2167
-
#726 Dubstyle
-
#725 Kryptic Minds és Phaeleh ismeretlen volt eddig, de gyorsan átmentek egy youtube-teszten! Köszi! :) -
#724 Distance, Kryptic Minds, Phaeleh ;) -
#723 -
#722 ez nagyon rendben volt! utánanézek, mije van még. köszi! -
#721 hát most így lefedni pár mondatban nehéz.
reteszelős pofaszaggatós részek és táncolós brékek váltogatják egymást.
lets tube it ;) -
D00M #720 Változatos, nagyon sokszínű de mégsem katyvasz:D Dubstep, jugnle, DnB, néha kis fidget, reggae, meg igazi old-school klasszikusok Jump Around, Killing in the name of.... Cadik tolja egyig általában ő a nagyon szállós, lassú klasszkus dubstepet tolja. Aztán jön Zsolti bácsi és szétszedi a házat:) -
#719 Rewindon milyen számokat nyomnak? (corvintető) -
#718 Talán ez,bár ez chill mint befordulós,de fene tudja.
-
#717 Merengeni kívánkozom. Tudnátok ajánlani Burial-hoz hasonló befordulósabb zenéket? Thx! -
#716 -
Hangman576 #715 -
#714 régi zenéi is nagyon jók.Azok nem mind dubstep,de szvsz hallgatható. -
#713 ez tényleg nem normális :D -
#712 spoiler fail, sg forum engine win :)
Amúgy köszi! -
#711 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.mediafire.com/?bjq6mqzfbj45sn8 -
#710 nem tölti be az oldalt nekem :( -
#709 átugrottam, de má tőtőm is minnyá, csak hozza be az oldalt :) -
#708 Beteg ember az Ajapai.
Új Ep-je rondább világot csinált mint ami a bikini szigetekkel történt.
alant linkeltem is.#660 -
#707 Ezek után próbálja valaki megmagyarázni, hogy ez az ember normális :D
-
#706 angol röffenés :)
-
#705 -
#704 Mondjuk, most inni nem tudnák, mert pesti lakás szét van bontva, úgyhogy kocsival jönnék is haza buli után egyből. (A faszom fog 3 órát vonatozni :D)
-
#703 1000ért studioba soha az életbe nem juttok be.
főleg nem fejtépés dubstepre.
még mega első 50 elővételbe sem. szóval ha valaki akkor ő most! :D
én is átgondolom hogy a pénteki mozit inkább zenehallgatásra cserélem :P -
#702 25-én vizsga fáááák :(
Pedig erre elmennék szívesen! -
#701 Ottleszek! -
#700 azért én megnézném erre ki nem fizeti be a kis ezresét ;)
[center]!!!HELYSZÍNVÁLTOZÁS: A BULI A STUDIOBAN LESZ!!!
Heads up! pres. Emalkay
2011. január 21., PÉNTEK
STUDIO
Kezdés: 22h
Belépő: 1000 HUF éjfélig, utána 1500 HUF
VIP: 4000 HUF
Line up
Emalkay (Boka, Dub Police - UK)
Riskotheque (Audio Freaks - UK)
DJ Madd (Heads up!, Boka, Black Box)
Matt-U (Heads up!, Boka)
host: MC Blend
A Heads up! egy új sorozat, amelynek határozott szándéka a, hogy a dubstep aktuális sztárjait Budapestre csempéssze. A havonta jelentkező estek házigazdája a hazai dubstep élet nemzetközileg elismert két producere, akik DJ-nek sem utolsók: a stílus legnagyobb fesztiválján, az Outlookon már kétszer is fellépő Matt-U, valamint a Tokióban és Moszkvában, valamint a kultikus londoni FWD klubesten is zenélő DJ Madd lesz.
A sorozat nyitóbulijára két brit vendég is érkezik. Egyikőjük az az Emalkay, aki megírta a tavalyi év legtöbbet játszott dubstep zenéjét, a When I Look At You himnuszt, majd remixelt a Pendulumnak és Adam Freelandnek is. Jelenleg debütáló nagylemezén dolgozik, amely a Caspa igazgatta Dub Police kiadónál jelenik meg, várhatóan tavasszal.
Az est másik angol vendége a brightoni fenegyerek, Matt-U alkalmi szerzőtársa és cimborája, Riskotheque, akivel közös szerzeménye éppen annál a Boka Records-nál jelent meg, amely DJ Madd több zenéjének is kiadója. A kör bezárult, fejeket fel, nyomás a Corvintetőre szubbasszussal masszíroztatni.
Next event: Doctor P - 2011. február 19. - Corvintető
lehet attendolni ;) -
#699 Én nem. -
#698 http://index.hu/kultur/2011/01/18/bezar_a_corvin_teto_es_az_instant/
Egy hétig nincs buli, ezzel egyetértek. -
#697 -
#696 -
#695 hajógyári a jó példa. oda is drugger ezrek járnak minden hétvégén, a megfelelő minden miatt mégsincsenek balhék ha vannak pikkpakk rendeződnek és ki vannak tiltva a problémás arcok... ennyi!
692.amúgy nem megyek emalkay-re (mint írtam herótom van attól a helytől) szombaton megyek Hospitalos fiúkat megnézni, b-complex, solarcube teljesen isten...
amúgy Therapy Session-ben simán vannak dubstep elemek is szó nélkül. kezek vé alakon körzőzik az eget, nagyon nagyon jön egy-egy subbass! nyehee :)
Balkansky-t gondolom senkinek nem kell bemutatni, ő egy személy Cooh-al. elmúlt ts-en véletlen pont ottvolt, egymást váltották a dubstep - darkstep - gabber elemek őrület mashup-okban. szóval igencsak jó ám ;) -
#694 studio benne van a top10-ben pl, bár ott nem dubstep megy... -
#693 Szigorúan 18+! Én nem akarok kislányokat hullazsákban látni meg eszméletlen 16 éveseket sehol! -
#692 Hogy is nézel ki?
Hátha kiszemellek a tömegben azt akkor már nem hagylak szó nélkül! -
#691 bizony, bár nem nézek tv-t a nappaliban egész nap megy a "doboz"
reklámblokkban, bejátszásokban szó nélkül van likvid béz. persze az avatatlan fülek csak átsiklanak rajta, én meg vígan dudorászom az ismert dallamokat.
abban azért bízok hogy a nagyobb rendezvényszervező cégek meglátják ebben az újhullámos vonalban a lehetőséget, és rendeznek majd erre a célra épült helyszíneken, korrekt 18as bulikat is. reméljük.
külföldhöz képest még mindig sehol nem vagyok éjszakai szórakoztatás tekintetében, szóval a kapuk nyitva állnak. -
#690 emalkay corvintetőn
az a baj hogy gyűlölöm azt a helyet. egyszer se éreztem még jól ott magam :|
igaz csak kétszer merészkedtem fel :) -
#689 Nem tudom mit fejlődött az elektronikus zenei közönség, de pld Miskolcon is azért jó kis mennyiség van annak ellenére hogy csak egymás között reklámozzuk a bulikat.
Mindenesetre lehet számítani rá hogy ez is előbb utóbb befutott műfaj lesz folyamatosan fejlődni fog és mivel ilyen jó kis bulikat lehet szervezni, nem lesznek elegek a régi dugi bulihelyek, ahol eddig néhány száz ember elfért...
Fejlődés alatt meg azt értem, hogy mára már játékok betétdalai, rádióban slágerekké növik ki magukat egyes lightosabb dubstep és dnb számok is. -
#688 other nem lesz ingyenes :)
1000HUF belepő, szigoruan 18+ és maximum 1500fő :)
belső info :)
ezért lehet lenézek, megint normalizálódik a helyzet...hátha :) -
#687 a kábítószerek élletani hatásairól tanulmányt is írhatnék annyit olvastam már utána a dolgoknak.
nem lepődnék meg azon sem ha nem a taposás, hanem a szervezetük mondta volna fel a szolgálatot, az utána következő tömegprésről nem is beszélve.
se levegő, se normális szellőző rendszer, se mozgástér, se a mosdókhoz, se a csapokhoz, pulthoz vízért eljutni nem tudtak, a kijáratot sem lehetett elérni vész esetén...
mindezt emelkedett hőmérséklet és pulzusszám mellett. sajnálok mindenkit aki ott volt.
és talán abban bízhatunk hogy ez ráébreszti az újhullámos partiszervezőket hogy ezrek életével nem lehet játszani... :(
előre félek mi lesz az otherside-os bar9 pótláson. ingyenesre meghirdetett külföldi sztár dj, ezrekre lehet ott is számítani. remélem tanultunk ebből a szörnyű tragédiából, a felelőtlen szervezők pedig megkapják méltó büntetésüket.
jó példa UK-ben élő nővérem, Londonban a zsebeidet, tárcádat mindent átnéznek mielőtt beengednének... ide meg tolták belefelé a szórakozni vágyókat :(