810
  • Vanek
    franchise mod nincs a játékban? csak egy szezon a max?
  • Darkon
    Majd hetvegen ha lesz idom jatszani rakok rendesen
  • Scouser
    Ja és kérem a képeket gyerekek! Mutassátok ti milyen meccseket játszotok! Én most állok neki a következőnek.

Ajánlom a http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/ oldalt a feltöltéshez.
  • Scouser
    Tessék:
    http://www.gamingaccess.com/VideoGames/NBA2K9/news/16722

Ebben találsz egy roster patch-ot, egy slider beállítást és egy game settings beállítást.

Ajánlom, hogy a game settings-et is töltsed be és utána állítsd neked megfelelőre újra, mert pl alapból manual a substitution benne stb, viszont sok jó dolog is van benne ami kell a sliderekhez. Ha minden megvan akkor kezdj egy bajnokságot és akkor nem kell minden indításkor betöltögetni őket. A notes-ban leírják, mit hova kell másolni.
  • Legend Killer
    nekem a 12vel az a bajom, h sok :(. 5perceseket jáccom. úgy is összejön 60 :P.
  • GPoWeR
    Tudtok adni egy igazán jó slider beállítást? Amivel élethű eredmények születnek :)
  • Darkon
    Nekem is a Boston ellen durva vedekezos, taktikazos meccs volt. Bar most hogy megvan L.James konnyebb lesz betorni eleg sulyos csapatot sikerult osszehozni szoszoros ertelemben is. Benntrol Chandler-Beasley, kinntrol Stojakovic, Lebron meg mindenhonnan, Chalmers osztogat
  • Scouser
    És az a durva, hogy 12 perces negyedekkel ilyen élethű eredmény is születik. Volt olyan meccsem, amikor mindkét csapat 90 alatt maradt!!!
  • Darkon
    Otthon is volt meg memphis ellen illett. Howard kegyetlen jo en is el akartam hozni bar chandler most vezeti a rpg listat
  • Scouser
    Akkor kezdem én! Memphis-Orlando 94-111

A meccsről annyit, hogy szinte végig vezetett a Memphis 6-8 ponttal, de az utolsó negyedben az addig remeklő Jason Terry mellé összekapta magát Howard is és produkáltunk egy csodálatos 14-39-es negyedet, amivel behúztuk a kötelező győzelmet.

Íme a Csapat statisztika:

És íme a Játékos statisztika:
  • Scouser
    de ismétlik! Különben kicsit pezsdítsük fel ezt a fórumot! Mi lenne, ha mindenki csinálna egy pritscreen-t a meccs végén a team stats-ról meg a játékosok statjából és berakná ide? Én most játszok egy meccset utána jövök vele!
  • Matt07
    elvileg most lenne a sport1-en..
  • Darkon
    A MIAMI meccset nem ismetlik?!
  • Scouser
    Ráadásul pont jó, mert 0:00-kor lesz a Miami - Washington 2:00-kor meg Cleveland - Orlando
  • Scouser
    Az jó kis csapat,bár én Wade-t nem cseréltem volna el még LeBrown-ra sem:) Valahogy jobban kedvelem:)

Viszont Bargniani-t próbáljátok ki hatalmas játékos! Howard-dal a palánk alatt verhetetlenek és triplákat is jól dobja(+B) Remek játékos!
  • Darkon
    Verzik a szivem de elcsereltem Wade-t Lebron-ra. Indok: egy nagyon picit jobb ertekben 2evvel fiatalabb es ami legfontosabb magasabb vagy 10cm-vel es nehezebb ami betoreseknel nagyon jol jon. Igy nez ki most a jelenlegi Heat-em

C: Chandler
    PF: Beasley
    SF: Stojakvic
    SG: L.James
    PG: Chalmers
  • Matt07
    alap h nézem,Miami forever ^^
  • Legend Killer
    ma lesz meccs a sport1/2n, nemtom melyiken, nézzétek, ha akarjátok :D. meg holnap.
  • Matt07
    hát nem tudom h mennyi húzása lehet a gépnek de nagyon kíváncsi vagyok rá :) egyszerűen nem tudok néha felállni a bajnokság mellől,hihetetlenül leköt ^^
    annyit kérdeznék h a coachingon belül a development résznél a pontokat vissza kapom majd vmikor? mert van az elején 7 de azt elhasználtam tripla és pattanó fejlesztésre és már 1 jó ideje 0 :s
  • lac556
    védekezni h kell? pl labdát elvenni
  • Scouser
    Hú mekkora gondban vagyok a játékkal:)
    Sikerült összehoznom egy ütős csapatot a Magic-el, a következő a felállás:

C-Howard
    Pf-R. Lewis
    Sf-Hedo Turk.
    Sg-J. Terry
    Pg-J. Nelson

Cserék:
    C-A. Mourning
    Pf-Bargniani
    Sf-C. Lee
    Sg-Gordon(Clippersből az újonc gyerek)
    Pg-Johnson

Na és az a gondom, hogy Bargiani nagyon jó. Múltkor is 41 pontot dobott a padról, viszont R. Lewis-t nem akarom padoztatni. Pedig sokkal kevesebbet dob mint az olasz. Ti mit csinálnátok? Mondjuk nekem tetszik, hogy a padról ilyen teljesítményre képes. Neki van a második legnagyobb átlaga.

A másik, meg hogy elég jó beállításokat sikerült szereznem és All-Star módban nyomom. Az első 4-5 meccs nagyon szoros volt, 3szor ki is kaptam, viszont az utolsó 3 a Celtics, Blazers és Knicks ellen nagyon könnyen ment. más félidőben +30 körül jártam. Remélem nem ismertem ki a játékot és nem válik unalmassá. Úgyhogy várom a gép következő nagy húzását
  • Legend Killer
    értem, ezer kösz.
  • GPoWeR
    Az a lényeg, hosz nyomva kell tartani a sprint gombot, miközben nyomod a dobás gombját, így fog zsákolni!
  • Legend Killer
    most kéccer beakadt Kobeval 1on1-ba... a dolog nyitja az lenne itt is, h nem szabad túl korán elengedni a futást? de itt nem mutatja azt a mérő oszlopot, amit zsákoló versenyen :S.
  • Legend Killer
    mer nyomtam meccs közben jobb analog kart, meg 1t és mindent, de csak ziccereket dob.
  • Legend Killer
    dobásra mit értesz? :S nem vágom. shoot? :D
  • GPoWeR
    Töröld ki a settings beállítást a játékon belül, ott ahol be lehet tölteni a mentéseket is, így megjavul, és majd automatikusan létrehozza magának újra!
  • genory
    Futás+dobás gomb!
  • Legend Killer
    vki segítsen má. hogy kell a meccs közben zsákolni? zsákolóversenyen nagyjából tudok.
  • mikiking
    de az csunyan fejberugta :D
  • Legend Killer
    és azt is elmondhatná vki, h honnan érdemes ugorni? :@ :D mer zsákoló iskolába nem enged géjmpaddal menni vmiért, csak billentyűvel és így nemtom a zsákoló iskolát megcsinálni :S :S.
  • Legend Killer
    és vki pls magyarázza el a zsákoló versenyt :D. gémpaddal, h kell tolni? mer van az a oszlop, vagy mi, ami mutatja, hogy mikor jó, de nemtom... gondolom a prios az nem jó és a sárga? hol kell elengedni? :D van segítség, tom, de angolból nem vok jó, jólenne, ha vki kiokosítani nba 2k9 zsákolás terén :D, előre is kösz!
  • Legend Killer
    vki tudja, h nba 2k9nél hogyan tudom beállítani xfire-n, h észlelje a géjmet?
  • Matt07
    kedvenc csapatom
  • Darkon
    Miami-val:

C: Chandler
    PF: Beasley
    SF: Stojakvic
    SG: Wade
    PG: Chalmers

Stojakvic nagyon durva, nemreg 49 pontot csinaltam vele. 19bol 13harmast bedobott pedig a csuszkak rendesen be vannak allitva nehez fokozatra. Nagyon jo keze van mindenkinek ajanlom
  • wright
    Kicsit alacsonyan van a gyűrű-nem?
  • Csesza
    megoldva
  • Csesza
    hali

nemtudom h van e off-topik, én nem találtam de leszedtem ezt a játékot az "aszfaltról" azt a bizonyos reloaded verziót...de feltelepítés utána programmfuttatási hibát ír ki miután el akarom indítani
    nemtudom h kell e még valamit bemásolni vagy van e vele valami varia?!

ha esetleg valakinek volt ilyen problémája és megoldotta azt megköszönném ha leírná
  • grizzly21
    na igen, de ez akkora tamadofalt mint a huzat
  • Prince23
    Nba új üdvöskéje