1876
-
#1796 srácok azt nem tudja valaki, hogy ha egy embernek van 150 kitérése és 50 taktikája akkor mennyi célzás kell minimum h eltaláljam? -
#1795 ha lezártad azt a kuldetest, mikor 3 db ezust kell, akkor utána választhatsz:
1-es lehetőség marianal
2-es lehetoseg a serifnel
Ha egyik helyen sem adja a kalandot akkor irj a szupportnak. -
#1794 nagy szerencsét ado munkák adják, de ha benézel a piacra, tudsz magadnak venni egyet. -
#1793 Hello!
Egy feljegyzés darabja (Első rész) megszerzésének van valami speckós módja vagy csak a vakszerencse dönti el hogy adja-e? :D -
#1792 jo
koszi a segitseget de nalam az a baj hogy nem is jeleniti be a kuldetest hogy el tudjam fogadni vagy a ket lehetoseg kozul valasztani tudjak
nem jelenik meg egyik embernel sem:( -
#1791 http://hu.weststats.com/Questview/?group=19 -
#1790 hello
az lenne a kerdesem hogy nekifogtam en a fegyencjarat nevu kuldinek
azt megcsinaltam amikor az ezust kell s azutan hogy jon a kovetkezo kuldi?
mit kell hozza csinaljak?
elore is koszi -
#1789 lábbilincset nem lehet eladni! -
#1788 hello mindenkinek
en is jatszom ezen a jatekon
ha valakit megkernek az legyen szives tegyen fel egy labbilincset a piacra mert kellene nagyon
FONTOS: a 6vilagon jatcok
elore is koszi
a nevem a jatekban kamasatka
ha van valami akkor irjatok
UI: az arat ha lehet ne tegyetek nagyot
megkerek mindenkit aki tud az segitsen
koszonom -
#1787 Láttam, jó lesz, már csak azt kéne megcsinálni h belépés nélkül lehessen vásárolni a szövetséges városok boltjából :)
Jah meg azt kéne megcsinálniuk, hogy ha kilépsz véletlen a manőverből, vissza tudj lépni :D -
Cat 02 #1786 Szövetség rendszer
-
Cat 02 #1785 Weststatson nézd meg. Amúgy elején full csapda majd lassan át lövésre. -
Zbence111 #1784 Sziasztok!
Már 43as szintű vagyok de aki olvassa az lécci írja le hogy melyik munkánál keresi a legtöbbet tapasztalat illetve dollár szerint.
Mert azt értem ,hogy amelyik képességre rágyúrok, eddig kb 10ezret költöttem sámánra, hogy átpakolgassam a pontjaimat és nem szeretnék még egyszer elrontani. Mert a westsats.com írja hogy melyik munkához mennyi és milyen képességek kellenek de az érte kaőható fizetséget és a tapasztalati pontot nem.
-
#1783 engedi, mármint amelyik a munkakalkulátor.
Keddi napon prérifarkasvadászat kell zöldsállal? vagy milyen sivatagba kell menni?
Idézem az egyik játékost: a préri farkas sivatagba el kell menni zöld sálba kedden.
MIVAN???? HOVA???? :@ segítsetek már, hova kell menni? mi a jutalom? -
Deer Hunter 05 #1782 azt engedi az support? -
Cat 02 #1781 userscripts.org gondolom -
Deer Hunter 05 #1780 tudja valaki hogy honnan lehet legális kiegészítőt letölteni the-west-hez?
am én a meghajlott,koszos vasdarabtot 20.000ért árulom... -
#1779 az sok...annyi pénzér nem veszik meg....max egy 100-as ért -
#1778 v6-on vki 250000-ert arulja a Hernandot :D -
#1777 ennyi :D
most pl v8-on lövős révén eladom a hernandot vagy 60-ért :D
kamikazee :D -
#1776 jah láttam h a ritkább tárgyak jó sokért mennek. hát ha valaki nem tud élni nélküle, akkor áldozzon rá :D -
#1775 aha a többiek meg 30-ért teszik ki...mellesleg ez a legritkább tárgy a veszten és nem is volt kötelező megvenni...egyébként alig 1 óra alatt elkelt, figyu ha valakinek fontos a hétalvó szett akkor igen is megéri... -
#1774 az jo nagy parasztsag -
#1773 jó ez a piac 20 rongyért adtam el egy ócska hálósipkát :D -
Deer Hunter 05 #1772 hát, igen...és a térképes küldetés is... -
#1771 nah megjott az 1.29 -
#1770 egyenlőre még semmire... -
Deer Hunter 05 #1769 ahha...és a talizmánok mire jók? mostaláltam kettő essest lőszerszállításnál (nem eccerre) -
Cat 02 #1768 Csak annyi, hogy mutatja ki milyen kaszt, mert már sokat számít a bónusz miatt. -
Deer Hunter 05 #1767 de mieza erődharcos kép??? -
Deer Hunter 05 #1766 Az nem jó...
Az jó!!! -
#1765 Nem.
-Nem lesz öv
-Nemlesz prémes cucc -
Deer Hunter 05 #1764 ja am akk ez a frissítés egy nagyobb lesz?? úgyértem nem csak kisebb újításokkal? az övet nagyon várom, de tudom, leet h nem most jön! de remélem nem csempésznek bele még több prémiumra ösztönző dolgot...mongyuk csak prémiumosok piacozhatnak, stb... -
Deer Hunter 05 #1763 nah ez mi???? -
Cat 02 #1762 -
#1761 lesz piac, seriff, meg szövetségek, meg egy csomó minden.
Ha akarod bekopizom neked ide a changelist-et, de csak németül van meg ... -
Deer Hunter 05 #1760 hallom jön a kövi frissítés!!! mi lesz benne??? -
#1759 srácok, ez az erdei tisztás vagymi az merre van, mert nem találom :D
kosz :-) -
Deer Hunter 05 #1758 Megvan belle stra deringere!!! -
Deer Hunter 05 #1757 Munkajelentés: Lőszerszállítás
Motiváció: 94%
Időtartam: 2 óra
Fizetség: $ 106
Tapasztalati pont: 23 tapasztalati pont
Szerencse:
Machette,Dinamit