Repülés-űrrepülés-összeesküvés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig ez van:
LÉGITÁRSASÁGI INFORMÁCIÓS RENDSZEREK
KEVÉS utas esetén is törölhetik, csak az ritkán van, mint ahogy az említett gépeknél is ritkán volt olyan kevés utas, mint akkor. (túl sok a véletlen, "csak" 3000-en vannak a több10ezres épületekben, alig a gépeken, stb...)
[NST]Cifu
Khhmm..... Szóval amíg te cellulóz bombákról beszélsz, szerintem ne akarj katonai témákban okosnak tûnni...

Ha el tudod magyarázni, hogy is mûködik ez, milyen problémák léphetnek fel, milyen feltételek kellenek, akkor szakérthetsz. Addig inkább ne...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Gundark 1 1
Mostan nehogymá megkérdõjelezd a holografikus álca létezését mán. A tévében is volt. Különben hogy tudtak volna a föderációs hajók bemenni a romulán ûrbe? És még ki is hallgatták õket, tök közel voltak és azoknak fel sem tûnt! Pedig a romulánok nem hülyék 😊

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

[NST]Cifu
A fellelhetõ felvételekbõl+fotókból 100%-osan meg lehet állapítani, hogy mekkora és milyen gépek voltak? 737, 757, stb..

Te vagy az elsõ, aki megkérdõjelezi a gépek típusát. Szerinted ez mire utal? Szerintem arra, hogy akik egy kicsit is értenek a gépekhez, meg tudnak különböztetni egy 737-est és egy 757-est...

Bakker, ha egy kicsit is érdekelne a dolog, akkor annyi önképzõ erõd lehetne, hogy beírod Google-ba, hogy Boeing 757 és Boeing 737. Elég jól megkülönböztethetõ egymástól a két típus...

Akár lehetett egy átépített valami is, az ablakok csak felfestve, stb, a felvételekrõl senki nem mondaná meg, hogy nem 757-es volt, csak ha közelrõl látná, ami maradt roncsdarabok, az meg tényleg egy 757-esbõl lett beépítve akár.

Akár lehetne valóban egy sima utasszállító, hagyományos 757-es is...

Én nem vagyok repülõs szakértõ, csak a rengeteg oknyomozó weboldalról szedem össze, amit lehet.

Oknyomozó oldalak. Igen, én is láttam jó párat. A kedvenc összeesküvés elmélet, amit olvastam az volt, hogy valójában nem is repülõgépek, hanem Tomahawk robotrepülõgép csapódtak az épületbe, amiket holografikus álcával láttak el, hogy úgy nézzenek ki, mint egy 757 ill. 767-es...

Ha valóban érteni akarod, ilyenkor kezdj el kétkedni a kételyekben. Próbáld megcáfolni az ott megfogalmazottakat. Ha valamit nem tudsz, nem értesz, keress utána. Amíg olyan fejjel nézed, hogy biztos hogy volt ott valami, addig sose fogsz tisztán látni.

Mikor anno ez népszerû téma volt, én fordítva tettem ezt. Miként lehetett volna megcsinálni? Ez volt a kérdés. Nekem az jött ki, hogy nem kellenek bonyolult dolgok. A legegyszerûbben egy sima, robotpilótával megtoldott irányítás, sima GPS alapon. Még a testek is megoldhatóak, simán (ha más nem, hullaházból). A probléma ezzel az, hogy a gépek láthatóan ember vezette a repülés utolsó szakaszában. Még a távirányítás sem játszik igazán, hiszen egy esetleges interferencia esélye simán meglenne. Szóval a legjobb, legtisztább megoldás az, hogy keríteni kell pár marhát, akik tényleg képesek lennének feláldozni az életüket ezért, és sima, utassokkal felszálló 757 és 767-es gépekkel nekirepülni az adott épületeknek. Innentõl kezdve viszont politika...

A lényeg: aki mindenféle katonai gépeket, lézeres akármicsodákat lát bele, az alapból mindenáron azt akarja látni, hogy itt összeesküvés volt...

Gundark 1 1
Na akkor picit fékezzünk 😊 Minek zavarták volna össze a szakértõket? Ez egy polgári gép ami beleáll a toronyba. Ez a lényeg. Ez az álca.
Gundark 1 1
Nem. A 3000et nem kellett eltüntetni, õk meghaltak a toronyban. Õk léteztek. A beszélgetés most a fantom utasokról megy. Ezek belföldi járatok voltak ha jól emlékszem. Azokra milyen utasitások érvényesek? Úgyis szeretsz linkelni , akkor nézzük már meg az American Airlines ide vonatkozó szabályait. A lézerirányitó rendszer megbukott mint elmélet. Akkor mi lenne az szerinted? A fegyvert kizárhatjuk. Egy nincs felfüggesztési pont, kettõ minek? Ez maga a fegyver.
Nem lehet tudni, mi rörtént, miért történt valójában, az is lehet, hogy összekevertek látható elemeket,(azonosíthatatlan gép, kamu dobozzal az alján, lézeres irányzék, pedig nem szükséges, a hajtómûvek sem pont olyanok, mint kellene , stb...) hogy a zavart növeljék, és egy katonai repülõgép-szakértõ se ismerje ki magát, a felvillanás lehetett bármi, de mégis mi?
A Clear an Present Danger (Harrison Ford) filmet meg láttam, abban a cellulóz bombát+lézeres "festéssel" küldik rá Escobárra, azon lehet látni a technológia mûködését. (a vadászgép elengedi a bombát, 1emebr meg a lézeres célmegjelölõt tartja Escobárék autóján a villájuk elõtt, utána a kráter és a maradványok elemzésébõl jönnek rá, hogy nem autóbomba volt, pedig azt szerették volna elhitetni)
Molnibalage
"TÚL kevés utas volt, normál esetben az ilyen alacsony kihasználtságú járatot NEM INDÍTJÁK EL"

Apafej, még sosem halottad az, hogy vannak menetrendszerinti járatok? Tudod HÉV és a busz is megy attól függetlenül, hogy hányan vannak rajta. Sötétségedre lassan szavak nincsenek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hány "utast" kellett volna eltüntetni? Mi az a 3000-hez képest? Simán lehet, hogy nyom nélkül eltüntettek annyi embert.
MÉG EGY GIXER: mindhárom gépen TÚL kevés utas volt, normál esetben az ilyen alacsony kihasználtságú járatot NEM INDÍTJÁK EL. (a Pennsylvaniai az nem illik ebbe a sorba, de az nem terv szerint alakult)
Van itt kilógó lóláb rendesen, keresni sem kell.

NA MÉG EGY TALÁLÓS KÉRDÉS: hány elhunyt után jelentkeztek családtagok a FELAJÁNLOTT kártérítésért?????
(összesen 266-an haltak meg, ha elhiszed a hivatalos dumát)
Molnibalage
Visítva csapkodom az asztalt a röhögéstõl. Mást nem nagyon tudok tenni..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark 1 1
Rendben legyen katonai gép. DE. Ez az AA gép felszállt egy reptérrõl. Tele utasokkal. Akkor ez a gép hol van? A reptér miért nem vonogatta a vállát hogy tõlük ugyan nem indult terroristagép. A légiirányitás miért nem mondja hogy AZ nem az a gép? Eddig már kicsit sokan vannak ebben a buliban. Miért nem hazudták akkor hogy mondjuk a TNT vagy a DHL egyik gépét téritették el a terroristák a személyzetet (legyünk nagyvonalúak 5-10 fõ) kivégezték a mocskok. Mégiscsak biztonságosabb 20-40 álembert kreálni mint pár százat. És akkor még kevesebb a halott ami jó. Persze nem túl kevés mert az meg rossz.
[NST]Cifu
Istenem, ha nem akarsz belelátni semmit, akkor ne láss bele...

1.: Mi a fene az a lézeres irányzék? Van lézeres célmegjelölõ konténer. A repülõgépek ezzel 'festik' meg a célt. Ezt viszont a célra vezetésre használják, maga az irányított lövedék mindössze egy apró érzékelõvel rendelkezik, amelyik az adott hullámhosszt érzékeli. Tehát mi a fenének lenne egy ilyen konténer egy drónon??!?

Egy célmegjelölõ konténer - lehet látni a méretét, milyen kicsi

Egy GBU-24 bomba orra, és a lézeres célkövetõ berendezése - ismét egy ember mellette, mekkora is valójában...

2.: Az utolsó képen látható repülõgép hasa alatti dudor egy Radart rejt. Semmi köze a lézerhez.

3.: Egy drónnak semmi szüksége lézeres célmegjelölésre vagy radarra, egy statikus célpont, mint egy torony eltaláláshoz tehetettlenségi (inerciális) vagy GPS alapú, illetve terepkövetõ rendszerek jöhetnek szóba. Mindegyik apró, legfeljebb aktatáska méretû eszköz lehet. Ilyen van például a robotrepülõgépek irányítórendszerében.

A fellelhetõ felvételekbõl+fotókból 100%-osan meg lehet állapítani, hogy mekkora és milyen gépek voltak? 737, 757, stb..
Akár lehetett egy átépített valami is, az ablakok csak felfestve, stb, a felvételekrõl senki nem mondaná meg, hogy nem 757-es volt, csak ha közelrõl látná, ami maradt roncsdarabok, az meg tényleg egy 757-esbõl lett beépítve akár. (ezt kb. akkor tudjuk meg, amikor a JFK gyilkosság részleteit)
Én nem vagyok repülõs szakértõ, csak a rengeteg oknyomozó weboldalról szedem össze, amit lehet. Amit eddig senki nem magyarázott, az a gép alján látható valami (NEM ÁRNYÉK, ahhoz túl hosszú) a hajtómûvek hossza nem egészen stimmel ( a katonai hosszú vékony, a civil rövid vastag) és a FÉNYVILLANÁS közvetlenül az épületbe csapódás ELÕTT.
(az orr még nem ér hozzá az épülethez!!!!)
#191-ben linkeltem nagyrészét.
Gundark 1 1
Egy JSTARST belevezetni? Kicsit drága lenne 😊 És nem is ott van a dudor. Meg minek amikor ócsóbb a sima 757es átalakitása drónnak? De akkor mi van a halott utasokkal? Kitalált nevek? És akkor miért éppen az American Airlines? Miért nem más gépe ment bele hivatalosan? Vagy utáljuk az AA-t és most jól bekapják a kisköcsögök?
Nem akarok belelátni semmit, de a lézeres irányzék ott van, az UAV-kel együtt, kicsit sem gyanús:
katonai technológiai nyomok

EZEN HOL VAN A FENTI bekarikázott ismeretlen valami????

MEGVAN!!!!!!!

Pl maga az épületben lévõ levegõ. A lezuhanó felsõ szintek dugattyúként nyomják össze a levegõt, ami az ablakokon távozik, az ablakkal együtt.

REM *** Eléggé eltért a beszélgetés az eredeti témától *** 😊

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Egyesekben az Anti-összeesküvõk paranoia tüneteit észlelem. Minden egyes hsz-emben az összeesküvés nyomait keresitek. <#csodalk>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Gundark 1 1
Öö.. Azok a kirobbanó izék. Mondjuk ablakok. De elég ötletszerûen jelennek meg. Nem úgy tûnik mintha "segitenék" a felsõ emeleteket hogy ne menjenek oldalra. És ott a másik, hogy ilyen jellegû szerkezeti omlásnál szerintem bármi nekiköszönhet olyan erõvel az ablaknak hogy az kirobban.
"Húúúú, szóval már ez is gyanús. Biztos azért voltak sokan, hogy aztán jó soktól elvehessék a felvételt ugye?
Tisztán lehetett rálátni? Még a belinkelteknél is tisztábban? Ha elvették és azóta sem láthatta senki akkor honnan tudod, hogy azok jobbak? Gondolod soha senki nem ahíválta amikor elõször leadták."

Hát hallod, te nagyon nem vagy tisztába azzal, amit ezzel mondani akartam. Egyébként ezzel nem is céloztam semmire. Szimplán azt akartam volna mondani, hogy természetesen nem készültek olyan profi videók, amiken minden részlet tisztán látható.

"Az általad kifogásolt "robbanások" már azután voltak, hogy elindult lefele a felsõ rész. Akkor meg mi szükség lett volna rájuk? Semmi... Az, hogy mitõl voltak nem tudhatom. Én sem vagyok mindentudó. Viszont minenben az összeesküvést látni orbitális marhaság. Igen, az. Amit itt egyesek végezvisznek az olyan szintû paranoia ami még a SZU egyes elvakult embereitõl is húzós lett volna..."

Én sem tudok mindent, és nem is látom mindenben az összeesküvést. Csak felvetek jópár kérdést, mivel ez a téma szerintem egyáltalán nem olyan egyértelmû, mint ahogy egyesek veszik. Jah, és ilyen orbitális túlzásokba se essünk, mint itt egyesek pár ember ellen elkövetnek. Attól hogy az a hivatalos verzsön, még nem szent, mint a biblia, amit minden áron védeni kell, vagy mittommi.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Molnibalage
Az általad kifogásolt "robbanások" már azután voltak, hogy elindult lefele a felsõ rész. Akkor meg mi szükség lett volna rájuk? Semmi... Az, hogy mitõl voltak nem tudhatom. Én sem vagyok mindentudó. Viszont minenben az összeesküvést látni orbitális marhaság. Igen, az. Amit itt egyesek végezvisznek az olyan szintû paranoia ami még a SZU egyes elvakult embereitõl is húzós lett volna..

Molnibalage
"Olyan sokkban voltak az emberek az utcán, hogy jó hogy még ennyi felvétel is készült."

Húúúú, szóval már ez is gyanús. Biztos azért voltak sokan, hogy aztán jó soktól elvehessék a felvételt ugye?

Tisztán lehetett rálátni? Még a belinkelteknél is tisztábban? Ha elvették és azóta sem láthatta senki akkor honnan tudod, hogy azok jobbak? Gondolod soha senki nem ahíválta amikor elõször leadták. <#falbav>

JAh, persze, mert szerinted aznap mindenki a legdrágább videokamerával futkosott az utcán, és ha videózni kezdett, akkor is csak a gép alját közelitette be. Olyan sokkban voltak az emberek az utcán, hogy jó hogy még ennyi felvétel is készült.

Komolyan, most ti itt még nem hallottatok távirányitóról? A nagy szakrétõk, azt a mindenit...

Azt hiszem, ha már maga az elnük jelentené be, hogy félig meddig segitettek a 911-ben, még nekik se hinnétek.

"Itt mutatod be, hogy FOGALMAD nincs a mechanikáról barátom."

Nemtudom, hogy diszlexiás vagy-e, vagy csak szartál megnézni a felvételeket, de azért belinkelek még egy videót, ahol megnézheted közelrõl ezeket az ablak robbanásokat. Nézd meg: Kirobbanó ablakok

Az mind szép és jó, és helytálló, amit itt mondotok a pentagon elleni merényletrõl, de ha tényleg egy 757-es volt és nincs mit titkolniuk, akkor miért szedték össze az összes videófelvételt, amirõl tisztán rá lehet látni? És azóta se adtka ki egyet se! Az ottani munkások azt mondátk, hogy a becsapódás után 5-10 percel már ott is voltak az állam emberei. És ha a szárnyak okozták azt a 15 méteres vmit a becsap=d's k0r-l, akkor ugyebár azokból vminek meg kellett volna maradnia, nem? De semmi, a gép ugy ahogy van elpárolgott. A fû még véletlenül sincs megégve, stb...

Molnibalage

Molnibalage
A GBU-32 az sokkal kisebb. Mit keresne egy utasszállító alján? A bomábt leoldani szokás akkor robban. A gépen csak külsõ behatásra robbanhat fel. Ha becsapódáskor robbant volna bomba akkor meg máshogy nézett volna ki a dolog. Sebaj...

Palinko
sztem valami GBU 32 õt akarnak látni az összeesküvõk...
emígy ha nagyobb lenne a kép tényleg látszana merrõl süt a nap, de ezekben pont az a lényeg, hogy nagyon ráérõ személyek gyártanak hülyeséget gazdagodás céljéból...
Bucser
"Mellesleg nincs olyan katonai gép aminek ott lenne púpja..."

De annak van amelyik nekiment a WTC-nek a nap azon szakában amikor csak 3000-en voltak az épületben, hogy nehogy "túl sokat öljenek meg"

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
A hajtómû árnyéke. A törzs lejjebb van, mint a hajtómû. A törzs másik oldalán a hosszú árnyék mutatja, hogy milyen irányban is vetül dolog. Szomorú, hogy még ennyire sem jössz rá.

Mellesleg nincs olyan katonai gép aminek ott lenne púpja...

Gundark 1 1
"HIDD EL, MERT A TV-ben EZT MONDTÁK! Hinned kell!!! Az állam nem hazudik"

Az államot cseréljük ki Nick barátoddal. Kb ugyan ennyi a valóság tartalma.

Dronk : Õ a fizikát épiti. Ezért fizika épitész. Ja még egy. Omlott már össze a WTC hez hasonló épitmény? Itt természetesen robbantásra gondolok. Csak hogy lássuk a különbséget a két összeomlás között. De még mindig ott tartunk hogy minek kellett az irányitott robbantás? Dõljön amerre lát, oszt szeva. Ha rádõl a másikra még látványosabb. Jaaa tudom, hogy ne legyen sok halott csak 3000.
dronkZero
"A DISCOVERY csenelnél reklamálj, ott ment a sok nagytudású SZAKÉRTÕVEL, hogy a REPÜLÕGÉPEK BACSAPÓDÁSA ELLEN volt a hõvédõ bevonat, de rosszul vitték fel a gerendákra , és sok helyen levált!!!! Ezért tudott GYORSAN felmelegedni az acélgerenda. "

Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy pár milliméteres _bevonat_ néhány óránál (és akkor jóindulatú voltam) tovább bírja a tüzet? Akármennyire is erre lett kitalálva, egyszerûen kevés, vékony, kicsi a tömege. Ha nem vált volna le, akkor is le_ég_ róla.

" A WTC--ket NEM AZ ALJÁN robbantották(?) tehát nem zuhanhatott össze SZABADESÉSSEL, csak kicsivel lassabban"

És mégis ki mondta, hogy _HALÁLPONTOSAN_ szabadeséssel zuhant? Egyáltalán ezt hogy a tökömbe mérted le?

"õ viszont fizika-építész prof."

Ezt már sokszor mondtad, de valami nem kerek. Valami félrefordítás lehet a dologban, ez egy igen egzotikus összeállítás így.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

[NST]Cifu
Tetszik azért a következetesség, amit felsorakoztatsz.

Felhozod, hogy ablak nélküli, katonai 757-es gép volt, nem is utasszállító. Leírom, hogy a 757-esbõl nem készült katonai szállító változat, a légierõk által használt gépek pedig utasszállító változatok. Teherszállító változata sincs a 757-esnek. Pont.

Hogy ezt megcáfold, belinkelsz képeket a 737-es katonai változatáról. Mikor erre felhívom a figyelmed, inkább gyorsan témát váltasz, képet linkelsz be arról, hogy szerinted látható valami a gép hasán, és erre senki sem tud magyarázatot adni...

Ha a fentiekbõl is leszûrhetõen cseppet sem értesz a repülõgépekhez, akkor mégis miféle alapon próbálsz kételyekkel élni a gépekkel kapcsolatban? Azon az alapon, hogy nem értesz hozzá? Ha pedig magyarázatot kapsz egy kételyre, akkor gyorsan elõhozakodsz egy másikkal? Miért vegye az ember a fáradtságot és pazarolja az idõt a kérdéseid megválaszolására, ha láthatóan nem is érdekelnek a válaszok?

Bucser
Te is azt hiszed el amit a tévében mondtak te nagyon te (tudod discoveri csenel).

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A DISCOVERY csenelnél reklamálj, ott ment a sok nagytudású SZAKÉRTÕVEL, hogy a REPÜLÕGÉPEK BACSAPÓDÁSA ELLEN volt a hõvédõ bevonat, de rosszul vitték fel a gerendákra , és sok helyen levált!!!! Ezért tudott GYORSAN felmelegedni az acélgerenda. A WTC--ket NEM AZ ALJÁN robbantották(?) tehát nem zuhanhatott össze SZABADESÉSSEL, csak kicsivel lassabban, de ezt Prof.Dr. Steven Jones-tól tudom , mert én nem vagyok egyetemi tanár, õ viszont fizika-építész prof.
A WTC-t az akkori legnagyobb UTASSZÁLLÍTÓ becsapódására készítették fel: az pedig a 737-es volt.
GIXEREK MÉG: Pentagonnál SENKI nem látott/talált egyetlen holttestet sem, ugyanez a Pennsylvaniai gépnél??? Hova lettek a testek? Voltak-e egyáltalán? (persze, valami papírokon mutogattak fényképeket, hogy HIDD EL, MERT A TV-ben EZT MONDTÁK! Hinned kell!!! Az állam nem hazudik!!)
Bucser
ez a náciufó volt amit a theta hajtott....

Gundark 1 1
Egy apróság a részletek miatt : Ez náciufó volt, vagy rendes? Mi épitettük a lantlények tervei alapján vagy loptuk? Tudod a forgatókönyvnek részletesnek kell lennie, ebben rejlik az ördög (meg a wtc füstjtében,)
Molnibalage
<#eljen>

dronkZero
A WTC-k acélgerendái be voltak vonva HÕÁLLÓ anyaggal,"

Jaj ne viccelj már, a hõálló anyag is bizonyos ideig bír bizonyos hõmérsékletet. Általában annyit, hogy átlagos tûznél (amit oltanak), kibírja addig, amíg az emberek kijutnak. (Bár a fasz tudja, hogy felhõkarcolóknál hogy van ez, de gondolom az alapelvek ugyanazok)

"pont az "ilyen" REPÜLÕGÉP"balesetekre" gondolva"

Pont nem ilyenre. A magas és stratégiai jelentõségû épületeket valóban repülõgép becsapódásra is tervezni kell. Csakhogy 9/11-ig ez vadászrepülõt jelentett. És a mechanikai hatására. A becsapódást egyébként ki is bírta, mind a két torony, meg a pentagon is.
Viszont a kerozintûzre nem volt felkészítve az épület. Sem a szerkezet, sem a tûzvédelme.

"akkor egy kis ideig (mádodperc törtrésze) tartani kellett volna,"

Ezt mégis honnan veszed? Mibõl gondolod, hogy nem tartotta addig?

" mert NEM volt sérült az a szint amire esett."

Harmadszor írom le, hogy a dinamikus hatás a nyugalmi terhelésnek a többszöröse is lehet. Túlterheli az oszlopot. Azonnal.

" Ha 3másodperccel LASSABBAN omlik össze mint a szabadesés"

Robbantott épületeknek is csak az alját robbantják be, mégis szabadesésnek tûnõ sebességgel dõl össze a felsõ része is. Szemmel nem veszed észre a különbséget.

Gundark 1 1
Na.. Az összeesküvõk nem tudták hogy Bush nem lesz ott? Ez gagyi 😊 Ha ez belsõ munka akkor azt is tudták mit reggelizik. De végre megerõsitettél abban a hitemben hogy ezek az usaterroristák mégsem olyan gonoszok. Nem akartak túl sok halottat. Milyen rendesek. Lehetett volna 50.000 de õk azt mondták, nem. Elég a 3. Ja ezek a gecik csinálták a londonit is? Ahhoz képest nem is volt sok halott. Én a big benre mentem volna. A köcsög angolok is hadd tudják meg mi a terrorizmus. És a spanyol? De az nem jött be mert a spanyolok kivonták a csapatokat. De végülis háromból kettõ bejött.
Gundark 1 1
Még egy kérdés. Azért kellett a robbanóanyag hogy kontrollált módon omoljon össze az épület? DE MINEK? Dõljön amerre lát, még több halott még több pánik még nagyobb rombolás, még nagyobb bosszúvágy. Mert ugye azon már túljutottunk hogy nem szabadott sok halottnak lennie, mert az összeesküvõk utána rosszul aludnának. Mi az értelme egy kontrollált terrorista támadásnak? Ez olyan mintha Pearl Harborban csak az Arizónát süllyesztik el, mert abból szép emlékmû lesz.

"Silverstein túl mohó volt, kellett neki a 3.épület biztosítási pénze is."

Ez a pali nagy geci lehet. Nem lett volna elég a farkam tudja hány millió még az is kellett. És kérlek értsd meg azt hogy a "Tûzálló festék" nem x 10000 liter lángoló kerozin ellen van hanem a hülye ellen aki felgyújta a papirkosarat.
Bucser
(elektrokinetikus pajzsal rendelkezõ ufo amit area 51-ben tárolnak és arra vártak, hogy mikor tudják használni.. csak részeg volt a sofõr és ütközött a Pentagonnal.)

dronkZero
Megnéztem.

Amennyiben rakéta, vagy vadászgép volt, mi zúzta szét a lyuk jobb és bal oldalát ~15 méteren? A rakéta bemegy, csinál egy lyukat, bent felrobban. Viszont a falat megütötte valami. Mi volt az, ha nem egy utasszállító szárnya?

Bucser
Áruld már el mi a szakmád, hogy ekkora biztonsággal állítod, hogy túl gyorsan omlott össze?

Vagy csak úgy hasraütve?? mert akkor nekem is túl gyorsan készül el a pirítosom.. biztos voltak nálam az UFO-k és feltuningolták a gépet...

tudom már.. te robbantási szakértõbe oltott mérnök-közgazdász vagy aki ért a repülõkhöz is.

Ráadásul átlátsz mindene tehát Columbo is hozzád jár továbbképzésre.

A Pennsylvaniai gép állítólag a Fehér Házat vette célba, és Bush-t kellett volna kiiktatni vele, hogy Chaney átvehesse a kormányt. (valami szervezési gixer lehetett, mert Bush Floridában volt, ezért azt lefújták? A LÁTVÁNYRA mentek, nem akartak TÚL SOK HALOTTAT, csak éppen annyit, hogy a PATRIOT ACT-1 simán átmenjen a törvényhozáson + Iraki akció + Afgán akció ellenvetés nélkül mehessen, de az EU nem igazán lelkesedett, annyira nem , hogy 2005-ben muszáj volt egy LONDONi akciót is összehozni,VÉLETLENÜL ez is , mint a 2001.09.11.-i HADGYAKORLATTAL KEZDÕDÖTT, és 1az1ben átment élesbe, na aki ezt még mindig elhiszi, az magára vessen)
A WTC-k acélgerendái be voltak vonva HÕÁLLÓ anyaggal, pont az "ilyen" REPÜLÕGÉP"balesetekre" gondolva, a Discovery Ch. mutatta be, az volt a mes, hogy állítólag azért omlott össze 1óra alatt, mert a festék lemálott a gerendákról és ezért mintha nem is lett volna. Min. 3 helyen bukik a hivatalos duma: TÚL gyorsan omlott össze, az egyes szintek ha egymásra esnek, akkor egy kis ideig (mádodperc törtrésze) tartani kellett volna, mert NEM volt sérült az a szint amire esett. Ha 3másodperccel LASSABBAN omlik össze mint a szabadesés, akkor nem lenne gyanús! (valószínû nem merték vállalni a kockázatot, hogy ekkora IDÕRÉST hagyjanak, mert mi van ha OLDALRA DÕL??? Csak akkor volt BIZTONSÁGOS, ha a saját alapjára zuhan, az meg csak TERMITTEL megy SZABADESÉS sebességgel)
NEM az balakok törése a gyanús, hanem azok kirobbanása, akkora intenzitású robbanások voltak kis területek, hogy az csak valami helyi mesterségesen elõidézett valami lehetett.
WTC-7 Ott aztán se rerülõ, se kerozin, MÉGIS UGYANAZ a forgatókönyv, nálam ezen buktak meg végleg. Ha nem omlik össze, csak totál kiég, akkor talán hihetõbb lett volna, de Silverstein túl mohó volt, kellett neki a 3.épület biztosítási pénze is. (ha már az õ épületeit nézték ki ehhez a látványos REICHSTAG fedõnevû tüzijátékhoz)
És akkor még ott van a megkeményedett orrú repülõgép esete a Pentagonnál, meg a nem lehet tudni, hogy hova tûnõ Pennsyilvaniai gép. (Lezuhant, Rumsfeld szerint lelõtték, szemtanúk nem is láttak gépet)
Ha valami , akkor ez a XXI.sz. JFK merénylete.
Gundark 1 1
Na akkor még pár kérdés. Mindent természetesen a "tegyük fel" kategóriában értek. Megszervezik. Reggel hogy ne legyen sok halott, csak 3000. (azt sem értem hogy miért pont 3. Miért nem 6?) Beleirányit valaki egy katonai gépet. (ki vezette? öngyilkos merénylõ? Akinek beadták hogy majd Bush várja a paradicsomban? Vagy egy halálraitélt akinek felajánlották a választás lehetõségét, és jól fog élni a családja ha megteszi? Lehet elmegyek forgatókönyvirónak 😊 Szóval belemegy a repcsi a robbanóanyaggal telerakott épületnek. Én még mindig ott tartok hogy minek a kettõ. Repülõ (ebben lehet robbanóanyag😊 belemegy, és passz. A minimum az olyan tûz hogy Arthur "Bombázó" Harris a meghatottságtól könnyes szemmel emlegeti fel Drezdát. Ha robbanóanyag van, még jobb. Na akkor az szó szerint darabokra megy és mindenfelé. Minek másik? Ha meg van másik akkor a rohadt terroristák becsempészték (na attól ijedne meg a közvélemény, hogy a pizzásgyerek titokban TNT-t csempész a visszajárók közé mert olyan arab feje van) és felrobbantották. Nincs buzera minden magyarázható. Itt meg manõvereznek mindenféle gépekkel. Pentagon. Minek ez repülõ izé? Volt két gép (a pennsylvaniait ne számoljuk ide az nem ért célba) három már nem jutott? Beleáll a betonba és páccs. Úgysem tudja romba dönteni akkor miért ne lehetne az? Kiderülne hogy katonai gép? (miért lenne egyébként katonai? Egy SEAL vagy más kommandós egység betör, elrabol egyet tanganyikában és hazaviszi. Õket persze baleset éri. Vagy vesznek egyet valami busman légitársaságtól. 😊 Ne felejtsük ez nem két emberes összeesküvés.. Szóval miért küldtek bele a pentagonba egy "rakétát" ? Persze az még lehet hogy annyira fellelkesedtek az összeesküvõk a nagy sikeren hogy milyen szépen ég a torony, hogy gyorsan ráadtak egyet hogy "nézzétek a rohadtak, a pentagont is"..
dronk_zero, komolyan mondom, ha már másra nem vagy képes legalább ezt a 6 perces videót nézd meg. Szépen kérlek.
Mi is történt a Pentagonnal?

Ebben kb. az összes bizonyiték benne van, ami azt cáfolja, hogy egy 757-es csapódott a pentagonba. De komolyan nézd meg!

Molnibalage
Ez is le lett már tárgyalva más is leírta. NEM KELL OLVADÁSHÕ! HÁNYSZOR KELL MÉG ELMONDANI??? IGEN, KIABÁLOK, MERT SÜKETEK ÉS VAKOK GYÜLEKEZETÉVEL NEM MEGY MÁSOGY!

Néhány acél szilárdsági adata hõmérséklet függvényében.

Van olyan acél aminek a szilárdsága 1/8-át sem éri el 450 fokon annak amit 30 fokon tud. NEHÉZ A FELFOGÁSOTOK? ELSÕ ÉVES FÕISKOLAI ANYAG IS SOK NEKTEK? OLVASNI SEM TUDOK? KERESENI SEM?

Csak szajkózzátok hülyeségeiteket.