NBA 2K9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matt07
Ejha milyen meccset toltam most.Hornets-el voltam az Orlando ellen.Végig a Magic vezetett amikor feljöttem egy 12-0 runnal,fõleg Stojakovic tripláinak köszönhetõen.Aztán 3 másodperccel a vége elõtt Chandler zsákolásával sikerült megnyerni ^^

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Darkon
Nalam LJames SG. Osztogat mindig van vagy 5assistja lepattano 1-2block igazi allrounder

Born to win

báttyó02
hm nemrossz,de pl öljetek meg,de nekem LJ nem jön be a játékba...vhogy azon a poszton sokkal jobban játsszok pl egy Artest-el
C-re meg mindig Shaq-et hozom el,ugyanis vele tudok a legjobban érvényesülni centerként...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

webibebi
sikerült megcsinálnom és egybõl el is kezdtem 1 szezont azaz az association-t a clevelanddal mer az a kedvenc csapatom😛! sztem elég erõs keretet hoztam létre!így néz ki a kezdõ 5ösöm:
PG:Mo Williams
SG😄alonte West
SF:LeBron James
Pf:Amare Stoudemire
C😄wight Howard

msn:[email protected] bárki felvehet

webibebi
kösz szépen!de azt hol találom?^o)

Scouser
Ki kell törölni a settings-t

You\'ll Never Walk Alone

webibebi
sziasztok! hogy tudnám megoldani azt a problémám h mikor kosár esik bedobás következzen ne pedig az h aki felveszi a labdát az viszi tovább?olvasgattam visszafelé de nem találtam megoldást.help plz!!!

Akinek megvan a 2k9 xbox 360ra és véletlenül nem boltban vette meg kérem írjon nekem egy privit! 😄
Köszönet

báttyó02
3. évet tolom bulls-al, ennek örömére rodman ismét kapott új hajsztájlt<#vigyor1>

grizzly21
ez meg mi a franc? foci?

báttyó02
bullsos kabala kis híján lerúgta davis-t<#vigyor3>

Hali!

Valaki legyen szíves segítsen. Én PS3-on nyomom és egy héten kb. 2x frissíti a rostert. Ezek a Rodman, és Bulls féle rosterek hogyan érhetõk el? Hol tudom ezeket elõhívni? Help!!!
báttyó02
ja rar-hoz pass: crossdresser

báttyó02
Rodman update

link

Pethy23
Valami jó slidert tudtok ajánlani, mert próbálgatok dolgokat de még mindíg sok PITP-et dob a gép:S
báttyó02
ja igen ezt elfelejtettem irni h loadolni is kell mindig azt a rostert amit használni akarsz 😉

grizzly21
asszem mukodik, loadolni kellett csak😊 eleg jol nez ki minden jatekos, a mozgasokat mondjuk eddig nem latom nagyon egyedinek de jo az egesz nagyon. koszi

grizzly21
tuti hogy minden mappanevet jol irtal? hogy kell elohozni a csapatot? nem akar osszejonni:s azert koszi a segitseget
virusirto egyebkent trojainak talalta, ki kellett lonom hogy fusson

báttyó02
jaja, 96os bulls roster,+96-97es sztárok arcai is javítva vannak

leírom h hogyan kell telepíteni( lehet hogy te tudod,de esetleg másnak lehet hogy segítek😄 )

jordan (ezt bemásolni az NBA 2K9 mappába)

96' bulls update+roster (itt a "saves" mappából a fájlt a C:\Documents and Settings\Application Data\2K Sports\NBA 2K9 mappába kell másolni, a "textmod" fájlban lévõ két fájlt pedig az NBA 2K9 mappába kell másolni...ezt a textmod nevü fájlt pedig érdemes kimásolni az asztalra is,ugyanis ezzel kellesz mindig indítani a játékot

szóval ha ezek megvannak,akkor textmod-ra katt,balfelsõ sarokban "target application" itt az NBA 2K9.exét kell megadni,utána középen a fájl ikonra katt,ott pedig a 96 bulls.tpf fájlt kell megadni a 2k9 mappából,ha ez megvan akkor katt a "run"-ra

grizzly21
Vaaaa ne orjits meg ez a 90es evek Bulls-a?? Ez kurva jo! Gondolom a mozgasok azert nem egyediek, mint az original game-ben levo sztarjatekosokhoz, de mar a kinezet se semmi..tudsz valami linket dobni hogy hogy lehetne ezt bevarazsolni a jatekba?

grizzly21
ez a roster /slider hogy mukodik?

báttyó02

báttyó02
pár kép csak úgy<#wink>

Matt07
tudnátok adni 1 jó roster/slider beállítást?mert találtam olyat ami elég sok bugot javít de abba elég régi roster van,olyan lenne jó ami a trade deadline elõtti átigazolásokat is tartalmazza.

köszi elõre is! 😊

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Hali! A kezdõ ötöst, hogyan tudom változtatni?
Hello. Nekem olyan problémám van h ps2-ön nyomom elkezdtem egy association-t. És nem tok benne menteni mindent végig nyomkodtam már pedig. Tud vki segiteni? Köszi.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Na hát az eléggé gáz! Valóban szupermen ugrás és csak faltal lehet kivédeni :S Ezt megoldhatták volna!

Legend Killer
igen, ez kivédhetetlen Superman dobás 😄. Dwight Howard felvehetné a jelmezét és dobálgathatná 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
én az irányítóval hadonászok a lasztiért, h ellopjam, a gépnek lehetne annyi esze, h a többi arcot a helyére teszi, akik a csapattársaim.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Matt07
ismerõs helyzet.. nálam Rondo csinálja folyamat ezt,jó elhiszem bedobja 1-2szer de akkor is nem hiszem h pl. Camby mellett gyakran meg kellene csinálnia..

grizzly21
nekem igazabol 1 nagy bajom van csak a jatekkal. Neha az ellenfel iranyitoja, vagy esetleg az SG beindul olyan 3mas korulrol (Derek Fisher szokta surun peldaul), es dob egy bena ziccert. Na ez ellen SEMMIT nem lehet tenni, legalabbis nekem nem sikerult meg soha. Maximum azt, hogyha jo utemben felugrok egy vedovel akkor legalabb falt, es dob 2-t, de olyan meg soha nem volt hogy szabalyosan blokkolni tudtam volna. (Ami azert szanalmas, hogy pl Garnett ne tudna leblokkolni palank alatt egy Fishert...)

grizzly21
helyetted nem fog a gep vedekezni

Matt07
nekem sok bajom van azzal is h emberrõl dobják mint állat :|

Legend Killer
nálam mindig a buzi gép szórja a triplákat, mer vmelyik köcsög üresen hagyja az embert :@.

báttyó02
köszi nálam W-re van állitva,amugy tényleg nehéz alley opozni,csak akkor teszi fel a labdát ha tutira üresen van a másik fél,és még akkor se tuti h összejön😄
de tetszik ezis mint minden más ebben a játékban,h mindenért megkell küzdeni

Sziasztok!
Nekem a védekezéssel van problémám a játékban. Én most raktam föl ezt a játékot és Rookie-ban játszok,de még egyenlõre így is nehéz. Védekezésnél egyszerûen nem tudom õket visszatartani,mindig bedobják. Nincs valami ötletetek vagy valami amivel könnyebbé lehet tenni a játékot,addig még bele nem jövök?? Válaszotokat elõre is köszönöm!

Legend Killer
és az olyan dunkot nemtom végre hajtani zsákoló versenyen, mer vmiér géjmpaddal nem sikerült még soha a büdös életbe, ami úgy kezdõdik, h a gép teker egyet, lepattintja a talajra és lábai közt átteszi.

billentyûzeten, hogy lehet ilyen fél körös vonalat, v tekerést csinálni?

Legend Killer
1ébként tudjátok mit mondtak Bogyóka topikjában a géjmre?

h papír emberek...
... beszarás.

mondtam nekik, h NBA Livenál ez sokkal jobb, fényévekre veri!

ha gondoljátok, erõsítsétek meg ott ti is 😄.

grizzly21
nalam left shift egyebkent alapbol ahogy nezem, de a postupnal mar megvan

Legend Killer
taroltam 😄. saját playám, kb, mint Jordan 😄. najó, õt senki nem éri utol 😊, csak azt akartam mondani, h minden értéke szinten maxon, élvezet vele jáccani 😄.

báttyó02
thx!<#worship>

grizzly21
ugy emlekeztem beirtam ide de akkor megse..
postup + pass
ha ez nem eleg ma meg tudom nezni hogy konkretan nalam melyik gomb

báttyó02
oké de KÖNYÖRGÖM irjátok már le azt az 1gombot ami bevan állitva az alley oop-ra :| elhiszem h nehéz,de hogy próbáljam ha nem tudom a kombinációt

Én úgy tudom ez most tényleg életszagúra lett állítva. Nekem meg volt a 2K8 is, és ott meccseket lehetett nyerni alley up-kal, annyira mindegy volt mikor dobtam fel. Most viszont tényleg el kell találni, a felugró játékos lépését is, tényleg nehéz de nem lehetetlen. Személy szerint örülök, hogy ilyen, mert a 2K8 egyik gyengesége volt az alley up szerintem.
Nem mindig sikerül összehozni az alley up-ot! Nagyon szituáció függõ ha csak nyomogatod a megfelelõ gombokat se biztos, hogy sikerül!Nekem pl volt olyan, hogy ugrott a labdáért, de be már nem húzta.Ezt viszont én se vágom, hogy miért.....

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Legend Killer
erre én is kíváncsi lennék.

báttyó02
help pls...megjelenés óta tolom a gémet,de még mindig nemjöttem rá h milyen kombinációval kell alley up-ot elõcsalni D:
billel tolom,szal csak annyit kérnék h aki tudja h pl L1+passz az alley,az nézze már meg pls h mire van állítva nála az L1...pl B1,B2 vagy vmi

thx;O)

zsákolás meccsen>>>nyomod ezerrel a sprintet és közben a dobás gombot amíg be nem zsákolja a labdát....ne engedd el a dobás gombot se, és a sprint gombot se!!
Legend Killer
sprint gombot nyomjad meg

rájöttem! de a slum dunkot még mindig nem vágom...kijön a gyûrûbõl mindig