NBA 2K9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scouser
de ismétlik! Különben kicsit pezsdítsük fel ezt a fórumot! Mi lenne, ha mindenki csinálna egy pritscreen-t a meccs végén a team stats-ról meg a játékosok statjából és berakná ide? Én most játszok egy meccset utána jövök vele!

You\'ll Never Walk Alone

Matt07
elvileg most lenne a sport1-en..

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Darkon
A MIAMI meccset nem ismetlik?!

Born to win

Scouser
Ráadásul pont jó, mert 0:00-kor lesz a Miami - Washington 2:00-kor meg Cleveland - Orlando

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Az jó kis csapat,bár én Wade-t nem cseréltem volna el még LeBrown-ra sem😊 Valahogy jobban kedvelem😊

Viszont Bargniani-t próbáljátok ki hatalmas játékos! Howard-dal a palánk alatt verhetetlenek és triplákat is jól dobja(+😎 Remek játékos!

You\'ll Never Walk Alone

Darkon
Verzik a szivem de elcsereltem Wade-t Lebron-ra. Indok: egy nagyon picit jobb ertekben 2evvel fiatalabb es ami legfontosabb magasabb vagy 10cm-vel es nehezebb ami betoreseknel nagyon jol jon. Igy nez ki most a jelenlegi Heat-em

C: Chandler
PF: Beasley
SF: Stojakvic
SG: L.James
PG: Chalmers

Born to win

Matt07
alap h nézem,Miami forever ^^

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Legend Killer
ma lesz meccs a sport1/2n, nemtom melyiken, nézzétek, ha akarjátok 😄. meg holnap.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Matt07
hát nem tudom h mennyi húzása lehet a gépnek de nagyon kíváncsi vagyok rá 😊 egyszerûen nem tudok néha felállni a bajnokság mellõl,hihetetlenül leköt ^^
annyit kérdeznék h a coachingon belül a development résznél a pontokat vissza kapom majd vmikor? mert van az elején 7 de azt elhasználtam tripla és pattanó fejlesztésre és már 1 jó ideje 0 :s

védekezni h kell? pl labdát elvenni
Scouser
Hú mekkora gondban vagyok a játékkal😊
Sikerült összehoznom egy ütõs csapatot a Magic-el, a következõ a felállás:

C-Howard
Pf-R. Lewis
Sf-Hedo Turk.
Sg-J. Terry
Pg-J. Nelson

Cserék:
C-A. Mourning
Pf-Bargniani
Sf-C. Lee
Sg-Gordon(Clippersbõl az újonc gyerek)
Pg-Johnson

Na és az a gondom, hogy Bargiani nagyon jó. Múltkor is 41 pontot dobott a padról, viszont R. Lewis-t nem akarom padoztatni. Pedig sokkal kevesebbet dob mint az olasz. Ti mit csinálnátok? Mondjuk nekem tetszik, hogy a padról ilyen teljesítményre képes. Neki van a második legnagyobb átlaga.

A másik, meg hogy elég jó beállításokat sikerült szereznem és All-Star módban nyomom. Az elsõ 4-5 meccs nagyon szoros volt, 3szor ki is kaptam, viszont az utolsó 3 a Celtics, Blazers és Knicks ellen nagyon könnyen ment. más félidõben +30 körül jártam. Remélem nem ismertem ki a játékot és nem válik unalmassá. Úgyhogy várom a gép következõ nagy húzását

You\'ll Never Walk Alone

Legend Killer
értem, ezer kösz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Az a lényeg, hosz nyomva kell tartani a sprint gombot, miközben nyomod a dobás gombját, így fog zsákolni!
Legend Killer
most kéccer beakadt Kobeval 1on1-ba... a dolog nyitja az lenne itt is, h nem szabad túl korán elengedni a futást? de itt nem mutatja azt a mérõ oszlopot, amit zsákoló versenyen :S.

Legend Killer
mer nyomtam meccs közben jobb analog kart, meg 1t és mindent, de csak ziccereket dob.

Legend Killer
dobásra mit értesz? :S nem vágom. shoot? 😄

Töröld ki a settings beállítást a játékon belül, ott ahol be lehet tölteni a mentéseket is, így megjavul, és majd automatikusan létrehozza magának újra!
Futás+dobás gomb!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Legend Killer
vki segítsen má. hogy kell a meccs közben zsákolni? zsákolóversenyen nagyjából tudok.

de az csunyan fejberugta 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Legend Killer
és azt is elmondhatná vki, h honnan érdemes ugorni? :@ 😄 mer zsákoló iskolába nem enged géjmpaddal menni vmiért, csak billentyûvel és így nemtom a zsákoló iskolát megcsinálni :S :S.

Legend Killer
és vki pls magyarázza el a zsákoló versenyt 😄. gémpaddal, h kell tolni? mer van az a oszlop, vagy mi, ami mutatja, hogy mikor jó, de nemtom... gondolom a prios az nem jó és a sárga? hol kell elengedni? 😄 van segítség, tom, de angolból nem vok jó, jólenne, ha vki kiokosítani nba 2k9 zsákolás terén 😄, elõre is kösz!

Legend Killer
vki tudja, h nba 2k9nél hogyan tudom beállítani xfire-n, h észlelje a géjmet?

Matt07
kedvenc csapatom <#eljen><#smile>

Darkon
Miami-val:

C: Chandler
PF: Beasley
SF: Stojakvic
SG: Wade
PG: Chalmers

Stojakvic nagyon durva, nemreg 49 pontot csinaltam vele. 19bol 13harmast bedobott pedig a csuszkak rendesen be vannak allitva nehez fokozatra. Nagyon jo keze van mindenkinek ajanlom

Born to win

Kicsit alacsonyan van a gyûrû-nem?<#levele>
megoldva

hali

nemtudom h van e off-topik, én nem találtam de leszedtem ezt a játékot az "aszfaltról" azt a bizonyos reloaded verziót...de feltelepítés utána programmfuttatási hibát ír ki miután el akarom indítani
nemtudom h kell e még valamit bemásolni vagy van e vele valami varia?!

ha esetleg valakinek volt ilyen problémája és megoldotta azt megköszönném ha leírná

grizzly21
na igen, de ez akkora tamadofalt mint a huzat

Prince23
üdv. tegnap kipróbáltam a játékot pro szinten, hát lealázott a gép, pedig bostonnal voltam a utah ellen....rookie szinten is csak pár ponttal tudok nyerni...de ami a legfurább...hogy a rookie szint is elég reális sztem..vagy csak én vagyok a béna? sztetek melyik szint az, ami reális és még játszható?
bodesz
lewis mint pf nem 1 jó választás és j.terry mint sg elmegy de én nemtok alacson sgkel játszani normálisan :S

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Matt07
Nekem a Washingtonnal:
PG - Arenas
SG - Ricky Davis
SF - Butler
PF - Camby
C - Haywood

Scouser
Nekem ilyen a csapatom az Orlandoval vagyok:

C - Howard
Pf - Lewis
Sf - Hedo Turk.
Sg - J. Terry
Pg - Nelson

You\'ll Never Walk Alone

Én is hasonló felállásba játszom, annyi a külömbség, hogy a PG: Calderon! Poseyval volt pár jó meccsem, de Radmanovics (csere) nálam sokkal ponterösebb, kevesebb idõ alatt.A trojkát egész jól dobja, de 1-1-ni nem tud!SZerintem is Odom!!!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

van ehhez a játékhoz letölthetõ rosters? mármint nem hivatalos..mert az mint tudjuk kihagyták...hanem moddertõl?
Scouser
Szvsz Odom eladása kár volt, nagyon sokoldalú játékos.

A felállást a Coachingban tudod valahol beállítani

You\'ll Never Walk Alone

Unitedfanatics
Hellósztok, elkezdtem egy bajnokságot, de nemtom, hogy kell Roosterben cserélni és csak a meccsen tudom beállítani a végleges variációt, ha idõt kérek, vagy ha játékmegszakítás van, help pls... egyébként Milyen csapatom van:

PG - Bibby
SG - Bryant
SF - Posey
PF - Gasol
C - Bynum

a Lakers vok, csak csináltam egy-két trade-t

majd probálkozom, de köszi!
grizzly21
az alley up-ot nem minden esetben csinalja, csak ha a helyzet is olyan hogy meg lehet csinalni.

nalam alapbol logitech dual action-nel az L1+pass volt az, hogy nalad melyik az a beallitasokban van

egyébként a büntetöt ugy kell dobni hogy lenyomod a dobás gombot és abban a pillanatban kell elengedni, amikor a játékos is elengedi<#vigyor4>
Hello. Én egy ideig billentyüzettel nyomtam aztán, vettem egy natur gamepadot(logitech precession), csak az a baj hogy az alley up-ot még most sem csinálja hiába irom hogy melyik tüzelö gombbal csinálja.Szépen kérem hogy aki tudja a megoldást az irja már le a beállitásokat vagy vágjon már be képet rola, nagyon megkösszönném.sziasztok
Sziasztok!
Valaki valahogy jutasson el hozzám egy NBA 2K9-t mert meghalok. Nem vagyok otthon a letöltögetésben és nem tom máshogy beszerezni ugyanis sehol se lehet itthon kapni. Ha valaki tud segiteni a problámom szoljon rám! Elöre is köszi! Üdv!
The Protector
Talán ott hibázol h külön kell az offense és a defense beállításokat megváltoztatni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sziasztok tudnátok segiteni hogy lehhet áttálitani a billengyûzetet amikor áttélitom nem azokat a gombokat adja ki mit beirtam neki és hogy lehhet bûntetõt dobni
The Protector
Hy.Seadont kezdtem de vmit elbaltáztam.Meccsen ha támadok és mondjuk bezsákolom a labdát akkor senki sem megy a labdára csak blokkolják az embereimet és nem hagyják h vki rámenjen,vagy egy ellenfél játékos felveszi és õk támadnak.A gond az h ha felveszem még rádobhatom a labdát és ha megint akkor még1x rádobhatom attól függetlenül h bemegy vagy nem.Tehát nem az alap támadás védekezés a szitu hanem folytonos és így picit könnyû.Mit állítsak vissza h a rendes támadás/védekezés harc legyen?(amikor rádobsz és ha sikerül az ellenfél játékosa bedobja a vonalon kívülrõl és õk támadnak).Elõre is köszi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Darkon
General Manager--->Roster managment--->siman trade v. trade block-ba berakod az embert akit el akarsz cserelni leporgetsz par napot(hetet) es visszamesz es ott lesznek hogy milyen csapat ki ajanl a jatekosert(erdemes alkudozni)

Born to win

srácok akárhogy keresgélem nemtalálom hogy kell Szezonba tradelni! segítsetek
mintha a pc-s grafó (ami azért még igy sem gyengus) de kicsivel elmaradna a box mögött nem?