Lengyelország
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemtud vki vmi könyvet adni amibõl lengyelül meg lehet tanulni beszélni?
A térképen Hu fölött van.
Kara kánként folytatom tanításom.
Nem lenne érdemesebb körülnézni?
[/spam]™
[/spam]™
aut viam inveniam aut faciam
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
amúgymeg : jesztem venger nye razumjem po polszki. (magyar vagyok és nem értek lengyelül)
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ReaL MaDRid x siempre
(persze lehet hogy én tudom rosszul)
Véleményem szerint Lengyelo. nagyon szép hely, és tényleg nagyon barátságosak a magyarokkal, megéri elmenni oda!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
lehet le uttazik lengyelbe elsõ lengyel már szevasz testvér így fog neki köszöni!:)
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul