54
-
-
#14 bátyámék most nyáron voltak kinn, fater meg kinn érettségizett, én még nem jutottam ki, de árak kb mint nálunk vagy olcsóbbak, az emberek barátságosak (bár szállás néhol elég gázos), krakkó meg geci szép :) -
#13 áhh,haverok,nagyon meg kell őket becsülnünk,mert kevés olyan nemzet van,akiket ennyire szeretünk és viszont -
Martinho #12 Nem kötekedésképpen, de én úgy tudom hogy: "Magyar, Lengyel két jó barát, eggyütt harcol, s issza borát." :)
(persze lehet hogy én tudom rosszul)
Véleményem szerint Lengyelo. nagyon szép hely, és tényleg nagyon barátságosak a magyarokkal, megéri elmenni oda! -
#11 Azt mondják sok magyar van lent.Magyarországról 1 hónapra kimentek gyakorlatra 1 vendéglátó lány osztály,hozzájuk megyünk le:) -
#10 Keresztanyum lengyel nemzetiségü :P voltam már kinn és nagyon szép tiszta rendezett városaik vannak, és rendkivül barátságosak :) , és a jólismert mondás : "Magyar , Lengyel két jóbarát, együtt iszák egymás borát" (:: -
#9 ne csesztessed már!
lehet le uttazik lengyelbe első lengyel már szevasz testvér így fog neki köszöni!:) -
cargame #8 Igen kotelesseguk magyart tanulni..csakugy mint az angolok, nemetek meg mas nemzet -
#7 Magyarul tudnak a lengyelek? -
#6 Krakkóba fogok menni én is,bár ez inkább buliból fog állni,mintsem egy kirándulásból,de reméljük,hogy jó lesz:) -
#5 Én 1998 ban voltam, roppant barástásgosak a magyarokkal a helyiek, de szerintem ezt köztudott. Árak hasonlóak mint nálunk , ajánlom mindenkinek Lo. t . Wieliczkán, Krakkóban és még pár városban voltam, nekem szép emlék ! -
#4 majd meglátod:D -
#3 majd meglátod:D -
#2 Ja és érdekelnek a helyi lányok is,érdemes őket fűzni?:) -
#1 Sziasztok!
Jövőhéten pár napra kiszeretnék menni Lengyelországba,kíváncsi vagyok milyenek kint a körülmények,milyenek az emberek.Aki már volt kint írjon már pár szót ezekről!
Köszi!