Ismét kitolják a Windows XP élettartamát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Már az idejét sem tudom mióta van fent jópár igencsak nyüstölt gépemen, és nem szándékozom újratelepíteni.
Régi dakota mondás, hogy ne javítsd meg azt, ami mûködik 😛
Majd ha az SP3-as gép is megy már 1-2 éve, akkor lehet róla véleményt mondani.
DX10 az egyetlen, ami Vista only (egyenlõre), de igen kevés olyan game van aminek nem elég a 9c.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nos a windows 2000 nekem eredeti, és idén 5 játékot vettem meg eredetiben.
A
Lassabb játékok: 1 GB memóriánál lehetséges (észrevettem én is öcsémnél). King's Bountynál például, nálam remekül fut, nála meg néha-néha be-be röccen.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Egyetlen dolog ami lasabb, mehjegyzem nem sokkal az a lemezkezelés, de cserébe van árnyékmásolat és Transacted-NTFS, szerinted ezek az adatbiztonsági funkciók íngyen a semmibõl kéne, hogy jöjjenek.
A Játékoknál meg vigyázz az a nevezetes 2-5%-al lasabb, mint XP alatt, aztán nagyon megnyomorít. Most 100 FPS helyett csak 95-tel megy, aza aztán valóban tacsra tesz.
Párhuzamosan használok XP, Vista meg egy Mandriva 2008.1 Spring-et, igazából az XP megy a legtöbbet, szerintem ez leginkább megszokás kérdése. Az XP öreg már, a 98-at sem használtuk ennyi ideig, talán ezért olyan népszerû és nehéz a váltás.
Bár a Vista lemezkezelése...khmmm...amivel az XP végez 10 perc alatt, az a Vistának a dupla annyi idõ😞. Igaz nem egyforma a két vas, amint vannak, de a Vistás rendszer van az erõsebb konfigon...
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
A
Az egész rendszer lomhább Vista alatt, a játékok lassulásáról nem is beszélve.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Minden jog fenntartva!
"A Microsoft eddig 2009 januárjában szerette volna az OEM-gyártók azon lehetõségét, hogy a régebbi operációs rendszerrel szállítsák a Vistával párosított laptopokat és olcsóbb asztali gépeket." --- szerette volna megszüntetni, vagy mit szeretett volna? Valami hiányzik ebbõl a mondatból.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
\"...lámák kíméljenek.\"