Az Árja testvériség

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
én nem is írtam hogy rasszizmus fõ dolog, de tény hogy az is közbe játszik, több bandákal együttmûködnek, egy náci bandában elképzelhetetlen lenne hogy egy zsidót bevegyenek... de ahogy írtad a fõ céljuk a hatalom.

Yo, Bitch!

Pepsi Twist
bocs félre értelmeztem... a NEM rasszizmus felett átsiklottam és így igazad van itt tök mindeggy milyen színû vagy és hogy nézel ki... ha az adott bandában teljesítesz akkor nyerõ vagy...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Carlos
Sajna ez igaz...!!!

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
De nem az a fõ dolog,ami miatt gyilkolják egymást.
bardocz
Te tévedsz.
Ez nem rasszizmus,csak szimplán hatalmat akarnak a különbözõ bandák,és legegyszerûbb,ha a saját népcsoportjaikkal tömörülnek.Mögé kéne látni a dolognak,nem csak filmet nézni;)
ForzaInter
azért a rasszizmus is közrejátszik...

Yo, Bitch!

ForzaInter
írtam is hogy nem rég láttam, elég jó film sztem.

Yo, Bitch!

Pepsi Twist
hö mé küldte 2x? o.O

Pepsi Twist
tévedsz...

Pepsi Twist
tévedsz...

Pepsi Twist
ja már mondták mi a címe lejjebb írták "Felon"

bardocz
Itt nem rasszizmus van,csak szimplán a fehér nem öl fehéret,a fekete feketét,dél-amerikai dél-amerikait,és így tovább.Szimplán az "ugyan olyan" emberek tartanak össze.
Pepsi Twist
nem tudom asszem 2008as

ForzaInter
uj film?

Yo, Bitch!

Pepsi Twist
belépni nagyon könnyû... de kilépni már lehetetlen...

ForzaInter
hát ja, ez mindenhol így megy, maffiiában is pl, ameddig mindent megcsinálsz nincs gond, de aki ilyen bandába egyszer belép, és késõbb ki akar lépni akkor nem sokáig fog élni...

Yo, Bitch!

Pepsi Twist
van 1 film most nem jut eszembe a neve de errõl a börtönrõl szól... (moziba volt asszem)

ForzaInter
párszor már volt ja:d
de lehet nem látta mindenki.

Yo, Bitch!

Pepsi Twist
ha azt csinálod amit a "bandád" mond akkor tök mindeggy milyen vagy... csak légy jó "katona" ahogy te is mondtad...

bardocz
Natgoen ezeket már kb 150x leadták :)
ForzaInter
mondjad mit tudsz még:D oszt megtudom, tán vmi saját tapasztalat vagy mi?:DDD

Yo, Bitch!

ForzaInter
nem feltétlenül rasszizmus miatt gyilkolnak, persze elsõsorban négereket ölnek, bár az tény hogy hidegvérû gyilkos legtöbb (de azért van kivétel) bandához alapból ugy csatlakozhat vki hogy kinyír egy másik embert, visszatérve emberségre, aki bemutatta banda mûködését (Michael Thompson) pont a túlzott brutalistás miatt lépett ki bandából, aki maga is megölt 22 embert, de ezt mind börtönben bandaháborúban, de azt már õ is elítélte hogy családtagokat és hozzátartózokat gyilkoljanak, és ma már õ a banda elsõszámú célpontja, mert ellenük harcol, de ezt a gyilkolást is elég furán fogják fel tagok, másik aki beszélt bandáról, azt mondta hogy õ nem gyilkos, katonaként cselekedett... rasszizmus is érdekes, mert a banda egyik vezetõje félig zsidó, egyik karára dávid csillag másik karjára horogkereszt van tetoválva:| sztem elfér a topik, engem érdekel téma, lehet másokat is...

Yo, Bitch!

Pepsi Twist
amúgy mit szeretnél tudni? :D

Pepsi Twist
nem muszáj tartozni... itt csak az van hogyha valaki berág rád akkor neked annyi illetve ha belépsz valahová (rasszhoz) és ott nem csinálod az amit a "felsõ" vezetõség mond akkor jól kinyírnak vagy agyon vernek...

Tinman
Nem tudom különösebben errõl mit tudunk beszélni... ez egy ÉRDEKCSOPORT, mely erõszaktevõ gyilkosokat tömörít, akikben egy cseppnyi jóindulat sincs, az emberséget hírbõl sem ismerik.

Ezeknek a duplanulláknak semmi közük a neonácikhoz... bizony, egy neonáciba sokkal több emberség szorult mint ezekbe. Csak a profit az érdekük és a nácizmus álarca mögé bújva próbálják kihasználni a fehér elítéltekben megbúvó rasszizmust.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ForzaInter
hát ezt én is tudtam, azt hittem részletesebben akarsz vmit mondani:D

börtönökben vmelyik bandához muszáj tartozni mert másképp vége van az embernek:S

Yo, Bitch!

panther112
Nem teljesen világod, mire gondolsz, de nem is különösebben érdekel egy 12 éves netre szabadult véleménye.

Pepsi Twist
na most a börtönökben rasszok vannak... spanyol ajkúak, északiak és déliek ezek egymást nyírják, aztán vannak a feketék akikhez mások csapódnak pl.: ázsiaiak, aztán vannak a skinheadek és a fehérek és az összes fehér szinte beáll az arja testvériségbe... röviden ennyi kõ még valami?

(ugyan ez megtalálható magyarországon is csak éppen más nevekkel)

ForzaInter
oké, ezt be lehet fejezni...

Yo, Bitch!

azt állítod buzi vagy, akkor szopnod kéne, nem?

ForzaInter
ez jó kis film, én is nem rég néztem meg.

Yo, Bitch!

panther112
Azt állítod rasszista vagy, akkor neked egy ilyen meg se szabad, hogy kottyanjon...

Doomista
szerencsére magyarok vagyunk,ide nem jönnek :o
ismerem mind a 2 bandát,nationalon láttam a roluk készült sorozatokat.<#merges2>

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

panther112
Igen, ms13 volt a banda neve, amirõl az a film szólt, elég lehangoló, hogy ennyire terjednek ezek a bûnszervezetek...

Matt07
a mexikóiaknak már nem csak a börtönben van óriási hatalmuk,hanem hihetetlenül gyorsan terjeszkednek és már Európát is elérték pl. az MS13

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

ForzaInter
mesélj:D

Yo, Bitch!

ForzaInter
lol:D

Yo, Bitch!

ForzaInter
mexikói maffiával mûködnek együtt, de van több ága is árja testvériségnek.

Yo, Bitch!

a kurva anyádat már<#lama><#wilting>

sweech
tudjuk, te voltál a skinhead banda feje

panther112
Akkor nézz még meg pár részt abból a sorozatból, és rájössz, hogy nincs is akkora hatalmuk:) Mexikóiak börtönbandáknak van most állítólag a legnagyobb hatalmuk, egyikrõl volt is egy film a ng-on, avgy a discovery-n.

ForzaInter
ennnél durvább dolgokat is csinálnak...

Yo, Bitch!

ForzaInter
arról még nem hallottam utána nézek, nem leht rossz:)

egyébként szinte minden amerikai börtönben megtalálhatóak már, eredetileg csak börtönökben "uralkodtak" de már az utcákra is kiterjedt a hatalmuk, national g.-n dokumentum film elég jó volt, 2 volt bandatag beszélt a testvériségrõl, elképesztõ mekkora hatalmuk van...

Yo, Bitch!

Pepsi Twist
amcsiba a börtönökbe rasszok vannak ha valaki nemtudná sokat mesélhetek róla ha szeretnétek :)

Pepsi Twist
hallottam már róla... ilyen Magyarországon is van csak más a neve...

panther112
Én nem tudom megállapítani, hogy fake, vagy sem, de szemléltetésnek jó. Hasonló eredményû dolgok meg történnek bõven, csak legfeljebb rendõrségi archívumban marad.

utgyuru
na jóvan, nektek se volt gyerekszobátok. Ez a topik kell ám, télleg...
összes ilyet falhozálítani és agyonlõni

nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D

n3whous3
a-a

púúúúú

n3whous3
Én még FHM-ben olvastam régen róluk

púúúúú

sweech
fake