NBA 2K9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Born to win
C-re meg mindig Shaq-et hozom el,ugyanis vele tudok a legjobban érvényesülni centerként...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
PG:Mo Williams
SG😄alonte West
SF:LeBron James
Pf:Amare Stoudemire
C😄wight Howard
msn:[email protected] bárki felvehet
Köszönet

Valaki legyen szíves segítsen. Én PS3-on nyomom és egy héten kb. 2x frissíti a rostert. Ezek a Rodman, és Bulls féle rosterek hogyan érhetõk el? Hol tudom ezeket elõhívni? Help!!!
virusirto egyebkent trojainak talalta, ki kellett lonom hogy fusson
leírom h hogyan kell telepíteni( lehet hogy te tudod,de esetleg másnak lehet hogy segítek😄 )
jordan (ezt bemásolni az NBA 2K9 mappába)
96' bulls update+roster (itt a "saves" mappából a fájlt a C:\Documents and Settings\Application Data\2K Sports\NBA 2K9 mappába kell másolni, a "textmod" fájlban lévõ két fájlt pedig az NBA 2K9 mappába kell másolni...ezt a textmod nevü fájlt pedig érdemes kimásolni az asztalra is,ugyanis ezzel kellesz mindig indítani a játékot
szóval ha ezek megvannak,akkor textmod-ra katt,balfelsõ sarokban "target application" itt az NBA 2K9.exét kell megadni,utána középen a fájl ikonra katt,ott pedig a 96 bulls.tpf fájlt kell megadni a 2k9 mappából,ha ez megvan akkor katt a "run"-ra
köszi elõre is! 😊
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
de tetszik ezis mint minden más ebben a játékban,h mindenért megkell küzdeni
Nekem a védekezéssel van problémám a játékban. Én most raktam föl ezt a játékot és Rookie-ban játszok,de még egyenlõre így is nehéz. Védekezésnél egyszerûen nem tudom õket visszatartani,mindig bedobják. Nincs valami ötletetek vagy valami amivel könnyebbé lehet tenni a játékot,addig még bele nem jövök?? Válaszotokat elõre is köszönöm!
billentyûzeten, hogy lehet ilyen fél körös vonalat, v tekerést csinálni?
h papír emberek...
... beszarás.
mondtam nekik, h NBA Livenál ez sokkal jobb, fényévekre veri!
ha gondoljátok, erõsítsétek meg ott ti is 😄.
postup + pass
ha ez nem eleg ma meg tudom nezni hogy konkretan nalam melyik gomb
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
billel tolom,szal csak annyit kérnék h aki tudja h pl L1+passz az alley,az nézze már meg pls h mire van állítva nála az L1...pl B1,B2 vagy vmi
thx;O)