859
Elképzelt, tervezett, megépített gépek rakétahajtóművel, gázturbinával vagy anti-gravitációval
-
Rumcájsz61 #617 No ez a topic is el fog halni egy pár nap múlva, mint a többi ehhez hasonló. Mondjuk nem is kár érte "Vihar a biliben szindróma." -
HUmanEmber41st #616 Ez biztosan rosszul esett Mrzoolnak.
Ha nem vetted volna észre, neki és még egypár fórumtársnak küldetésük van.
Mégpedig felvilágosítani szegény összeesküvésben hívő, sötétben botorkáló anti-materialista hülyegyereket.
El tudom képzelni, ahogy kezében a tudomány lángpallosával lefejezi a hétfejű sárkányt, metszetet készít egy kicsi zöld ufonauta agyáról, majd elmegy szavazni Tudjukkire (nem a H. Potter-belire gondolok)..:D :D :D
Bár ez csúnya személyeskedés volt részemről, amit már most megbántam. -
Pares #615 Repülés-űrrepülés-ÖSSZEESKÜVÉS!!! Szal nem annyira offtopic, hogy tisztogatni kéne.
Egyébként nemtudom mit akartok. Még azokból a topikokból is takarodjon mindenki, amelyek direkt olyasmi témára voltak nyitva? Ha nem tetszik valami, akkor vonulj vissza a szobád sarkába és beszélgess magaddal a szép kis világodról, vagy ne gyere ide. -
#614 Hmm. Most tényleg egy film a bizonyiték hogy létezik az összeesküvéses lehallgatás? A Patriot Games ahol a celluloid bomba van? Tudják hol leszek a jövőhéten? Jó nekik, én még nem :) Majd alkalomadtán beszélek velük, hogy mégse a sötétben botorkáljak. Persze ahogy kell kinyitom a csapot és megkérdezem az Őrnagy Elvtárstól. (Hofi:) Térjünk vissza a jól bevált náciufókhoz. Mert ez a repülés összeesküvés topik. Szóval náciufók, állitólag olyan fegyverrel is rendelkeznek (beszéltem egy emberrel aki látta a zinterneten hogy valaki hallotta) ami természetesen sugárfegyver, és akit eltalálnak vele , zsidóvá változik.. :) És ez igaz, mert én mondom :) -
mrzool #613 A SIM kártya klónozás nem nagy cucc, elég keményen el volt baltázva a COMP128 algoritmus.
Ezzel szemben egy IMSI catcherrel Man in the middle támadást tudsz intézni, és lehallgatni a teljes adatfolyamot. Ez szintén egy elég régi eljárás, többek közt azt használni ki, hogy eleve hibás a GSM autentikációs protokollja, mivel a BS nem azonosítja magát a mobil készülék felé (UMTS-ben kiküszöbölve). Persze még mindig egyszerűbb magát a bázisállomást és/vagy a fizikai kommunikációs vonalat hackelni, és ott lehallgatni a sima PCM streamet.
Manapság megfelelő hardverrel viszont nagy eséllyel bármilyen beszélgetés on-the-fly törhető, A5/2 algoritmus használata esetén mindenképp, A5/1-nél szivárványtáblákkal és erős vassal pedig néhány perc után.
Egyéb kérdés? -
OKkultist #612 Te egy idióta vagy! A GSM egy digitális+kódolt jelfolyam a levegőben. Anyád olvas ufómagazint, de lássuk, szerinted hogyan lehet könnyen, gyorsan lehallgatni. Egyébként egy hozzáértő haverom 10évvel ezelőtt már tudott klónozni GSM SIM kártyát, ugyanis kiszivárgott valami a neten, és az alapján egy kódtörő programmal pár órás visszafejtés után másolni lehetett. De ez még mindig kevés a lehallgatáshoz. (a teljeshez az összes szolgáltatóhoz beszereltek ezt azt szilvásiék, amiről én beszélek az a hordozható cucc volt. Amiből egy db eltűnt, tehát ha mennek utánad, vagy te nem mozogsz, azaz CELLÁN belül vagytok, akkor a teljes beszélgetést tudják rögzíteni, de nyilván ezt te is tudod.) -
mrzool #611 Mi van, a hétvégi összeesküvés-klubban az Enemy of the State-et vetítették, hogy most mindegyikőtök ezzel jön?
Tűnjetek vissza a saját kis NWO-s topikotokba, ez is repülés-űrrepülés, ha nem tűnt volna fel. Cifu, lennél szíves takarítani? -
OKkultist #610 Ennyire ne legyen már gyerek senki, nem a műhold a lényeg, hanem az adatgyűjtés, tényleg senki nem látta az Enemy of the State c. filmet, vagy a Patriot Games-t?????????? Akiról elég adat gyűlt össze, arról egy profilt lehet készíteni, és mivel az emberek 99%-a valamennyire rendszerben éli az életét, hamarabb fogják tudni, hogy nagyjából hol leszel és mit csinálsz a jövő héten.
1: It's not paranoia if they're really after you.
2: In God we trust. The rest we monitor.
3: The only privacy left is inside of your head
4: Es ist kein Verfolgungswahn - Sie sind wirklich hinter dir her (It's no persecution complex - They're really after you.)
-
mrzool #609 A GSM lehallgatása nem egy nagy történet 2009-ben, ha a technikai háttérrel is tisztában lennél, nem pedig csak turbómagyar honlapokat, UFÓ- és hoax magazinokat olvasnál, akkor te is tudnád. -
mrzool #608 Köszi az érveket! Öröm volt olvasni tartalmas, személyeskedéstől mentes hozzászólásod, amelyben rámutattál, hogy miben is tévedek. Csak így tovább... -
#607 Nem furcsa, hogy ehhez képest a te technikai tudásod van egy óvódás szintjén mikor geostac műholdakat és vizuális megfigyelést fogalmakat párosítod? -
OKkultist #606 Azt tudod, hogy MAGYARORSZÁG (szilvásiék, mert csak állami szolgálatok vehetnek ilyet!) 3db ilyen GSM lehallgató berendezést vett, ebből egyet elloptak. Kettőt találhatsz kinél van. (nem én találtam ki, híradó-újsághír volt, pár éve) -
Rumcájsz61 #605 Lehet hogy kitiltanak innen, de Te akkora b*sz fagy hogy a sarki zöldséges is röhög rajtad mikor meglát. Ennyi marhaságot leírni ilyen rövid idő alatt, ehhez tehetség kell. -
mrzool #604 Ki és mit fog a lakásomba szerelni? Miért is akarnék ilyen fostalicska hülyeségeket beszerlni?
Igazság szerint bizonyos fokig bizonyos módon megvalósítva én látom értelmét... Terveim között szerepel pl., hogy a leendő lakásomba egyfajta központi vezérlést telepítek, és ennek részeként a riasztó elérhet majd sms-ben / e-mailben ha bármi gond lenne. Mint ahogy az RFID-nak is látom létjogosultságát, mint pl. 'láthatatlan' zár a bejárati ajtón.
Ezek alapvetően nem hülyeségek, az viszont már annál inkább, hogy ezzel fognak megfigyelni. Kik fogják online dekódolni a több kilobites kulccsal védett VPN-en belül is titkosítottan haladó on-demand feedet? És főleg: miért? Vagy ki, mire és hogyan fogja felhasználni az egyedi, saját magam által vásárolt részegységekből gyártott és programozott RFID zárat?
Egyszerűen ezt nem látom kockázatnak amellett, hogy a mobilom cellainformáció ígyis-úgyis a titkosszolgálat rendelkezésére áll, ha éppen úgy kívánják. Az autóm rendszámát szinte minden sarkon le lehet olvasni, meg is teszik az autópályákon. És akkor mi van? És főleg miért beszélünk erről egy repülés-űrrepülés topikban?:) -
HUmanEmber41st #603 Itt pontosan a "divatba hozásról" van szó.
Nincs divatban, h pl a karodba inplantálják a bankkártyádat, nehogy elveszítsd a szem. igazolványoddal együtt.
Nincs divatban, de lehetne...
A nyugati civilizáció kis-közép-és felső munkahelyi vezetői általában már számítógép (és internet kapcsolat) előtt dolgoznak.
Kb. 70 ezer forint értékben már vehetsz színes, távirányíthatós, hangot is közvetítő, saját IP-vel rendelkező kamerát. A mozgásérzékelő jelez, kamera bekapcsol, küldi a riasztást egy cset-progin keresztül.( vagy éppen mobilra egy SMS üzit)
Ha már van a gazdagnak, legyen a csórinak is, csak úgy divatból.
Nincs divatban, de lehetne... már ma is.
Nem a gondolkodó emberek számára készítik a TV reklámokat, meg a divatlapokat... -
#602 vannak még normális emberek ne félj..csak nem írogatnak ilyen fórumokba,
mert minek. bezzeg itt az sg-n meg összegyűlnek az összeesküvés-mániások sajna -
#601 Ki és mit fog a lakásomba szerelni? Miért is akarnék ilyen fostalicska hülyeségeket beszerlni?
Utcai? Elhúzom a függönyt azt jóccaka. Bekamerzáni a világot kicsit sok pénzbe fájna főleg olyan cuccal amit te vízinálsz.
Komolyan mondog fáj, hogy mennyire hülye emberek vannak a világon. Régen átlagosnak gondoltam magam. Rádöbbentem mostanság, hogy nem... A sok birka között én vagyok az ész. (meg szerény...) -
Pares #600 Nem kellenek ahoz kémműholdak, hogy megfigyeljenek. Persze ne is úgy képzeljétek, hogy most minden egyes embert egy kis képernyőn fognak figyelni. A megfigyelés másképp folyik. A szükséges vizuális megfigyelést az utcai "biztonságos" és a majdan divatba vezett lakásokba szerelt megfigyelőrendszerek fogják biztositani (mert ugyebár milyen jó az, ha nem vagyok otthon, mégis távirányitással mindent tudok irányitani, nameg belátok a lakásomba). Az általános kontrollt pedig az rfid csippek biztositanák majd... -
mrzool #599 Várom a számításait, talán megtudjuk.:))))))))) -
mrzool #598 Hordozórakétákkal még sosem csináltak képeket szerintem, mert a nevéből is sejthető, hogy nem arra készült.
Most direkt csinálod, vagy nekifutásból vagy ennyire hülye? Szerinted az a kémműhold ugyan mégis hogyan kerül fel? Odateleportálják? -
#597 Tudom, nem 0 inklináció esetén pont annyi az előny, mint a hátrány, ha csak a "rálátás" szögét nézem.:-) Kérdés, hogy ebbe "mesterünk" is belegondolt e? -
Rumcájsz61 #596 "rendelkezésre álló hordozórakétákkal nem lehet."
Hordozórakétákkal még sosem csináltak képeket szerintem, mert a nevéből is sejthető, hogy nem arra készült. -
Rumcájsz61 #595 *5, és nem Te vagy egyedül aki ezt kiszámolta. -
Rumcájsz61 #594 Nem ismerem azt a filmet. Fellinitől az Amarcord-ot igen. Nézzétek meg nagyon jóó:))) -
mrzool #593 Kis kiegészítés: geoszinkron pálya nem csak az Egyenlítő felett lehetséges, bár nyilván praktikus okokból szinte csak annak van értelme (geostac pálya). Csomó kellemetlen hatás belép, ha nem 0 fokos inklinációjú a pálya... De ezt nyilván rögtön levezeti nekünk Rumcájsz61, mit érthetek én ehhez, nyilván sose hallottam a témáról.:))))))
Ja, gyorsan kiszámoltam, 36ezer km magasságból 10 centihez 0.000000159 ívfokos felbontás kell. Szééép.:)
-
#592 Arról nem is beszélve, hogy nyomon követni csak azt lehet amiről tudod, hogy hol van. Ha nagyon nagy nagyítással nézel valamit akkor a végtelenségig tart megtalálni valamit. Mitha egy 10x10 méteres szobában lenne egy nagyítód és csak azon keresztül nézelődhetnél és a műhold csak néha áthúz a cél felett. Sok siket a "folyamatos" és "mindenki" nyomon követéséhez. Egyesek túl sokszor látták Enemy of the State filmet. Filmnek jó, valóságnak vicc.
Másik apró gond, hogy a real time felderítés a digitális technika korlátai miatt viccfelbontású a filmre dolgozó rendszerekétől, még mindig alsó hangon egy nagyságrenddel szarabb. -
mrzool #591 Akkor kérlek oszd már meg velünk a számításaid...
És mielőtt ilyesmi irányba menne a beszélgetés: azt állítom, hogy jelenleg GEO pályáról nem tudsz értékelhető felbontású (legyen mondjuk 10cm) kémfotókat készíteni. Nem azt mondom, hogy 10 év múlva sem lehet, hanem azt, hogy a jelenlegi optikákkal, űreszköz méret limitációkkal és a rendelkezésre álló hordozórakétákkal nem lehet. -
#590 Számolj már, hogy ~36000km magasról, egy ember azonosításához alkalmas képhez mekkora látószög kell. Arról már nem is beszélve, hogy pl. Budapest esetében a függőlegestől csak ~47 fokos dőléssel látszanának a dolgok, ami nem igazán alkalmas követésre a magas objektumok között. -
#589 Azt mégis honnan tudnák? Kérlek ezt fejtsed ki.
Geostac múhold? Azok 36 ezer km magasan vannak kb. te szerencsétlen. A fotofelderítő műholdak meg 300-400 km-en. Szerinted mennyi látszik 36 ezer km-ről. Gyakorlatilag ezzel az egy poszttal le is járattad magad. Szart sem tudsz. -
#588 Azt kevéssé tartom valószínűnek, hogy MINDENKIT megfigyelnének. ellenben az irányított megfigyelés nem lehetetlen. csak ugye egy műhöld pályamódosítása nem 2 fillér , hogy a megfigyelésre alkalmas legyen így igenfontos személy kell hogy legyen ha meg akarnak figyelni valakit.
(ahhoz hogy minden embert megfigyeljenek l3egalább 100 millió holdnak kéne keringenie felettünk. ami tény, hogy nincs.
A mindenkit megfigyelnek tétel megdőlt. -
#587 De az állatfarm pontosan a komcsikról szól. Mégpedig a Bolsevistákról. Hisz Orwell őket ismerte meg mikor önkéntes BALOSként részt vett a spanyol polgárháborúban. -
Rumcájsz61 #586 Számoltam és a katonák is:))) -
#585 84 a komcsikról szól.
Olvass utána kicsit orwell jegyzeteinek. ahogy az állatfarm is a bolsevizmusról szólt. (Snowball volt trockij, Napoleon meg Stalin Boxer a stahanovista munkás etc..) -
mrzool #584 Te meg az optikák felbontóképességéről. Számolj már egy kicsit. -
Rumcájsz61 #583 Akkor még nem hallotál a geostacionárius műholdakról. -
mrzool #582 Mit akarsz bizonyítani? Van róla fogalmad, hogy egy-egy ilyen 'kémműhold' hogyan működik? Iszonyú sebességgel söpörnek el felettünk, mivel alacsony földközeli pályán mozognak a nagyfelbontás érdekében. Senki, ismétlem senki sem fog 10 centis felbontású képeket készíteni rólad vagy az összen 7 milliárd emberről 24/7. Egyszerűen nincs annyi műhold, hogy mindenkit befogjanak és folyamatos közvetítést adjanak.
Az meg, hogy mit eszem... Eddig is kártyával fizettem és ezentúl is azzal fogok, mert nincs szükségem készpénzre. Nincs (sajnos?:)) fekete jövedelmem, minden tiszta, nincs félnivalóm. Azt meg mire fogják felhasználni, hogy változatos helyeken vásárolok, kajálok, és így az étrendem is változatos? Ha minden nap mekiben és börgerben ennék, akkor megérteném ha 20 év múlva egyetlen egészségbiztosító sem akarna velem szerződést kötni. Nade így?:)) -
Rumcájsz61 #581 Láttam a saját fürdőmedencém a googlen amit fölfújtam,(3*3)méteres és szerinted kurva messze vagyunk tőle? Hol élsz Te? -
Rumcájsz61 #580 Kurva messze? Már mindent hall (mobil). Nézd a google earthot, amit mi láthatunk a világból ők sokkal töbet látnak. Mindig tudják hol vagy és csak akarat kérdése, már látnak is. Az hogy mi még nagyon jelentéktelenek vagyunk a számukra nem jelent semmit. Már csak egy két milliárd terrabájt és másodpercek alatt megmondják mikor mit ettél. -
#579 Érdekes, hogy a sok agylövött NWO-snak esetleg akkor fel sem merült a fejében, hogy őket manipulálják? És miért? Ház azért, mert maipulálják őket?
Mindent lát? Hát attól kurva messze vagyunk. -
Rumcájsz61 #578 Az 1984 pont nem a mocskos komcsikról szól, hanem arról amifelé pont most haladunk. A nagy testvér mindent lát korszakba haladunk éppen. Most lehet igazán manipulálni az embereket. Az Állatfarm tényleg a kommunizmusról szól, hogy a jót hogyan lehet nagyon gyorsan elb*ni.