1876
-
Mentol #1836 Az hogy lehet, hogy párbajban az ellen fegyvere sebez mondjuk 50-100 között, és mégis 130-140 sebeket kapok? -
#1835 -
#1834 Köszönöm szépen, elolvasom :] -
#1833 Remélem ez segít!:) -
#1832 Sziasztok! Mostanában eléggé rápörögtem a játékra, most vagyok lvl 11, és temetkezési vállalkozó lettem. Azt, hogy ez a játékomra is kihat, vagy csak a képemet határozza meg, azt nem tudom, de mindenképpen a városban ténykedő/építő/vállalkozó típusú karaktert szeretnék. Hosszas gondolkodás után erre jutottam :)
Az lenne a kérdésem, hogy merre/hogyan/hova tovább? Nincs egy ilyen leírás ezeknek a típusú karaktereknek valahol, mint a lentebb olvasható erődharcos guide? Mire kéne gyúrnom, ha egy munkás, kereskedő, irányító karaktertípust szeretnék? És hogy fogjak bele? Köszönöm :] -
#1831 Olvasni való:) -
#1830 Üdv mindenkinek!
Tudnátok segíteni?
A kérdésem: Ahhoz, hogy egy katonából jó erődharcos legyen, pontosan
melyik skillekre kéne, hogy adjak pontokat? -
#1829 Grant tábornok szablyája
Megszerezhető nagy szerencséjű munkáknál + prémium is kell hozzá(még így is elég valószínűtlen rendes világokon)és erődharc során.
Illetve megvásárolható a piacon. -
szilay44 #1828 Grand tábornok lovassági szablyát hol tudom meegszerezni? -
#1827 hoppá így akartam -
#1826 Na lesz The west 2.0 -
szilay44 #1825 köszönöm.telepes szet az gyenge nekem már,de köszi.cipő és kalap kell,azt meg megoldom már köszi
Szintem am mindenhez elég már -
Cat 02 #1824 Itt nézegesd végig.
http://hu.weststats.com/Items/body/ -
#1823 Nos:
-Vörös pamutkabát: +2 ERŐ,+12 Építés Ár: 2000$ Szint:20
-Lincoln cilindere: +1 KARIZMA,+1 ÜGYESSÉG,+ 9 Építés Ár: 5400$ Szint:27
-Telepes cipő: +7 Építés(Telepes szett része,jó ha megvan az egész szett,+50 munkapont Építés-re..) Ár: 2600$ Szint:39
-Vörös sál:+14 Építés Ár: 3400$
Nadrág,öv sokféle van,ehhez a szinted kell:)
Nagyjából ennyi lenne. -
szilay44 #1822 magyar szerver 3. világ,tudsz valami erősebb ruhákat amik épitést adnak? -
#1821 Én is úgy kezdtem régen!:)
Melyik szerver? -
szilay44 #1820 igen,munkás vok -
#1819 Szia!
Munkás vagy? -
szilay44 #1818 Sziasztok!olyan fejfedőt és cipőt keresek ami sok építést ad,de a piacon is alig van valami kínálat sok városban is csak 6-7 pontosak vannak,nekem több kell,ha vkinek van ötlete akkor azt köszönöm. -
#1817 Nekem nem. Ne szivass -
#1816 Már jó! ;) -
#1815 Na mi történt? 502 Bad Gateway Nem jön be a west. -
szilay44 #1814 lista helyett a térképet raktam a termék heylyére én rontottam el,köszi a leírásom megvan,köszönöm helló! -
#1813 Ha lezártad Henry-nél a kalandot amiben meg kellett szerezni a listán található dolgokat, akkor meg kell látogatnod három kalandosztót. Itt a teljes leírás: http://wini.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1135598 -
szilay44 #1812 Engem az érdekelne hogy a kincses küldimet elkeztem meg van a fáklya a szekér,dynamit meg minden ami kell,de még sem adja be a barlang-os kalndosztot.miért?tud nekem vki segiteni?előre is köszönöm,piciszilay 3. világból -
#1811 énnekem is a "szűz" west tetszett...annyi frissítés van hogy már nem is érdekel...néha benézek hogy ne kapjak 60napost és kész. -
Cat 02 #1810 Westwarsban, ha valaki keres várost, nyomjon nekem egy PM-et rl profillal és valahogy bevarázsolom :D -
#1809 kinek a pap, kinek a paplan -
#1808 Egyetértek,kellett már ez a frissítés! -
#1807 Szerintem pedig nagyon jó lett így a west. Ezek az övék, nadrágok, új munkák, felpezsdítik a beszürkült west világát.
Az, meg hogy frissítik egyáltalán nem rossz, mert így látod, hogy törődnek a dologgal. -
#1806 a west szar lett, szerintem nyugodt szívvel lehúzhatják a retyón
engem az elején amikor regisztráltam az egyes szerverre az egyszerűsége fogott meg, mos meg már havonta frissítik. sem időm, sem energiám sincs követni, és vadászni az új lehetőségekre.
a mostani frissítéstől telt be a pohár...gatya meg öv?
teljesen felesleges az userek agyát kiszippantják -
Cat 02 #1805 Hm, picit rég léphettem be, töröltek s1-ről meg béta szerverről is :D -
ricsa008 #1804 nincs valakinek olcsó üveggolyója? egy questhez kellene -
Cat 02 #1803 Városban szerintem. -
Szid #1802 sziasztok,
lenne 1 kezdo kérdésem
hol lehet a pénzt betenni a bankba? -
maarkikemp elek #1801 :/ -
#1800 Kapsz egy kis szenet+ a szinted beszorozza egy jó kis pénzösszeggel,és kapsz egy igazán csábító(mások számára persze)körözést.. -
maarkikemp elek #1799 ha ma nem ötödike van és mégis kinyitom? :) -
#1798 hi!
mekkora kitérés kell kb billy a vak sas ellen amikor belle star deringeréért megy a párbaj -
#1797 hát nekem a célzásom a szintem 1,5 szerese és általában 4-5 ször eltalálom az ellnfelem de ez nagyban mulik az ellenfél kitérésétől is