Forgalomkorlátos ADSL csomag az Invitelnél
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még jó hogy korlátlan netünk van, ha valaha szerzek végre ncore meghívót, szárnyallni fognak a gigabájtok és veszem a 100as csomag dvd-ket. :P
Ha fel tudják oldani a 3.5 mbites fizikai korlátom, akkor bizisten elõfizetek!
Engem annak idején szó szerint átvert az Invitel még betárcsázós korszakomba megváltoztatták a tárcsázás számát , aztán ügyfélszolgálaton kérdetem az új telefonszámot , na ná hogy nem az elõre kifizetett 40 órás modemes net számát adták meg , hanem a fizetõs számot így kijött egy 15 ezres netszámla, ment a levél a központnak, aztán jött valami levél , hogy visszahallgatják majd a telefonbeszélgetést köztem és az operátor között , ez volt 4 éve azóta is jön a válasz bár már sikerült kiköttetni szerencsére. így igazava van annak aki azt írja "rugalmasan kezelik a felhasználót, nyugodtan lehet átlépni egyik csomagból a másikba" csak éppen kicsit másként...
Itt nem errõl van szó, hanem arról, hogy körülbelül 0 szolgáltatásért elkérnek 3000, vagy még több pénzt.. :DD
https://twitter.com/foodlfg
Na, látom van még itt pár értelmes ember is, még azzal hadd védjem meg az Invitelt, hogy hûségnyilatokat alatt is elég rugalmasan kezelik a felhasználót, nyugodtan lehet átlépni egyik csomagból a másikba. Nyilván én is szívesebben fizetnék elõ Diginetre, de itt csak Invitel van, szerencsére nem élnek vissza a helyzetükkel.
http://motionpicture42.freeblog.hu/
Mielõtt hülyeséget írnál. Az Invitel területével Digi Dunaújvárosban és Veszprém területén belül találkozik. Viszont ez nagyvárosokban is csak a lakótelepi, sûrûn lakott részeken csinálnak LAN-t. Szóval talán maximum úgy az Invitel szolgáltatási területének ~5%-án kínálhatnak LAN szolgáltatást. A többi több mint 95% ha akarna se tudnak Digit választani.
Az Invitel ajánlataira van próbahónap, ez alatt azért kiderül milyen az elõfizetõi hurok minõsége és milyen sebességet lehet rajta elérni. Akár azt is felmérheti a fogyasztó neki mekkora adatmennyiségre van szüksége.
Az 5GB átlag felhasználónak elégséges adatmennyiség, márpedig az átlag felhasználók adják az internet felhasználók döntõ részét. Így értelemszerûen olyan ajánlatok kellenek ami a többségi igényeihez passzol. Az 1GB meg belépõ szinten jó lehet azoknak akik valóban koca netesek. Akik egy hónapban mondjuk csak 5-6 alkalommal ülnek le a gép elé, akkor is csak egy kicsi webeznek, esetleg chatelnek, elolvassák a leveleiket és annyi. Ilyen felhasználóból is akad bõven. Akinek meg több kell annak ott a korlátlan csomag, fölfelé váltani bármikor lehet, ha idõközben a felhasználó úgy dönt neki nagyobb adatforgalom kell.
Az Invitel ajánlataira van próbahónap, ez alatt azért kiderül milyen az elõfizetõi hurok minõsége és milyen sebességet lehet rajta elérni. Akár azt is felmérheti a fogyasztó neki mekkora adatmennyiségre van szüksége.
Az 5GB átlag felhasználónak elégséges adatmennyiség, márpedig az átlag felhasználók adják az internet felhasználók döntõ részét. Így értelemszerûen olyan ajánlatok kellenek ami a többségi igényeihez passzol. Az 1GB meg belépõ szinten jó lehet azoknak akik valóban koca netesek. Akik egy hónapban mondjuk csak 5-6 alkalommal ülnek le a gép elé, akkor is csak egy kicsi webeznek, esetleg chatelnek, elolvassák a leveleiket és annyi. Ilyen felhasználóból is akad bõven. Akinek meg több kell annak ott a korlátlan csomag, fölfelé váltani bármikor lehet, ha idõközben a felhasználó úgy dönt neki nagyobb adatforgalom kell.
plusz még az ország jó pár pontján, de ez neked ugysem fontos, mivel aapvetõen hülyeséget írtál :)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ha jól tudom, nincs sebességkorlátozás, tehát a vonalon elérhetõ legnagyobb sebességgel tölthet az elõfizetõ. Ez akár 20-30mbit/s is lehet. De lehet, hogy hülyeséget mondok...
"A Digikábel 20/10 megabitet ad 2500FT-ért, 30/20-at 3500-ért (korlátlan, nincs hûség)."
ja, összesen kilenc kerületben, és ott is csak pár házban
ja, összesen kilenc kerületben, és ott is csak pár házban
figyelmesebben ha elolvassátok: 2990 ft ok. DE! max. 10e ha túlléped, ill. pl. ha nyaralsz vagy éppen van olyan hónapod amikor kevesebb a netezés, az olcsóbb tarifát fizeted.
Mondjuk ezt nem értem "Az Invitel most bevezetett csomagjaival a magyar ADSL piacon elsõként oldja fel az internetes sebességkorlátozást.
" és utána errõl egy szó sem esik, most mi van ?
Mondjuk ezt nem értem "Az Invitel most bevezetett csomagjaival a magyar ADSL piacon elsõként oldja fel az internetes sebességkorlátozást.
" és utána errõl egy szó sem esik, most mi van ?
Tudjuk be tapasztalatlanságodnak, hogy véleményed szerint mindenki olyan mint te...
Majd ha egyszer áthív "Marika" néni, hogy nem tudja megnyitni a lánya email-ben küldött fényképeit, nézz utána a forgalmi statisztikájának!
Jelenleg a célközönség a számítógépes analfabéták köre, nekik kell csomagokat gyártani, a kockáknak már mind van net kapcsolata...
Majd ha egyszer áthív "Marika" néni, hogy nem tudja megnyitni a lánya email-ben küldött fényképeit, nézz utána a forgalmi statisztikájának!
Jelenleg a célközönség a számítógépes analfabéták köre, nekik kell csomagokat gyártani, a kockáknak már mind van net kapcsolata...
Kicsit megmosolyogtató, hogy azt gondoljátok, jobban tudjátok milyen termékkel kell piacra lépni, mint egy cég komplett marketing részlege :)
Vagy lehet, hogy nem nektek szánték ezt a csomagot??? :)
Vagy lehet, hogy nem nektek szánték ezt a csomagot??? :)
Hogyan lenne elég, ha nem töltök semmit a forgalomstatisztika alapján akkor is 45-55 Giga össze szokott jönni. Böngészés, online tv nézés, zenehallgatás. Ma már a reklámokkal teletömött weboldalak sem néhány kB méretûek ám.
Nem köteles senki pont ezt a csomagot választani. Még csak ezt a szolgáltatót sem.
Fizess elõ t-home netre.
Egyébként meg korábban is volt forgalmi korlátos megoldásuk, mint a legtöbb másik szolgáltatónak is. Ha nem lesz rá igény, gondolom meg is szûnik majd. Ami nem lenne meglepõ, mert 1 gigát lazán túl lehet lépni némi böngészéssel, youtube nézegetéssel.
Fizess elõ t-home netre.
Egyébként meg korábban is volt forgalmi korlátos megoldásuk, mint a legtöbb másik szolgáltatónak is. Ha nem lesz rá igény, gondolom meg is szûnik majd. Ami nem lenne meglepõ, mert 1 gigát lazán túl lehet lépni némi böngészéssel, youtube nézegetéssel.
Minden jog fenntartva!
A Digikábel 20/10 megabitet ad 2500FT-ért, 30/20-at 3500-ért (korlátlan, nincs hûség).
Tudom, hogy más technológia (nem ranyi ADSL), nem kell beszólni, csak érzékeltetni akartam a különbséget.
Ez a csomag természetesen kezdõ internetezõknek jó lehet (egy darabig), de a mai internetes viszonyok mellett konkrétan használhatatlan. Szánalmas próbálkozás, egy szánalmas cégtõl. Hihetetlen pofátlanság. Az Invitel is bekerült nálam a vicc kategóriába. :DD
www.digikabel.hu/Internet.html
Tudom, hogy más technológia (nem ranyi ADSL), nem kell beszólni, csak érzékeltetni akartam a különbséget.
Ez a csomag természetesen kezdõ internetezõknek jó lehet (egy darabig), de a mai internetes viszonyok mellett konkrétan használhatatlan. Szánalmas próbálkozás, egy szánalmas cégtõl. Hihetetlen pofátlanság. Az Invitel is bekerült nálam a vicc kategóriába. :DD
www.digikabel.hu/Internet.html
https://twitter.com/foodlfg
Meg kéne tiltani az ilyen mocsok cégeknek mint ez,hogy korlátos vonalat biztosítsanak 2008 ban!!! Az internet nem arra lett kitalálva ,hogy köcsög szolgáltatók korlátozzák! Nem értem mit akarnak,mikor a T home 3900 ért korlátlan 2 megabites vonalat ad????