3952
-
blekike #3672 amugy az a nokia tuning amit linkeltem, följebb tolja a proci órajelét.
meglehet nézni xplore-ban hogy mennyi volt és mennyi lett a teló órajele. -
#3671 van.D
még távirányítóis. -
blekike #3670 n8 az alapból is egy csodálatos telefon. xd -
#3669 füles van hozzá? -
#3668 érdemes ezt n8-ra feltenni? -
#3667 elkelt -
k roy96 #3666 Nekem am is max 2 napot bír a teló, szval minden este töltöm:) nem lesz nagy baj, ha estére lemerül, mert úgyis töltöm. Meg amúgyis sztem ez telefononként változó. -
blekike #3665 hát mert gondolom jobban dolgozik a proci stb. -
#3664 azt írják (még) hamarabb lemerül a teló -
#3663 Enyém is eladó :DD
1 éves,kék ^^
annyi hibája van,billentyű csak 2.ra old/zár..
occsóó:D -
#3662 vaterán biztos taléálsz -
#3661 Nekem egy piros van, de alkatrésznek, mert panelhibás, vagy érdekelne egy panel. :D -
blekike #3660 mit találtam :DDD -
#3659 ha valakit érdekel esetleg egy fél éves tmobilos kék példány hibátlan allapotú, írjon rám egy pü-t :) -
k roy96 #3658 De szignózni kell :) -
k roy96 #3657 Nagyon szépen köszönöm! -
blekike #3656 nem befolyásol, csak azért kérdeztem hogy ezt is fölöslegesnek gondolod e. -
SaGa #3655 Nekem is fent van, hátha olyan helyzetbe kerülök, amikor kell, de Téged ne az én véleményem tántorítson el, vagy biztasson bármire is.
Mindenki azt rak a telefonjára, amire szüksége van... -
blekike #3654 naés Saga, mit szólsz a zseblámpa alkalmazáshoz? -
blekike #3653 ja erre énis gondoltam, de nem szólok bele más dolgába. -
SaGa #3652 Miért is kell menüben turkálni? A jobb felső sarokra (ahol a BT ikonja megjelenik, amikor aktív) odaböksz ujjacskáddal, Bluoetooth -> bekapcs... Ennél az ikonos csak 1 bökéssel kevesebb, ellenben egy háttérben, feleslegesen futó programmal több.
Persze mindenki azzal terheli a telefonját, amivel jólesik... -
blekike #3651 megis van:
BTSwitch
Egyszerű program, igazából az ikonnál többet nem láttat magából, funkciója pedig egyszerűen annyi, hogy telefonunkon a Bluetooth-t kapcsolja ki-be, anélkül, hogy a menüben kéne túrkálnunk. -
blekike #3650 én látta mvalahol pár napja, hogy egy csávó leirta hogy milyen progikat használ rá és volt egy ilyen blututos és sztem az ingyenes vot. majd megnézem ujra. -
k roy96 #3649 Esetleg van olyan progitok, ami a bluetoothot be/ki kapcsolja, és nem kell szignózni? -
#3648 Első héten bevittem a Westendbeli boltba frissítésre, azóta nem kell várnom a szolgáltatóra. 52-es szoftver van a telefonon, tulajdonképpen azóta csinálja igazán, legalábbis 1.5 évig semmi ilyen nem volt, ezt mostanában kezdte el... -
#3647 v52 kellene rá,azzal nekem még nem produkált ilyet(sőt,készenléti időben eddig ezzel húzza a legtovább),de gondolom a szolgáltató ül rajta... -
#3646 Magyarul ha elromlik valami, szépen vesztek újat helyette?:) Ha így gondolkoztam volna, 5800-m is 1 napig lett volna:)
Amúgy tegnap is lemerítette magát a zsebemben ez a csoda úgy, hogy aznap reggel vettem le a töltőről... -
#3645 Úgyse viszunk vissza semmitse,ha elromlik..ps2 vel elégvolt,és végülis nem csinálltak vele semmit-.- -
#3644 Szerintem nem ártott volna lepecsételtetni... :) -
#3643 Auchan,és 1 év lett volna..de nem vittükel lepecsételni,vagy alapból jár?:D -
#3642 Igazából a Tubit is azért adtam el mert nem jött be.Ha fagyogat vagy esetleg mégsem tetszik majd akkor meg vissza a netre...Nem csinálok ilyenből gondot. -
#3641 Rám ne nézz, kb 3 hete ment tönkre a távirányítója, s persze, hogy egy ausztriai úton vettem észre...:) Ha még nincs 1 éves a telefonod, akkor megpróbálhatod a garanciát, nekem anno kicserélték a Westendben (pontosabban felküldték Nokiának, aztán 1 héten belül hívtak, hogy kicserélték). -
#3640 AZ android oks, de a pulse, Na majd meglátod :)
A fagyások miatt ne az androidot okold majd. :) -
#3639 Az fixx, hogy jobb lesz az Android! ;) Én nagyon szeretem! :D -
#3638 Sziasztok! Én is búcsúznék a topictól, tegnap eltávozott a tubim, és most már Pulse-om van.Remélem jobb lesz az android. :D -
KaBuTo666 #3637 nem igaz hogy nem tudsz venni...:D -
#3636 aki nem használja afülesét nekem adhatná:D -
#3635 Hm, azt hittem, csak nekem szokott úgy spontán újraindulgatni (mert öregszik!:D) a telefon, de ahogy látom, nem vagyok egyedül... Megkapom a fizetést, cserélem le egyből (tervezem már 1 éve...). -
#3634 Tudnátok nekem ajánlani király témákat?(lehetőleg jó sokat:))
főleg absztrakt témában:) -
KaBuTo666 #3633 enyémre 2 év, nyertem.