1876
-
#396 utána is :D -
syberia2 #395 Oké. és utána? -
#394 csináld meg a küldetéseket. pikpakk el lehet jutni level 10ig. -
syberia2 #393 És a szintes?
-
syberia2 #392 És a szintes?
-
Cat 02 #391 Városban lehet eladni, mind1 h tag vagy-e vagy nem. -
syberia2 #390 He? Válaszoltok? -
#389 jó hát az + ügyesség és 4 dologra még pluszt adott, azért volt drága, az hogy az olcsóbb többet ad már mellékes. -
#388 Ez engem is érdekelne, bár szerintem azt csak városokban lehet -
syberia2 #387 És hol lehet eladni dolgokat? -
syberia2 #386 Hogy lehet első pár szintet GYORSAN megszerezni? -
Cat 02 #385 Csapdás kalap 220 $ :D
Nekem eddig 2-3 esett munka közben... -
#384 saját város egyértelműen :D -
Cat 02 #383 Hát máshol nem nagyon éri meg venni, csak saját boltban. Vagy megkérni azt ahol vásárolni szeretnél h had léphess be oda 1 kis időre, amíg vásárolsz. -
#382 ne is mond vettem 1920 $-ért fehér kalapot ami +10-et ad rá, erre most kereskedésnél találtam egy szürkét ami +12-őt ad a csapdára :(((( -
Cat 02 #381 Hódvadászar könnyű, csak csapdaállításos cuccok kellenek hozzá (ugye 3szor kell hozzá...) -
Cat 02 #380 Hát, én csak ügyességre rakok :) -
#379 és tulajdonság pontokból? 1 - 2 - 3 - 1 -en állok 7es szinten -
Cat 02 #378 Nekem lvl 10 ig kb 1lövés,1célzás,1kitérés volt. Most meg 2 lövés 1 célzás, v 3 lövés. -
#377 de ha indián feladatát megcsinálod akkor 1x ingyé sámánozhatsz nem?
más:
vki tud ajánlani egy ütős dueler "felépítést"?
angol fórumon olvastam, hogy a dodge/kitérés felülmúlja az appearance/megjelenést éés asszem még a taktikát.. de ezen felül? :) -
#376 én most sámánoztam el majd minden pénzem az 1-esen hogy a qrvahódokat levadászhassam. -
Cat 02 #375 Hja, meg várni is kell, mert 1re drágább :) -
#374 igen, de ez tényleg sokba kerül, nem éri meg... -
#373 meg a sámánnál jópénzért át lehet rakni a pontokat -
Cat 02 #372 Vagy az, vagy eljátszogatsz az elsővel. Ilyen össze-vissza fejlesztett kari is lehet jó, főleg pénzszerzésre, ha meg van pénzed vehetsz jó cuccokat :) -
#371 Utánna ha rájöttem mi hogy van úgy is újjat kezdek? -
Cat 02 #370 Hát, ha először játszol akkor sztem rakj össze-vissza, ami éppen kell. -
#369 Sziasztok most regeltem a 2es világra, tudnátok linkelni valami leírás félét, hogy mégis hogyan érdemes kezdeni, milyen képességeket érdemes húzni stb.? -
Cat 02 #368 Jaja :D Nekem csak most esett le h van ilyen >.< -
#367 Mit is nézzek most? :) Infoképre gondoltál ahol a karakter dolgokat írja ki? -
Cat 02 #366 http://hu1.the-west.hu/img.php?type=sig&player_id=860 -
#365 Na mit? :D csak nem Lincoln cilindere? :D -
Cat 02 #364 Hát, mégse :s -
Cat 02 #363
-
Cat 02 #362 zomg, mit találtam :D
-
blacksoft #361 Szerintem ne alapíts falut, mert egyedül maradsz vele (nincs már regisztráció az ötös világba), inkább csatlakozz egy már meglevőbe, és azt a falut segítsd fejleszteni. blacksoft néven, ha megkeresel, küldök meghívót. -
szilay44 #360 Sziasztok!Max péntekig megalapitom a városomat és keresek lakokat akik segitenek épiteni azt.aki szeretne a városba tartózni akkor az 5.világban megtalál.sarkany néven futok.kösz Helló! -
#359 Dirty City-ben még van hely ha gondolod írj rám (VinyuS) a játékban és küldök meghívót. -
#358 regeltem magyar szerverre is , 2esre pár napja.. valszeg dueler leszek.
kéne egy város ahova felvesztek és aktív, valamint, aki eltud igazítani skillek terén, mert egyelőre fogalmam sincs miket kéne tápolni :) -
dollbaby #357 bocs *fejlesztjük