Készül az Xbox 360 Blu-ray meghajtója?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
20-25 eFt Pc. Combo (HD-Bd) lejátszók. 60-75 (HD-Bd combo) Bd külsõ író.
Kiirhatnád a tisztességes árat,minimális kutatás után 50e lehet kapni asztali lejátszót.Az meg hogy mennyire jó vagy nem jó igény kérdése.Az meg hogy hol láttam 30-40e használtan,ill kisebb üzletekben néha el el kapni egy ilyen ajánlatot pl 44e ért láttam az újságban....
Höhöhö, ez a legtrágyább kép az ipsérõl, még is mindenhova ezt rakják be!;DDD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
http://www.pcwebshop.hu/product_info.php?products_id=20211
tessék itt van már 23kért igaz nem lejátszó csak meghajtó, de az is jó ha van alapból számítógéped😊
tessék itt van már 23kért igaz nem lejátszó csak meghajtó, de az is jó ha van alapból számítógéped😊
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
azt a fejet bazdet 😄DDD
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Én eddig min. 70e-ért láttam, de most rákeresve már találtam olcsóbban is (de nem biztos, hogy a legolcsóbbat érdemes megvenni). 30-40-ért nem tudom, honnan szeded idehaza, mindegy.
BTW, keresés közben belefutottam ebbe is:
Sokat csökkent az asztali Blu-ray lejátszók ára (HWSW)
Nos ennyit arról, hogy nincs árcsökkenés Blu-ray téren...
BTW, keresés közben belefutottam ebbe is:
Sokat csökkent az asztali Blu-ray lejátszók ára (HWSW)
Nos ennyit arról, hogy nincs árcsökkenés Blu-ray téren...
érdekes,kiváncsi vagyok mi lesz belõle,hisz ha játékokra akarják használni,akkor az egy derék nagy usersz*patás lesz....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
dez,ne egyböl a legdrágábbat szúrd ki... asztali bluray lejátszó lehet 30 ért is venni ha szemfüles vagy.Amúgy elismerem a legtöbb helyen minimum 50 k😊
(drive = meghajtó)
És persze ez kihatással lehet a többi platformra is, multiplatform címeknél.
Nem elõnyös, mert lemezenként is kell valamilyen jogdíjat fizetni (nem keveset), ezért minnél alacsonyabban tartják a lemezek számát. DVD-nél ez 8.5 GB (dual layer), ami azért ma már nem olyan nagyon sok.
Szerintem te lejátszót (=asztali lejátszó) nem kapsz 30-40e-ért. Gondolom, olvasóról beszélsz. Ez a cucc is nem más, mint egy külsõ olvasó (drive + ház + USB interfész).
Ezt azonnal felejtsétek is el.
X-Box360 csak DVD-s lesz. A következõ generáció pedig? Majd akkor beszéljünk róla, ha +lesz.
X-Box360 csak DVD-s lesz. A következõ generáció pedig? Majd akkor beszéljünk róla, ha +lesz.
Szerintem arról továbbra sincs szó, hogy X-es játékok is megjelennének BD-n;(
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Hát egy sima BD lejátszó olyan kellemes 30-40e van már😊
Szükséges lépés lenne,mert a régi dvd formátum elég szûkös már a mai játékoknak.
Szükséges lépés lenne,mert a régi dvd formátum elég szûkös már a mai játékoknak.
← ElőzőOldal 2 / 2