NBA 2K9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennek nagyon örülök! De valami jó kis box játék is jó lenne vagy bármilyen verekedõs!😊 Sajnos Pc-re nem csinálnak! Vagy?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

szerintem nincs de jövõre lesz nba2k10 és nhl2k10

ebõll gondolom
Szerintetek van még olyan sportjátéka a 2k gamesnek ami megjelent PC-re?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

5c0rp330n
hova kéne mégis egér? sehova.

na kipróbáltam, nem rossz játék, d rengeteg gombot kell kezelni....kicsit még zavaros....talán a legnagyobb negtivuma, hogy bár támogatja az x360 controllert, de sajnos van amit csak az egérrel lehet állitani, az meg szar, mert ölemben a gamepda, és akkor még matassak az egérrel is...szal ne mtökéletes...amugy jó...de azért van neki gépigénye rendesen...néha szaggatt
grizzly21
rajottem kozben miert volt nehany jateko mas csapatban😊 mert playoffot jatszok es a gep tradelt. lol

bodesz
jaja.talán a menüre kéne még aa 😄 és akkor fulloslenne azis.ingame meg sztem 100/100 as.

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Scouser
Bizony!!!!

You\'ll Never Walk Alone

grizzly21
ettol fuggetlenul jo lett a portolas nagyon.

Scouser
Nem és nincs online játék sem. Egyenlõre örüljünk, hogy kijött PC-re. Szerintem ez amúgy is õgy történt, hogy megtudta a 2K, hogy az EA nem csinál Live-ot PC-re és akkor átportolták gyorsan. Talán jövõre már elérünk mindent amit a konzolosok

You\'ll Never Walk Alone

sziasztok. nagyon érdekel a cucc, és érdekelne, hogy ez a játék frissiti-e magát mint az EA sportjátékok..mármint tudom hogy van online roster update, de itt magyarországon is müködik-e..valamint hogy a "virágbolti" verzióval megy-e ez a funkció, vagy cska az eredetivel?
grizzly21
gamepaddal erdemes jatszani, bill-en nem tudom sajnos. tutorialoknal ott van

szia, az L1 alatt mit értessz ?
grizzly21
meg Ilgauskas a 76ers-hez?

grizzly21
L1 + pass

megtudná valaki mondani, hogy melyik gombokkal kell elérni hogy feldobjam a csapattársamnak "Alley-up"-ra a labdát ?

elõre is köszönöm
Próbáld meg a freeagentbe! Ha jól emlékszem az Ea sports-nál is ezt csinálta.

Rudee
No ezt nem tudom, még nem csináltam új pléjert.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Tényleg kösz mindent, de még egy uccsó kérdés😄
Miért nem tudok játszani a kreált játékosokkal, leszerzõdtetem, aztán practice, tutorial, be akarom állitani, de nincs a csapatnál
Van valamilyen oldal ahol kiegészítõek lehet tölteni a gamhez? Roster,patchek,stb,stb...

grizzly21
azt valaki nem tudja hogy Sam Cassel hogy kerult a Magichez a jatekban?

Rudee
Na ezt nem tudom, de szerintem igen.

Köszi!
Még egy uccsó kérdés😊
Ha a seasonmba beállitom a slidert, akkor quick play-nél is azok az adatokkal fogok játszani?
Rudee
Hát nem tudom, én is keresgettem és próbltam ki. Igaz szerencsém volt mert elsõre jót találtam, nekem legalábbis jó.
Lentebb (#467) van belinkelve 1-2 oldal, ott találsz rengeteget.

Fúú köszi, isten vagy, még annyit, hogy melyik slidert ajánlod?
Rudee
Kezdj el egy szezont és ott lesz a my nba menüben.

Sziasztok!
hol tudom beállitani a slidereket? ugy értem shoot, meg ilyenek, mert nekem a gameplay menüben csak a free throw meg game speed van?
Rudee
Addig oké, de ha ezt is annyira fejlesztették PCre, mint a FIFA09et?
Tudom, hogy más csinálta, meg minden, de fene tudja.
Konzol topikba nézz be, hátha játszik valaki ezzel.

grizzly21
hat mar hogy ne lehetne rondabb? 4x AA-val jatszok full hd felbontasban kozel max beallitasokkal, a videokartya a gepben 4szer jobb mint ami a ps3ban van

Rudee
Én még nem láttam, de szerintem kizárt hogy PS3-on rondább legyen.

grizzly21
latta mar valaki ps3mon es pc-n is a jatekot (jo videokartyaval) ?
gondolkozom hogy ps3ra meg kellene venni, de eleg szepen megy pc-n es ha ps3mon sokkal rondabb lenne akkor minek...8800gt van a pcben

Rudee
Innen szedtem a slider beállítást, de pontosan már nem tudom melyik volt. Ha kell, csinálok róla képet. Pro fokozat, majd késõbb lépek feljebb.
Én is 12 perces negyedeket nyomok, úgy az igazi 😊

Darkon
Jo szar ez az ujhullamos bulls 63-as overall😊 Nagygrat erte, milyen fok csuszkak be vannak allitva? En Miami-val vagyok multkor volt egy 3x-i hosszabbitasos meccsem hat azon megizzadtam raADasul 12perc egy negyed szoval eltartott egy ideig de a vegen nyertunk.

Born to win

Rudee
Ez nagy meccs volt!
4 másodperccel a vége elõtt 1 pont olt az elõny, várható volt hogy odaüt. 2 büntetõbõl az elsõ bement (egyébként is ritka gyengén dobtuk), a másodiknál a Magicé lett a lepattanó. Utolsó pillanatban elengedett egy duplát, de az kijött a gyûrûbõl 😊

ProGabe
ban!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sziasztok. rendeljétek meg www.amazon.at-rõl, 1 héten bellül megérkezik és grantáltan valódi, én mindet onnan rendelek ha kell valami

Valaki megtudná mondani hogy "Alley-up"-hoz a passz mellett melyik gombot kell menyomni ? Mivel a leírásban csak annyi van: passz+"left Bumber". Ezt nagyon jó lenne tudni 😊 Tudna ebben valaki segíteni ?

sziasztok
Scouser
Bár 6k-ért így is megérné, ha lehetne valahol kapni😊

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Most olvasom, hogy a PC játékból kihagyták az online módot. Így már nem éri meg megvenni...

You\'ll Never Walk Alone

Rudee
Akkor passzolok.
Vagy írj a mikulásnak, úgyis nemsoká jön és útközben vehetne Neked egy példányt 😊

Scouser
Nem hozzák Magyarországra próbáltam... Meg igazábl nem bízok ebben a külföldi vásárlásban.... Nemtom mér...

You\'ll Never Walk Alone

Rudee
Például itt is meg tudod rendelni.
Itthon még csak XBOXra láttam.

Scouser
Segítsetek megvenni a játékot? vagy mindenki a warezzal nyomja?

You\'ll Never Walk Alone

Rudee
Én majd csak holnap próbálom ki, de pár beállítást találsz erre:
SportsGamer fórum
Egy magyar fórum
Másik külföldi

Vanek
hi!
tudtok mondani egy ideális slider beállítást? mert sztem a minden 50-en elég irreális játékot hoz...
más: van betörés gomb a játékban? most kezdtem csak próbálgatni a gombokat,de ezt egyenlõre hiányolom. illetve ti hogy védekeztek palánk alatt? mert mellettem simán elmennek,és még a PG-t sem tudom blokkolni C-rel sem,pedig idõben ugrom...

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Scouser
Nincs itthon nem kapható! Egyenlõre...

You\'ll Never Walk Alone

Sziasztok.
Valaki látta már valamelyik boltban itt Magyarországon ezt a játékot?
Én mindig vadászom,de csak az Ea f.o.s féle "kosárlabda" van a polcokon állandóan<#zavart2>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Dizson
Akkor nem is lehet megoldani?

ProGabe
mert a windows csak egy billt tud kezelni

Philip00: szerintem a videokártyád kevés hozzá

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Dizson
Na bedugtam a másik billentyûzetet, és most az van hogy mind a kettõt egynek érzékeli.