810
  • Darkon
    Eddig magasan a legjobb PC-n. EA-vel mar amugy sem erdemes foglalkozni osszes sportprogramjuk szar. Fejlesztes 0 csak a lehuzas megy.
  • fulopzizou
    2k9 a legjobb. Már jó ideje játszom vele és nem idegesítenek semmilyen apró hibák sem. (a live 09-el nem igy volt). 2k9-nek van a legjobb fizikája. Ahogy a labda beesik a gyürübe az király! A cselek a mozgások életszerűek, reálisak. Egy jó csuszka beállítással tökéletes kosaras játék:D
  • Matt07
    egyszerű: NBA 2K9,a legjobb kosaras game jelenleg!^^
  • Janika114
    Hello! Kellene egy kis segitség mi a különbség a nba 2k9 az nba 09 és az nba live 09 között? És melyika legjobb szereintetek. Nem akarom mindet letölteni és nem tok dönteni! elöre is köszi!
  • benkoszabi
    mivan, van a játékhoz kiadott hivatalos patch?
  • FrezeR
    sziasztok

Ki mit tud a játékhoz kiadott hivatalos patch-ról? Le lehet tölteni valahol?
  • Melkon666
    Köszi szépen a segítséget
  • ágybanalvó
    nyomogasd a ,. gombokat és akkor menni fog jobbra meg balra.
  • Darkon
    Allistd be rendesen a gombokat en iranyitoval jatszok. Lehet lapozni posztok es csapatok kozott.

Alley ut nalam L1+pass
  • zoltan93
    Hogy lehet úgy gyakorolni h csak a saját csapatom van pályán? és amikor alley up-ot akarok csinálni mit kell csinálni, hogy befusson az ember akniek B1 van a feje fölööt?
  • Melkon666
    Sziasztok!
    2 kérdésem lenne:
    Nem tudjátok, hogy ki lehet-e valahogy szedni mp3-ban a zenéket a játékból?
    Kerestem soundtrack torrentet de nem találtam sajna.
    A másik kérdésem meg az lenne, hogy association módban játszom a Lakers-el, de a trade-eléssel gondjaim vannak. A traiding block működik, de ott ugye én nem tudok cserét ajánlani másik csapathoz. Viszont a sima trade opciónál meg csak a Magic-el tárgyalhatnék mert hiába nyomkodom a nyilat, hogy váltson másik csapat rosterére nem történik semmi... Ez csak nálam ilyen, vagy én néztem el vmit?
    Elég idegesítő, hogy csak nekem ajánlanak de én meg csak a Magic-el tudnék cserélni.
  • Darkon
    Ugyanigy MIAMI-val.

PG-J.Tinsley
    SG-L.James
    SF-Stojakovic
    PF-Beasley
    C-Chandler

Stojakovic az egyetlen a mezonyben aki A+ dobja a kinti dobasokat nala ha uresen marad kinn v. a vedot elugrasztja feler egy ziccerrel most 50felett dobott atlag 20-25korul dobal. Isten playa! Belul palank alatt viszont nem szabad eroltetni

Benn Beasley,Chandler elintezi a vedekezes L.James meg univerzalis katona 1-4ig minden poszton tokeletes
  • zoli365
    nekem is inkább a festéken belüli játék megy ezzel a gárdával.
    a játék elején,szinte az esetek 85%-ában csak zsákoltam,de kezdek rátérni a középtávoliakra illetve a hármasokra.a hármas még egy kicsit gyatra,de néha hinrich bevágja elég szépen:)a blokkjaim is eléggé megnőttek az utóbbi időben a felállás miatt.eddig bejutásra állok,kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
  • Matt07
    most a Heat-el:

PG - Rondo
    SG - Wade
    SF - Beasly
    PF - David West
    C - Jermaine O'neal

elég erős a festéken belüli játék miatt,elég sok az off és def rebound,wade révén a betörések és középtávolik,egyetlen hibája a kevés 3PT
  • fulopzizou
    Én is szeretek cserélgetni(bár nem minden csapattal). Elég jó csapatot raktál össze Bulls-zal. Látom h csak Hinrich és Rose maradt az alap kezdőből. Én Portlandbe egy ilyet raktam össze:):
    PG Derrick Rose
    SG Brandon Roy
    SF Rudy Gay
    PF LaMarcus Aldridge
    C Greg Oden
    nagyon fiatal és erős csaopat. Sajnos első évben a PO 1. körében San Antonio-tól kizúgtam. de a 2. év már sokkal jobbnak tűnik:D
  • benkoszabi
    az offensive és deffensive playcalling mit takar pontosan? és mit variál, ha Auto-ra vagy Manual-ra rakom? ez nem az, hogy ha Auto-n vannak, akkor a játékosaim maguk változtatnak taktikát, saját maguk csinálnak elzárás-leválást meg stb?
  • zoli365
    sziasztok!
    új vagyok itt,ez lesz az első hozzászólásom.
    szóval...elég sokat játszottam már amatőrben,és az első pár meccs kivételével szinte minden meccset megnyertem,nem igazán tudtak megszorongatni.3perces negyedekkel 70-50 és ehhez hasonló eredményeket is értem el.feljebb léptem pro-ba.ott már kicsit neccesebb a dolog,de kezdem megszokni,elég izgalmas szokott lenni a vége.

pár kérdés:
    -ti hogy oldjátok meg,hogy a legújabb rosterek legyenek a játékba?mindig csak cserélgetitek az átigazolások alapján,vagy online lehet lehúzni a legújabbakat?
    -a csúszkákat,hogy állítsam be,hogy a lehető legreálisabb legyen az eredmény?
    -utolsó és legaggasztóbb problémám:)
    a bulls-szal kezdtem egy assocation-t,de mivel nem igazán tetszett a csapat ezért összeraktam egy kicsit szimpatikusabbat kezdőt,ami így néz ki:hinrich,rose,durant,stojakovic,oden...cserék nocioni,delonte west,sefolosha,thomas,hickson,m.gasol,popovic....szóval lelkiismeret-furdalást okoz a dolog:)
    ti mennyire változtatjátok a rostert?megmaradtok a viszonylag reálisnál vagy akiben láttok fantáziát odahívjátok a csapathoz?

kíváncsian várom a válaszokat,üdv.
  • benkoszabi
    üdv. ti nem vettétek észre azt, hogy mintha a 2k9 néhány dologban leegyszerűsödött volna a 2k8-hoz képes? például a 2k8-ban volt kajaárus a nézőtéren, nem csak egy néző sétálgatott, több volt a kabalafigura a palánkok alatt, és meccsek előtt is volt egy kis videóbejátszás, ahogy bevonulnak a pályára...ezzel szemben mindekez a 2k9-ben nincsenek meg....nincs se kajaárus, csak egy fehérpolós srác mászkál a lelátón, kabalafigurákból is kevesebb lett, és sem meccsek előtt, sem all-star meccsen nicns bevonulás....
  • Darkon
    Valoszino az lehet hogy kit kene fognod (megjelenik kek karika az ellenfeleden akit a taktika szerint fognod kene)
  • benkoszabi
    várj csak. who to guard nem azt jelenti magyar fordításban hogy ki menjen a védőre? nem értem, ON és OFF van. mit csiál az egyik és mit a másik?
  • Darkon
    Playvision a taktikat rajzolja fel a palyara(ennelkul nem is lehetne megjatszani)
    whotoguard meg gndolom hogy kit fogjon
  • benkoszabi
    a who to guard és a playvision mire valók?
  • Dix
    Megoldódott!!! :)
  • Dix
    Help!

Valaki mondja már el, hogyan kell a zsákolóversenyen behúzni a gyűrűbe a labdát!!! Ezer féle figurát csinálok, de az összes kipattan a gyűrűből. Aki tud kérem segítsen.

Üdv.
  • Darkon
    Ja es hihetetlen elethu a jatek pl most az oldalbironak nekiszaladtam es viszapattantam. Mindenre figyeltek le az EA-vel
  • Darkon
    Lesoportuk a nyugatot! Garnett-Howard paros nem nagyon engedett be senkit a palank ala. L.James-re meg mar nem jutott ember Anthony fogta de lomha volt nagyon uh MVP lett

• stubblebine
    Okés, azért köszi!
  • bodesz
    nekem ilyen akkor volt amikor új rostert raktam be amit netről szedtem le.nemtudom már mi javította meg a játékot sajnos :S
  • Legend Killer
    nekem meg xfire nem ismeri fel vmi szarság miatt :S. erre tud vki megoldást?

amúgy sajna én nemtok segíteni, de várd meg a többiek válaszát.
  • stubblebine
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, illetve kettő is.:-))
    NBA 2K9 PC -n van meg, és a negyedek végén csak ott állnak és várnak a kispadnál a játékosok, nem történik semmi. A másik meg, hogy ha kiakarok lépni a negyed végé, rámegyek arra, hogy: "QUIT" akkor meg lefagy vagy így megáll és csak Feladatkezelővel tudom befejezni.
    Nem tudjátok, hogy mi lehet ennek az oka??:S (már próbáltam, hogy lejjebb veszem a grafikát, stb...de akkor se lett jó)

Pedig: Core2Duo 2.2 GHz, 256 MB videokártya (ATI), és 1 GB RAM -om van.

Ha tudtok valamit ennek érdekében, kérlek Benneteket, hogy írjatok ide!
    Előre is köszönöm válaszaitokat!

Üdv
  • fullazz
    Valaki tudja hogy miért nem akarja kosár után a vonalról kezdeni az ellenfél a támadást?
    Nekem azt csinálja ha bedobom a pontot akkor ha jól helyezkedem a palánk alatt akkor akárhányszor el tudom kapni a "lepattanót" és újra pontokat szerezhetek belőle!
  • bodesz
    próbálgattam ezt is.az a baj hogy nem kiszámítható hogy gyorsan dobja e el a labdát v rá pár pillanatra mert van hogy elpasszolja ahoz akiről elfutottam hozzá és ismétkosár :D
    dehát pont ezért ilyen jó a kosárlabda.akkor nincs is vele gond csak cpu ellen tudjam beadni :P
  • benkoszabi
    ha én csak 5-6 perces meccseket nyomok, akkor a simulations-t is ennyire rakjam, vagy maradhat 12 percen? befolyásolja ez az eredményeket?
  • ágybanalvó
    hát szerintem használd az icon pass-t, mert akkor ki tudsz váltani olyan emberre aki ugye nincs oda beragadva és azzal kilépni az üres emberre. nekem szokott sikerülni és úgy még van is értelme.
  • Legend Killer
    má meg is van. átállítottam a billt és mosmá tom, h melyikkel lehet.
  • Legend Killer
    fasza a banner

vki pls segítsen, h kell billentyűzeten a zsákolást végre hajtani zsáűkoló versenyen. tudom ,h a numpad részen kell ügyeskedni trükkökkel, de mivel kell elérni, hogy sikeres legyen a zsákolás? melyik gomb az? gamepadon tudom, h a hatos, de itt? :S

lécci help!
  • bodesz
    helyesbítek nagyon sokat segít a jó védelem.egy alacsonyabb de mégis magas jó gyors pf is tud állatkodni.

amúgy én kivagyok hogy ha help defense fent van 1kicsit akkor annyi 3ast kapok meg végig openeket tudnak dobálni az ellenfelek mert ha a 2. védő rámegy a támadóra és elakarja venni a labdát nemtudom róla leszedni addig gyűri a védőt míg v falt v elpasszolja és eldobja az opent és pontpontpont... :S
    help defense elveszti értelmét nálam :S
  • benkoszabi
    én nagyjából vágom a season és az association köszötti különbségeket..de mégis melyikbe érdemes belevágni? nem túl bonyolult az ass.? - edzések, csapatfejlesztések, stáb összeállítása stb...nem kell sokat pepecselni?
  • Fókameister
    valóban mert általában dupla duplát mindig összehozok Yaoval de azért az egész csapat megdolgozik a győzelemért. A kispadom se rossz Brooks, Head,
    Battier meg Landry is nagyon jó meg persze a 3asokra ott van Barry ja és ne felejtsük el a jó öreg Dikembet se:D
  • Darkon
    majdnem minden csapatnak bena a kispadja. En cserelgetessel turhetove tettem persze meg mindig kepesek 30pontos elonyt lazan elszorni. Most a warriors ellen volt igy pl siman vertuk oket edzo pihentette a kezdo otost, bejott komplett cserecsapat majdnem megforditottak(!).
    Rockets nagy cheatercsapat, Yao Ming mellett a 130kilos Mourning-om is csecsemonek nez ki akkora. Nagyon soakat szamit a jo center.