NBA 2K9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You\'ll Never Walk Alone
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
You\'ll Never Walk Alone
Viszont Bargniani-t próbáljátok ki hatalmas játékos! Howard-dal a palánk alatt verhetetlenek és triplákat is jól dobja(+😎 Remek játékos!
You\'ll Never Walk Alone
C: Chandler
PF: Beasley
SF: Stojakvic
SG: L.James
PG: Chalmers
Born to win
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
annyit kérdeznék h a coachingon belül a development résznél a pontokat vissza kapom majd vmikor? mert van az elején 7 de azt elhasználtam tripla és pattanó fejlesztésre és már 1 jó ideje 0 :s
Sikerült összehoznom egy ütõs csapatot a Magic-el, a következõ a felállás:
C-Howard
Pf-R. Lewis
Sf-Hedo Turk.
Sg-J. Terry
Pg-J. Nelson
Cserék:
C-A. Mourning
Pf-Bargniani
Sf-C. Lee
Sg-Gordon(Clippersbõl az újonc gyerek)
Pg-Johnson
Na és az a gondom, hogy Bargiani nagyon jó. Múltkor is 41 pontot dobott a padról, viszont R. Lewis-t nem akarom padoztatni. Pedig sokkal kevesebbet dob mint az olasz. Ti mit csinálnátok? Mondjuk nekem tetszik, hogy a padról ilyen teljesítményre képes. Neki van a második legnagyobb átlaga.
A másik, meg hogy elég jó beállításokat sikerült szereznem és All-Star módban nyomom. Az elsõ 4-5 meccs nagyon szoros volt, 3szor ki is kaptam, viszont az utolsó 3 a Celtics, Blazers és Knicks ellen nagyon könnyen ment. más félidõben +30 körül jártam. Remélem nem ismertem ki a játékot és nem válik unalmassá. Úgyhogy várom a gép következõ nagy húzását
You\'ll Never Walk Alone
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
C: Chandler
PF: Beasley
SF: Stojakvic
SG: Wade
PG: Chalmers
Stojakvic nagyon durva, nemreg 49 pontot csinaltam vele. 19bol 13harmast bedobott pedig a csuszkak rendesen be vannak allitva nehez fokozatra. Nagyon jo keze van mindenkinek ajanlom
Born to win
nemtudom h van e off-topik, én nem találtam de leszedtem ezt a játékot az "aszfaltról" azt a bizonyos reloaded verziót...de feltelepítés utána programmfuttatási hibát ír ki miután el akarom indítani
nemtudom h kell e még valamit bemásolni vagy van e vele valami varia?!
ha esetleg valakinek volt ilyen problémája és megoldotta azt megköszönném ha leírná
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
PG - Arenas
SG - Ricky Davis
SF - Butler
PF - Camby
C - Haywood
C - Howard
Pf - Lewis
Sf - Hedo Turk.
Sg - J. Terry
Pg - Nelson
You\'ll Never Walk Alone
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
A felállást a Coachingban tudod valahol beállítani
You\'ll Never Walk Alone
PG - Bibby
SG - Bryant
SF - Posey
PF - Gasol
C - Bynum
a Lakers vok, csak csináltam egy-két trade-t
nalam alapbol logitech dual action-nel az L1+pass volt az, hogy nalad melyik az a beallitasokban van
Valaki valahogy jutasson el hozzám egy NBA 2K9-t mert meghalok. Nem vagyok otthon a letöltögetésben és nem tom máshogy beszerezni ugyanis sehol se lehet itthon kapni. Ha valaki tud segiteni a problámom szoljon rám! Elöre is köszi! Üdv!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Born to win