810
-
#730 szegény james-nek nem jön össze az ugrás
-
#729 huh ez nemgyenge
-
joe1980 #728 sziasztok lenne egy kérdésem felétek,hogy a dunk schoolba hogy kell bedobni kosárra mert hiába trükközök nem megy be a labda. -
benkoszabi #727 association módban van olyan, hogy practise...itt gondolom - mint egy rpg - ben tudom fejleszteni úgy a csapatot, hogy mérkőzések között vannak a trainingek...de mire való a developement? ott ki kell választani egy játékost, és különféle dolgokat gyakorolni vele...mind a 2 edzést is csinálni kell, mármint a practice-t és a developement-et is? és a developement által szerzett pontokat a csapat kapja vagy a játékos erősödik? -
#726 én soha nem állítgatom ezeket.. -
benkoszabi #725 7RLDhogyan érdemes nekivágnom az association módnak, amikor a játékosok szerepét kell állítanom, variáljak valamit?
mert ugye van akinek a neve mellett prospect, bench warmer vagy role player van....pruitt pl. prospect....scalabrini pedig bench warmer....house meg role player....hadjam ezeket gyári beállításokon, vagy rakjam mindegyiket ugyanarra? van jelentősége? -
#724 cs én most találtam meg ezt a topicot ugyhogy majd irok ide mivel most töltöm le a játékot! -
#723 ejha milyen meccset toltam megint..Chandler nélkül fogadtam a Suns-t,Shaqet elég nehezen fogtam meg..végig ilyen 10 pont hátrányban voltam,az utolsó negyedben Posey és Stojakovic kiváló játékának köszönhetően sikerült nyerni :) -
Rudee #722 Users\......\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K9 -
#721 nem hülyülök... végig lapoztam minden mappát a c-n és nem találom ... keresés is fos a vistan -
#720 passz,nekem xp-m van
de ha rákeresel h 2k sports biztos kidobja ezt,és ezen belül vannak a mentések -
#719 valaki tudna segíteni mert így nemtom betenni a 96-os bulls-t -
#718 csáóó... vistam van és nem találom a mentések helyét -
#717 Fel! -
#716 Érdeklődöm, hogy mitől lesz dual-analog a gamepad. (Ez a PC verzió követelménye.) A plusz 2 kis bottól? A régebbi gamepadokon csak bal kézzel irányítható irányzék, valamint 4 gomb van jobbra.
Ajánlotok konkrét típust? (Olvastam rázkódás és egyéb effektekről, ezek neke nem kellenek.) -
Dix #715 Igen. -
#714 az associationban? -
Dix #713 Légyszíves áruld már el, hogyan kell a kezdő ötöst megváltoztatni!!! -
#712 nekem nagyon tetszett Posey játéka is.Padról hozott 10 pontot 5 pattanót 3 assistot és 1 blockot -
#711 Chandler isten center. Stojakovic meg nem egyszer dobott nalam mar 30felett -
#710 Ejha milyen meccset toltam most.Hornets-el voltam az Orlando ellen.Végig a Magic vezetett amikor feljöttem egy 12-0 runnal,főleg Stojakovic tripláinak köszönhetően.Aztán 3 másodperccel a vége előtt Chandler zsákolásával sikerült megnyerni ^^ -
#709 Nalam LJames SG. Osztogat mindig van vagy 5assistja lepattano 1-2block igazi allrounder -
#708 hm nemrossz,de pl öljetek meg,de nekem LJ nem jön be a játékba...vhogy azon a poszton sokkal jobban játsszok pl egy Artest-el
C-re meg mindig Shaq-et hozom el,ugyanis vele tudok a legjobban érvényesülni centerként...
-
#707 sikerült megcsinálnom és egyből el is kezdtem 1 szezont azaz az association-t a clevelanddal mer az a kedvenc csapatom:P! sztem elég erős keretet hoztam létre!így néz ki a kezdő 5ösöm:
PG:Mo Williams
SG:Dalonte West
SF:LeBron James
Pf:Amare Stoudemire
C:Dwight Howard
-
#706 kösz szépen!de azt hol találom?^o) -
#705 Ki kell törölni a settings-t -
#704 sziasztok! hogy tudnám megoldani azt a problémám h mikor kosár esik bedobás következzen ne pedig az h aki felveszi a labdát az viszi tovább?olvasgattam visszafelé de nem találtam megoldást.help plz!!! -
D4N1 #703 Akinek megvan a 2k9 xbox 360ra és véletlenül nem boltban vette meg kérem írjon nekem egy privit! :D
Köszönet -
#702 3. évet tolom bulls-al, ennek örömére rodman ismét kapott új hajsztájlt
-
#701 ez meg mi a franc? foci? -
#700 bullsos kabala kis híján lerúgta davis-t
-
Dix #699 Hali!
Valaki legyen szíves segítsen. Én PS3-on nyomom és egy héten kb. 2x frissíti a rostert. Ezek a Rodman, és Bulls féle rosterek hogyan érhetők el? Hol tudom ezeket előhívni? Help!!! -
#698 ja rar-hoz pass: crossdresser -
#697 Rodman update
link -
#696 Valami jó slidert tudtok ajánlani, mert próbálgatok dolgokat de még mindíg sok PITP-et dob a gép:S -
#695 ja igen ezt elfelejtettem irni h loadolni is kell mindig azt a rostert amit használni akarsz ;) -
#694 asszem mukodik, loadolni kellett csak:) eleg jol nez ki minden jatekos, a mozgasokat mondjuk eddig nem latom nagyon egyedinek de jo az egesz nagyon. koszi -
#693 tuti hogy minden mappanevet jol irtal? hogy kell elohozni a csapatot? nem akar osszejonni:s azert koszi a segitseget
virusirto egyebkent trojainak talalta, ki kellett lonom hogy fusson -
#692 jaja, 96os bulls roster,+96-97es sztárok arcai is javítva vannak
leírom h hogyan kell telepíteni( lehet hogy te tudod,de esetleg másnak lehet hogy segítek:D )
jordan (ezt bemásolni az NBA 2K9 mappába)
96' bulls update+roster (itt a "saves" mappából a fájlt a C:\Documents and Settings\Application Data\2K Sports\NBA 2K9 mappába kell másolni, a "textmod" fájlban lévő két fájlt pedig az NBA 2K9 mappába kell másolni...ezt a textmod nevü fájlt pedig érdemes kimásolni az asztalra is,ugyanis ezzel kellesz mindig indítani a játékot
szóval ha ezek megvannak,akkor textmod-ra katt,balfelső sarokban "target application" itt az NBA 2K9.exét kell megadni,utána középen a fájl ikonra katt,ott pedig a 96 bulls.tpf fájlt kell megadni a 2k9 mappából,ha ez megvan akkor katt a "run"-ra -
#691 Vaaaa ne orjits meg ez a 90es evek Bulls-a?? Ez kurva jo! Gondolom a mozgasok azert nem egyediek, mint az original game-ben levo sztarjatekosokhoz, de mar a kinezet se semmi..tudsz valami linket dobni hogy hogy lehetne ezt bevarazsolni a jatekba?