2167
dubstep_banner.jpg
    Külföldön ez így megy, csak hogy pontosítsak. Am ezt a késeléses cigányozós dolgot meg sztem el lehetne felejteni, mert én még 1 dubstep, dnb, minimal technós bulin nem láttam cigányt. Valami hülye feldobta ezt a késes témát, azóta fórumoktól hírekig mindenki mondja a maga hülyeségét, szemtanúk meg mind azt állítják, hogy nem láttak egy vajazós kést sem.... Szegény lányokat berúgva, belőve széttaposta meg szétnyomta a tömeg. Pont
  • pxxl
    mikor hallottam a hírt gondoltam rád, és reméltem h volt eszed és nem mentél be a tömegbe...
  • berczely
    Nyomorult volt a szervezés!

30 DJ egy helyen? Simán elővételes jegyeket kellett volna árulni szépen le limitálni az egészet és ha megvan a limit akkor nem engedni be senkit! Normális bulikon ez így megy!
    nem láttam őket, mivel nem a 2. szinten voltam. Jókis 3. szintes dnb-n, addig nem jutott fel semmi, csak amikor már a rendőrök jöttek..
  • jhetedikj
    de te láttad a késelőket is?
    mert a hivatalos infók arról szólnak, hogy csak a tömegpánikban nyomták őket halálra
    ezentúl nem megyek olyan helyre, ahol van goa meg egyéb dnb-n meg dubstepen kívül.. mert azok között voltak a késelők.. a cigányok amúgysem nagyon kedvelik, csak a dicsózenét.
    ami engem sokkolt, az a 3 fekete zsák az utcán....
  • VRSDM
  • VRSDM
    az is sokkolt, egyrészt a barátok-barátnők tekintete-arca-érzései stb. másrészt minden hétvégén valahol bulizok, és sokszor éreztem én is hogy vannak sarkallatos pontok a szervezésekben... hát most meglett a baj :( szörnyű hogy idáig kellett eljutni ahhoz hogy észrevegyék magukat az emberek. nem nehéz összecsődíteni jó zenével-vizuállal pár ezer embert, de irányítani és biztonságban tartani, veszélyhelyzet esetén kontrollálni őket már kész hivatás! szörnyű :(
    :) 1 éve első partym volt..
    uhh.. pont 666al reklámozza WBt..:/ szar este volt:S
  • jhetedikj
    nem tudom figyeltétek-e a hsz. számát: 666

• ScarY MAN

• VRSDM
    fél9kor mentem le egy pubba koccintani az ismerősökkel, előtte nyugatinál mekiztem.
    már akkor láttam hogy több ezer fiatal az utcán, az úton, a villamos előtt... részemről akkor eldőlt hogy még csak a közelébe sem megyek. éreztem hogy ebből csak a baj lehet ha 5-6 ezer embert egy darab duplaajtón akarnak bezsúfolni egy teljesen más célra épített 20éves rozoga épületben.

szörnyű hogy ilyen megtörténhetett :/
    óvatosan partizattok a továbbiakban.
  • ScarY MAN
  • kifli
    Hát persze hogy cigányok...
  • ScarY MAN
    :/
  • tutituti
  • pxxl
    maga a nojz szó vicces. hülyén néz ki így leírva. de most így 15 óra felé már annyira nem is vicces
  • VRSDM
    nem tudom mi nevetséges egy három órás palotai-ludmilla szettben.

csak ügyesen ki kell fejleszteni a szétkatizott tinik elleni skill-t ;) :D
  • pxxl
    nojz
  • VRSDM
    akit érdekel most szombat nojz life night - nojz generation
    22:00ig 800-
    22:00után 1000-

6stage minden ami szem szájnak ingere
    dubstep téren wondaful aki érdemes szerintem
    meg palotai ludmilla 3órás szett lesz

akit ez nem mozgat annak ajánlom corvintetőt 800-ért funkcase. aki nem ismerné keressen rá, kellemes kis lájtos táncolos dubidubi :)

aki egyedül jönne nojzra csatlakozzonk hozzánk, ígérem a verető őrület társaságom tuti parti alapot biztosít egy emlékezetes estéhez ;)
    tessék partizni!!! :)
  • kifli
  • berczely
    Ha valaki tud Kryptic Minds összes albumot vagy sok albumot együtt az privátban keressen meg ne ide "szemeteljünk" !
  • berczely
  • berczely
    Szedjél riskót!

Ott kell lenni!
  • VRSDM
    amúgy 21-én
    corvintetőn emalkay
    up!ban meg bar9

bar9 ingyenes pótlós, szóval füst off tömeg, meg otherside kiszophat hogy keresztbeszervez, szóval emalkay ;)
  • tutituti
    Ajapai EP!
  • tutituti
    kicsit darkosba csapódik át,de szerintem nagyon fasza.

• AntiHero
  • berczely
    Nagyon friss cucc rendesen még nem is találtam meg! Most jön januárban az EP!
  • tutituti
    Várni kell kicsit vele.Megéri szvsz

nekem top 5 (nemsorban):
    Sidney Samson ft. Lady Bee - Shut Up & Let It Go (Bar 9 Remix)
    Example - Kickstarts (Bar 9 Remix)
    Dansette Junior - Paranoid
    Reika- Rabbit Rounds
    és az ötödik, mert nagyon olyan "napeeerszeee" érzés..:D :
  • D00M
    Egyértelmű, hogy ő a no.1:

• kifli
    Énse rég hallgatok dubstep-et, nekem idén ezek tetszettek :)

Flux Pavilion - Hold Me Close
    Dire Straits - Money For Nothing (Giant Remix)
    DatsiK - Nuke 'Em
    DatsiK - Apples
    Freestylers - Cracks ft. Belle Humble (Flux Pavilion Remix)
    Cragga - Mr.Postman [Dubstep Remix]
    Bassnectar - Teleport Massive

A lista nem 5-ös, de nemtudtam mit kiszedni belőle :)
    Amúgy majd megpróbálom összeszedni a zenéket, és felteszem valahova :)
  • jhetedikj
    én most nem szavazok, mert még szrintem max 3 hónapja tudom egyáltalán, hogy mi az a dupstep :D

de ha már Skrillex-t megemlítetted:
  • tutituti
    én top 5-öm (nem rangsor,csupán lista)
    Skrillex - My Name Is Skrillex (Skrillex Remix)
    Lee Mortimer,Foamo- Superman (Ajapai Remix)
    They Call It Evil [ViP MiX] - Moska ?
    Excision & DatsiK - Swagga
    talán valamelyik dantini.De az 5. sok lehet.
  • kifli
    csinálhatnánk egy esgés válogatást, 2010 legjobb zenéivel, kinek mi tetszett idén :)
    Persze nem 20 számot mindenki, hanem mondjuk mindenki a neki legjobban tetsző 5 számot :)
  • tutituti
  • ScarY MAN
    [URL=http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=186567468036909]"ha elegetek van a sok mainstream szarból, és a mély basszus szerelmesei vagytok, ezt tuti bevállaljátok!"[/URL]
  • tutituti
    Itt van a dubstep.