2167
-
#686 Külföldön ez így megy, csak hogy pontosítsak. Am ezt a késeléses cigányozós dolgot meg sztem el lehetne felejteni, mert én még 1 dubstep, dnb, minimal technós bulin nem láttam cigányt. Valami hülye feldobta ezt a késes témát, azóta fórumoktól hírekig mindenki mondja a maga hülyeségét, szemtanúk meg mind azt állítják, hogy nem láttak egy vajazós kést sem.... Szegény lányokat berúgva, belőve széttaposta meg szétnyomta a tömeg. Pont -
#685 mikor hallottam a hírt gondoltam rád, és reméltem h volt eszed és nem mentél be a tömegbe... -
#684 Nyomorult volt a szervezés!
30 DJ egy helyen? Simán elővételes jegyeket kellett volna árulni szépen le limitálni az egészet és ha megvan a limit akkor nem engedni be senkit! Normális bulikon ez így megy! -
#683 nem láttam őket, mivel nem a 2. szinten voltam. Jókis 3. szintes dnb-n, addig nem jutott fel semmi, csak amikor már a rendőrök jöttek.. -
#682 de te láttad a késelőket is?
mert a hivatalos infók arról szólnak, hogy csak a tömegpánikban nyomták őket halálra -
#681 ezentúl nem megyek olyan helyre, ahol van goa meg egyéb dnb-n meg dubstepen kívül.. mert azok között voltak a késelők.. a cigányok amúgysem nagyon kedvelik, csak a dicsózenét.
ami engem sokkolt, az a 3 fekete zsák az utcán.... -
#680 -
#679 az is sokkolt, egyrészt a barátok-barátnők tekintete-arca-érzései stb. másrészt minden hétvégén valahol bulizok, és sokszor éreztem én is hogy vannak sarkallatos pontok a szervezésekben... hát most meglett a baj :( szörnyű hogy idáig kellett eljutni ahhoz hogy észrevegyék magukat az emberek. nem nehéz összecsődíteni jó zenével-vizuállal pár ezer embert, de irányítani és biztonságban tartani, veszélyhelyzet esetén kontrollálni őket már kész hivatás! szörnyű :( -
#678 :) 1 éve első partym volt.. -
#677 uhh.. pont 666al reklámozza WBt..:/ szar este volt:S -
#676 nem tudom figyeltétek-e a hsz. számát: 666
-
-
#674 fél9kor mentem le egy pubba koccintani az ismerősökkel, előtte nyugatinál mekiztem.
már akkor láttam hogy több ezer fiatal az utcán, az úton, a villamos előtt... részemről akkor eldőlt hogy még csak a közelébe sem megyek. éreztem hogy ebből csak a baj lehet ha 5-6 ezer embert egy darab duplaajtón akarnak bezsúfolni egy teljesen más célra épített 20éves rozoga épületben.
szörnyű hogy ilyen megtörténhetett :/
óvatosan partizattok a továbbiakban. -
#673 -
#672 Hát persze hogy cigányok... -
#671 :/ -
#670 -
#669 maga a nojz szó vicces. hülyén néz ki így leírva. de most így 15 óra felé már annyira nem is vicces -
#668 nem tudom mi nevetséges egy három órás palotai-ludmilla szettben.
csak ügyesen ki kell fejleszteni a szétkatizott tinik elleni skill-t ;) :D -
#667 nojz -
#666 akit érdekel most szombat nojz life night - nojz generation
22:00ig 800-
22:00után 1000-
6stage minden ami szem szájnak ingere
dubstep téren wondaful aki érdemes szerintem
meg palotai ludmilla 3órás szett lesz
akit ez nem mozgat annak ajánlom corvintetőt 800-ért funkcase. aki nem ismerné keressen rá, kellemes kis lájtos táncolos dubidubi :)
aki egyedül jönne nojzra csatlakozzonk hozzánk, ígérem a verető őrület társaságom tuti parti alapot biztosít egy emlékezetes estéhez ;)
tessék partizni!!! :) -
#665 -
#664 Ha valaki tud Kryptic Minds összes albumot vagy sok albumot együtt az privátban keressen meg ne ide "szemeteljünk" ! -
#663 -
#662 Szedjél riskót!
Ott kell lenni! -
#661 amúgy 21-én
corvintetőn emalkay
up!ban meg bar9
bar9 ingyenes pótlós, szóval füst off tömeg, meg otherside kiszophat hogy keresztbeszervez, szóval emalkay ;) -
#660 Ajapai EP! -
#659 kicsit darkosba csapódik át,de szerintem nagyon fasza.
-
#658 -
#657 Nagyon friss cucc rendesen még nem is találtam meg! Most jön januárban az EP!
-
#656 Várni kell kicsit vele.Megéri szvsz
-
#655 nekem top 5 (nemsorban):
Sidney Samson ft. Lady Bee - Shut Up & Let It Go (Bar 9 Remix)
Example - Kickstarts (Bar 9 Remix)
Dansette Junior - Paranoid
Reika- Rabbit Rounds
és az ötödik, mert nagyon olyan "napeeerszeee" érzés..:D :
-
D00M #654 Egyértelmű, hogy ő a no.1:
-
#653 Énse rég hallgatok dubstep-et, nekem idén ezek tetszettek :)
Flux Pavilion - Hold Me Close
Dire Straits - Money For Nothing (Giant Remix)
DatsiK - Nuke 'Em
DatsiK - Apples
Freestylers - Cracks ft. Belle Humble (Flux Pavilion Remix)
Cragga - Mr.Postman [Dubstep Remix]
Bassnectar - Teleport Massive
A lista nem 5-ös, de nemtudtam mit kiszedni belőle :)
Amúgy majd megpróbálom összeszedni a zenéket, és felteszem valahova :) -
#652 én most nem szavazok, mert még szrintem max 3 hónapja tudom egyáltalán, hogy mi az a dupstep :D
de ha már Skrillex-t megemlítetted:
-
#651 én top 5-öm (nem rangsor,csupán lista)
Skrillex - My Name Is Skrillex (Skrillex Remix)
Lee Mortimer,Foamo- Superman (Ajapai Remix)
They Call It Evil [ViP MiX] - Moska ?
Excision & DatsiK - Swagga
talán valamelyik dantini.De az 5. sok lehet. -
#650 csinálhatnánk egy esgés válogatást, 2010 legjobb zenéivel, kinek mi tetszett idén :)
Persze nem 20 számot mindenki, hanem mondjuk mindenki a neki legjobban tetsző 5 számot :) -
#649 -
#648 [URL=http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=186567468036909]"ha elegetek van a sok mainstream szarból, és a mély basszus szerelmesei vagytok, ezt tuti bevállaljátok!"[/URL] -
#647 Itt van a dubstep.