Az Árja testvériség
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ajánlom minden maffia/banda... kedvelõ ember figyelmébe, mielõtt belép, vagy szóban, tettben, stb. támogatja az ilyen dolgokat.
hát igen, az amcsi sittek. négerek, mexikóiak, nácik, minden mi "jó". a Blood in, blood out ("A vér kötelez" a magyar címe) filmet láttam, elég jó a témában, és elég durva csavarok vannak a sztoriban
Hallottam már róluk, azért, ez már kicsit durva:|
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
nem rég néztem róluk egy dokumentum filmet, érdekes volt, korábban is hallottam már errõl a bandáról (gondolom ti is), itt beszélhetünk témáról...
itt egy hosszabb leírás bandáról, sajna magyart nem találtam sehol:(
itt egy hosszabb leírás bandáról, sajna magyart nem találtam sehol:(
Yo, Bitch!
A legelvetemültebb bûnözõket tömörítõ börtönbanda, az Árja Testvériség tagjairól rémmeséket mesélnek: puszta kézzel megfojtják ellenségeiket, megfutamítják õreiket és kivájják riválisaik szemét - és teszik mindezt a legnagyobb hidegvérrel. A hatóságok minden eszközt bevetnek a banda felszámolására, de úgy tûnik, sikertelenül: a bûnszövetség hatásköre ma már messze túlnyúlik a szigorított fegyházak félhomályos celláin, szövevényes kapcsolatrendszerével lassan lassan már az egész országot behálózva.
Yo, Bitch!
← ElőzőOldal 3 / 3