NBA 2K9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
A billentyûzet beállításnál melyik a zsákolás? akárhogy néztem nem találtam meg a zsákolást..
Vagy ez,hogy van megoldva ? :S
Pls help
köszi.
Ami még utalhat rá, hogy létezik az az, hogy van pár userek által készített játékmenetet javító patch amihez szükséges ez a hivatalos is, hogy telepítve legyen.
most a hornets-et pofoztam ki egy kicsit és elég szépen hasítunk a srácokkal.
suns,lakers,bucks,orlando,bobcats eddig mind nagyon simán át lett lépve,valamilyen érthetetlen módon a wizards elpicsázott vagy 10ponttal illetve az atlanta is.
tegnap öcsémmel játszottam egy meccset,õ gamepaddal volt.ez volt azelsõ meccsünk egymás ellen.most játszott kb. 6. alkalommal.14ponttal alázott szét,úgy hogy félpályáról véletlenül eldobott hármast dobott meg hasonló😊
egyébként a mostani hornetsemben a kezdõben van adam morrison,aki iszonyatosan vágja a hárompontosokat.az átlaga ha jól emlékszem 13.4 volt.volt olyan,hogy a lakers ellen 4-bõl 4-et csapott...nagyon megy a kisöregnek😊 pedig csak azért húztam be a csapatba mert szimpatikus volt a beceneve és kurvára tetszett a haja.kb. mintha a metallicából szállt volna ki😊
jó játékot,üdv.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Born to win
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Alley ut nalam L1+pass
Born to win
2 kérdésem lenne:
Nem tudjátok, hogy ki lehet-e valahogy szedni mp3-ban a zenéket a játékból?
Kerestem soundtrack torrentet de nem találtam sajna.
A másik kérdésem meg az lenne, hogy association módban játszom a Lakers-el, de a trade-eléssel gondjaim vannak. A traiding block mûködik, de ott ugye én nem tudok cserét ajánlani másik csapathoz. Viszont a sima trade opciónál meg csak a Magic-el tárgyalhatnék mert hiába nyomkodom a nyilat, hogy váltson másik csapat rosterére nem történik semmi... Ez csak nálam ilyen, vagy én néztem el vmit?
Elég idegesítõ, hogy csak nekem ajánlanak de én meg csak a Magic-el tudnék cserélni.<#wow3>#wow3>
PG-J.Tinsley
SG-L.James
SF-Stojakovic
PF-Beasley
C-Chandler
Stojakovic az egyetlen a mezonyben aki A+ dobja a kinti dobasokat nala ha uresen marad kinn v. a vedot elugrasztja feler egy ziccerrel most 50felett dobott atlag 20-25korul dobal. Isten playa! Belul palank alatt viszont nem szabad eroltetni
Benn Beasley,Chandler elintezi a vedekezes L.James meg univerzalis katona 1-4ig minden poszton tokeletes
Born to win
a játék elején,szinte az esetek 85%-ában csak zsákoltam,de kezdek rátérni a középtávoliakra illetve a hármasokra.a hármas még egy kicsit gyatra,de néha hinrich bevágja elég szépen😊a blokkjaim is eléggé megnõttek az utóbbi idõben a felállás miatt.eddig bejutásra állok,kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
PG - Rondo
SG - Wade
SF - Beasly
PF - David West
C - Jermaine O'neal
elég erõs a festéken belüli játék miatt,elég sok az off és def rebound,wade révén a betörések és középtávolik,egyetlen hibája a kevés 3PT
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
PG Derrick Rose
SG Brandon Roy
SF Rudy Gay
PF LaMarcus Aldridge
C Greg Oden
nagyon fiatal és erõs csaopat. Sajnos elsõ évben a PO 1. körében San Antonio-tól kizúgtam. de a 2. év már sokkal jobbnak tûnik😄
új vagyok itt,ez lesz az elsõ hozzászólásom.
szóval...elég sokat játszottam már amatõrben,és az elsõ pár meccs kivételével szinte minden meccset megnyertem,nem igazán tudtak megszorongatni.3perces negyedekkel 70-50 és ehhez hasonló eredményeket is értem el.feljebb léptem pro-ba.ott már kicsit neccesebb a dolog,de kezdem megszokni,elég izgalmas szokott lenni a vége.
pár kérdés:
-ti hogy oldjátok meg,hogy a legújabb rosterek legyenek a játékba?mindig csak cserélgetitek az átigazolások alapján,vagy online lehet lehúzni a legújabbakat?
-a csúszkákat,hogy állítsam be,hogy a lehetõ legreálisabb legyen az eredmény?
-utolsó és legaggasztóbb problémám😊
a bulls-szal kezdtem egy assocation-t,de mivel nem igazán tetszett a csapat ezért összeraktam egy kicsit szimpatikusabbat kezdõt,ami így néz ki:hinrich,rose,durant,stojakovic,oden...cserék nocioni,delonte west,sefolosha,thomas,hickson,m.gasol,popovic....szóval lelkiismeret-furdalást okoz a dolog😊
ti mennyire változtatjátok a rostert?megmaradtok a viszonylag reálisnál vagy akiben láttok fantáziát odahívjátok a csapathoz?
kíváncsian várom a válaszokat,üdv.
Born to win
whotoguard meg gndolom hogy kit fogjon
Born to win
Valaki mondja már el, hogyan kell a zsákolóversenyen behúzni a gyûrûbe a labdát!!! Ezer féle figurát csinálok, de az összes kipattan a gyûrûbõl. Aki tud kérem segítsen.
Üdv.
Born to win

Born to win
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
amúgy sajna én nemtok segíteni, de várd meg a többiek válaszát.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Lenne egy kérdésem, illetve kettõ is.:-))
NBA 2K9 PC -n van meg, és a negyedek végén csak ott állnak és várnak a kispadnál a játékosok, nem történik semmi. A másik meg, hogy ha kiakarok lépni a negyed végé, rámegyek arra, hogy: "QUIT" akkor meg lefagy vagy így megáll és csak Feladatkezelõvel tudom befejezni.
Nem tudjátok, hogy mi lehet ennek az oka??:S (már próbáltam, hogy lejjebb veszem a grafikát, stb...de akkor se lett jó)
Pedig: Core2Duo 2.2 GHz, 256 MB videokártya (ATI), és 1 GB RAM -om van.
Ha tudtok valamit ennek érdekében, kérlek Benneteket, hogy írjatok ide!
Elõre is köszönöm válaszaitokat!
Üdv
Nekem azt csinálja ha bedobom a pontot akkor ha jól helyezkedem a palánk alatt akkor akárhányszor el tudom kapni a "lepattanót" és újra pontokat szerezhetek belõle!
dehát pont ezért ilyen jó a kosárlabda.akkor nincs is vele gond csak cpu ellen tudjam beadni 😛
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
vki pls segítsen, h kell billentyûzeten a zsákolást végre hajtani zsáûkoló versenyen. tudom ,h a numpad részen kell ügyeskedni trükkökkel, de mivel kell elérni, hogy sikeres legyen a zsákolás? melyik gomb az? gamepadon tudom, h a hatos, de itt? :S
lécci help!
amúgy én kivagyok hogy ha help defense fent van 1kicsit akkor annyi 3ast kapok meg végig openeket tudnak dobálni az ellenfelek mert ha a 2. védõ rámegy a támadóra és elakarja venni a labdát nemtudom róla leszedni addig gyûri a védõt míg v falt v elpasszolja és eldobja az opent és pontpontpont... :S
help defense elveszti értelmét nálam :S
Battier meg Landry is nagyon jó meg persze a 3asokra ott van Barry ja és ne felejtsük el a jó öreg Dikembet se😄
Rockets nagy cheatercsapat, Yao Ming mellett a 130kilos Mourning-om is csecsemonek nez ki akkora. Nagyon soakat szamit a jo center.
Born to win