NBA 2K9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem, nem volt ilyen gond. gondolom ezzel nem leszel elõrébb
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
te gondolom letoltotted (?) majd ird meg milyen
10th anniversery edition. kíváncsi vagyok milyen finomságokat pakoltak bele emiatt
ámérikában meg lehet venni ilyen kiadásban:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
PLEASE HELP!!!!!!!:D
...
A fõmenü rosterben csináltam egészen friss kereteket :) Így kezdtem egy ass-ot a Magic-kel (immáron Turkoglu, Lee, Bogans nélkül, de Carterrel, Bass-el) és rögtön ki is kaptam a Hawks-tól.. De lehet rekordot nyomtam a Kings ellen. Az elsõ negyedben 9 pontot tudtak csak dobni.. A félidõben 26 pontjuk volt (Howardnak ekkor volt már 24)... A vége +34 lett. :):) Howard ismét a hét játékosa xD
Letöltöttem az NBA 2k9-et, fel is tettem, minden jó, de amikor elindítom nincs kép :S
csak a hang...
illetve ilyen homályos dolgok vannak, 1-2 nyíl, esc gomb, meg ilyenek
de egyébként semmi más... mi lehet a baj? :$
lécci segítsetek
Kipróbáltam a Miami-t, ha már sokan azzal indultak (mellesleg a 2. kedvencem a Magic után). Hát a Heat tele van minõségi játékossal, akiket el lehet cserélgetni..
Két meccs után így néz ki a keret:
PG: M. Ellis, R. Foye
SG: B. Gordon
SF: R. Gay
PF: M. Beasley, K. Love
C: D. Howard
+ kiegészítõk: Magloire, Blount, Haslem, Wright, Salmons
- kívánságlista: Mayo/Barbosa, Durant/Deng, Biedrins/Horford :) Talán összehozható..
Szóval a Miamival nem olyan nehéz ütõs keretet összehozni. A Magic-kel sokkal nehezebb
http://www.gamestar.hu/2-millio-nba-2k9-es-nba-2k10-gyujtoi-valtozat-bejelentes.html
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
kiváló ember pl a run 'n gun-hoz :)
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Born to win
C:Gasol
Pf:Lee
Sf.Beasley
Sg.Wade
Pg:chalmers
cserék meg ariza kleiza nate robinson duhon haslem
msn:[email protected] bárki felvehet
Igy nez ki a Miami-m 2. szezonba

Born to win
Born to win
Én pl alap beállításokon játszom, tehát semmit nem változtattam. Ahhoz állítottam be a negyedidõt. 8 perces negyedekkel tökéletes eredmények jönnek. Egy-egy meccsen kb 30 körüli az összlepattanóm. Az egyetlen ami torz, az a festékbõl szerzett pontok. Az mindkét csapatnál elég sok.. :)
neked mennyi jön össze total egy meccs alatt?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Born to win
Difficulty: Superstar
Quarter Length: 8 - 10 Minutes
Fatigue: On
Injuries: On
Clutch Factor: OFF
Real Player FT%: On
Game Speed: 45 (45 if you want accurate stats)50 for better gameplay
Free Throw Difficulty: 50(ireccomend 45)
User Settings/CPU Settings
Offense:
Close Shot Success: 46/15 (46/18)
Mid-Range Success: 48/43(47/45)
3PT Success: 50/44
Layup Success: 50/44
Dunk Success: 50/50
Dunks in Traffic: 20/15
Screen Success: 55/50
Defense:
Steal Success: 50/50
Help Defense Strength: 55/55
Attributes:
Stealing: 40/40
Blocking: 42/42
Ball Handling: 50/50
Dunking Ability: 50/50
Offensive Awareness: 65/60
Defensive Awareness: 75/60
Offensive Rebounding: 41/40
Defensive Rebounding: 65/65
Clutch Factor: 0/0
Speed: 55/55 (or 50 for both)
Strength: 50/50
Stamina: 45/45
Durability: 50/50
Vertical: 46/46
Quickness: 50/50
Hustle: 80/55
Hands: 25/25
On-Ball Defense: 60/55
Injury Severity: 25/25
Tendencies:
Take Close Shots: 18/13
Take Mid-Range Shots: 26/41
Take 3PT Shots: 24/38
Attack the Basket: 27/22
Finish Strong Inside: 28/25
Look for Post Players: 25/20
Use Triple Threat: 28/30
Use Fadeaways: 26/26
Use Hookshots: 13/13
Attempt Putbacks: 27/26
Throw Flashy Passes: 5/5
Commit Fouls: 35/35
Play Passing Lanes: 36/35
Go for On-Ball Steals: 26/27
Contest Shots: 30/27
Use Sizeup Moves: 26/25
Fouls:
Charging: 75 (if you are playing on gameplay speed of 45 make charging 85)
Blocking: 70(If you are playing gameplay speed of 45 put to 80)
Reaching: 60
Shooting: 75
Loose Ball: 100
for anyone who looks at these do yourself a favour if your a true gamer and like realism in your games and are up still for the challenge of playing a pretty tough computer this is a must... totally different game i was sick of it till i used this
on another note mabe add a little to shot close scoring and mabe
for anyone who reads this you must also make the coashing changes they are a must it adds such a great flow to the game and yes my friends this makes the game a 9.5 in my books and id have to say with the changes this is a true realistic basketball game make sure you play on superstar great work im very impressed thanks for wasting all that time lol
Born to win
Köszönöm szépen
Valaki tudna adni egy liket a 96-os bull rosterhez?
Ami itt van link az nem jó-amiket meg máshonnan szedtem modok-kínai leírás stb<#idiota>#idiota>
Elõre is köszi.
Az eddigi talán legnagyobb meccset játszottam. Orlando-Sacramento... 2-0-ra még vezettem, onnantól kezdve viszont végig a Kings vezetett. A 3. negyed elején már 16-tal is mentek. A 4. negyedben aztán jött pár sikeres védekezés és több sikeres tripla, mígnem 89-90-nél Lewis bezúzott egy hármast és már vezetek.. 9 másodperc van hátra 2 ponttal megy a Kings. Idõkérés, így félpályáról jövök.. Nelson elenged egy hármast nem jó, Türkoglu leszedi a támadópattanót, fordulok gyûrûre, rövid.. és 0.7 másodperccel a vége elõtt egy Howard-pöci.. Jöhet a hosszabbítás! :)
Ott már bedaráltam õket (lelki fölény, stb.) 106-103 lett a vége.
Howard 32 pont, 11 lepattanó, 11 gólpassz, 3 blokk, 3 labdaszerzés -> az elsõ hét legjobb keleti játékosának választják. :D
faszé kell elbaszni a bannert.
Associationba nagyon jó (én Phoenix-es vagyok), már a 4. évben vagyok és All-Star módban. Szerintem tök jó hogy néha ki is kapok mert így sokkal élethûbb. Meg én rengeteg erõt fektetek a rookie-nevelésbe, és mint a való életben: nem azonnal jött az erõsödés hanem csak association évbeli 3 év után.
Király játék, csak így tovább!
Elkezdtem egy association-t a Magic-kel (még mielõtt azt hinné bárki is, hogy divatszurkoló vagyok, felvilágosítom, hogy már jó 8-10 éve drukkolok nekik.. Már a Hardaway, Dennis Scott, Nick Anderson, Horace Grant-féle csapat óta - azóta várok egy kiugró szereplésre)
Associationben mocsok nehéz igazolni :) Delonte Westet megszereztem szabadügynökként, Joe Smithért meg adtam Foyle-t és Cook-ot. Jelenleg ez a csapatom:
PG - Nelson, West, Johnson
SG - Pietrus, Lee, Bogans, Redick
SF - Lewis
PF - Turkoglu, Smith
C - Howard, Battie
Howard a palánk alatt ellenállhatatlan. A Hawksot 10 ponttal vertem (Pro szinten) - Howard 39 pont, a Grizzlies-t 20-szal - Howard 44 pont, 8 lep, 5 gólp, 3 blokk, 2 lopás :)
Alley-oop passzok nagynehezen összejönnek. Nelson fel tudja adni szépen :)
Kobe!!!!!!!!!!!!!!
Rookibe tolom és geci nehéz o.O
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
szóval csak simán elõjött az a bug, hogy nem dobják be a labdát kosár után és term. az volt a baj, hogy a támadóidõ is ment, nem tudom, egyáltalán miért írtam mást. shame on me
most már minden rendben