Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezek nehezebb kérdések 😊😊
(autopálya egy kis része nem volt rajta a térképen,de már van rá garmin(nemhivatalosan))
Hát megvenni meglehet, de sztem egy idö után freeware lesz, de nemtom, nekem eddig mindig ingyenes volt más telon a pdf olvaso.
Hát letöltést még mindig nemtudom.
Rss-t sem tudom
A biztonsági kapcsolat, meg sztem böngészö függö, abbol elvileg lesz több is opera talán már van is

Kijelzön van gyári folia, de csikos, és van rajta egy ábra, a media ikonoknak, ami kitakar egy kicsit, a csikok meg idegesitöek, szoval minél elöbb kell rá majd szerezni rendeset, vagy vigyázni rá.

(mem kártya, adatkábel, tv-kimenet, pengetö, telo, töltö, mini dvd, tok, állvány, ceruza, potceruza, használati utasitás, asszem ennyi ), néhol a tok és az állvány kimarad 😊

hol kerul 89be?

@mukievil:
ez a autopáláys stroy elég durva😄
15 napos probe verzio lejár meg lehet venni? v neten nem lehet hozzá serialt keresni pl serials.- ws-n?
letöltés h megy? pl én rapidsharerol(data.hu) akarok letölteni az menni fog? ill origo szoftverbázis
rss hirolvaso van hozzá?
létre tud hozni a telo biztonsági kapcsolatot? pl netbank megy rajta?

ha megveszem boltbol akkor mit kell hozzá kapnom a dobozbA?
kijelzojén van folia?
CzGobe
"Akciós listaár 127 200 Ft helyett 89 040 Ft" 😄D
olcsóbban meg lehet venni független 😛

eom$

Máté94
Úgy nézki,hogy most már nincs kedvezményünk úgyhogy akkor nem lesz 5800-ám egyhamar😞
telefon letötltés menüjében van mindkettö, bár a pdf- lehet még csak 15 napos probaverzio!

Gps -hez nem kell online -ban lenned. És nem generál adatforgalmat sem, ha csak belsö gps-t használsz (beállitások/telefon/alkalmazáskezelö/helymeghatározás vagy vmi hasonlo)

Mo, elég gagyi sokak szerint, pénteken pl az uj autooálya részeken, átrepültünk a szántoföldön 😄, de egyébként annyira nem vészes sztem.

van torrent, vki magyar irta elvileg

msn kliens már van, skype, az készül azthiszem, letöltésvezérlö nincsen sztem (még nem töltöttem le, ezt nemtudom hogy müködik)

fájlrendszert nemtudom, de java, és symbian alkalmazásokat tudsz rajta csak futtatni

tv kábellel kimegy tv-re , de megint csak nemtudom milyen felbontásban

lassan lesz lejátszo hozzá, ami majd lejátszik mindent

elvileg piros kék és fekete van (feketében egyenlöre még nem lehet kapni)

Sok kérdés, csak gyorsan átfutottam, remélem segitettem!

nah ugy néz ki megtaláltam álmaim telefonját egy nokia 5800 személyében
bár még sose volt symb-es telom ezért lenne pár kérdésem a nagyérdemûhöz ill akinek van már vele tapasztalata
van már vmien szoftver rá h pdf, office doksikat kezelni tudjam??
nokia maps h mukodik? mert ha már telom tudja a gps.t akkor szeretném is használni van oan gps szoftver amihez nem kell mindig online netkapcsolat?nokia maps hez kell? magyarország mennyire pontosan szerepel a nokia maps be? vagy csak nyugat eu?
akksi meddig birja?kell e amikor megveszem teljesen feltölteni teljesen lemeríteni?
sym es telora van vmi torrent alkalmazás? mer szeretném wifi-n keresztul pár dolgot letölteni (sajna még sose nemvolt wifis telom és még tök hihetetlen h ien kis telon ugyan ugy tudok torrentezni mint pc-n)
msn skype flashget(letöltésvezérlõ)??megy rajta?van rá vmien kulon alkalmazás?
milyen file rendszert használ ntfs fat32? ha pl pc.n letöltök mininová rol 1 torrent file azt rádobom a 5800 ra és wifin letöltöm ez mukodhet e?
van hozzá tv kábel ugy olvastam letöltök egy 700 mb. s avit mien driver codec player kell h tv.be meg tudjam nézni? feliratok?

jah és utolso milyen szinekbe kaphato? mert nokia.hu-n csak piros láthato..
kösz elõre is
KeKKSZike
Csaklesz máár! 😛 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

REPS0L
ha iphonehoz hasonló élményt szeretnél, várd meg az n97et (vagyis én nagyon bízom abban a telóban)

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

GregSB
* minõség alatt az anyaghasználatra és a kijelzõre gondolok.

GregSB
Ma voltam bent vodkánál, és kipróbáltam egy kiállított modelt. Megmondom õszintén pozitívan csalódtam benne, egész kellemes volt kezelni.

Internetezésnél viszont kiütközött hogy ez bizony nem egy high-ed érintõkijelzõ. Nem volt olyan folyékony a oldalak görgetése mint jobb HTC-ken vagy iPhone-on.

Ezt leszámítva viszont tényleg jó, a full qwerty virtuális billen is gyorsan és jól lehet gépelni rajta. Viszont szerintem 100e Ft sok érte (függetlenül ennyi) Ennyiért már kapni sokkal jobb minõségû telefonokat (minõség alat

xBobtailx
Biztos 80.000 alatt lesz sztem, mert függetlenül a Samsung omnia 130.000 (edigital) pannonál 90.000, szóval oan 70.000 körül lenne reális, de ha 80.000, akkor is megveszem a pannonnál 😛 JA és mit tudtok, hogy a Pannon is adja majd hozzá az összes tartozékot?

HTS s3rg1nh00
sajna én is arra várok...de látom akkor nem vagyok ezzel egyedül:-)
remélem,ott nem 90k lesz,mint a t-equilánál...annál még függetlenül is megveszem olcsóbban,OMG!

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

xBobtailx
😊 egyébként én azért várok a pannonra, mert egyrészt én is pannonos vok, más részt sztem õk a legkorrektebbek a készülékekkel, nem butítják, nem rakják rá a lógójukat, csak "pannonosítják".

Máté94
Nincs.Nem is lesz!Viszlát!😄
KeKKSZike
Core Player van már a telóhoz? 😉

Máté94
Én is a Pannonra várok😊
Mivel anyukám köztisztviselõ ezért az elõfizetés árának a 80%-t kell csak kifizetni😄
xBobtailx
... és pont annál a szolgáltatónál nincs, akinél megvenném, vhogy mindig szerencsém van ezekkel a dolgokkal 😊

Máté94
Megjelent T-Mobile-nál!
xBobtailx
Remélem neked lesz igazad... mert akkor nem töröm fel a perselyt február közepéig! 😊 DE ha netalántalán mégsem adnának hozzá mindent, és a pannonál sem fogják árulni, akkor addigra már függetlenül is lejjebb megy az ára, remélem! DE én hiszek nektek, és várok... és csak várok! 😊

mindent adni fognak hozzá
Máté94
T-Mobile Febr. 1-töl forgalmazza.Ár:-
Pannon Febr. közepétõl forgalmazza.Ár:70.000FT
xBobtailx
Köszönöm a választ! és sztetek hogy adják majd a tartozékokat (plö memókártya, tvkábel, stb)??

én nagyrészt biztos helyrõl t-mobile az hónap eleje pannon bizonytalanabb de sztem legkésöbb hónap közepe sztem
Hát elvileg február 1-töl tmobil, február közepétöl meg pannon, de csak hallottam, egyáltalán nem biztos.

köszönöm.
xBobtailx
ezt honnan tudod? és megbízható forrásból tudod? mert már nem sokáig tudom a malacban tartani a pénzt... 😊

már nemsokáig lesz hogy csak a voda árulja másik két szolgáltató is fogja
http://mdictionary.sourceforge.net/download/6/

Sziasztok!

Angol-magyar szótárt tud vki ajánlani?
KeKKSZike
Sziasztok!!

Azt szeretném kérdezni, hogy... Szeretnék beállítani fotókat, amikor hív valaki... De olyan picibe jelenik meg! Milyen méretû legyen a fotó, hogy nagyobb méretben mutassa õket? 😊 Köszi a segítséget!

HTS s3rg1nh00
helyes,akkor már csak a tartozékok a kérdésesek,meg h.tudja-e majd valaki függetleníteni...

Máté94
Nem butították!
HTS s3rg1nh00
sajna csak vodafone marad,vagy függetlenül...én asszem,holnap bemegyek a jodához és megkérdezem butítottak-e valamit+adnak-e hozzá mindent,és 80ért megveszem...

CzGobe
Elvileg a nokia honlapján, van téma szerkesztö. (csak hallottam , nemtudom hol)

xBobtailx
... én arról még nem hallottam, de találtam egy oldalt, ahol már 70 téma biztos van. Ha kell a cím, csak szólj 😉

CzGobe
témaszerkesztõ van már? 😛

eom$

xBobtailx
jó de ahogy én ismerem a vodafont biztos lebutította itt-ott, meg 1-2 tartozékot is lespóroltak... legjobb ha függetlenül veszem meg vagy a pannonnál, de hát... 😞

HTS s3rg1nh00
viszont 80k-ból megvan,függetlenítéssel és kártyaeladással együtt még mindig jobban kijössz,mintha 100-ért vennéd...lehet én is ezt fogom tenni...(bár kicsit megkavarodtam,mert a vodafone.hu-n csak 5800 van írva,XpressMusic nincs,de tudtommal csak egy telefon létezik😊)

REPS0L
mert õk a legjobbak 😄

xBobtailx
.... és miért pont a vodafonnál áruljáák?!?!?! pont õket utálom 😞

üdv, van már a telefonra olyan lejátszó ami lejátssza az xvid-et?

REPS0L
alkalmazáson opciók, majd törlés (bár nem tudom mit kell csinálni hogy elõjöjjön 5800n az opciók, n95ön balfelsõ gomb 😄 )

KeKKSZike
Alkalmazást hogy lehet törölni a telcsirõl? Köszi a segítséget! 😉

REPS0L
s60v5

KeKKSZike
Valaki tudna segíteni abban, hogy milyen rendszer megy ezen a Nokia 5800-n? S60 v3? Én nem igazán értek hozzá, sorry! Én csak egy lejátszó programot szeretnék felvetteni, azt hallottam, hogy a Core player elég jó! Hol találom meg? Fel szeretném tenni... Köszi a segítséget! 😉

Nem jo a link, vagy legalábbis nemtudom letölteni a videot!

xBobtailx
ó akkor maradok edigitalnál... de mondjuk sztem m2 üzletláncban meg lehet bízni, csak ugyanannyi árért azért nem baj ha kicsit többet kapunk 😊

HTS s3rg1nh00
ja,csak valszeg a 8 gigás kártyát spórolják 1 gigásra(ahogy az szokás ennél a telefonnál)

xBobtailx
mert szerinted? mert én tényleg nem tom, fõleg h nem is szegedi vagyok, legutojára 3 éve voltam media marktban... akkor is elsõnek 😊 Szóval itt Seholsincsfalváról nem igazán tom h tényleg raknak-e bele mindent vagy nem...