NBA 2K9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
You\'ll Never Walk Alone
elõre is köszönöm
Miért nem tudok játszani a kreált játékosokkal, leszerzõdtetem, aztán practice, tutorial, be akarom állitani, de nincs a csapatnál
Még egy uccsó kérdés😊
Ha a seasonmba beállitom a slidert, akkor quick play-nél is azok az adatokkal fogok játszani?
Lentebb (#467) van belinkelve 1-2 oldal, ott találsz rengeteget.
Szar Bayern, szar Bayern :)
hol tudom beállitani a slidereket? ugy értem shoot, meg ilyenek, mert nekem a gameplay menüben csak a free throw meg game speed van?
Tudom, hogy más csinálta, meg minden, de fene tudja.
Konzol topikba nézz be, hátha játszik valaki ezzel.
gondolkozom hogy ps3ra meg kellene venni, de eleg szepen megy pc-n es ha ps3mon sokkal rondabb lenne akkor minek...8800gt van a pcben
Én is 12 perces negyedeket nyomok, úgy az igazi 😊
Born to win
4 másodperccel a vége elõtt 1 pont olt az elõny, várható volt hogy odaüt. 2 büntetõbõl az elsõ bement (egyébként is ritka gyengén dobtuk), a másodiknál a Magicé lett a lepattanó. Utolsó pillanatban elengedett egy duplát, de az kijött a gyûrûbõl 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Valaki megtudná mondani hogy "Alley-up"-hoz a passz mellett melyik gombot kell menyomni ? Mivel a leírásban csak annyi van: passz+"left Bumber". Ezt nagyon jó lenne tudni 😊 Tudna ebben valaki segíteni ?
sziasztok
You\'ll Never Walk Alone
Vagy írj a mikulásnak, úgyis nemsoká jön és útközben vehetne Neked egy példányt 😊
You\'ll Never Walk Alone
Itthon még csak XBOXra láttam.
SportsGamer fórum
Egy magyar fórum
Másik külföldi
tudtok mondani egy ideális slider beállítást? mert sztem a minden 50-en elég irreális játékot hoz...
más: van betörés gomb a játékban? most kezdtem csak próbálgatni a gombokat,de ezt egyenlõre hiányolom. illetve ti hogy védekeztek palánk alatt? mert mellettem simán elmennek,és még a PG-t sem tudom blokkolni C-rel sem,pedig idõben ugrom...
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Valaki látta már valamelyik boltban itt Magyarországon ezt a játékot?
Én mindig vadászom,de csak az Ea f.o.s féle "kosárlabda" van a polcokon állandóan<#zavart2>#zavart2>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Philip00: szerintem a videokártyád kevés hozzá
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.