Ismét kitolják a Windows XP élettartamát

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Ennyi pénzbõl már egy jó gépet lehet venni, oszt rárax valami Linuxt, ha csak ofiszra meg fejlesztésre kell.

<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

zola2000
Nekem meg az openoffice van fennt.

A

A baj majd csak akkor lesz, ha megszüntetik az SP2 támogatását frissítéseknél. Különben meg honnatudod, hogy az SP3 nem menne 1-2 évig, ha addig nem próbálod, míg nem megy 1-2 évig. <#circling>

mrzed001
Nem, SP2.
Már az idejét sem tudom mióta van fent jópár igencsak nyüstölt gépemen, és nem szándékozom újratelepíteni.
Régi dakota mondás, hogy ne javítsd meg azt, ami mûködik 😛
Majd ha az SP3-as gép is megy már 1-2 éve, akkor lehet róla véleményt mondani.

DX10 az egyetlen, ami Vista only (egyenlõre), de igen kevés olyan game van aminek nem elég a 9c.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Van egy eredeti XP-ém, van eredeti Office 2k7-em van eredeti Visual Studio 2k5-öm és van 2 eredeti Vistam.

zola2000
jóvannabocsánat <#falbav>

Nos a windows 2000 nekem eredeti, és idén 5 játékot vettem meg eredetiben.

A

Lemezkezelés lassabb a Vistában? Hát én nem ezt vettem észre. Öcsémnek Vista, nekem XP (a gépünk majdnem egyforma erõs, az én procim erõsebb) és XP elég lomhán csinálja a dolgokat Vistához képest.

Lassabb játékok: 1 GB memóriánál lehetséges (észrevettem én is öcsémnél). King's Bountynál például, nálam remekül fut, nála meg néha-néha be-be röccen.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

XBox360-os warezolos hozzászólásod után ez így nevetséges.

"Az egész rendszer lomhább Vista alatt, a játékok lassulásáról nem is beszélve."

Egyetlen dolog ami lasabb, mehjegyzem nem sokkal az a lemezkezelés, de cserébe van árnyékmásolat és Transacted-NTFS, szerinted ezek az adatbiztonsági funkciók íngyen a semmibõl kéne, hogy jöjjenek.

A Játékoknál meg vigyázz az a nevezetes 2-5%-al lasabb, mint XP alatt, aztán nagyon megnyomorít. Most 100 FPS helyett csak 95-tel megy, aza aztán valóban tacsra tesz.

WiZZaRD
A Vista is áttekinthetõ, végülis van benne logika, csak már annyira kényelmes akar lenni, hogy visszafele sül el a dolog idõnként.
Párhuzamosan használok XP, Vista meg egy Mandriva 2008.1 Spring-et, igazából az XP megy a legtöbbet, szerintem ez leginkább megszokás kérdése. Az XP öreg már, a 98-at sem használtuk ennyi ideig, talán ezért olyan népszerû és nehéz a váltás.
Bár a Vista lemezkezelése...khmmm...amivel az XP végez 10 perc alatt, az a Vistának a dupla annyi idõ😞. Igaz nem egyforma a két vas, amint vannak, de a Vistás rendszer van az erõsebb konfigon...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

zola2000
Mi baja a vistával? Talán a több tízezer forint, amibe kerül. Azért van win 2000 nekem is még mindíg... A server 2003 meg baromi drágaa.

A

Tinman
Baromság.
Az egész rendszer lomhább Vista alatt, a játékok lassulásáról nem is beszélve.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Akarod mondani SP3....

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem nagyon szokták. A kommentelõket tartják korrektor helyett. Látják a szóvá tett hibát, kijavítják, a kommenteket meg törlik minden köszönet vagy bármi más szó nélkül.

Minden jog fenntartva!

DXVA mûködik XP alatt is. Így tudtam nézni Olimpiát HD-ban.
Nekem is azonnal feltûnt. A tisztelt cikkíró (vagy bárki más) nem olvassa át megjelenés elõtt a cikket? Vagy csak idelöknek valamit, hogy jó lesz az a népnek?

Nem megoldható rendesen továbbra sem. Ha meg új gépet veszel, akkor mi bajod a Vistaval, nem lesz lassú rajta garatáltan. Egy pár hetes próbát megérne szetrintem. Mellesleg XP nem igazán van felkészítve rendesen multi-core rendszerekre. 2 magon még jó, de már 4 magon lassabb, mint a Vista. Ha meg mindenképpen XP-t akarasz, akkor vagy Server 2003-at, vagy XP 64-bitet.

Z
Nyilván a Windows világában kell értelmezni a kijelentést. <#beka2>

"A Microsoft eddig 2009 januárjában szerette volna az OEM-gyártók azon lehetõségét, hogy a régebbi operációs rendszerrel szállítsák a Vistával párosított laptopokat és olcsóbb asztali gépeket." --- szerette volna megszüntetni, vagy mit szeretett volna? Valami hiányzik ebbõl a mondatból.<#fejvakaras>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Nem tudjátok, directx 10 xp alatt továbbra sem megoldható? Emiatt nem akarok vistát, de új videokártya, meg egyéb gépfrissítés esedékes lesz, azért kérdezem, mert jó lenne kihasználni...

zola2000
Nekem athlon1200 mhz cpum van, windows2000el, netezésre jó, játékra, és hd filmnézésre ott az x360.

A

Egymagos proccal?

A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.

Dark Angel 666
ATI RAdeon HD 3650 , és Media Player Home Cinema-val játszottam le , kb 8 %os procihasználattal

Nemtom, amíg nem volt HD-s kártyám, addig szaggatott mint disznó az 1080p-s video, amióta meg van, nem szaggat. Sztem megy az XP alatt is😊

\"...lámák kíméljenek.\"

ezért leveszik a fejedet a linuxosok 😄

Milyen VGA-val sikerült?

Dark Angel 666
xp alatt is megy , próbáltam

...a hardweres hd filmlejátszás támogatása csak a pista alatt valósítható meg <#levele>

mrzed001
Nem csoda, XP SP2 még mindig a legstabilabb és legáttekinthetõbb Op. rendszer.
A Vista semmi olyan új dolgot nem nyújt, amiért váltani kellene (és még az erõforrásokat is durván felzabálja)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

← ElőzőOldal 2 / 2