109
-
-
#29 ez jó kis film, én is nem rég néztem meg. -
#28 Azt állítod rasszista vagy, akkor neked egy ilyen meg se szabad, hogy kottyanjon... -
#27 szerencsére magyarok vagyunk,ide nem jönnek :o
ismerem mind a 2 bandát,nationalon láttam a roluk készült sorozatokat. -
#26 Igen, ms13 volt a banda neve, amiről az a film szólt, elég lehangoló, hogy ennyire terjednek ezek a bűnszervezetek... -
#25 a mexikóiaknak már nem csak a börtönben van óriási hatalmuk,hanem hihetetlenül gyorsan terjeszkednek és már Európát is elérték pl. az MS13 -
#24 mesélj:D -
#23 lol:D -
#22 mexikói maffiával működnek együtt, de van több ága is árja testvériségnek.
-
DEITER #21 a kurva anyádat már -
#20 tudjuk, te voltál a skinhead banda feje -
#19 Akkor nézz még meg pár részt abból a sorozatból, és rájössz, hogy nincs is akkora hatalmuk:) Mexikóiak börtönbandáknak van most állítólag a legnagyobb hatalmuk, egyikről volt is egy film a ng-on, avgy a discovery-n. -
#18 ennnél durvább dolgokat is csinálnak... -
#17 arról még nem hallottam utána nézek, nem leht rossz:)
egyébként szinte minden amerikai börtönben megtalálhatóak már, eredetileg csak börtönökben "uralkodtak" de már az utcákra is kiterjedt a hatalmuk, national g.-n dokumentum film elég jó volt, 2 volt bandatag beszélt a testvériségről, elképesztő mekkora hatalmuk van... -
#16 amcsiba a börtönökbe rasszok vannak ha valaki nemtudná sokat mesélhetek róla ha szeretnétek :) -
#15 hallottam már róla... ilyen Magyarországon is van csak más a neve... -
#14 Én nem tudom megállapítani, hogy fake, vagy sem, de szemléltetésnek jó. Hasonló eredményű dolgok meg történnek bőven, csak legfeljebb rendőrségi archívumban marad. -
#13 na jóvan, nektek se volt gyerekszobátok. Ez a topik kell ám, télleg...
összes ilyet falhozálítani és agyonlőni -
n3whous3 #12 a-a -
n3whous3 #11 Én még FHM-ben olvastam régen róluk -
#10 fake -
#9 [link moderálva]
ajánlom minden maffia/banda... kedvelő ember figyelmébe, mielőtt belép, vagy szóban, tettben, stb. támogatja az ilyen dolgokat. -
#8 pont tegnap néztem meg a Felon-t, erről szól. -
#7 Hamár életfogytiglan,akkor legyen izgi. -
#6 sohaj... -
#5 hát igen, az amcsi sittek. négerek, mexikóiak, nácik, minden mi "jó". a Blood in, blood out ("A vér kötelez" a magyar címe) filmet láttam, elég jó a témában, és elég durva csavarok vannak a sztoriban -
#4 Hallottam már róluk, azért, ez már kicsit durva:| -
#3 National Geographicon volt róluk pár film. -
#2 nem rég néztem róluk egy dokumentum filmet, érdekes volt, korábban is hallottam már erről a bandáról (gondolom ti is), itt beszélhetünk témáról...
itt egy hosszabb leírás bandáról, sajna magyart nem találtam sehol:( -
#1 A legelvetemültebb bűnözőket tömörítő börtönbanda, az Árja Testvériség tagjairól rémmeséket mesélnek: puszta kézzel megfojtják ellenségeiket, megfutamítják őreiket és kivájják riválisaik szemét - és teszik mindezt a legnagyobb hidegvérrel. A hatóságok minden eszközt bevetnek a banda felszámolására, de úgy tűnik, sikertelenül: a bűnszövetség hatásköre ma már messze túlnyúlik a szigorított fegyházak félhomályos celláin, szövevényes kapcsolatrendszerével lassan lassan már az egész országot behálózva.