NBA 2K9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
assosiation módot elkezdtem a Houstonnal (örök Rockets fan lévén) jelenleg 4-1 el állok Superstar szinten a legújabb roostert és slidereket használva. Valami elképesztõ mennyire jó ez a játék. A meccsek szinte teljes mértékben visszaadják egy igazi összecsapás hangulatát. Jelenleg a saját big 3mmel egész jó eredményeket produkálok de TMac a legjobb természetesen😄 majd ha tudok rakok képeket box score-ból vagy rakok videót
- boston
- lakers
- orlando
- suns
. és cavs
igazából az orlando és a cavs azért szimpik mert "gyengébbek", mint a másik 3....viszont gyér a cserepad, lakers a legerõsebb sztem, ott van kobe, jó cserepad egy csomó 3-pontos dobóval, 2 magasember....celtics tavaly kedvenc volt, de igazából annak is szar a cserepadja....suns erõs kezdõt tud felvonultatni, azért meg régen voltam oda, bár cserék terén õk sem állnak jobban, bár akad SG posztra bedobó is
más: azt nagyjából vágom, hogy association elkezdése elõtt az out-season és in-season-nál amiket ki lehet pipálni, hogy azok mit jelentenek....mindegyik az assistant managar-re vonatkozik...ez tehát azt jelenti, hogy ha egyet bepipálok, akkor a segédedzõ automatikusan szerzõdtet, draftol stb. és én nem tudok közbeavatkozni, vagy a pipálgatás azt jelenti, hogy akarom-e ezeket a lehetõségeket bajnokságban?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
amúgy ezek a development hour-ok nem regenerálódnak? vagy csak egyszer lehet felhasználni õket? 😞
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Born to win
Born to win
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
A 2K8-at nagyon sokat nyomtam, de most eladtam, mert meg kell szereznem a 2K9-et. Valaki tudna segíteni nekem pár alapvetõ beállításban, mert a 2K8-al csak automata beállításokkal játszottam. A legfontosabb lenne a csere lehetõsége, bár ezt próbáltam állítani, de mindig a gép cserélt magától.
Valaki?
Peja beindult 15/10 harmas
Haslam-Tinsley csere volt
Born to win
Born to win
You\'ll Never Walk Alone

Born to win
You\'ll Never Walk Alone
épp ezért van arra mód, hogy ezek nélkül a változtatások nélkül használjam a rostert? mittomén....mondjuk csak a csúszkákat hsználnám, hogy élethû legyen...de minden más, a csapatok és játákosok erõssége is maradjon gyári? gondolo mezzel az átigazolásokat is buknám...

Born to win
Majd rakok be képeket is 😊
You\'ll Never Walk Alone
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Bargniani 31 pont, Howard 25pont, 11lepi
Csapat statisztika:
Játékos statisztika:
You\'ll Never Walk Alone
Ajánlom a http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/ oldalt a feltöltéshez.
You\'ll Never Walk Alone
http://www.gamingaccess.com/VideoGames/NBA2K9/news/16722
Ebben találsz egy roster patch-ot, egy slider beállítást és egy game settings beállítást.
Ajánlom, hogy a game settings-et is töltsed be és utána állítsd neked megfelelõre újra, mert pl alapból manual a substitution benne stb, viszont sok jó dolog is van benne ami kell a sliderekhez. Ha minden megvan akkor kezdj egy bajnokságot és akkor nem kell minden indításkor betöltögetni õket. A notes-ban leírják, mit hova kell másolni.
You\'ll Never Walk Alone
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Born to win
You\'ll Never Walk Alone
Born to win
A meccsrõl annyit, hogy szinte végig vezetett a Memphis 6-8 ponttal, de az utolsó negyedben az addig remeklõ Jason Terry mellé összekapta magát Howard is és produkáltunk egy csodálatos 14-39-es negyedet, amivel behúztuk a kötelezõ gyõzelmet.
Íme a Csapat statisztika:
És íme a Játékos statisztika:
You\'ll Never Walk Alone