810
-
#570 franchise mod nincs a játékban? csak egy szezon a max?
-
#569 Majd hetvegen ha lesz idom jatszani rakok rendesen -
#568 Ja és kérem a képeket gyerekek! Mutassátok ti milyen meccseket játszotok! Én most állok neki a következőnek.
Ajánlom a http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/ oldalt a feltöltéshez. -
#567 Tessék:
http://www.gamingaccess.com/VideoGames/NBA2K9/news/16722
Ebben találsz egy roster patch-ot, egy slider beállítást és egy game settings beállítást.
Ajánlom, hogy a game settings-et is töltsed be és utána állítsd neked megfelelőre újra, mert pl alapból manual a substitution benne stb, viszont sok jó dolog is van benne ami kell a sliderekhez. Ha minden megvan akkor kezdj egy bajnokságot és akkor nem kell minden indításkor betöltögetni őket. A notes-ban leírják, mit hova kell másolni. -
#566 nekem a 12vel az a bajom, h sok :(. 5perceseket jáccom. úgy is összejön 60 :P. -
GPoWeR #565 Tudtok adni egy igazán jó slider beállítást? Amivel élethű eredmények születnek :) -
#564 Nekem is a Boston ellen durva vedekezos, taktikazos meccs volt. Bar most hogy megvan L.James konnyebb lesz betorni eleg sulyos csapatot sikerult osszehozni szoszoros ertelemben is. Benntrol Chandler-Beasley, kinntrol Stojakovic, Lebron meg mindenhonnan, Chalmers osztogat -
#563 És az a durva, hogy 12 perces negyedekkel ilyen élethű eredmény is születik. Volt olyan meccsem, amikor mindkét csapat 90 alatt maradt!!! -
#562 Otthon is volt meg memphis ellen illett. Howard kegyetlen jo en is el akartam hozni bar chandler most vezeti a rpg listat -
#561 Akkor kezdem én! Memphis-Orlando 94-111
A meccsről annyit, hogy szinte végig vezetett a Memphis 6-8 ponttal, de az utolsó negyedben az addig remeklő Jason Terry mellé összekapta magát Howard is és produkáltunk egy csodálatos 14-39-es negyedet, amivel behúztuk a kötelező győzelmet.
Íme a Csapat statisztika:
És íme a Játékos statisztika:
-
#560 de ismétlik! Különben kicsit pezsdítsük fel ezt a fórumot! Mi lenne, ha mindenki csinálna egy pritscreen-t a meccs végén a team stats-ról meg a játékosok statjából és berakná ide? Én most játszok egy meccset utána jövök vele! -
#559 elvileg most lenne a sport1-en.. -
#558 A MIAMI meccset nem ismetlik?! -
#557 Ráadásul pont jó, mert 0:00-kor lesz a Miami - Washington 2:00-kor meg Cleveland - Orlando -
#556 Az jó kis csapat,bár én Wade-t nem cseréltem volna el még LeBrown-ra sem:) Valahogy jobban kedvelem:)
Viszont Bargniani-t próbáljátok ki hatalmas játékos! Howard-dal a palánk alatt verhetetlenek és triplákat is jól dobja(+B) Remek játékos! -
#555 Verzik a szivem de elcsereltem Wade-t Lebron-ra. Indok: egy nagyon picit jobb ertekben 2evvel fiatalabb es ami legfontosabb magasabb vagy 10cm-vel es nehezebb ami betoreseknel nagyon jol jon. Igy nez ki most a jelenlegi Heat-em
C: Chandler
PF: Beasley
SF: Stojakvic
SG: L.James
PG: Chalmers
-
#554 alap h nézem,Miami forever ^^ -
#553 ma lesz meccs a sport1/2n, nemtom melyiken, nézzétek, ha akarjátok :D. meg holnap. -
#552 hát nem tudom h mennyi húzása lehet a gépnek de nagyon kíváncsi vagyok rá :) egyszerűen nem tudok néha felállni a bajnokság mellől,hihetetlenül leköt ^^
annyit kérdeznék h a coachingon belül a development résznél a pontokat vissza kapom majd vmikor? mert van az elején 7 de azt elhasználtam tripla és pattanó fejlesztésre és már 1 jó ideje 0 :s -
lac556 #551 védekezni h kell? pl labdát elvenni -
#550 Hú mekkora gondban vagyok a játékkal:)
Sikerült összehoznom egy ütős csapatot a Magic-el, a következő a felállás:
C-Howard
Pf-R. Lewis
Sf-Hedo Turk.
Sg-J. Terry
Pg-J. Nelson
Cserék:
C-A. Mourning
Pf-Bargniani
Sf-C. Lee
Sg-Gordon(Clippersből az újonc gyerek)
Pg-Johnson
Na és az a gondom, hogy Bargiani nagyon jó. Múltkor is 41 pontot dobott a padról, viszont R. Lewis-t nem akarom padoztatni. Pedig sokkal kevesebbet dob mint az olasz. Ti mit csinálnátok? Mondjuk nekem tetszik, hogy a padról ilyen teljesítményre képes. Neki van a második legnagyobb átlaga.
A másik, meg hogy elég jó beállításokat sikerült szereznem és All-Star módban nyomom. Az első 4-5 meccs nagyon szoros volt, 3szor ki is kaptam, viszont az utolsó 3 a Celtics, Blazers és Knicks ellen nagyon könnyen ment. más félidőben +30 körül jártam. Remélem nem ismertem ki a játékot és nem válik unalmassá. Úgyhogy várom a gép következő nagy húzását -
#549 értem, ezer kösz. -
GPoWeR #548 Az a lényeg, hosz nyomva kell tartani a sprint gombot, miközben nyomod a dobás gombját, így fog zsákolni! -
#547 most kéccer beakadt Kobeval 1on1-ba... a dolog nyitja az lenne itt is, h nem szabad túl korán elengedni a futást? de itt nem mutatja azt a mérő oszlopot, amit zsákoló versenyen :S. -
#546 mer nyomtam meccs közben jobb analog kart, meg 1t és mindent, de csak ziccereket dob. -
#545 dobásra mit értesz? :S nem vágom. shoot? :D -
GPoWeR #544 Töröld ki a settings beállítást a játékon belül, ott ahol be lehet tölteni a mentéseket is, így megjavul, és majd automatikusan létrehozza magának újra! -
genory #543 Futás+dobás gomb! -
#542 vki segítsen má. hogy kell a meccs közben zsákolni? zsákolóversenyen nagyjából tudok. -
mikiking #541 de az csunyan fejberugta :D -
#540 és azt is elmondhatná vki, h honnan érdemes ugorni? :@ :D mer zsákoló iskolába nem enged géjmpaddal menni vmiért, csak billentyűvel és így nemtom a zsákoló iskolát megcsinálni :S :S. -
#539 és vki pls magyarázza el a zsákoló versenyt :D. gémpaddal, h kell tolni? mer van az a oszlop, vagy mi, ami mutatja, hogy mikor jó, de nemtom... gondolom a prios az nem jó és a sárga? hol kell elengedni? :D van segítség, tom, de angolból nem vok jó, jólenne, ha vki kiokosítani nba 2k9 zsákolás terén :D, előre is kösz! -
#538 vki tudja, h nba 2k9nél hogyan tudom beállítani xfire-n, h észlelje a géjmet? -
#537 kedvenc csapatom -
#536 Miami-val:
C: Chandler
PF: Beasley
SF: Stojakvic
SG: Wade
PG: Chalmers
Stojakvic nagyon durva, nemreg 49 pontot csinaltam vele. 19bol 13harmast bedobott pedig a csuszkak rendesen be vannak allitva nehez fokozatra. Nagyon jo keze van mindenkinek ajanlom -
wright #535 Kicsit alacsonyan van a gyűrű-nem? -
Csesza #534 megoldva -
Csesza #533 hali
nemtudom h van e off-topik, én nem találtam de leszedtem ezt a játékot az "aszfaltról" azt a bizonyos reloaded verziót...de feltelepítés utána programmfuttatási hibát ír ki miután el akarom indítani
nemtudom h kell e még valamit bemásolni vagy van e vele valami varia?!
ha esetleg valakinek volt ilyen problémája és megoldotta azt megköszönném ha leírná -
#532 na igen, de ez akkora tamadofalt mint a huzat -
#531 Nba új üdvöskéje