859
Elképzelt, tervezett, megépített gépek rakétahajtóművel, gázturbinával vagy anti-gravitációval
-
Pares #536 Jajj, bocsánat, akkor holland. De az idézet mondanivalójának szempontjából ez mindegy... -
#535 Bazdmeg még olvasani sem tudsz? Hollandok tervezték. -
Pares #534 Azért elég nagy a külömbség a két tűz között nem gondolod? Hiába épült a 70-es években. Ez nem kifogás. Akkor egy egyszerű bútortűz ledönt egy felhőkarcolót? WTF? A világ másik felén meg az egész épület éghet tetőtől talpig egy egész éjszaka, az meg állva marad? Ezért linkeltem be ezt az idézetet:
"The laws of physics in NYC are special due to the stupidity of the American people. Either that, or Chinese engineers are superior."
-
Pares #533 Repülőre gondolsz? Úgy tudom, hogy a WTC7-et semmiféle repcsi nem találta el. A hivatalos jelentés szerint pusztán a tűz végzett vele.
Nem az ikertornyokról beszélek (elsősorban), hanem a WTC7-ről. -
OKkultist #532 Ez BUKÓ ezen nincs mit magyarázni, ez egy qurvanagy LÓLÁB. Nem is mutatják naponta, pedig eléggé kiégett az épület, jobban ki sem éghetett volna, nahogymár véletlenül a panelprolik (szerte a világon) agyába villanjon, hogy ájjunkmámeg, a WTC7 az miért is dőlt össze pár óra füstölés után????????? A gyengébbek kevéért: a WTC7 az amibe nem csapódott semmi, csak itt ott betört az üveg, kigyulladtak az irodabútorok, stb..
A Pekingi épület:168m
A WTC7 eredeti magassága: 182m
(+- pár m lehet emlékezetből írtam)
Kb. annyi esély van , hogy kiderül az igazság, mint a JFK ügyben, ha majd rend lesz,akkor elő lehet ásni a még élő tanúkat és a megmaradt dokumentumokat. (remélem pár dezertált belsős félretett pár naplót bizonyos széfekbe, hogy haláluk után nyissák ki) -
#531 #525 benne van a lényeg, mondjuk erőltethetitek még ami ezerszer meglett magyarázva. vagy mekkora összeesküvés az már hogy egy ember kiugrott a 9 edikről és nem halt meg igaz egy kocsira esett, más meg már meghal ha kiugrik a 4 ikről, na kábé olyan ezt a két kiugrós esetet hasonlítani mint a wtc és a nemrég belinkelt lángolós képek.
Molnibalage és még mások akiknek sajna nem ugrik be a nickje ezúton is bocsánat tőlük, szépen elmagyarázták de akik nem akarják felfogni hát ne tegyék. -
#530 A kiégettek, de állva maradtak közül hánynak sérült meg a teherviselő szerkezete a tűz előtt? -
Pares #529 És külömben se hallottam még olyan felhőkarcolóról, legyen az akármiylen öreg, ami csak a tűz miatt omlott volna össze. Rengeteg felhőkarcoló kiégett már a történelem során, de egyik se dőlt össze. És ezt a kiégést ne úgy vedd, hogy égett a tűz pár szinten. -
Pares #528 Ettől a kis tűztől nem dőlt volna le az épület, az biztos. Ha olyan tűz lett volna benne, mint a kinai felhőkarcolóban, talán még meg is eszem, hogy az miatt dőlt le, de az, hogy pár óra alatt egy ilyen semmi kis "tűz" miatt ledőljön egy épület. Karbantartás meg ilyenek? Ráadásul MINDENKI a környéken hatalmas robbanásokról számolt be, mielőtt ledőlt az épület. És nézd meg hogy dőlt össze! tökéletesen magába, mint az irányitott robbantásnál. -
Pares #527 Ha máshogy már nem megy... Mér megbocsáss, de az a röhejes állitás, amit te állitasz. -
HUmanEmber41st #526 Ez a felhőkarcoló biztosan tűzálló acélból épült :D :D
Ennek nem ártott a hosszan tartó tűz, a szar amcsi meg éppen hogy meggyulladt, már össze is dőlt..hiába, Kína a felhőkarcolók hazája... -
#525 Ne vedd sértésnek. A WTC a '70-es évek elejének a gyermeke. Ez meg szerintem a WTC után lett tervezve. Ennyi erővel a T-Mobilt is hasonlíthatnád egy mostani Ford autóthoz te lángész. Az eszemfaszom megáll tőled... -
Pares #524 Hát nem is. -
#523 Mármint a 'felsőbbrendű' Holland mérnökök, ugye? :))) -
#522 nem is találta oldalba egy rohadt nagy repülő. -
OKkultist #521 HAHAHAHAHA, ez jó, a felsőbbrendű kínai mérnökök, ill. a fizika NY-ban nem ugyanaz , mint a világ többi részén. (tényleg nem, Silverstein bácsi hatalmas szerencséjére, Pekingben nem beszedte volna a lóvét, hanem elvessztette volna a szerveit, miután-mielőtt- kivégzik, mert a kínaiak még a korrupció vagy más miatt elítélteket is hasznosítják! nem mintha ő robbantotta volna, de ő járt a legjobban az egésszel, tehát megáll a korrupció és az összeesküvés) -
Pares #520 EJJJHA, szép kis tűz. Vajon ledőlt? HÁT PERSZE, HOGY NEEEM!
Na és vajon ez ledőlt? Hát ez természetes!
"The laws of physics in NYC are special due to the stupidity of the American people. Either that, or Chinese engineers are superior."
-
Dzsez #519 Asszem' értem, de írok magánba is. -
HUmanEmber41st #518 Ezért írtam, h "vérét használva tintának"... -
Dzsez #517 "A. Einstein összehozta a rel. elméletet. Ez nagyon szép, nagyon jó, mindenki meg van vele elégedve, az összes fizikus és matematikus a saját vérét használva tintának bizonyítja a többi laikusnak mennyire egetrengetően jó és fontos, meg minden."
Egy fenét. Pont hogy nincs így! Csak a valóságos elméletek nem láthatnak napvilágot, mert a katonai titkos eszközök működési elmélete is kiderülne. Egyből oda lenne a katonai fölény és a meglepetés ereje... -
OKkultist #516 Akkor lenne korrekt az a csapat, akinek a birtokában van ez a tudás, ha NEM A MI PÉNZÜNKBŐL menne az egész színház, hanem mivel ők osszelopták a tudásukat (már nem jó) ami lehetővé teszi, hogy energia, élelmiszer, és eü téren függetlenek és fejlettebbek legyenek, mint ami most MEGVEHETŐ, akkor lelépnek olyan lakatlan helyekre, ahol tudnak élni ezekkel a hitech eszközökkel, és nem "zavarják" vele az őslakosokat. (pl. tenger alatt, föld alatt, magas hegyekben, stb..) Csakhát sajnos nem az a céljuk, hogy ŐK éljenek jól, hanem, hogy mi rosszul. Ez így a mai felállásban a legrosszabb kombináció, VAN fejlett hitech, NINCS szükség a szennyező primitív eljárásokra, de akiknek a kezében van, azok DEGENERÁLT HATALOMMÁNIÁSOK, inkább hagynak mindenkit megdögleni, de nem árulják el a titkot. (tehát megérné bármilyen áldozatok árán is elvenni tőlük) Ezért is rossz minden előrejelzés, gazdasági összeomlásról, III. VH-ról, műszaki áttörésről, bármilyen GLOBÁLIS balhéról, mert nem veszik figyelembe , hogy van a háttérben egy sötét sakkfigura si, aki az egészet egymaga képes eldönteni. (hivatalosan nincs ilyen, tehát nem is számolnak vele) -
HUmanEmber41st #515 Holdraszállás,#2193 Juzogb:" Amúgy sok értelme van titkolni, amikor az első fellövésnél egyből kiderülne, hogy mégis van új űrhajó, csak hazudtak. És ebből még előnyük se származna."
Azért itt válaszolnék, mert ez az összesküvés topic.
A. Einstein összehozta a rel. elméletet. Ez nagyon szép, nagyon jó, mindenki meg van vele elégedve, az összes fizikus és matematikus a saját vérét használva tintának bizonyítja a többi laikusnak mennyire egetrengetően jó és fontos, meg minden.
Ám sok alapkérdésre semmilyen választ nem ad.
A mai fizika még továbbra sem tudja mi is a gravitáció, mi is a fény, miért ilyen a Világegyetem stb. ( a tudásról beszélek, nem az elméletek ezreiről)
Persze sokan próbálják más irányból megközelíteni a válaszokat az alapkérdésekre.
Segítségükre lehet a roswelli UFO, meg a többi szerencsétlenül járt jármű tanulmányozása.Segítségükre lehet a Védikus Irodalom tanulmányozása, különösen a vimánák készítéséről, működéséről szóló könyvek. Ezekből kialakulhat egy egészen más világmodell, mint amit ismerünk. Kimeríthetetlen energiaforrás? Nulla idő alatt történő helyváltoztatás tetszőleges távolságokra?
Hogy miért nem kerül a nyilvánosság elé?
Miért költenek el mégis óriási pénzeket űrsiklókra, meg mindenféle műholdakra?
Miért használnak még ma is robbanásveszélyes kémiai rakétákat?
Mert ez a tudás (úgy vélik a birtokosai) nem való az emberiségnek. Ha mégis valahogyan nyilvánosságra kerülne, és minden nemzet lázasan elkezdene csillagközi űrhajókat gyártani, már komoly lépéshátrányban lennének így is.
Milyen szar dolog, ha felfedezel a közelben egy föld-típusú bolygót, de leszállni már nem lehet, mert nincs amerikai vízumod..Ejnye...
Miért nem vetik be földi kormányok ellen az UFO technikát?
Felesleges.
Cifu erről nagyon sokat írt, h hol tart manapság az amcsi haditechnika. Semmi szükség az UFO tech.-re. Megfelel a jóöreg légicsapás, majd a harckocsis-gyalogos "békefentartás".
Ha felszáll egy antigrav. hajtóművel ellátott űrhajó éjszaka, még a kutya sem veszi észre. Zajtalan, akár láthatatlan (elhajlítja a fényt maga körül) és a sivatagban amúgy is kevés a kutya..
Amit látsz magad körül, mind szép, csillogó kirakat.
Mint a bűvészek műsorában: csillogó kis ruhában dekoratív lányok táncolnak, a bűvész megnyerően mosolyog, majd nagy fekete dobozokat, meg lepedőket mutogatnak, hogy mennyire üres, meg tényleg nincs itt semmi. Mindez a bamba nézők megtévesztésére szolgál. A sok érdekes dolognak éppen az a szerepe, h elvonja az emberek figyelmét a háttérben zajló nagyon egyszerű jelenségekről.. Aztán kiderül, h mégis van ott valami, az üres cilinder tele van fehér nyuszival, a díszletek mögött fekete ruhás asszisztensek bujkálnak láthatatlanul.
A bűvész persze ideges lesz ha leleplezik csalásait, legközelebb már senki sem megy el az előadásra, úszott a nagy üzlet, a bamba nézők pénzének, értékeinek ellopása.
Vedd észre a párhuzamot: szegény amcsi katonák küzdenek Irakban és Afganisztánban a gyilkos terroristák, a kegyetlen Iszlám ellen (alig titkoltan az olajért) míg a neten nagyon sokan próbálják bizonygatni, h felesleges az olajat égetni, vannak sokkal jobb módszerek is az energiatermelésre. Az utóbbiakat természetesen elvbarátaid látványosan és sikeresen a sárba tiporják ( még ha működik is) mert ez úgyis szar, a kőolaj alapú gazdaságnál úgy sincs jobb, a fénysebességnél meg úgy sincs gyorsabb alapon.
Részben igazatok is van.
Szerencsére csak részben. -
HUmanEmber41st #514 Nem is csodálom, h a T. T. Brown kísérlet még fent van, ugyanis annyira mozgatják a kamerát, h semmit sem látni. Homályos tányérokat rakosgatnak üvegbúra alá, de mire megnéznéd, h mi is van ott, már el i s kapják a kamerát. Ez siralom, nem bizonyíték.
-
#513 Nem a baleset az összeesküvés hanem a hogy bizniszeltek az elképzelés szerint az Olympic-kel. A balesetbeli összeesküvést már csak a nagyon elborultak hangoztatják. Lévén mint sok más esetben is, minek? Több pénzt hozott volna ha ingázik a földrészek között. No meg kevésbé lett volna látványos ha mondjuk a Britannic borul meg (ahogy meg is történt később:) de mondjuk meleg a vizecske és nincs ennyi halott. Akkor csak egy "sima" hajó katasztrófa, biztositási pénz jön és passz. A tengeralattjárós verzió meg egyenesen nevetséges. -
OKkultist #512 Akkor másvalami, ami idevágó:
Stan Deyo és az antigravitációs kutatások állítása szerint TELLER EDE szervezte be, (pont mint Bob Lazart) miután kilépett, egy darabig nem léphetett be az USA területére. (Ausztráliában dekkolt)
Aki még érdekes a videóban, az T. Towsend Brown, akiről 1 elérhető felvétel van: Brown elektrogravitációs kísérletei vákuumban!!! -
#511 "Marilyn Monroe halála"
Nem olvastam. Ki nem szarja le, hogy hogyan halt meg...
----
"A TITANIC-os történet nem tudom mit keres az összeesküvés elméletek között, az sima balf*szkodás volt, mintha a magyar elit munkássága lenne egy hajóba, és annak a dicsőséges útjába sűrítve."
Azért ez így nem igaz. Tényleg szimplán baleset volt. Semmi köze sincs semmiféle összeesküvéshez. Azért már durva, hogy ebben is azt látja pár elvetemült ember.
Szimplán keveset tudtak az anyagtudományról. Ez még a II. Vh-s Libery hajókra is vonatkozott. Pár szimplán kettétört az igénybevételek hatására. Azért szívesen megzétem volna, hogy más hajó mennyi ideig húzta volna hasonló körülmények között mikor eltrafál egy jéghegyet. -
#510 "hanem injekcióval , közvetlenül a véráramba adták be."
vagy beöntéssel mint írták vagyok a honlapon :D
de ennél a pontnál kell valamennyiünknek (nekem is) elolvasni a topic címét, mert monroe és a titanic sem repült :P -
OKkultist #509 Félkézzel , egyenként cáfolom, szépen sorban, de nem azért mert ÉN akkora ász vagyok, csak nálad vagyok sokkal okosabb, mert tudom hol keressem a választ. HAHAHA
1. Marilyn Monroe halála:
ereiben a klórhidrát és a Nembutal nevű barbiturát keverékének olyan koncentrációja volt jelen, amely nyolc (más források szerint tizenkét) embert is pikkapakk eltett volna láb alól.
MUHAHAHAHAHA, balf*sz, OTT a lényeg, a GYOMRÁBAN NEM TALÁLTAK gyógyszer nyomokat, tehát NEM szájon át vette be a gyógyszereket, mint minden rendes öngyilkos, hanem injekcióval , közvetlenül a véráramba adták be. Namost injekcióstűt vagy hasonlót nem találtak. ENNYI, PONT, ha bővebben érdekel, akkor EZT
olvasd el, már, ha el tudod. Kapaszkodj, mert UFÓS a téma.
A TITANIC-os történet nem tudom mit keres az összeesküvés elméletek között, az sima balf*szkodás volt, mintha a magyar elit munkássága lenne egy hajóba, és annak a dicsőséges útjába sűrítve. Az egészből a clairvoyant írása a lényeg. -
HUmanEmber41st #508 Azért én is beleolvastam, nem baj ? :D
Egyenlőre Holdraszállás még nincs, de majd teszünk róla :D :D -
#507 Tombolhatsz Okkulist. -
OKkultist #506 IGEN
-
Pares #505 Már évekkel ezelőtt rákerestem... -
qaíwsyedx #504 Mondom keress rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Pares #503 Elvégre a világ hemzseg amcsi bázisoktól... -
qaíwsyedx #502 Összeesküvés elmélet hívők, az usa kormánya sokat tanulmányozta az "ufo"-kat, melyek a katonai bázisok környékén bukkantak fel.Kíváncsi lettél, kereess ré erre: Vought xf5u -
Pares #501 Nézd meg az eredetit máshol, ha azt hiszed, hogy manipuláltak vele a videó készitői... -
#500 Az ilyen "tényfeltáró", "lelplező" videók érdekes módon mindig ezt hozzá ki. Csak nem manipulálnaka felvételekkel és nem vágják be azokat akik csak röhögnek a kérdésen? -
Pares #499 A második összehasonlitó filmecskében meg elég jól láccik, hogy alaposan meg volt vágva mindkét vid... -
Pares #498 Nem arra céloztam, hogy ez az igazság (pedig sztem de), hanem arra, hogy elég nagy fölényben vannak azok, akik nem hisznek az államuknak. Ezzel arra a jópár száz hsz.-el ezelőtti hsz.re reagálok, mely szerint a "hitetlenek" jóval kevesebben vannak... -
#497 "Érdekes végén a szavazás, amit a New York Times hirdetett, miszerint az olvasók szerint Inside Job volt-e..."
Totálisan irreleváns...