109
-
  • Schillinger
    #109
    Köszi,köszi!!!Érdekel,biza!Annál csak őrült max a jobb,hallom lesz 4. rész.Gibson nélkül sajna,de így tuti bukás lesz.
    Most nem motorozok meló miatt,de szívesen létrehoznék egy hungarista motorosklubot.Ns-ek is jöhetnek.
  • hansfrank
    #108
    A film ismerősnek megvan dvd-n,ha érdekel,elkérem.Te mennyire motorozgatsz?
  • Schillinger
    #107
    Amúgy ez tényleg baj,hogy a nácikat megosztja a vallás.Néha itt is vitáznak a kereszténységen,az ősmagyar meg ősgermán valláson,és az ateista nácikkal is.Szerintem aki a vallás vagy vallástalanság miatt összebalhézik egy fajtársával az egy idióta!Főleg,ha amúgy még eszmetársak is lennének!
  • Schillinger
    #106
    Charles Manson emiatt kilépett?Mekkora puhány lett öregkorára
    Régen nem zavarta az ilyesmi!A halálfejeseket videón láttam,alapfilm.Hallottam,hogy nálunk betiltották,mert egyesek elkezdték megcsinálni élőben is.De aztán mégegyszer ment a mozikban,és akkor is levették.
  • hansfrank
    #105
    Érdekes..Nálunk ez konszolidáltabban működik.Bár amikor régen bemutatták a Halálfejesek című filmet(hogy aztán két hét múlva betiltsák a rendszerváltásig),akkor páran a film hatására megalakították az itteni Hells angelst,persze nem hivatalosan.Úgy viselkedtek,hogy ki is lettek tiltva budapestről.Nem azonosak a mostaniakkal,ezek már kényelmes öregurak.
    Az Árja Testvériségnek egyébként Charles Manson sokáig is tagja volt,de kilépett,mert fehér embereket is megöltek.
  • Schillinger
    #104
    Ja,a motorosbandák súlyosak odakint.A két legdurvább hely észak-amerika és Ausztrália.Kanadában vagy 300 áldozatot követelt a Hells angels-Bandidos háború néhány év alatt.Ez mindenhol zajlik.Hiába békültek ki a vezetők,a helyi csoportok még most is sok helyen összecsapnak.Ausztráliában be is van tiltva pár MC.Egy időben ott volt a legdurvább,a mad max film nem véletlen...Kanadába be se mehetsz hellszes felvarróval.De több M.C. is feketelistás pár helyen,ők szintén sokat háborúztak meg bűnöztek.Mongols,Pagans,Desperados:ezek a leghírhedtebbek.Régen skandinávia nagyon fertőzött terület volt,de már nyugodtabb a helyzet.
  • hansfrank
    #103
    Persze hogy sok motoros tagja van,hiszen eleve motorosokból alakult részben.
    Igen,vettek már föl a hellsbe meszticet meg egyebet,ha bizonyított.Ezzel nincs baj,csak őrizzék meg a fehér jelleget.
    Előző témához még érdekesség,hogy Odinson Crovell elismerő véleménnyel van az indián vallásról,szerinte hasonló az ógermánhoz.Mindenesetre a kereszténységnél jobban bírja.
  • Schillinger
    #102
    Emlékszem a csávóra,egyik kedvencem.Casper bácsi pont úgy néz ki mint én,csak persze nem olyan kigyúrt.
    Akkor ez ilyen Vikernes-szerű figura.Egyébként sok motoros is tagja az Árja Testvériségnek,a Hells Angelsszel pölö szövetségesek.A két szervezet segíti egymást.Nem csoda,mert a hellsek alapszabálya szerint buzi,rendőr és nemfehér nem lehet tag.Valamint az se,akit kiskorúak elleni erőszakért elítéltek.Persze azért kivételeztek már pár indián meg latino gyerekkel,de nem jellemző.
  • hansfrank
    #101
    Talán emlékszik még mindenki a dokumentumfilmből arra a körszakállas, kopasz,zömök,vastag karú fogolyra,akinek a nyakára germán rúnaírás van tetoválva.Casper Crowell néven szerepelt.Nos,ő teljes nevén dr.Casper Odinson Crowell.Egy nőt vert egy színes féreg,és ő közbelépett,ezért ítélték el.A börtönben továbbtanult-és láthatóan gyúrt is-,az Árja Testvériségből kiábrándult.Ő odaát igen ismert személyiség egyes körökben.Vezetője a Holynation of Odin nevű újpogány szektának.Ezt most főleg a felesége vezeti,míg ő benn van.Lehet tőlük viking cuccokat is rendelni,kardot,bögrét,ilyesmiket.Crowell doki most könyvet ír,a felesége fogja kiadni.
    Nem tudom,hogy most melyik gang tagja,de az Árja Körre tippelek,mert a tiszta nácik most oda tömörülnek.Egy könyvet már kiadott,a weboldalukon fönn van.Ott lehet feliratkozni hírlevelükre,a Gungnirra.A klu-klux-klánosokkal nincs jóban,mert ők keresztények,ő meg odinista.Így aztán az Aryan knights-ba se léphetne be,az a keresztény rasszistáké.
    Mielött bekerült,a Vindlandersek tagja volt,ez az egyik legnagyobb amerikai skinhead szervezet.Nemrég az utcákon páréves háborút vívtak a Hammerskinekkel,de szerencsére 2004-re kibékültek.
  • Schillinger
    #100
    Jaja!A régi magyar punk csapatoknak jópár rasszista száma volt!Itthon nincs ilyen szervezett gang,de az "árják" itt is összetartanak,nem is annyira elvi okokból.De kintről a többség már ismeri egymást.A kinntmaradtak is segítik őket,nem hagyják cserben,mert komolyan veszik az árja erkölcsöket,az összetartást.Persze sokan nálunk se eszmei okokból ülnek.
    Aztán vannak még a hajdúhadházi cigók,különösen bunkó,vadállat banda.Ők is elég összetartóak,nemtom miért pont ők.A nyóckerben meg pár helyre fel van firkálva az ms-13.Ugye,cigók nagy digó meg latinimádók.De itthon nincs igazi börtöngang.Még.
  • hansfrank
    #99
    Hát,a 80-as években egy baloldali punkra furcsán néztek volna : )De az usában szép számmal vannak náci punkok.Régen nálunk is voltak.
    Ja,lehet,hogy végül leülnek az Árja Testvériséggel tárgyalni a Low Riders-ék.Végülis a niggerek meg a többi csak röhögnének a markukba,ha ezek háborúznának egymással.És a Nazi Low Rider-ek biztosítják az utánpótlást a felnött börtönökbe.
  • Schillinger
    #98
    Húha...Remélem,végül csak megbeszélik valahogy!A fehér vérnek nem szabad folynia,össze kell fogni,ebben van az erőnk.Főleg a sitten,ahol árja kissebbség van.Van egy Public Enemy nevű szkinhedzenekar is,régebbiek,mint a rapbanda.Akkor ők a náci punkoktól vették a nevüket!
    Amúgy hálistennek,a punkok már itthon is kinőtték-nagyrészt-az antifasizmust.Aminek sose volt köze a punkhoz eredetileg,nálunk se!Csak jóval a gengszterváltás után jött be ez a múló divat.
  • hansfrank
    #97
    A W.P.G. szerint most meg új háború lesz az Árja Testvériség és a Nazi Low Ridersek közt.A vita oka az,hogy a NLR az ifjúsági szervezetük,a Testvériség utánpótlása.Ide lépnek be a 21 év alattiak.Ott attól van nagykorúság,azalatt javító meg fiatalkorúak börtöne van.És a srácok néha kivételeztek pár félig néger és féllatin ,indián,mesztic sráccal,felvették őket.A Testvériség fölszólította őket,hogy rúgják ki az ilyen tagokat,de már sok ilyen tag,vagy a félvér barátját akarja bevinni.Ha valaki félig fehér,már jöhet.Nemet mondtak a testvériségnek,ők meg állítólag felbérelték a Public Enemy-t,hogy nyírjon ki pár Nazi Low Riders-tagot.Ez nem a rapcsapat,ez egy másik gang,amit 85 körül alapítottak náci punkok.Meglátjuk,mi lesz..
  • Schillinger
    #96
    Kedvenc sztorim az volt,mikor az Árja Testvériségen belül fogadást kötöttek,hogy melyik csoport tudja börtönömként a legtöbb niggert megölni.
    A fogadás végül nem dőlt el,mert akkora balhé lett,hogy az FBI a vezetők értésére adta: ha nem állítják le a versenyt,akár még vizsgálatot is indíthatnak az ügyben.
    Ebből is látszik,hogy amerikában minden ember egyenlő...
  • Schillinger
    #95
    De van pár fanatikusabb náci börtönszervezet,akik még most sem foglalkoznak droggal.Ez volt a szakadás oka.Az Aryan Cyrcle is emiatt alakult meg,és a texasi Árja Testvériség függetlenné vált az anyaszervezettől.
  • Schillinger
    #94
    Foglalkoznak drogokkal,az egyik érvük az,hogy aki megveszi,az megérdemli,hogy megdögöljön.Végülis főleg a színesek veszik.Nálunk is,aki sitten van drog miatt,a fehérek egy része náci,és ez a kifogás.Sok kopasz biztonságiként dolgozik diszkóban,így alakulhatott ki ez.
    A latin-amerikai kommunista gerillák is így droggal szerzik a pénzt,ők meg a jenkik gyengítésére hivatkoznak.
  • ForzaInter
    #93
    hát azért börtönbe ne akarja kerülni...

    am jó a neved:D az eszmecseréiteket emg nyugodtan folytassátok, érdekelnek.

    egyébként az árja testviriség foglalkozik drogokkal? tvben az volt abból élnek, de börtön témában a leghitelesebb sorozat az OZ-ban nagy drogellenesnek mutatták be a testvériséget.
  • Schillinger
    #92
    Ezek engem is érdekelnek,de sok más háború is,pl.az amerikai szecessziós háború,a vietnámi háború.Egy rakás tök jó háború van szerintem.A futtbalhuliganizmus is király,meg a motorosbandák balhéi.Pl. a Hells Angels-Bandidos háború,amiben többszázan hóttak meg.
    Amikor először láttam a dokumentumfilmet az Árja Testvériségről,akkor még arra is gondoltam,hogy totál kigyúrom magam,kimegyek usákiába,ott szétverek pár niggert.Vagy pár bűzös bevándorlót,azok úgyse emberek.Csak hogy lecsukjanak és beléphessek az Árja Testvériségbe!Persze nem csinálom meg,de vágytam rá egy picit.Azért ekkora fanatizmust már ők is értékelnének,nem?
  • hansfrank
    #91
    Az igaz,itt egyik se komoly.De ott a black metálostól a dark-goth mezőnyig mindenhol vannak súlyos fejek.Az Árja Testvériség neve pedig örökké dicső lesz!Van még az Usa Utah államában a Fourth Reich,vagy 4Reich nevű börtöngang.Azaz Negyedik Birodalom.Persze ők is nemzetiszocialisták,és sok Asatru-követő is van köztük.Humánus brigád lehet az is...De én bírom a szadizmust.Ha valakit nem érdekel a rasszizmus,a faji gyűlölködés,etnikai háborúk,azzal én nem is tudok beszélgetni.Kedvencem a hutu-tuszi konfliktus,meg a jugo plgárháború.
  • Schillinger
    #90
    Az tök jó!Szerintem ők a legkeményebbek,gyúrnak mint állat.Persze az Árja Körrel eggyütt,mert ők is brutálisak,ráadásul ők tényleg hithű nácik.Ez a beavatási véresre verés egyes ottani motorosbandáknál is megvan.Csak nálunk nincs rendes motoros huliganizmus sajna...itt minden szubkultúra jelen van,de csak külsőségekben,tartalom nélkül.A skinek nem igazán skinek,a punkok csak külsőleg punkok,a motorosaink supa kövér újgazdag,stb.És ez szánalmas.Állítom,csak nálunk van így.
  • hansfrank
    #89
    Nem tudom,de ha hip-hop kedvelők,akkor biztos nincs sok vér a pucájukban.Szerintem a niggereknek segítenek ebben-abban.De a discoverys dokumentumfilmből kihagytak egy lényegeset:ha valaki már eljutott odáig,hogy tag lehessen az Árja Testvériségben,akkor a felvételi rítus az,hogy a régiek véresre verik.És hang nélkül kell tűrnie,különben oda a tekintély.
  • Schillinger
    #88
    Hali,szerintem is tök jó,hogy vannak ezek a szervezetek,az Árja Testvériséget nagyon bírom.Rendet vágnak a söpredék közt!A fehér csapatok közül még most,a szakadások után is ők a legerősebbek!Gyűjtöm az ilyen filmeket is.
    Vajon az insane gangster disciples kikkel áll szövetségbe?A fehérekkel vagy niggerekkel?Szerintem tuti csicskák.
  • hansfrank
    #87
    Remélem,meg lehet menteni,mert a fajgyűlölet meg a börtönök a hobbim!De a háborúkat és az etnikai tisztogatásokat is csipázom.Kedvencem Idi Amin.Ennyit magamról...
    A Testvériség nélkül a 4-5%-nyi fehér elítéltet már rég ledarálták volna a többiek.Ezért olyan brutálisak,evolúciós parancs.A többség valóban nem komoly náci,ahogy a legtöbb nigger se muszlim ott benn,és az ms-13 sem kommunista.Ezek az ideológiák csak a többi rassz és a külvilág megfélemlítésére és bosszantására valók.
    Az tény,hogy az Árja Testvériség ma már nem tökéletes,de szerencsére van egy csomó hasonló börtöngang.Az Árja testvériségből vált ki az Aryan Cyrcle,épp az elégedetlenség miatt.Ők hithű nácik,és az odin-hit a vallásuk.Talán még az Árja Testvériségnél is brutálisabbak,de kevesebben vannak.Van még az Aryan Knights.Ők is nácik,de nem odinisták,ez a keresztény hitű árják csapata.Jó tetkóik vannak!Az European Kindred tagsági feltétele a totális árja származás,ha egytizenhatod részben indián vagy,az még belefér,de más nem.Rendkívűl brutális volt az Aryan Warriors,de ők már csak fű alatt vannak,gyengék,le lettek darálva.Még a fehérek se bírták őket.Érdekes az Insane Gangster Disciples,ez a rapkedvelő fehér srácok csoportja,ők a hip-hop szubkultúrára esküsznek.
    A legradikálisabb talán a Krieger Verwandt,ők nácik,odinisták,és a tagoknak meg kell tanulniuk a viking és ógermán rúnaírás több fajtáját.Ismernie kell az északi mitológiát,vizsgázni kell belőlük.A Peckerwood-ok a szkinhedekkel vallanak egy eszmét,az a lényeges eltérés a bőrfejűektől,hogy nem titkoltan drogoznak.Van még sok ilyen,ha bővebben érdekel,akkor alap a whiteprisongangs.blogspot.com.

  • nandorb
    #86
    kihal a totyig???
  • Thadius #85
    ember te miket beszélsz ?:DD:D
    kajak úgy beszélsz mintha t-bag-el ültél volna a fox riverben 50 évet :D
  • kulabácsi
    #84
    tudtam h nem frankó veled vmi :DDD
  • mila69en
    #83
    én tag vagyok^^ kérdezzetek
  • Cat #82
    hja
  • bardocz
    #81
    Mert biztos nem amerikában dolgozik.
  • ForzaInter
    #80
    köszönjük eme hozzászólást, én nem vagyok otthon a témában, ezt nem is tagadom, csak annyit tudok amit eddig láttam róluk, de mások tudhatnak mondani érdekes dolgokat ettől függetlenül...
  • Davidus
    #79
    az nagyon nagy film
  • Énvagyokazapád
    #78
    íasídasASAsasdaSAdAS:?__:?_
  • CattiBrie
    #77
    ahh, köszi :)
  • SötétBarom
    #76
    Nekem van egy pár ismerősöm aki ült, meg van egy smasszer haverom is, és még nem nagyon hallottam ilyen árja bandákról -.-
  • DJ Skyline
    #75
    ezt keresd
  • CattiBrie
    #74
    Ööö

    A vér kötelez (Domestic Disturbance) (színes magyarul beszélő amerikai thriller, 89 perc, 2001)

    Ilyet találtam :)
  • Blasta
    #73
    Kevés szánalmasabb dolog van, mint otthon a melegben ücsörgő, anyuci kakóját szürcsölgető, forumozgató kisfiúk, akik a fegyházak bandáinak felépítéséről és keménységéről társalognak KURVÁRA HOZZÁÉRTŐEN, ng és discovery műsorok alapján...
  • degenerator
    #72
    gondolom részletesen ismered a nemzetiszocializmus eszméit.....
  • Rincewind
    #71
    Az MS13 nem Mexikoi. ;)

    El Salvadori eredetu, igaz vannak Mexikoi tagjai.
  • Hegi90
    #70
    majd máshol offolunk!