Zentai Márk rajongók fóruma!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nem hiába tartanak ott agyilag a korodbeli lányok ahol!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Egyébként itt vagyok én 😄:
újabb tinik kedvence, lehet róla álmodozni a pizsipartikon, de én azt ajánlom nektek h NÕJJETEK MÁR FEL! ez is csak egy média álltal felkapott, apuci-anyuci álltal pénzelt és idehányt kis kretén mint a többi, aki semmivel nem több mint te vagy akárki. el kéne már jutni agyilag ahhoz h mi a való világ, mert álomvilágból nem fogsz megélni, és még szánalmas is amikor a kis ribancok sírnak az elsõ sorokban az ilyen gennyek után...am meg ahogy kinéz, tuti buzi
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Látom nagyon népszerû lett a topikod, bár inkább csak piszkálnak ahogy látom. Én azért köszönöm megmentettél több óra nyavalygástól.
http://im-net.hu/ itt talán több esélyed van ;>
porki fagyok fállalon
elkeserítelek ha azt állítom csak a PROFIT hajtja?
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Nagyítóval fogsz itt 2 ember találni, aki szereti a "zenéjét".
Tessék Scofieldnek, meg Dean Winchesternek topicot nyitni, most azok a menõ csávók... Rambóra, Mac "Gay"verre köröket vernek :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Több embert összeköthet:
-sport
-tánc
-vallás
-hobbi
-stb.
Nem kell, hogy minden fiatal pl. emo legyen, baromi unalmas már.
Ezek a lányok a lentebb belinkelt képen, gyak. úgy néznek ki, mintha egyenklónok lennének. És nem csak a ruha, a haj, a külsõ, a smink, etc.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
ennyit márkról
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Én kéttannyelvû gimibe járok, és ott többnyire délután 6-ig is vannakl órák.. Te meg már gondolom nagypapa vagy, hogy nem emlékszel rá..
Legyen saját stílusod... nekem pl. már gyerekkorom óta mindig az tetszik ami másnak nem. De nem direkt, hanem ilyen vagyok.
Ami már mindenkié az már nem az enyém. ;-)
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
LaszloLedzenyi 123: de ebben is van valami 😄
Nem túl népszerû idáig ez a topic, ha csak a rajongókat nézzük.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Ha ti nem lennétek egész jó lenne ez a topic is.. Miért kell folyton beleszólni, ha nem érdekel, vagy nem érint titeket? 😞(
Aztán csodálkoztok amikor vén kiéhezett marhák próbálkoznak, esetleg erõszakkal. Teccikérteni'? ^^