457
Zentai Márk rajongók fóruma!
  • Montanosz
  • kulabácsi
    láttunk már ilyet sokszázezret, az év felfedezettje díj, há bameg ezen röhögtem, 1000ilyen ember szaladgál a földön, sőt az országban, a médiabuzikat meg alapból bojkottálni kell ahol lehet
  • ch13
    Jah!
  • kulabácsi
  • tigeroo
    ez odabasz pöttyet :Dd

amúgy tényleg nem nagy eresztés a csávó. van 1-2 száma amit a média orrba-szájba nyomatott és kész.
  • ch13
    Ez meg ki???
  • tommyg
  • Kicsikiraly
    :D!
  • megalodon
    HELYES!!!!
    Igy van!
  • NEOreg3
    én megmondtam!
  • HöfEE
    Nem akarom védeni egyik "oldalt" sem. De a zenei ízlés mindenkinek a magánügye és mindenki azt hallgat ami neki tetszik, ha neki ez a sz@r tetszik akkor hallgassa azt. Fölösleges kötekedni ha netán rájön a dolgok lényegére meg hogy miről is szól ez az egész akkor lehet más stílust fog hallgatni. A másik dolog meg, hogy attól sem lesz senki hiperintellektuális, hogy amerikai alternativ rock zenét hallgat vagy tudom is én mit. No meg néhányan írták , hogy nem szeretnek divatzenét hallgatni, nem állnak be a sorba, ezzel én is így vagyok de ha esetleg a "divat" olyan lesz ami nekem is tetszik akkor én is azt fogom követni ( megint más dolog, hogy szerintem ez nem fog mostanság bekövetkezni).
  • Montanosz
    szólok a cicámnak, majd ő rendet csinál!

• utgyuru
    ha a zenéjével van gondod, olvasd el a #195-ös meg #175-ös kommentemet
  • Tinman #204
    A külsője egy dolog... stylist készítette ilyenre ne aggódj.
    A zenével van gond... limonádé ízű szörp, E412-vel, citrom tartalma 1%, citrom aromát tartalmaz. Érted? ;-)
  • Kicsikiraly
    aláírásom... mellesleg topiknyitónak tanácsolom hogy nőjjön fel.
  • dzsagon
    az meg ki a fasz?
  • megalodon
    JUPPPPYYYY!!!!
    ÉLJEN ZANTAI MÁRK!!!!
  • Jimmyke
    Hál' az égnek 4 éve nem nézek TVt, vízbe folytanám magam, ha ilyen lennék
  • utgyuru
    na látod én hallgattam 15 évesen Eric Claptont :DDDD.
    Egy ideig én is sodróttam az árral, de rájöttem h ez nem az én csatornám. Pl amikor szinte mindenkinek melírozva volt a haja, én tök elítéltem (azóta se változott a véleményem) mer pl az utcán minden második fiatalabb gyereknek ugyanolya feje volt. Egyéniség...
    Mondjuk ilyen szempontból ez a Márk gyerek egyéniség, mer senki másnak nincs ilyen elbaszott feje mint ennek.
    Azt meg nem mondanám, h a média hibája, mer nem muszáj végig a tévét előtt baszni a rezet, ki is lehet kapcsolni, ezer más dolgot csinálhatsz helyette.
  • Tinman #198
    A mai szülők nagy % egyszerűen nem ér rá. Kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy a gyerek mivel szennyezi magát.

Egy gyereket vállalni úgy, hogy boldog gyerekkora legyen és ne szenvedjen hiányt semmiben, a többiek előtt ne legyen kellemetlen helyzetben, az nem egy olcsó dolog.

A szülők hiába akarnak a gyerekből erkölcsös, jó értékítélettel megáldott embert faragni, mert manapság ez szinte esélytelen. Vagy magától jön rá, vagy sodródik a fekáliával és szerez egy művelődésszakos kamudiplomát, majd elmegy árufeltöltőnek a tescoba mert a kutyának nem kell.

És ezért mondom, hogy elsősorban a média felelőssége, mert a média állít elő idolokat és ha ezek selejtek, -mivel nem képviselnek igazából semmi eredetit,- csak ócska klónjai a külföldi "sztároknak", akkor a gyerektől sem kell elvárni, hogy 15 évesen Eric Claptont hallgasson.

Egy gyerek megváltoztatása szinte lehetetlen, mert azt fogja nagy %-a tenni, mint a birka oszt. társai... az emberek tömegben főleg hülyék.
  • greg benz
    :DD:D
  • nandorb
    igy igaz de hat nem szabad tiltani semmit se nekik mert az o filigjuk a fo dolog inkabb meg sponzorraljuk a dolgokat hogy legyen meg tobb,ien marha aki majd enekel a fiucskanknak
  • utgyuru
    hát azt hallgat amit akar, az egy dolog, persze. De én pl szülők helyébe nem hagynám, hogy ilyen fasszágokat hallgason a gyerek, mint pl Tokio Hotel, meg No Thanx, meg FaszfejMárk, meg Majka meg 50 Cent, egy eltorzított kép jön le belőle.
  • Jimmyke
    Na lassan meglesz a top 1 Márkocska büszke lehet ránk!
  • greg benz
    Na bázmeg...ez kellett ide..eez nagyon
  • Tinman #192
    "Az S.O.S. Szerelem! című film producerei - ismert előadókat megelőzve - őt választották a főcímdal eléneklésére."

Ezt a MAGYAR filmet viccen kívül 5 percig bírtam... énnél még a Killer Clowns from outer space is eredetibb volt.
  • Tinman #191
    A zenei ízlés(telenség) egy dolog abban nincs igazad... azt hallgat amit akar, egyiktől sem lesz magfizikus a Cern-nél.

A többiben meg baromira igazad van, de nem csak ők a hibásak, hanem a rohadt média.
    A legmélyebb ismeretterjesztő műsor a TV2-n pl. a Megallán, ami NGC-n mondjuk a matiné kategóriának felel meg.

A 2 nagy kereskedelmi, meg az elmeroggyant Cool szépen kitermelik sérültkét, és sérültnékét... akik számára az idolok nem Gregory Peck meg Brian May vagy éppen Sting, hanem ilyen elfajzott Tokió hotelek, meg copy con Márkok.

Baszki zenész körökben egy kókler vagy, amíg nincs kint 3 albumod!!!
    Hát hol lesz ennek 3 albuma?
  • Sir Quno Jedi
    "...majd fuvolázni tanult." NÉGY ÉVIG!!! Ha ez nem bizonyíték, akkor semmisemnemaz! :DDD

Akisbuziak!
  • Dragooon #189
    aztaKfjdfsjRVA eget :|
    wikipédia
    :'((((88888
  • Sir Quno Jedi
    EMO-k?!?!? HOOOOOL?!?!!?
  • Dragooon #187
    kussolj már ezzel az emos/nememos mániáddal mostmár
  • nandorb
    ez a MARK nem EMO-veletlenul?
  • nandorb
    hat latod 1poenos beteges topik
  • nandorb
    tobb infot nem is kaptunk csak hogy funclub topikot nyitottunk hany eves az illeto stb. merre lakik miota enekel?stb... blablabla...
  • Tikal #183
    Ugye ez valami poén topik?
  • Sir Quno Jedi
    Szeressük má ezt a tetves kis márkot, ha már aaaannyira igyexik, meg a szegén kis rajongók is istenítik! Naaaaa! [csendben hány a sarokban]
  • Sir Quno Jedi
    De jól kezd hozzá! :D
  • utgyuru
    nevelés a négyzeten :D
  • Montanosz
    nekem is van a szomszédba ilyen kis tizenéves cafka, állandóan nyaggat hogy ilyen foss zenéket szedjek le neki a netről...
    Elhajtom melegebb éghajlatra mindig, de lehet egyszer leteperem a dohányzó asztalra, hagy tudja meg milyen a valós világ...
  • Montanosz
    nincs is annál szebb amikor két izzadt férfi test egymásnak feszül