19
 • sylvanor
  #19
  még jó hogy korlátlan netünk van, ha valaha szerzek végre ncore meghívót, szárnyallni fognak a gigabájtok és veszem a 100as csomag dvd-ket. :P
 • Gabest
  #18
  Ha fel tudják oldani a 3.5 mbites fizikai korlátom, akkor bizisten előfizetek!
 • morden
  #17
  Engem annak idején szó szerint átvert az Invitel még betárcsázós korszakomba megváltoztatták a tárcsázás számát , aztán ügyfélszolgálaton kérdetem az új telefonszámot , na ná hogy nem az előre kifizetett 40 órás modemes net számát adták meg , hanem a fizetős számot így kijött egy 15 ezres netszámla, ment a levél a központnak, aztán jött valami levél , hogy visszahallgatják majd a telefonbeszélgetést köztem és az operátor között , ez volt 4 éve azóta is jön a válasz bár már sikerült kiköttetni szerencsére. így igazava van annak aki azt írja "rugalmasan kezelik a felhasználót, nyugodtan lehet átlépni egyik csomagból a másikba" csak éppen kicsit másként...
 • Adamul
  #16
  Hehehe ;)
 • FoodLFG
  #15
  Itt nem erről van szó, hanem arról, hogy körülbelül 0 szolgáltatásért elkérnek 3000, vagy még több pénzt.. :DD
 • nando42
  #14
  Na, látom van még itt pár értelmes ember is, még azzal hadd védjem meg az Invitelt, hogy hűségnyilatokat alatt is elég rugalmasan kezelik a felhasználót, nyugodtan lehet átlépni egyik csomagból a másikba. Nyilván én is szívesebben fizetnék elő Diginetre, de itt csak Invitel van, szerencsére nem élnek vissza a helyzetükkel.
 • shabba
  #13
  Mielőtt hülyeséget írnál. Az Invitel területével Digi Dunaújvárosban és Veszprém területén belül találkozik. Viszont ez nagyvárosokban is csak a lakótelepi, sűrűn lakott részeken csinálnak LAN-t. Szóval talán maximum úgy az Invitel szolgáltatási területének ~5%-án kínálhatnak LAN szolgáltatást. A többi több mint 95% ha akarna se tudnak Digit választani.

  Az Invitel ajánlataira van próbahónap, ez alatt azért kiderül milyen az előfizetői hurok minősége és milyen sebességet lehet rajta elérni. Akár azt is felmérheti a fogyasztó neki mekkora adatmennyiségre van szüksége.

  Az 5GB átlag felhasználónak elégséges adatmennyiség, márpedig az átlag felhasználók adják az internet felhasználók döntő részét. Így értelemszerűen olyan ajánlatok kellenek ami a többségi igényeihez passzol. Az 1GB meg belépő szinten jó lehet azoknak akik valóban koca netesek. Akik egy hónapban mondjuk csak 5-6 alkalommal ülnek le a gép elé, akkor is csak egy kicsi webeznek, esetleg chatelnek, elolvassák a leveleiket és annyi. Ilyen felhasználóból is akad bőven. Akinek meg több kell annak ott a korlátlan csomag, fölfelé váltani bármikor lehet, ha időközben a felhasználó úgy dönt neki nagyobb adatforgalom kell.
 • bertino
  #12
  plusz még az ország jó pár pontján, de ez neked ugysem fontos, mivel aapvetően hülyeséget írtál :)
 • Petka
  #11
  Ha jól tudom, nincs sebességkorlátozás, tehát a vonalon elérhető legnagyobb sebességgel tölthet az előfizető. Ez akár 20-30mbit/s is lehet. De lehet, hogy hülyeséget mondok...
 • angol
  #10
  "A Digikábel 20/10 megabitet ad 2500FT-ért, 30/20-at 3500-ért (korlátlan, nincs hűség)."

  ja, összesen kilenc kerületben, és ott is csak pár házban
 • angol
  #9
  figyelmesebben ha elolvassátok: 2990 ft ok. DE! max. 10e ha túlléped, ill. pl. ha nyaralsz vagy éppen van olyan hónapod amikor kevesebb a netezés, az olcsóbb tarifát fizeted.

  Mondjuk ezt nem értem "Az Invitel most bevezetett csomagjaival a magyar ADSL piacon elsőként oldja fel az internetes sebességkorlátozást.
  " és utána erről egy szó sem esik, most mi van ?
 • kicsizoz
  #8
  Tudjuk be tapasztalatlanságodnak, hogy véleményed szerint mindenki olyan mint te...

  Majd ha egyszer áthív "Marika" néni, hogy nem tudja megnyitni a lánya email-ben küldött fényképeit, nézz utána a forgalmi statisztikájának!

  Jelenleg a célközönség a számítógépes analfabéták köre, nekik kell csomagokat gyártani, a kockáknak már mind van net kapcsolata...
 • kicsizoz
  #7
  Kicsit megmosolyogtató, hogy azt gondoljátok, jobban tudjátok milyen termékkel kell piacra lépni, mint egy cég komplett marketing részlege :)

  Vagy lehet, hogy nem nektek szánték ezt a csomagot??? :)
 • nyalógép
  #6
  Hogyan lenne elég, ha nem töltök semmit a forgalomstatisztika alapján akkor is 45-55 Giga össze szokott jönni. Böngészés, online tv nézés, zenehallgatás. Ma már a reklámokkal teletömött weboldalak sem néhány kB méretűek ám.
 • zola2000
  #5
  A korlátlant meg ne nevezzék korlátlannak! Hívják mittudom én net 300gigabytenak.
 • zola2000
  #4
  Aki nem torrentezik, annak elég lehet az 5 giga, de az 1 giga egy vicc.
 • Polemius
  #3
  Nem köteles senki pont ezt a csomagot választani. Még csak ezt a szolgáltatót sem.
  Fizess elő t-home netre.

  Egyébként meg korábban is volt forgalmi korlátos megoldásuk, mint a legtöbb másik szolgáltatónak is. Ha nem lesz rá igény, gondolom meg is szűnik majd. Ami nem lenne meglepő, mert 1 gigát lazán túl lehet lépni némi böngészéssel, youtube nézegetéssel.
 • FoodLFG
  #2
  A Digikábel 20/10 megabitet ad 2500FT-ért, 30/20-at 3500-ért (korlátlan, nincs hűség).
  Tudom, hogy más technológia (nem ranyi ADSL), nem kell beszólni, csak érzékeltetni akartam a különbséget.
  Ez a csomag természetesen kezdő internetezőknek jó lehet (egy darabig), de a mai internetes viszonyok mellett konkrétan használhatatlan. Szánalmas próbálkozás, egy szánalmas cégtől. Hihetetlen pofátlanság. Az Invitel is bekerült nálam a vicc kategóriába. :DD

  www.digikabel.hu/Internet.html
 • Riddick
  #1
  Meg kéne tiltani az ilyen mocsok cégeknek mint ez,hogy korlátos vonalat biztosítsanak 2008 ban!!! Az internet nem arra lett kitalálva ,hogy köcsög szolgáltatók korlátozzák! Nem értem mit akarnak,mikor a T home 3900 ért korlátlan 2 megabites vonalat ad????