903
A topic, ahol a homofóbok, a homofilek, a semleges kívülállók és a homoszexuálisok megtalálhatják a közös hangot.
Emberek vagyunk mindannyian, próbáljunk meg aszerint is viselkedni!
-
tudnod kell a pontos igen - nemek eloszlását, ami már binary
Értem. -
Lehengerlő érv. -
A sírhant nem a meleg miatt kapott annyi szavazatot amennyit, hanem a hangulata miatt. Egy meleg nem csinál nyarat. -
marhaság -
van itt a munkahelyemen is pár ilyen affektálós, és közben meg állítólag teljesen rendben van.
Tehát attól mert langyi "s" "sz" betűkkel operál attól még nem csőbuzi, talán csak látens.
-
persze, ez így van, de ahhoz, hogy a végeredményt megtudd, tudnod kell a pontos igen - nemek eloszlását, ami már nem binary. ennyit erről. -
Ez pl. 100 ember szavazatára levetítve 58 TRUE és 42 FALSE a végeredmény emiatt TRUE. -
Igen tudok. Gyerek kukába dobás=magára hagyja; félholtra verés= kivetti a falka; élőhely tönkrebaszás= rengeteg ilyen állatot ismersz te is, sztem 3 perc gondokodás után minimum kettőt eszedbe jutt. egyéb értelmetlen kérdés, mellyel az próbálgatjuk bizonyítani, hogy egy alapvetően egészségtelen kapcsolat résztvevőinek miért adjunk utódokat? fiu-fiu lány-lány kapcsolatból még nem született utód, tehát nyugodtan kipusztulhatna az emberiség, a természet nem véletlen alakította ki így a dolgokat. -
na de látod, hogy itt már a százalékok döntenek, mert a végén lehet, hogy IGEN-t mondasz, de azért mondasz igen-t, mert mondjuk 58% igen 42% nem. Mondom: semmi nem tisztán igen vagy nem. -
El vagy tévedve... százezrek vannak úgy, hogy az első szexuális élmény nem az önkielégítés, hanem jó esetben egy ellentétes neművel történő légyott. Ne magadból indulj ki ^^ -
Azt tudtátok hogy a spártai férfiak mind homik voltak?
cikk1
cikk2
cikk3
Olvas, értelmez. Vitázni értelmetlen. Mintha vallásról vitáznánk... -
Bedobom a mérleg serpenyőjébe aminek szintén 2 serpenyője van és amerre billen. Az 1 nagy dolog lehet olyan fontos "súlyú", hogy a 20 aprót simán elnyomja. Egyszerű.
Milyen az idő? Felhős. Ez már egy létező állapot, valóban a burús és a napos közötti intervallumot fedi le, de ilyen állapot létezik, ergo a változó felvehet egy ilyen állapotot. Felhős? True.
Színeknél u.e. Van pár millió szín amikhez ráadásul ugye még azonosító is van kötve. Ezek mind állapotok, amik vagy igazak vagy hamisak.
Life is binary.
-
nem hülyék a gyerekek, csak nem tudják eldönteni, hogy amit látnak az követendő példa, vagy csak egy a lehetséges életforma.
gondolj bele, sokszor te sem tudod eldönteni mi a helyes, pedig 20 éves vagy. akkor mit várhatunk egy 10 év alatti kölöktől.
gondold el téged is befolyásol a közeg amiben vagy. pedig neked már kialakult - ha részben is - egy világkép.
gondold el a gyerek meleg szülöket lát maga körül a családban. követendő példaként valószínű ő is melegként kezdi meg életét, majd rájönn, hogy ő nem is meleg. na az nem kis törés lesz az életében. mint ahogy a melegnek sem lehet egyszerű elfogadni másságát mikor rájönn ő más.
de ez kényes kérdés és én nem vagyok elég okos ehhez. :) csak okoskodom. ;) -
Fősulin nálunk van néhány homoár.
Le se tagadhatnák, mindegyik az az affektálós fajta,
de elvileg jófejek/normálisak/stb.-csaj barátaik mondják róluk nekünk-
viszont az s,sz betűiktől kiráz a hideg....ÁÁÁ
nem mertem még ezt megkérdezni személyesen, így inkább itt:
az affektálós típus a "lány"? vagy az affektálós típus a magamutogató, felvonuló?.. -
olyanról tudsz amelyik a saját gyerekét egy kukába dobja, vagy részegen félholtra veri a társát, és tönkrebassza saját előhelyét? -
Én nem nagyon tudok a természetben olyan állatfajról aminek 2 férfi tagja nevelné fel egyedül az utódot. -.- -
igen, kurvára egyetértek veled! legalább is az első résszel!
a gyerek szerintem nem ilyen egyszerű. Nem kell lenézni a gyerekeket, sokkal okosabbak mint a felnőttek. nem biztos, hogy ő is meleg lenne ha egy meleg pár lenne a "szülő". No meg akik melegek lettek, nekik a szüleik heterók voltak többnyire. De ki tudja, ez fogós kérdés! -
épp azzal szítod itt a feszkót, hogy felhozod ezt a provokatív témát.
aki buzi az legyen buzi. mit kell ezen rágódni. tőlem azt csinál otthon amit akar. de ne vonulgasson az utcán mert én sem megyek ki dugni a csajom egy kamionon büszkén hirdetve mekkora nagy heteró vagyok.
azok a melegkamionos felvonulgatók éppen az ellenkezőjét érik el a felvonulásukkal mint amit szeretnének.
gyerek-kérdés már értelmesebb téma.
szvsz nem szabd nekik örökbe fogadni, mert a gyerek a "normális" családmodellt lássa inkább. de amíg ingatag az identitása próbáljuk a "normálisabb" irányba terelni. mikor nagyobb lesz, úgyis olyan lesz amilyennek rendeltetett. ennyi.
az idéző jelbe tett normális, nem azt jelenti, hogy betegnek tartom a melegeket, csak nincs jobb szavam rá right now. kapísi :) -
igen, ez is igaz sajnos, erről lehetne 120 topicot nyitni, hogy miért szar a világ, kik basszák el és hogyan.
nekem erre mindig a mátrix egyik jelenete jut eszembe:
amikor az éjdzsöntszmissz azt mondja: "az emberiség egy vírus"
de ez nem az a topic ahol ezt meg kell vitatni :) -
#798-799: pontosan erre írtam, hogy megnézném kinek kellene a gyerek.
Azok, akik a médiában buzulnak, kimennek felvonulni, és mutogatják magukat, na ők azok, akiket nem szeretek.
A teljesen normális emberek nem fognak az utcán egymásnak esni, a lányod előtt.
És én rájuk értettem elsősorban, hogy nem zavar, csak nekem ne kelljen.
A magamutogatás az máris más probléma. -
Ebbe a tetves világba az lenne a legkisebb bajom, ha csak ilyet látna a kislányom és ezt kellene megmagyaráznom.
Erre legalább van válasz.
Arra mit mondasz, hogy a bácsi miért kurvaanyázik' a másikkal és miért vágja pofán, csak mert bekanyarodott elé? -
Sok estben biztos igazad van, de nehéz meghatározni, hogy affektálós, gusztustalanul öltözködős, magamutogatós, igazi ratyi szülők veszik magukhoz, vagy teljesen értelmes emberek, akik csak éjszaka, zárt ajtók mögött "mások". -
igen, pl a 6 éves lányom nem szeretném ha látna két csajt ahogy eszi egymás nyelvét..
Mert nem kell ahhoz felvonulás, hogy ilyet lásson az ember.
Ha pedig egy gyerek elkezd kérdezni, az még akkor is kemény dió, ha alapból megvannak a válaszaid, mert megvan az értékrended. -
szerintem is ez a normális hozzáállás -
hi all..
ugyanez volt a téma egyszer egy "észosztó" bulin.
Ott hangzott el egy dolog ami érdekes lehet ebbe a topikba
Hogy a homoszexualitás minden egyes emberben benne van már csak azért, mert az első élmény mindenképpen az.
Az önkielégítésről beszélek, amikor a férfi -férfi, a nő- női nemi szervet érint meg, tapasztalja meg a működését stb-..
Továbbgondolva... Sztem aki elbuzul, az annak is köszönhető, hogy nem nő fel, vagy gátlásos, ezért marad a jól bevált (magán már megtapasztalt) nemi szervnél.
Aztán lehet hogy ez fasság.. nemtom.
-
Én nem biztos, hogy egyetértek veled ebben. Bizonyos esetekben lehetne engedélyezni, hogy egy meleg pár gyereket kapjon.
Inkább legyen 2 normális meleg embernél a gyerek, mint 1 alkoholista apánál és egy drogos kurvánál. Nemtom, én engedélyezném de csak bizonyos esetekben (lásd. a sírhant művek).
Várnék ellenérveket -
"hogy még szinte szóba se lehet hozni, legfeljebb poénkodás, vagy összekötve egy negatív figurával. Ábrázolása tabu"
javaslom neked a Sírhant Művek (Six Feet Under - imdb) sorozatot, hogy nézzél bele.
Michael C. Hall egy meleg faszit játszik, az egész sorozatban. És kurvára nem negatív szereplő.
9.3/10 11,663 votes <--- imdb szavazás... Ha ennyire okádna mindenki a melegektől, akkor ez miért lehet?
Ez a nebáncsadabuzit hozzáállás dicséretes, azonnal lefaszozol mindenkit úgy, hogy fogalmad nincs a másik véleményéről... Mellesleg én úgy vagyok a buzikkal is mint az emósokkal. engem nem zavar, csak nekem ne kelljen... de azok akik kimennek felvonulni, hogy hát igen ők buzik... na az más tészta. -
soha nem mondtam, de az biztos, hogy nagyon sok dologból kizárod magadat, mert mi van pl. ha van egy eldöntendő kérdés... felsorolod magadban hogy mi szól mellette és mi szól ellene mondjuk van 20 kis dolog emi ellene szól, meg egy nagyobb ami mellette. Akkor hogy döntesz? Nincs olyan, hogy valami fekete vagy fehér, vannak színek is...
Ha pl. süt a nap, felhőkkel, arra is mondhatod, hogy napos, bornogós, felhős, stb. Nem egyértelmű. -
n3whous3 #792 én is -
maximálisan egyetértek
-
lammaer #790 Furcsa ez az egesz dolog - engem tenyleg leginkabb az zavar, hogy egbe akarjak magasztalni ezt az eletformat/szexualis beallitottsagot.
Az orokbefogadassal kapcsolatban maximalisan ellene vagyok az ilyen paroknak - fokent azert, mert keptelen lennek meg felnottkent is lekezelni azt, hogy mondjuk Pistikenek az iskolaban mondjak hogy "kuldd be anyadat", es megjelenik egy ferfi.
Ebben az idetlen vilagban, legalabb abban lehessen biztos az ember, hogy az ANYA az NO, az APA meg FERFI. A kicsik amugy is tudnak nagyon gonoszak lenni egymassal, most mit kell szandekosan kitenni a gyereket celteblanak azzal, hogy ket apja vagy ket anyja van.
Amugy is, rengeteg Ferfi/No par szeretne orokbefogadni gyereket, es nem kapnak vagy csak nagyon sok utanajarassal - nem hianycikk a befogadokepes csalad.
Szoval: hazasodjanak (ezt meg nagy nehezen le tudom nyelni), kapjanak orokosodesi meg mittudomen milyen jogokat ami az elettarsi/hazastarsi kapcsolattal jar (ezt sokkal konnyebb elfogadnom)... de gyereket nem. -
attól mert számomra minden "igen, nem" attól nem hiszem, hogy kevésbé sikeres életem lenne, mint neked... -.- -
attól mert számomra nem minden "igen, nem" attól nem hiszem, hogy akadályokat generálnék saját magamnak... -.- -
Azok közé tartozol akik egész életükben a saját maguk által generált akadályok leküzdésével szenvednek?
Mert a dolgok túlbonyolítása egyenes út egy ilyen élet felé. -
nem hiszem hogy szűk látó körű lenne inkább egyszerűen kezeli az amúgy is egyszerű dolgokat túl van bonyolítva minden és tök igaza van mindennek 2 oldala van és nincs csak egy picit ez csak egy picit az vagy ez vagy az igen, nem, létezik ez ilyen egyszerű:D
hülye vagy? igen-nem
tanultál annyit, hogy fel vegyenek fősulira, egyetemre? igen-nem
meleg vagy?:D igen-nem
igen-nem igen-nem igen-nem:DDDDDDD csupa ? jel két lehetséges válasszal választási lehetőséggel
de én akkor is a harmadikat választom
-
Fbn Lx #785 buzulással való poénkodás nélkül nem telik el nap.
ennek ellenére nem ítélem el őket.
inkbb sajnálom, hogy nem értékelnek egy jó puncit. -
Mirk #784 hogy tudtok ennyit beszélni erről.. -
Emmegki #783 A "homofóbia" szó egy liberális csapda.
Azt sugallja, hogy a homoszexualitás elutasítása valami pszichológiai betegség lenne mint a többi fóbia. Pedig valójában pont fordítva van, az illető elutasítja a homoszexuális devianciát, tehát EGÉSZSÉGES normalitáspárti.
---
Egyégként ajánlom a "homofil" jelző használatát azokra, akik szeretnek "homofób"-ozni. -
Te tényleg szűklátókörű vagy. Sok sikert az élethez... :) -
Jól keresel?
Nahát...nem? :-D