Az Árja testvériség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ez nem rasszizmus,csak szimplán hatalmat akarnak a különbözõ bandák,és legegyszerûbb,ha a saját népcsoportjaikkal tömörülnek.Mögé kéne látni a dolognak,nem csak filmet nézni;)
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Ezeknek a duplanulláknak semmi közük a neonácikhoz... bizony, egy neonáciba sokkal több emberség szorult mint ezekbe. Csak a profit az érdekük és a nácizmus álarca mögé bújva próbálják kihasználni a fehér elítéltekben megbúvó rasszizmust.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
börtönökben vmelyik bandához muszáj tartozni mert másképp vége van az embernek:S
Yo, Bitch!
(ugyan ez megtalálható magyarországon is csak éppen más nevekkel)
ismerem mind a 2 bandát,nationalon láttam a roluk készült sorozatokat.<#merges2>#merges2>
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
egyébként szinte minden amerikai börtönben megtalálhatóak már, eredetileg csak börtönökben "uralkodtak" de már az utcákra is kiterjedt a hatalmuk, national g.-n dokumentum film elég jó volt, 2 volt bandatag beszélt a testvériségrõl, elképesztõ mekkora hatalmuk van...
Yo, Bitch!
összes ilyet falhozálítani és agyonlõni
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D