05
    oksa köszi
  • szabii98
    2-t nem.
  • Deer Hunter 05
    ha kettő karakterem van 1 szerveren 2 felhasználótól, és rájönnek, akk büntetnek? mert azt tudom, hogy 3, 4 és annál több karaktert egy szerveren büntetnek...
  • Apus
    arra vigyázz, hogy a két kariddal ne támadd ugyanazt, ne vezesd ostromba mindkettőt egyszerre, valamint ne harcoltasd őket egymás ellen. ezekbe bukott már nem egy ismerősöm.