859
Elképzelt, tervezett, megépített gépek rakétahajtóművel, gázturbinával vagy anti-gravitációval
-
Pares #376 Totál nem vágod mit akart ezzel mondani. Ha egy repcsi az epület egyik felét vagy inkább sarkát gyengiti meg jobban, mint a másik oldalát az épületnek, akkor több mint valószinű, hogy nem fog mindkét oldalán egyszerre összedőlni, tehát vmelyik felére dőlni fog. Ehelyett azt láttuk, hogy mig az egyik felébe becsapódott, addig a másik helyén még a tüzet se lehetett nagyon észrevenni az egyik toronynál. ennek ellenére eléggé egyformán szépen magára dőlt az épület. Ráadásul azok az elég furcsa robbanások is, amik látszanak a felvételeken. Nameg a / alakban eltört oszlopok meg a patakokban folyó fém, hogy a vizsgálat előtt eladott több ezer tonna vasról ne is beszéljek... Van itt minden, csak szét kő dikházni... -
másikisvan #375 Amit én érdekesnek találok (de ez csak kötekedés) hogy egyszer azt állítják hiszem ha látom, aztán meg azt hogy nem hihetünk a szemünknek...
Na mindegy ez már meghaladja szerény képességeimet. -
#374 "Azt meg végképp nem értem, h a tényeket imádók miért nem hajlandók meglátni a hasonlóságot egy felrobbantott toronyház összeomlásának képei, és a WTC "összedőlésének" a folyamatában."
Az, hogy valami hasonlónak tűnik látványilag valamihez nem jelenti azt, hogy tényleg az történt. Akarsz egy példát? A számítógépes repülőgép szimulátorok aerodinamikai modellezése fényévekre van a valóságtól, de egyszerű repülési helyzetekben a mozgás megkülönböztethetetlen a valóditól szemre. Mivel a torony úgy omlott össze ahogy szemre megkülönböztethetetlen attól amit az összeesküvés elmélet hívők állítnak. Szóval nem az a lényeg amit látsz, hanem ami levezethető az ütközésből és amit az összeomlás utáni fotókon látsz.
----
"Ha a repülőgépek miatt omlott volna össze a két torony, akkor először is elkezdett volna inogni az egész. Ennek hatására folyamatosan szakadtak volna a külső oszlopok, majd hatalmas darabok váltak volna le az épületekből, a mi a szomszédos épületekkel együtt zúzódott volna porrá. Eldőltek volna, mint két behajlított ujj. Nem pedig porrá omolva gazdagították volna az ócskavas kereskedőket.."
Az asztalt csapkodom a röhögéstől ez akkora baromság. Fingod nincs a mechanikáról. Halottál már olyanról, hogy sajátfrekvencia? Törésmechanika? Rugalmasság? Soroljam még? Az erős szélben láttál te már szabad szemmel épületet inogni? Nem. Ahogy itt sem láthattál... Pedig ott tartós a szélterhelés általában. Egy repülőgép becsapódása nem fejt ki elég erőt ahhoz, hogy egy EGÉSZ épületet elhajlítson. Számold (becsüld) már ki az inerciákat légyszíves és modellezzed. Az igénybevétel egy igen erős nyírás volt inkább, hajlítás kevésbé. Szabad szemmel még 1-2 méteres kilengéseket sem vennél nagyon észre a felvételeken hacsak nem 1-2 másodperc alatt történne, de ez nem lehetséges. Más a sajátfreki...
----
"Amúgy én is láttam szakítószilárdság vizsgálatot ( nem is egyet és élőben) az elszakított anyag két vége (rúd anyagról van szó) tűhegyes volt. Semmiféle folyások nem voltak az oldalán, mint a lenti képen látható gerenda tetején levő "cunder" azaz salakossá olvadt fém."
Milyen anyag? Mekkora sebességgel? Nagyon nem mindegy. Én az anyagtechnológus cimborámmal folytattam erről hosszú diskurzust.
----
"Talán az a baj, h olyan túl "jókisfiúk" vagytok. Mindent elhisztek, amit a fehérköpenyes bácsik mondanak. Ha most megjelenne egy tanulmány, ami bebizonyítaná, h az ég tulajdonképpen zöld színű, csak mi látjuk kéknek, akkor Ti máris ezt elfogadnátok, és minden "hülyének"
elmagyaráznátok, h az ég az igazából zöld."
Nem. Ezek az összeesküvés elmélet hívőkre igaz. Többnyire semmilyen természettudmányos affinitásuk sincsen, de osztják az észt. Nyilvánvaló hülyeségeket beszélnek, egy árnyékot nem képesek egy fotón felismerni, stb.
----
"Aki meg gondolkodni merészel és ellentmond a fehérköpenyes hivatalos verziónak, az megnézheti magát! Majd jól bannolják az SGről kezdetnek..."
Aki bannolva lett a sílusa miatt lett nem azért amit mondott. Akkor szerinted miért nem egyből lett kivágva? Jaj, ez is micsoda összeesküvés...
No offense de ismét bizonyságát láttuk annak ami miatt csak mosolygok (egy idő után meg bosszankodok) az összeeküvés elmélet hívőkön. Tisztán látszik, hogy a társadalom cirka 80%-95%-a műszaki / természettudományos analfabéta. -
HUmanEmber41st #373 NWO topicban a #12186, 12187, 12188-at olvassátok el légyszi.
Nem csak arról van szó, h a bizonyítékokat azonnal összesöpörték, és eladták :
"Ha nem a repülőgépek becsapódása, hanem ténylegesen robbantások okozták a két torony teljes összeomlását, ennek a nyomai fellelhetőek lennének a romok között. Pontosan ez a vizsgálat maradt el. Valamilyen rendeletre hivatkozva, még mielőtt egy vizsgálóbizottság összeállhatott volna, a romokat gyorsan eltakarították! William A. Manning, az amerikai tűzoltó magazin, a Fire Magazine főszerkesztője ezt a tettet nyilvánosan a "bizonyítékok megsemmisítésének" nevezte. 2002. március 6-án a kongresszus tudományos bizottsága azt közölte, hogy a vizsgálatokat akadályozzák, mert "Néhány fontos acéloszlopmaradvány eltűnt, még mielőtt a vizsgálatot végzők a szerencsétlenség helyszínére érkeztek volna"! A fémroncsok gyors eltakarításáért egyedül egy cég, a Newark-i "Metal Management" volt felelős. Csak Shanghaj-nak több mint 50.000 tonna szétroncsolt fémtartószerkezetet adtak el, ócskavasként. A cég mellesleg ragyogó teljesítményével mellékesen 3 millió dollárt keresett."
és így tovább...
Azt meg végképp nem értem, h a tényeket imádók miért nem hajlandók meglátni a hasonlóságot egy felrobbantott toronyház összeomlásának képei, és a WTC "összedőlésének" a folyamatában.
Ha a repülőgépek miatt omlott volna össze a két torony, akkor először is elkezdett volna inogni az egész. Ennek hatására folyamatosan szakadtak volna a külső oszlopok, majd hatalmas darabok váltak volna le az épületekből, a mi a szomszédos épületekkel együtt zúzódott volna porrá. Eldőltek volna, mint két behajlított ujj. Nem pedig porrá omolva gazdagították volna az ócskavas kereskedőket..
Amúgy én is láttam szakítószilárdság vizsgálatot ( nem is egyet és élőben) az elszakított anyag két vége (rúd anyagról van szó) tűhegyes volt. Semmiféle folyások nem voltak az oldalán, mint a lenti képen látható gerenda tetején levő "cunder" azaz salakossá olvadt fém.
Talán az a baj, h olyan túl "jókisfiúk" vagytok. Mindent elhisztek, amit a fehérköpenyes bácsik mondanak. Ha most megjelenne egy tanulmány, ami bebizonyítaná, h az ég tulajdonképpen zöld színű, csak mi látjuk kéknek, akkor Ti máris ezt elfogadnátok, és minden "hülyének" elmagyaráznátok, h az ég az igazából zöld.
Mert ez a hivatalos verzió. Amíg ez van érvényben, addig azt el kell hinni és kész.
Aki meg gondolkodni merészel és ellentmond a fehérköpenyes hivatalos verziónak, az megnézheti magát!
Majd jól bannolják az SGről kezdetnek... -
Pares #372 Rézkábelek meg irodai cuccok? Olvass vissza, lejjebb belinkeltem pár cuccot, meg irtam is róla. -
#371 réz kábelek amik a tűzben olvadtak meg? (gondolom egy csomó irodai cucc volt ott ami dugig volt alumíniummal és rézzel. ezek eléggé puha és gyorsan olvadó fémek. (pl az alumíniumot ha sokáig melengeted a kezedben már símán tudod deformálni.) -
#370 A lényeg hogy felesleges. Két kiégett és gyakorlatilag használhatatlan torony (mert ha nem is omlik össze a szinteknek annyi és ahogy a statikusok fogalmaznak "életveszélyes" ) még csúfabb mementója a kapitalizmus bukásának. A halottszám megvan. A kettő felesleges. Vagy robbantasz és elhinted hogy a gonosz terroristák voltak, vagy repülőzöl. Ez igy Raszputyin kivégzésének tűnik :) -
másikisvan #369 Na ne viccelj már... ha valaki így akar becsapni egy világot, ne tudná megoldani hogy ne látszódjon ?
A torony tetejére meg jó kis füstölgőket rakott, hogy úgy nézzen ki mint ha felülről omlana lefelé... -
OKkultist #368 Ha kell, akkor meg tudják oldani kevesebb látvánnyal is, de ugyanazzal az eredménnyel. +ott volt a látványnak, a 2db repülőgép. hadd lássnak ilyet is az egyszerű népek, a szakértőket meg majd megfizetjük, és azt fogják mondani, amit mi akarunk. vagy többet az életben nem kapnak munkát, kevesen is mertek megszólalni, volt akit ki is rugtak érte, prof. Steven Jones szerencsés, mert az egyetem kiállt mellette. (próbálták befenyíteni,de nem jött össze, ott még azért vannak ilyen emberek, meg intézmények) -
Pares #367 Bár ha beelgondolok elég lett volna az egyik fajta is. De akkor mik azok a robbanások meg az az ömlő fém, amit a romok közt is találtak? -
Pares #366 Láttad mindkét torony ledőlését? Nem ilyen látványosan, de ott is vannak ilyen robbanások. Ezt mostanáig senki se tudta megmagyarázni itt a forumon se és sehol se.
Nem értek az épületek lerombolásához iylen profi szinten, de szerintem lehetséges, hogy kombináltan használtak termitet és a vidin látható tölteteket is. Bár ez csak egy fáradtan kitalált elmélet. :P -
#365 Láttad a belinkelt videót? Ott azért elég látványos ahogy robbannak a töltetek. Az látszana az összes filmen. -
OKkultist #364 NEM volt minden szinten akkora tűz, hogy folyéknnyá váljon minden, a porrá válás meg az ütközés következtében CSAK ÚGY TÖRTÉNHETETT volna, ha közben LASSUL a lehulló tömeg!!! (fizika!) A teljes emelet nem válhat úgy porrá, hogy közben nem lassul semmit, márpedig az épület tizedmp.-re pontosan szabadeséssel rogyott össze, mintha kirúgták volna az alsó 20emeletet, és a felette levők lezuhanva váltak volna porrá. DE NEM EZ A HIVATALOS VÉLEMÉNY. -
#363 Mennem kell, majd holnap kifejtem.
Elöljáróban annyit, hogy ez így teljesen hibás elképzelés. -
Garga Pitic #362 Vagy a zuhanás és ütközés közben szanaszét törő beton pora ÉS nagy darabjai ÉS a tűzben korábban trottyra égett anyagok pora.
De ez persze csak egy elmélet. -
OKkultist #361 VAGY nagy tömeg (egyben) és NEM POR, mert porból nem lesz akkora SÚLYTERHELÉS, mert az "lefolyik" oldalt, elszáll, stb.. úgy viselkedik mint a sűrű folyadék. VAGY POR, de akkor meg mitől kapott terhelést a középső mag? (hova lett a teherhordó szerkezet?, a portól NEM mehett taccsra) -
másikisvan #360 Dől a torony -
OKkultist #359 Nem , de ha véletlenül mégis igaz amit mondanak (ők és mások, pl. COMMANDER X vagy Phil Schneider) akkor nagyon ráqúrtunk. Az említett 2 figura már nem él, és egyikőjük sem természetes módon távozott az élők sorából, remélem , hogy csak véletlenül, és egy szó sem igaz abból amit mondtak. (vagy nagyon de nagyon ráqúrtunk, mindenki, még a milliárdosok is. -
#358 Nagyon nem vágom, hogy mi a problémád. Milyen porrá vált? Milyen eltűnt tömeg? Milyen nagy, súlyos darabok? Miért nem a földön kötöttek ki? Miért gondolta volna meg magát a zuhanó tömeg?
MI VAN?
Ott volt az épület, összedőlt. Lett helyette törmelékkupac. Nem értem, miről beszélsz. -
OKkultist #357 NEM lehetett csak a lezuhanó teher az oka, mert akkor NAGYDARAB SÚLYOS elemek kellett volna, hogy a FÖLDÖN kössenek ki a legvégén!!!! Ezt magyarázza a prof. is, hogy VAGY a sok felszálló por és porrá vált épület (de akkor hol a tömeg/súly?????) VAGY a NAGYDARAB ACÉL+BETON darabok! Namost itt a kettőből csináltak egy látványelemet, a háttérben/valóságban meg nem történhetett egyszerre kétféle OKBÓL az ami történt. Főleg nem egymást kizáró két okból. (vagy a lezuhanó tömeg útközben meggondolta magát és PORRÁ vált, hogy nehogy valakinek a fejére essen? De előtte még az alatta levő szintet MÉG mint egész nagydarab tömeg érte el, hogy az összerogyjon, és csak utána vált porrá? és így sorban szintről szintre egyre lejjebb, de azért vigyázva, nehogy oldalra dőljön az épület, még kárt tenne valami másikban, ami nem volt biztosítva) -
#356 Ezt ajánlom figyelmedbe. A kidobott linket csak be kell tenni. -
indedi #355 Nem, mert nem tuom betenni. -
#354 Nem látom... -
#353 "mint egy csomó HANGLEMEZ egymásra téve, és egy TŰvel átszúrva"
Teljesen hibás az analógia. Semmilyen szempontból nem tekinthető helyesnek a hasonlat.
"Namost itt az oszlopok kb. fele kellett, hogy megrogyjon, EGYSZERRE!!!!,"
Én meg most mondom ötödször, vagy hatodszor, hogy a zuhanó terhet hiába bírták el addig az oszlopok, amíg csak úgy ott állt, amikor lezuhant, akkor a súlyának két-háromszorosa terhelte az oszlopokat. Az meg túlterheli _mindet_, _egyszerre_.
Fémdarab vitából én kiszállnék, lentebb leírtam a véleményem a profról, szerintem az a fémdarab vagy nem onnan való, vagy nem olyan, mint aminek mondja.
Ha tudtok, mutassatok még kérlek független szakértőket, hátha ők jobban meg tudnak győzni, mint ez a Pista. -
indedi #352 [i]Hát az valami más. Valami lecsurgott-ráégett fekete trutyi. Nagyjából bármi lehet, bitumenes szigeteléstől fénymásológépig...
De már csak azért sem lehet olvadt acél, mert ugye hat hétig izzott az a rész, ami "megolvadt", itt meg még nagyjából száll a por az omlásból.[/i]
Erről beszélsz?
[IMG]IMG]/forumkepek/2008_10/gfhztrdl.jpg[/IMG][/IMG] -
#351 Melyik ország engedné meg, hogy az országának szuverenitását megkérdőjelezve más ország vizsgálódjon nála, hacsak ő külön azt nem kéri?
Az oroszoknál vizsgálódtak talán a Moszkai terroreseményeknél? Nem... -
#350 No de miért vizsgálták volna nemzetközi szakértők? Ez az USA belügye. Kérdezhetek egyet OKkultist? Komolyan és minden kekeckedés és vicc nélkül. Te is hiszel abban amiben Saintgerman? A hight tech hüllőkre gondolok. -
#349 Hajdan volt az NWO topicban téma. Ez a topic direkt erre a célra lett nyitva, itt lehet minden repülőgépes-agymenéses, belefér a WTC is, hiszen repülőgéppel rombolták le. ^^ -
OKkultist #348 Nem voltak hülyék akik véghezvitték ezt, sem amatőrök, és annyi hiba (nyom) maradt csak, amennyit már át lehet terelni politikai+szakértői pályára (hivatalosan), független szakértők meg csak messziről nézhették, jó esetben sikerült egy kevés törmeléket szerezni (mint Jones prof,) abból van ez a kevés bizonyíték, a többit gyorsan bekerítette a FEMA+FBI, utána meg az egészet eladták Kínába! (a fémet) Nehogymár esetleg FÜGGETLEN, NEMZETKÖZI szakértők vizsgálódhassanak, pedig a következmények NEMZETKÖZIEK voltak. -
OKkultist #347 NÉZD MÁR MEG MIT mond a prof.!!!! Pancake teória, hogy egymásra zuhanva, a súlytól rogyna össze: mint egy csomó HANGLEMEZ egymásra téve, és egy TŰvel átszúrva, mondjuk a közepén levő lyuk átmérőjénél nagyobb "tű", amire rászúródik a lemez, ha elég súlyt kap. Namost itt az oszlopok kb. fele kellett, hogy megrogyjon, EGYSZERRE!!!!, (hogy a látott összerogyásra magyarázatot kapjunk) NA EZT tartja hihetetlennek a prof., mlegalábbis a HIVATALOS okoktól!
BOCCS,
lemaradt, hogy a prof. az ALUMÍNIUM darabokra hivatkozik, abban vannak a felsorolt elemek, és az NEM LEHET repülőgéproncs darabja, csak és kizárólag a termittől lesz ez az összetétel. Vasoxid+aluoxid+aluoxidpor (+++a reakciót az égő kerozin NEM TUDJA beindítani, csak ÍVKISÜLÉS vagy égő MAGNÉZIUM) EZ TÉNY, mint az E=mc2, ha elfogadod, ha nem, attól még tény marad. Az már mástészta, hogy a politika mit fogad el, és mit nem, a média mit és hogyan tálal az embereknek, milyen céllal (Irak, Afganisztán, Patriot Act 1-2, stb..)
de a FÜGGETLEN szakértőket hadd ne érdekelje már a politikusok baromsága, meg hazugságai. A V vagy / alakban elvágott gerendák oldalain lecsurgó megszilárdult fémolvadék az ALUMÍNIUM és VAS keveréke!!! Namost hogy került oda alu? Otthagyták az ujjlenyomatukat a nagypályás igazi gengszterek. (MÉG a FEMA hivatalos 911 elemzés is kitér, rá hogy néhány-haha, néhány???-acélgerendán furcsa korroziós nyomokat találtak. -amik kísértetiesen hasonlítanak a termites nyomokra, persze ez már nincs benne, de aki ért hozzá, az egyből látta-) -
Pares #346 "Ja, tudom, hogy én sem vagyok normális. :P"
Mondtam ezt én egy szóval is? -
#345 Nyissatok már ennek az épületbulinak egy külön topikokot. Ez itt a náciufó topik :) -
#344 "Csak szólok, hogy nem kötelező ebbe a topicba irni."
Ja, tudom, hogy én sem vagyok normális. :P
De én hasznosnak találom a dolgot, mert egy csomó mindennek utánanézek egy-egy téma kapcsán. Most például lehet, hogy előkeresem a robbantásos jegyzetet, volt benne egy csomó okosság. Robbantókábelek égési sebessége, pl. (Nem akarok hülyeséget mondani, de ilyen többezer méter/sec rémlik) -
Pares #343 "De hidd el, robbantani könnyű. Olcsón robbantani a nehéz."
Alapigazság. És ez ennek a szakmának a feladata, a hatékony és preciz robbantás. Nem pedig az olyan, hogya a fél város romokban hever a munka végrehajátsa után... :D -
#342 Hát az valami más. Valami lecsurgott-ráégett fekete trutyi. Nagyjából bármi lehet, bitumenes szigeteléstől fénymásológépig...
De már csak azért sem lehet olvadt acél, mert ugye hat hétig izzott az a rész, ami "megolvadt", itt meg még nagyjából száll a por az omlásból. -
#341 Pont erről beszélek.
Én nem vagyok robbantási szakértő. Mondom, tapasztalati szakma, _gyakorlat_ kell hozzá. Sok-sok irányított robbantás, és már tudod ránézésre, hogy a robbantókábelt 8 és félszer elég körbetekerni azon az oszlopon, meg abba a falba kell befúrni 12 centi mélyen, egymástól 80 centire.
Szal ilyeneket biztos nem tudnék, fejből pláne.
De hidd el, bármit le tudnék bontani, ha korlátlan mennyiségű robbanóanyagom van. :) Ha "puskázhatok" előtte, akkor valószínűleg csak kétszer-háromszor annyit tennék bele, mint egy űberprofi... :P De hidd el, robbantani könnyű. Olcsón robbantani a nehéz. -
Pares #340 "Milyen olvadt fémet látsz te ott, egyébként?"
A kép közepén lévő / alakban eltört oszlop törése körül van vmi "lecsurogva". Javits ki, ha az vmi más.
"Egy hete próbálom magyarázni ugyanazt az egyetlen jelenséget, szerinted meddig tart a türelmem? Majd ha fizetsz érte, akkor szépen, türelmesen tanítalak. Addig meg úgy, ahogy nekem jólesik."
Csak szólok, hogy nem kötelező ebbe a topicba irni. -
Pares #339 Hát azért megnézném, hogy te hogy rendeznél/szerveznél meg egy irányitott robbantást... Gondolom ezeknek a mérnököknek nem csak a kötökazösszesoszlopra2kilotntosztviszlát a dolguk... -
#338 Milyen olvadt fémet látsz te ott, egyébként? -
#337 Egy hete próbálom magyarázni ugyanazt az egyetlen jelenséget, szerinted meddig tart a türelmem? Majd ha fizetsz érte, akkor szépen, türelmesen tanítalak. Addig meg úgy, ahogy nekem jólesik.