3952
-
#950 Miért nem inkább ezt vagy ezt mondtad akkor már ? -
#949 google.hu
Erre csak ennyit tudok mondani:) -
Balázs2 #948 Egy hozzáértő ember megadhatná az msn címét, hogy ne itt tegyem fel a kérdéseket, hanem egy "szakértőnél" aki kitapasztalta a telefont. -
Balázs2 #947 ezért nem mertem megkérdezni, mert leoltasz, nekem eddig csak gagyi telefonjaim voltak, most is a legjobb egy 4 éves szakatt samsung.. -.- -
#946 Wtf? Pár nappal ezelőtt leszedtem a garmint, de a mobil azt irta ki hogy nem kompatibilis a programmal. Gondolom akkor frissitették azóta. Majd ránézek. -
#945 Hello!
Tudna valaki abban segíteni, hogy kell feltenni és aktiválni a Gamint? Mindent úgy csináltam ahogy az 5800.blog.hu-n le volt írva. Mégsem lett aktíválva a program. Köszönöm a segítséget! -
#944 Úristen!Ennyire hülye nem lehet valaki!
Nem.A TV kábel arra jó,hogy összekösd a mobillal a TV-t és így TV-n lehet nézni a képeket meg a videókat.
Pfff -
Balázs2 #943 tv kábelel lehet tv-t is nézni rajta vagy mi a fene?:O van valami oldal ahol mindent leír hogy mi mire jó, hogyan kell használni stb.? -
#942 Ha akarod megveszed ha nem akkor nem!
Pffff....... -
Balázs2 #941 ezeket akkor nekem kell külön beszerezni? vagy nincs rá szükségem? -
Balázs2 #940 valami nagy spiller akinek minden program van telfefoján gps-től kezdve minden, látom blog.hu-n gpst is le lehet tölteni, az msn-en ha van ideje majd segíthetne, pl most olvasok ilyet h tárolóhely módban kell rádugni a telót a gépre, és az hogy tudom elérni? -
#939 Itt van leírva mit vettek ki belőle:) -
#938 Nem járnak már hozzá!
GPS-t meg majd te magad felrakod a GarminXT!
Nem fognak neked ingyé bepiszkálni:) -
Balázs2 #937 Meg csak vezetéknélküli router wifis? mi routerünk valami 15000 ezer volt nem rég vagy több, de kábeles.. van kimondottan wifi router?:S 20 ezer egy olyan mi?:( -
Balázs2 #936 Hello.
Holnap megveszem a telefont.
Ezek mind járnak hozzá?
8 GB kapacitású microSD kártya, távvezérlős sztereó fülhallgató, tévé kábel, USB kábel, hordtáska, pengetővel felszerelt csuklópánt, hordozható állvány, etxtra stylus, és telepítő mini DVD is megtalálható.
GPS netek milyen? fél évig ingyenes ha jól tudom nem?De valahogy megtudják oldani a boltba pár ezerért h ne havi vagy évente 17000 ezret keljen fizetni hanem valamit belepiszkálnak és nem kell fizetned.. -
#935 Hali...
Lenne egy olyan kérdésem h a hackelés mire jó a telón?=)
Tudom hülye kérdés de azért megkérdem =)
Válaszotokat köszönöm :P -
#934 Es hallod,annak a savszelessege mar 240-300mb/s, hasznalt frekvenciaja 2,4Ghz-tol 5GHz-ig mozog, 3 antennas, MIMO technologiat tartalmazza...Itt egy nagyon jó minőségű -
#933 azert irtam:) -
#932 Abból a pénzből már egy IEEE 802.11n szabványú 5 Ghz-s wifi is kijöhet ! -
#931 egy wifi router? 20 bol mar nagyon jo kijon.
a telo meg kb 75-80 -
Balázs2 #930 vezeték nélküli router? nekem vezetékes... akkor felejtős a net a telefonon?
Mennyiért lehet beszerezni egy ilyet , láttam neten a legolcsóbbb 67000-egészen 100000-ig:O -
#929 netes radio megy valakinel?
-
#928 Rádiók mennek simán, csak fülest kell hozzá dugnod, m az az antenna. Amennyiben a router vezeték nélkül, megy rajta net, msn, egyéb.
-
Balázs2 #927 megp l. lakásba van router és simán lehet netezni a telefonnal? msn meg minden és ingyen? -
Balázs2 #926 pl. radiok rise fm radio1 befogható rajta? nézem h csomó programot leeht rá telepíteni ,ezt megkell majd tanulnom, csak próbálom alegolcsóbban beszerezni, és újonnan.. -
Balázs2 #925 Hello.Engme érdekel a telefon, utánanéztem adolgokat, meg néztem bemutatót róla, mi a véleményetek? Néztem neten hogy 67000 bellehet szerezni kártya függetlenül 1 év garanciával, esetelg olcsóbban is lehet már? -
#924 Hát akkor azét nem lehet:) -
#923 jah, pannon. de most kulfoldon vagyok -
#922 Értem, köszi a választ. -
#921 szvsz az uccsó 2 közül valamelyik, de a már nem is működné-t mondanám, mert hamár csinál a nokia egy fw frissítést, semmiség a működő hacket megakadályozni. -
#920 Ha meghackelném a nokia 5800 xm-t a mostani firmwarenél, és ha új firmware jönne ki, updatelném, akkor a hack megszűnne, vagy esetleg az új firmwarevel már nem működne a hack ? -
#919 Erre is megvan a válasz, az előbb jöttem rá :D -
#918 Nem most jött ki az új, csak nekem új mert én nem is frissitettem a firmwaret mióta megvan a nokia. De egy kérdés: Szóval egy 700 megás .avi filmet átkonvertáltam nokiára ezzel a dvdvideosoft programmal, és szeretném a mobilra feltenni. Nah most nokia suitevel is probáltam, meg nokia music programmal, de egyiknél sem sikerült. Átviteli hibát irt ki, vagy esetleg valamit rosszul csináltam ? Egy 10 megás klip,vagy zene,kép ilyesmi mind simán átment, de ez a több száz megás film... -
#917 Hanyas az új frissítés száma amit leszedtél? mert sehol nem írták h kijött volna az új...
Evilscorpio itt találsz jópár hasznos dolgot:D
5800 BLOG
én személy szerint Fring et használok msn ezésre emellett ez tud skype meg minden sz*rt... -
#916 Nekem Vodás előfizetéses, a WAP igen drága, én vezeték nélküli WLAN kapcsolatot használok, már ahol van. -
evilscorpio #915 helló mindenkinek! Most vettem meg a telót, lenne egy kérdésem, rengeteg extra cucc van rajta amik nekem igen ujjak, pl GPS-töl kezdve filmletöltöközpont stb, olvatsam hogy renegeteg mindent fel lehet rá tenni, youtubenézegetötöl kezdve, msn en át, sokmindent. probáltam msn t feltenni rá, nekem nem tud csatlakozni. a teló elöfizetéses. nem tudom ezek ien fizetösdologok? vagy hogy müködnek? be kell álltani avlamit? mert én csak anynit tudtam hogy msn nél honnan csatlakozzon, t mobile wap avgy web n'walk, meg még avgy 2 lehetöség de egyiknél se csatlakozott. na most pl youtube nál is ez hogy müködik? ha sikerül bekalibrálni ezért foymatosan szvja le a lóvét, vagy másképp müxik? a msn szintén? van egy havidijj amit fizetek érte éslehet hazsnálni avgy pedig amennyit hazsnálom anynit fizetek? és hogy lehet ezeket beállítani? léci segítsetek. elöre is köszi! Esetlek valaki akinek régebb otavan ien teloja nem tudna rámirni, hogy pár aproságot külön kérdezzek töle? nagyon megköszönném. -
#914 kártyás? -
#913 megprobaltam frissiteni, azt irta h nincs uj sw, pedig az utolso az 04.02.09 datumu v21.akarmi...ez mitol lehet?
-
#912 Hát ez kurva jó mobil. -
Gyureszka #911 én nekem eddig kb 2 hónap alatt 3x esett le
parkettára, ágyról, éjszaka. semmi baja.