1876

\"\"
\"\"\"\"
  • Mentol
    Az hogy lehet, hogy párbajban az ellen fegyvere sebez mondjuk 50-100 között, és mégis 130-140 sebeket kapok?
  • SitatiS
  • Mr_no_NaMe
    Köszönöm szépen, elolvasom :]
  • SitatiS
    Remélem ez segít!:)
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok! Mostanában eléggé rápörögtem a játékra, most vagyok lvl 11, és temetkezési vállalkozó lettem. Azt, hogy ez a játékomra is kihat, vagy csak a képemet határozza meg, azt nem tudom, de mindenképpen a városban ténykedő/építő/vállalkozó típusú karaktert szeretnék. Hosszas gondolkodás után erre jutottam :)

Az lenne a kérdésem, hogy merre/hogyan/hova tovább? Nincs egy ilyen leírás ezeknek a típusú karaktereknek valahol, mint a lentebb olvasható erődharcos guide? Mire kéne gyúrnom, ha egy munkás, kereskedő, irányító karaktertípust szeretnék? És hogy fogjak bele? Köszönöm :]
  • SitatiS
    Olvasni való:)
  • RocknRolla990
    Üdv mindenkinek!

Tudnátok segíteni?
    A kérdésem: Ahhoz, hogy egy katonából jó erődharcos legyen, pontosan
    melyik skillekre kéne, hogy adjak pontokat?
  • SitatiS
    Grant tábornok szablyája

Megszerezhető nagy szerencséjű munkáknál + prémium is kell hozzá(még így is elég valószínűtlen rendes világokon)és erődharc során.

Illetve megvásárolható a piacon.
  • szilay44
    Grand tábornok lovassági szablyát hol tudom meegszerezni?
  • darkerlomy
    hoppá így akartam
  • darkerlomy
    Na lesz The west 2.0
  • szilay44
    köszönöm.telepes szet az gyenge nekem már,de köszi.cipő és kalap kell,azt meg megoldom már köszi
    Szintem am mindenhez elég már
  • Cat 02 #1824
    Itt nézegesd végig.
    http://hu.weststats.com/Items/body/
  • SitatiS
    Nos:
    -Vörös pamutkabát: +2 ERŐ,+12 Építés Ár: 2000$ Szint:20
    -Lincoln cilindere: +1 KARIZMA,+1 ÜGYESSÉG,+ 9 Építés Ár: 5400$ Szint:27
    -Telepes cipő: +7 Építés(Telepes szett része,jó ha megvan az egész szett,+50 munkapont Építés-re..) Ár: 2600$ Szint:39
    -Vörös sál:+14 Építés Ár: 3400$
    Nadrág,öv sokféle van,ehhez a szinted kell:)

Nagyjából ennyi lenne.
  • szilay44
    magyar szerver 3. világ,tudsz valami erősebb ruhákat amik épitést adnak?
  • SitatiS
    Én is úgy kezdtem régen!:)
    Melyik szerver?
  • szilay44
    igen,munkás vok
  • SitatiS
    Szia!
    Munkás vagy?
  • szilay44
    Sziasztok!olyan fejfedőt és cipőt keresek ami sok építést ad,de a piacon is alig van valami kínálat sok városban is csak 6-7 pontosak vannak,nekem több kell,ha vkinek van ötlete akkor azt köszönöm.
  • yamaha26
    Nekem nem. Ne szivass
  • SitatiS
    Már jó! ;)
  • yamaha26
    Na mi történt? 502 Bad Gateway Nem jön be a west.
  • szilay44
    lista helyett a térképet raktam a termék heylyére én rontottam el,köszi a leírásom megvan,köszönöm helló!
  • Zs0lt1
    Ha lezártad Henry-nél a kalandot amiben meg kellett szerezni a listán található dolgokat, akkor meg kell látogatnod három kalandosztót. Itt a teljes leírás: http://wini.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1135598
  • szilay44
    Engem az érdekelne hogy a kincses küldimet elkeztem meg van a fáklya a szekér,dynamit meg minden ami kell,de még sem adja be a barlang-os kalndosztot.miért?tud nekem vki segiteni?előre is köszönöm,piciszilay 3. világból
  • szabii98
    énnekem is a "szűz" west tetszett...annyi frissítés van hogy már nem is érdekel...néha benézek hogy ne kapjak 60napost és kész.
  • Cat 02 #1810
    Westwarsban, ha valaki keres várost, nyomjon nekem egy PM-et rl profillal és valahogy bevarázsolom :D
  • RaZoK
    kinek a pap, kinek a paplan
  • SitatiS
    Egyetértek,kellett már ez a frissítés!
  • Zs0lt1
    Szerintem pedig nagyon jó lett így a west. Ezek az övék, nadrágok, új munkák, felpezsdítik a beszürkült west világát.
    Az, meg hogy frissítik egyáltalán nem rossz, mert így látod, hogy törődnek a dologgal.
  • RaZoK
    a west szar lett, szerintem nyugodt szívvel lehúzhatják a retyón

engem az elején amikor regisztráltam az egyes szerverre az egyszerűsége fogott meg, mos meg már havonta frissítik. sem időm, sem energiám sincs követni, és vadászni az új lehetőségekre.

a mostani frissítéstől telt be a pohár...gatya meg öv?

teljesen felesleges az userek agyát kiszippantják
  • Cat 02 #1805
    Hm, picit rég léphettem be, töröltek s1-ről meg béta szerverről is :D
  • ricsa008
    nincs valakinek olcsó üveggolyója? egy questhez kellene
  • Cat 02 #1803
    Városban szerintem.
  • Szid
    sziasztok,

lenne 1 kezdo kérdésem

hol lehet a pénzt betenni a bankba?
  • maarkikemp elek
    :/
  • SitatiS
    Kapsz egy kis szenet+ a szinted beszorozza egy jó kis pénzösszeggel,és kapsz egy igazán csábító(mások számára persze)körözést..
  • maarkikemp elek
    ha ma nem ötödike van és mégis kinyitom? :)
  • wolf magic
    hi!
    mekkora kitérés kell kb billy a vak sas ellen amikor belle star deringeréért megy a párbaj
  • wolf magic
    hát nekem a célzásom a szintem 1,5 szerese és általában 4-5 ször eltalálom az ellnfelem de ez nagyban mulik az ellenfél kitérésétől is