Repülés-űrrepülés-összeesküvés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Istenem ennyire sötét embereket.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Addig is itt egy másik (loose change részlet)
Villanások becsapódás elõtt WTC 1 és 2
elemzés, mi is az a villanás MIELÕTT becsapódik a gép ORRA? (az árnyékból látszik, hogy még nem ért hozzá az épülethez, az utolsó tizedmp-ben villan valami. Rumsfeld-del mi a helyzet? Õ most a hülye amerikai (az) vagy a HIVATALOS vélemény? (vigyázz nehogy skizofrén legyél, egyszerre 2féle vélemény)
A hülye amerikaiakat meg pont az ilyenek miatt tartják hülye amerikaiaknak. Képesek tömegesen hülyék lenni.
Örülj neki, elérted a szintjüket.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A CNN szerint az amerikaiak 1harmada a zsidókat és a SAJÁT kormányukat tartja felelõsnek!!!
VIGYÁZAT !!! BICSKANYITOGATÓ!!!!
Azért voltunk ott, hogy LEFILMEZZÜK AZ ESEMÉNYT mondja az egyik "szimpatikus zsidógyerek"!!! Ha tudták elõre, köszönhetõen a MOSZADnak, akkor miért nem szóltak????? 3000 embert mentettek volna meg.
Igen részletesen mûszaki tartalommal és tényekkel elég szépen megcáfoltunk mindent. Erre te jössz összeesküvõ oldalak linkjeivel. Téged (titeket) vegyünk komolyan? Aha... Állandóan témát váltotok miután gyakorlatilag miden egyes hülyeségeteket megcáfoltuk. Sebaj...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Fémhulladék? Azért az nehezen... Azért azon látni, hogy fém. Lemezes, csillog. Nem sitt.
" vagy annak a _nem 757-esnek_ a roncsai is. "
Ja, csak ennyi roncsot egy rakéta nem hagy. Egy vadászgép sem.
Részemrõl az nem érdekel, hogy milyen típus, teljesen hidegen hagy. Többiek már mondták: fiktív emberek, senkinek nem hiányzó repülõk... Ha azt feltételezzük, hogy nem az a gép szállt bele, az nem válaszol meg egyetlen kérdést sem, de felvet 100 újat.
"A WTC nél meg kicsit magasabban repült az a gép nem? Vagy nekd már az is mindegy? "
Miért, ha repül, akkor hogy legyen felszántva a fû? Mitõl lenne megégve? Ott van vagy 30 méter aszfalt a fû elõtt, a robbanást meg szerintem te már vagy 600szor is láttad, ott nem tûnt fel, hogy nem éri tûz a gyepet? Mégis mi a fasztól lenne megégve?
"ha megnzéd a képeken, egyáltalán nincs megsérülve, sima égési nyomok vannak rajta."
Ja, én is hallottam már róla, hogy kifejlesztettek az amerikaiak egy olyan tüzet, ami szétveri a betont, kihajtogatja a betonacélokat, és leveri a burkolatot.
Nézz már rá azokra a képekre! Hogy nevezheted ezt "sima égési nyomok"-nak?!
Az elmúlt években kb. 10-szer írtam errõl. Nem koptatom a kezemet más hülyeségének kimagyarázása. Nincs már annyi szabadidõm. Ez a hét most kivétel, mert gipszben van a lábam.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mily meglepõ...
Ebbõl kiindulva azt kell feltételeznem, hogy politikai része is hasonlóképp hülyeség. Bocs.
Rossz kiindulás, fõleg hogy egyik link után se nézel utánna.
Repülõ-WTC-pentagon-holdraszállás-JFK ötletszerûen elõ-elõkerül, jellemzõen akkor, amikor egy konkért "kétely"rõl megmutatjuk, hogy mekkora orbitális marhaság. Akkor gyorsan elõugrotok három másikkal.
Na ne. Hiába van vmi másról szó, ti köttök bele a régibe vagy vmi apróságba. Ezt az utleveles témát és még sok mást is itt szajkózom 3 napja, erre most szólsz hozzá elsõként hogy nemtudod.
Viszont amíg ész nélkül vagdalkoztok jobbra-balra, addig nemigen tudok belõle semmit komolyan venni.
Ez igen relativ fogalom, mert az en szememben ez pont forditva zajlik le.
Késõ van már, nincs kedvem vitatkozni, maj holnap. Na jóéjt.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Viszont amíg ész nélkül vagdalkoztok jobbra-balra, addig nemigen tudok belõle semmit komolyan venni.
Repülõ-WTC-pentagon-holdraszállás-JFK ötletszerûen elõ-elõkerül, jellemzõen akkor, amikor egy konkért "kétely"rõl megmutatjuk, hogy mekkora orbitális marhaság. Akkor gyorsan elõugrotok három másikkal. Abból megint kettõrõl megmutatjuk, hogy nem úgy van az, akkor lesz helyette megint tök más. És aztán elõbb-utóbb, amikor elfelejtitek, hogy arról már volt szó, akkor kicsit cirkuláljátok a már megmagyarázott hülyeséget.
Kicsit fárasztó ugyanazokat a köröket futni.
Lehet, hogy az útlevelesdi kompletten fikció. Bûnbak mindig kell.
Viszont az épület összeomlással kapcsolatban miket összehordtok, az teljesen nonszensz. Ebbõl kiindulva azt kell feltételeznem, hogy politikai része is hasonlóképp hülyeség. Bocs.
A repülõ alján lévõ cucc szvsz simán a szar minõség + árnyék.
Fõleg arra hívnám fel a figyelmet, hogy fényképminõségtõl függõen _változtatja a méretét_.
Mondjuk moonhoaxos "megnõtt a Nap! úristen!" hozzáállás fényében asszem ezt hiába is mondom...
-az ablakból pánikban kiugró emberek holttesteit sem mutatták, pedig a beszámolók alapján nem egy volt, és akadt a közelben híradós stáb.
-teljesen tiszta esetben sem mutatnak halottakat, lásd Hejce és a szlovák katonai gép
Vagyis a "nincs hulla mert nem láttam hullát, ergo nincs bûntény" nem egészen helyes okoskodás.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
A következõ: egyáltalán nem buli embermilliók életével és lelkével játszani.
Na, miért? A WTC elõtt miért nincs megégve a fû? Azért mert ez egy repülõ, nem egy gõzeke. bele_REPÜLT_ az épületbe. Miért olyan rettentõen meglepõ, hogy nincs megégve a fû az épülettõl 50 méterre?
A gép elpárolgására már mutattam képet, ezek szerint amellett taktikusan elsiklottál.
Tessék, még egyszer.
Az a pirossal bekeretezett kupac szerinted micsoda? Lomtalanítás volt a Pentagonban épp?
Garag Piticen kivül még nem soakn reagáltatok a megtalált utlevél históriára. ah, hogy arra nincs magyarázat, csak az, hogy a hivatalos verzsön hazugság? Olyan csunyát meg nem szabad mondani...<#zavart1>#zavart1>
uhh sajnos rosszul fogalmazhattam ironikusan gondoltam én nem hiszek ebben az összeesküvésben.
szerintem tudod mi a pentagon funkciója, hát nem tudom mit vártál, de teljesen ésszerû a lépés
pont ezért nem kéne hülyeségeket kinagyítani
Egyszerûen annyi lóláb van a 911-ben, hogy szinte nincs olyan része, amit ne lehetne kikezdeni, kezdve a BinLaden család kirepülésével, amikor repülési tilalom volt (nekik nem) a hátrahagyott terrorista nyomokig, akik késõbb élve elõkerültek Marokkótól Szaud-Arábiáig, a titkolozó, a HIVATALOS VERZIÓT MEGERÕSÍTÕ FELVÉTELEKET (vagy nem?) VISSZATARTÓ kormányügynökségeken át, a 10km magasan mobiltelefonáló utasokig (nem a gép telefonjával, hanem a sajáttal!) és a titokzatos tõzsdei légitársaság részvények esésére NAGYBAN (fel is tünt, de aztán nem nagyon kapta fel a média, vajon miért? mint Silverstein és haveri köre messzirõl bûzlõ üzleteléseit) játszó látnokokig, stb.. A sor nagyon hosszú, a válasz meg mindig ugyanaz, MINDENKI HAZUDIK, csak a hivatalos véleményt mondók nem, mint a NASA fószer a Moonhoax-ban, OTT VOLTUNK, ÉS KÉSZ! (igenis Brezsnyev elvtárs!)
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
valószínûleg már szarrá elemeztek mindent.
Ráadásul a legtöbb képet ami közvetlenül a becsapódás után készült kegyeleti okokból nem adják vissza. (nem tudom, te esetleg mennyire látnád szívesen a repülõszerencsétlenségben széttrancsírozott családtagod hulláját egy újság címlapján...)

A gáz az, hogy az igazságfeltárónak szánt dokumentumok jórészt ugyanennyire.
Tessék, dönts, mi igaz.
De igazából akárki lehetett. Ha az amerikai titkos szolgálatoknak nem is volt köze hozzá, a kis világkiosztó kampányhoz jó indok lett: "Nem tudjuk ki csinálhatta, legyen akkor Bin Laden!" Mikor a tvben láttam, nekem is kapásból õ ugrott be mint jelölt, még mielõtt a neve elhangzott volna.
A Fight Club jut eszembe. Bár a tagok beszervezése a leírtak szerint egy biztonsági rémálom, ezen lehet módosítani. Hasonló szervezéssel egy kellõképpen elhivatott és változatos társadalmi összetételû csoport megcsinálhatta, civil kezdeményezésként.
Ha már összeesküvés 😊
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Bazzeg az a VÉDELMI MINISZTÉRIUM ÁM UGYE TUDOD?? Hogy a Picsába ne lettek volna ott??
Egyébként az egyik legérdekesebb hivatalos magyarázat, amin mindig jót nevetek, hogy az egyik WTC-be csapódott gépbõl kiesett az egyik terrorista utlevele, és igy tudták azonositani. Ráadásul a nemtomhány terroristából 9 még mindig él és virul, pilóták, bankárok, stb. Visszatérve a kiesett utlevélhez: Ugyebár becsapódott a gép, az utlevél kiesett a terrorista zsebébõl, át a gép égõ roncsain, át az égõ épületen keresztül minen tüzön kiesett az ablakon, hogy aztán az egyik rendõr felvegye. Na ezt nem etetik meg velem.
they use a bomb with a case made out of cellulose, which has been designed for use on stealth aircraft. This casing will be consumed in the blast and there will be no fragmentation. Unfortunately, one piece of oversight tipped Felix Cortez off to some, most likely American, military involvement in the assassination attempt: the use of Octol as the explosive and catalyst.
Azért papír a külseje a bombának, hogy a radar ne szúrja ki, amikor a lopakodó dobja le, és nem maradnak utána repeszdarabok, viszont maradt OCTOL (nem tudom mi az, de drága mert csak a hadsereg használja) és ez vezeti nyomra Escobar kubai(ex Fidel biztonsági ember) szakérõjét, Cortezt. (Tom Clancy novella alapján készült a film, tehát biztos van ilyen bomba)
Erre se válaszolt még senki.
Ezt ugye nem gondolod komolyan? Azért pl. énse vagyok annira ütõdött, de azért ez a hivatalos álláspont se passzol.
Nos mint már irtam, válaszoljátok meg, hogy miért nem adták ki a pentagonos vidiket az amcsik, ha nincs rajtuk semmi titkolni való?!
Flight 11: 81 passengers, 9 flight attendants, 2 pilots TOTAL - 92 persons.
Flight 175 : 56 passengers, 7 flight attendants, 2 pilots TOTAL - 65 persons.
Flight 77: 58 passengers, 4 flight attendants, 2 pilots TOTAL - 64 persons.
Flight 93: 37 passengers, 5 flight attendants, 2 pilots TOTAL - 44 persons.
Ha jól láttam, akkor ezek a gépek 229 utast (+személyzet) tudnak szállítani.
MÉG ÁLL A KÉRDÉS: HÁNY CSALÁDTAG JELENTKEZETT A FELAJÁNLOTT KÁRTÉRÍTÉSI ÖSSZEGEKÉRT???? Az összegek 250ezertõl az 1,8millió$-ig terjedtek.
Out of a total of 92 people on Flight 11, only 65 accepted the 9-11 fund (71%)
Out of a total of 65 people on Flight 175, only 46 accepted the 9-11 fund (71%)
Out of a total of 64 people on Flight 77, only 33 accepted the 9-11 fund (52%)
Out of a total of 45 people on Flight 93, only 25 accepted the 9-11 fund (56%)
Nemcsak az utasok voltak rendkívüliek, de a családtagjaik is,sõt maguk a gépek is varázslat hatása alatt repültek.