Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KeKKSZike
Dehogy szar! Nekem az égvilágon semmi bajom nincsen vele, tökéletesen lehet kezelni, nekem legalábbis megy. 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

xBobtailx
jól lehúzták 'szegényt' ... bár ahogy néztem a tesztelõ emberke kezét, hát sztem neki a szifont sem lenne egyszerû kezelni akkora ujjakkal... most nem vette el a kedvem a telefontól ez a teszt, de... tényleg ennyire szar lenne???!! :S

szucsy89
http://www.origo.hu/techbazis/mobil/20090209-a-nokia-iphoneja-5800-xpressmusic-erintokepernyos-mobil-teszt.html
Máté94
*b
szucsy89
hány apád van neked?😄
Máté94
Hát én egy idõre befagyasztom ezt a telefon vásárt.Pár apám az egész családnak telefont akar venni....<#idiota>
FRe4k
Ez mind szép és jó,de jól pofára estem amikor a muksó azt mondja hogy 45000 Ft...

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Máté94
FRe4k
Jó neked 😊
Neked nem mondták hogy kell elõleget fizetned?

LoDMaSt
Én csak 25000-et fizettem 😄

@ Hellomarci

FRe4k
Kezdõrészletet is kellett fizetned,vagy csak elõleget?

LoDMaSt
Dominóról váltottam a 25000-et fizetõs elõfizetõs dologra, és 25000 öt kértek. (24000 valamennyit)

@ Hellomarci

Ray Z
Nem értem ezt az elõleges dolgot, de én most úgy fogom venni hogy hûségnyilatkozattal, és akkor a készülék 58000 Ft (5800(0) xD).

Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN

FRe4k
Hali!
Érdeklõdni szeretnék , hogy van-e köztetek olyasvalaki aki új elõfizetéssel vásárolt a T-nél 5800-át?
Ugyanis pont ma akartam vásárolni egyet,dominos kártyáról váltottam volna át,és 45000 Ft elõleget kértek tõlem .
A kérdésem a következõ:ezt a 45000-et a kezdõrészleten (24960 Ft) felül kellene fizetnem?
Ha igen akkor ez marha sok 😞
Üdv.
FReak_

LoDMaSt
Igen, azt is, meg a többi official tartozékot is.

@ Hellomarci

Ray Z
A T-mobile ad hozzá ilyen kis állványt?

mit tud a 20.0.012es update?

ez a 15napos proba office pdf cucc ez csak olvas vagy ír is? (természetesen word excel ppt irása érdekel pdf csak olvasn)
LoDMaSt
Van új, 20.0.012-es update NSU-n!

@ Hellomarci

LoDMaSt
Allok, vagy AVS-el.

@ Hellomarci

KeKKSZike
Ti milyen programmal konvertáltok?

xBobtailx
mármint... azt én is látom, hogy még nincs, csak gondoltam hátha tud vki oantól infót, aki a Pannonál dolgozik vagy valami, és többet tud mint egy nem pannonos ember. Egyébként is, 2án kérdeztem utoljára 😛

Máté94
Még hányszor kérdezed meg?:/
LoDMaSt
LoDMaSt
Zune írta mobilarenán:
"Legjobb tudomásom szerint a hónap közepétõl (hogy ez melyik nap azt nem tudom) fogják elkezdeni hirdetni, de álltalában akkor már meg is lehet venni. Itt kell figyelni az akciókat és, hogy mikortól érvényes. Mondjuk már remélem, hogy a következõ frissítésnél lehet majd kapni."

@ Hellomarci

Ray Z
Köszi! Lehet jövõ héten már meg is veszem!😛

xBobtailx
... és a Pannon mikor fogja árulni?

LoDMaSt
Semmi T-nincs a telón, se a hard, se a softwareon. Én is így értelmezem, ahogy te, de ha megveszed 64 ért, akkor csak a havidíjat kell kifizetned.

@ Hellomarci

Ray Z
Hello!
Nem tudjátok hogy t-mobile-nál butítanak valamit rajta, pakolnak-e rá t-mobile-os hülyeségeket, vagy nyomnak rá t-mobile-os matricát? És itt a havidíjas konstrukciók alatti részen hogy is van ez a cucc? Konkrétan a harmadik érdekelne, amikor 58890 Ft-ért megveszem a telót, két éves hûségnyilatkozatot aláírom, és egy évig kötelezõ ezt a web 'n walkot fizetnem, plusz, e mellé még egy havidíjas csomagot kell választanom? /tehát havonta kell fizetnem web'n'walkot és egy havidíjas cuccot/
Csak ebben kérnék egy kis segítséget hogy jól értelmeztem-e.
Elõre is köszi a választ!

CzGobe
okostelefon ez, csak a középkategóriát vette célba, ezzel ki is zártuk az N sorozatot. a fiataloknak pedig vonzóbb 1 zenemobil megnevezés, mint 1 okostelefon (E sorozat is kiixelve)

eom$

HTS s3rg1nh00
hogy ne lehessen vele menõzni
btw ez is okostelefon,csak nem az E/N sorozat valamelyik tagja,és ennyi

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sziasztok! Ez az internet, itt szabad debil kérdéseket feltenni😊

Szóval: Mi a különbség egy "okostelefon" és a nokia 5800 XM között?
Ez miért nem "okostelefon"? (hanem zene mobil ?!)
Nah mivan már a feltöréssel? jöv.héten csütörtökön fogok 1et venni, addigra legyen megoldás...! 😄
Most akkor tört progikat/játékokat ne is rakjak r fel mert nem lesz törve? vagy csak a sign-t hiáyolo cuccokat ne rakjam fel? vki help me! Elsõ okos nokia az udvaromba (amugy SE mania forever)

~ FollowWings ~

REPS0L
próbáld ki, bajod nem lesz tõle 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

LoDMaSt
Idézet onnan:
"Hozzászólás tõle: Salmi
Hozzászólás ideje: 2009. február 03. kedd, 13:39

Moco - nem vagyok benne biztos, hogy amit itt leírtam, annak bármely része használható lenne S60v5-ön…"

Akkor vajon jó? 😄

@ Hellomarci

Olcsobb az elölap és a hátlap mint a folia 😄😄, na jo nem teljesen igaz 😊, de sztem én azt fogom cserélgetni, remélem azért annyira nem karcolodik könnyen.

http://www.gigatel.hu/modules.php?name=shop&menu=&tul=NOK5800+XPRESSMUSIC&cikk=15713

és az szerinted mennyi idõ mig teljesen feltörik a telefont?
a szignózis pontosan mit jelent?
ébresztõ akkor is ébreszt ha én este kikapcsolom a telot?( bnõm omniája nem ébreszt ha este kikapcsoljuk késtunk is el miatt😄😊
LoDMaSt
Regeltél a honlapra?

@ Hellomarci

KeKKSZike
Én hiába keresem, hogy hol tudnám megrendelni ezt a fóliát a honlapon, egyszerûen nem találom. Próbáltam már õket telefonon is hívni, kicsöng, de utána pedig kinyomtak. Most van ilyen fólia, lehet rendelni, vagy csak mutatóban van kint?? 😊

xBobtailx
nekem a pannontól kellene már a telefon 😊 vki vmi hivatalos infót nem tud? mert ez a tudatlanság merõõõrít 😞

LoDMaSt
http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2009/01/nokia-5800-wallpaper-360-640-191.jpg

Hátterek a telóra, ha vkinek kéne: Itten ni egy rakat

@ Hellomarci

LoDMaSt
Rar-t tudsz kicsimagolni, exe-t nem tudod futtatni, de látja/tudod küldözgetni, le/feltölteni, csak futtatni nem tudod.
A pdf olvasó szerintem 15 nap múlva el sem indul, nekem a quickoffice is kódot kér, de csak idõ kérdése, mert amikor feltörik a telót teljesen, lehet majd rárakni törteket.

@ Hellomarci

nah akor még kérdezek
azt hittem hogyha kul az op rendszer (symbian)akkor nem ugy mukodik mint a winfos amit megszoktam (pl nem tudja kezelni azokat a rar,exe,... file okat amit letoltok)

de akkor látom tudja (kicsomagolni nem akarom csak megszerezni)
kérdésem még most ami eszembe van az a 15 napos pdf,txt,doc olvaso h mukodik? meg a 15 nap után mi történik? végleg kizár?
pl mint power archive a pc..men( és ekkor szerváltam 1serialt/elõfizettem és full jol mukodik)
evvel a 15 napossal is ez a szitu v mi a teendo a 16.napon?
LoDMaSt
Egyenlõre még csak arra, de ez az elsõ lépése a teljes rendszerhacknek, mint a v3 as rendszereken.
Mit nézzek meg, hogy le lehet -e tölteni? 😊
Gmail tökéletesen mûködik vele, gondolom freemail is.
Mijen letöltést zavar -e?
Igen, kapsz IP-címet.
Még nincs olyan sok vírus rá, max 1-2 db, egyenlõre szerintem inkább csak lassítja a telót, mint használna, ha nem fogadsz el bt-n hülyeségeket, sztem nincs baj.

Kérdezz nyugodtan, ha tudok, válaszolok 😊

@ Hellomarci

ez a 5800 hack mire jo?azon kivul h a rejtett mappákban boklászolhatok?
lenne még pár kérdésem 5800 tulajokhoz
1megnéztem 1 csomo oldald youtube on a teloval kapcsolatba de arra nemj9öttem rá hogy pl letöltésnél az mukodik e h jobb klik cél mentése más névven?
2html en akarok levelezni freemail be be tudok lépni?
az h symbian os op rendszer van mennyire zavarja freemailt ill a letöltéseket?
ha wifi zek akkor ugye kapok ip cimét.
virusok? van már kifejezettten erre virusirto vagy ugyanolyan mint a többi?
REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Máté94
Miért?Tényleg nincs hozzá!
Ilyen hülyeségeket beszélni öregem!

CzGobe
t-nél adják 89ért listaáron. voda 80 vitamaxxal. és 85ért láttam már független, de valószínû van olcsóbban is már, mert ez csak az elsõ blikkre volt 😛

kijelzõfóliára gondolva pedig: invisibleSHIELD, ahogy elõttem már írták a srácok vmikor

eom$

xBobtailx
éés már van vkinek vmi pontosabb infója arról, hogy mikor kerül a pannon polcaira?