3952
-
#990 Csak akkor olyan routert kell vennem amibe van WiFi?
Mert szerintem az enyémbe nincs, legalábbis a dobozon nem látom. -
#989 Routerről lehet majd "netezni" mivel azt lehet használni vezeték nélküli WLAN-nak. -
#988 a szoftverfrissitest akkor erdemes ha van uj, es csak az oprendszert frissiti, esetleg az alapbol felrakott progikat -
#987 #952 :) kicsit átláthatóbb lenne -
Balázs2 #986 köszi mindenkinek a válaszokat-.- -
#985 ez kb ennyit jelentene....
sötét vagy....
-
Balázs2 #984 nem tudom h netes radiot funckiót, az ram-ra nevezést használja e valaki?
megpróbáltam, jegyzetömbe bemásoltam elérheti címét radionak amit a winap info boxba volt, elmenttetem xxx.ram néven, feltöltöttem a teló videos könyvátába, bent van mind2 radio rámegyek azt írja szerverkapcsolat szükséges, kapcsolódik? próbál kapcsolüdni, azt írja h sikertelen mit hibáztam el?:S -
Balázs2 #983 girószkópos progi s (lightsabre, xpressbeer..stb) ez mit tartalamz mire jó?mobile paint? -
Balázs2 #982 Néhány kérdés még: kis internet böngésző letölthető a telefonra?Ha az interneten böngészek leakarok játszani videót, ahoz is gondolom van program mi a neve? sofert frissitést mennyi időközönként kell? gondolom úgy hogy nokia softer updater, letölteni legfrissebb verziót és akkor frissíti az összes letöltött programot a telón nem? -
Balázs2 #981 garmin x-ért nem kel fizetni smemmit, bármit nyitok meg benne, semmi nem fizetős nem? telómon egy ruppó sincs, de nehogy kiküldjenek nekem valam számlát:D -
#980 Hello!
Nem közvetlenül ide tartozik. Mit jelent az amikor egy sms-ben egy szó után három vagy négy pont van? Ez egy olyan hangulatjel amit nem jelenit meg a telefon? -
Balázs2 #979 megvagyok, sikerült nagy nehezen megcsinálni, jobb lett volna a segítség, utálok szarakodni:D -
Balázs2 #978 Na, most kaptunk egy kódot, amit beleírunk egy fileba (mondjuk notesszal/notepaddal) aminek a neve sw.unl legyen
idáig eljutottam, nem értem milyne filba, notesz notepad, nincsen a kellekekbe, csak wordpadm valaki helpeljen pls. -
Balázs2 #977 telepítem a garminnt, gondom adódott szal uyge tároló módba kell lennie de hol találom a telefonomba a "ezután elvileg a teló gyökerében lesz egy GarminMobileXT.sis ." lehet buta kérdés te teló gyökerét mire érti? alkalamzásokba néztem nincs sehol garminmolbileXt.sis -
Balázs2 #976 leszedtem a fringet, ugyen azon belül EGY csomó minden van, de én az msnbe léptem, ha kilépek majd vissza, akkor autómatikusan msn-be lép ha fring nevetős fehre megyek, hogy tudom elérni a többit ami az elején volt? -
Balázs2 #975 megvan:D az alkalmazások telepítésénél bejönnek és ott lehet szépen töröli:D -
Balázs2 #974 én sem tudtam hogy az én modemem wifis.. de drága volt ,ezért gyanítottam..
Gyerek megkérdezte h van-e laptopon és hogyan netezek vele, mondom vezeték nélkül( semmi kábel nem kel bedugni) és a lakásba bárhova hordhatom, mondta h akkor wifis.. hazahoztam a telefont és már1 perc után neteztem is rajta..
Telefonra letöltöttem az ebuddyt, de le akarom törölni, hogy tudom?Vagy bármilyen programot, játékot ami nem tetszik, és le szeretném törölni?! -
#973 Mert korábban Doomista írt egy routerről és nem tudom hogy mit kell nézni rajta hogy rá lehessen "kötni" a telóra.
Innen Valaki vásárolt már: http://ujtelefon.hu/
Tapasztalatok az oldallal kapcsolatban? -
#972 Honnan tudjuk?:D -
#971 Sziasztok!
Még nincs meg a telóm, csak érdeklődni szeretnék, hogy a routeremmel össze-e lehet majd kötni?
Ilyen routerem van. -
#970 Hali!
hackelés mire jó a telóra?:D mert nem tom pontosan és erről szeretnék egy kis infót=) vmi olyat olvastam h a rendszerfájlokba piszkálhatunk... és ha igen ez mit takar?:D -
#969 nokia pcsiute-ot telepíted a gépre, azon lesz olyan, h alkalmazások telepítése. -
Balázs2 #968 hello
megvettem a telefont, van a nokia 5800 blog, ha letöltök valamit gépre onnan, akár 1 játékot, hogy tudom a telefonra tenni? -
#967 Olyan gondjaim sincsenek. 1x volt hogy egy programnál lefagyott 1 hónapja, de azon kivül semmi gondom nincs. -
#966 nekem azert akad vele gondom neha..bongeszobol van hogy csak ugy kilep meg ilyenek..meg a scroll az eleg hasznalhatatlan. de mindent osszevetve jo telo, ennyi penzert foleg. -
#965 ovi-ról leszedve sem érzékelek hibát -
#964 Nokia5800 blogról szedtem le pár napja, használtam is, de semmi bajt nem észleltem eddig a programmal kapcsolatban. -
szcsaby #963 Szerintem nincs semmi hibája a telónak legalábbis 4 hónap alatt nem vettem észre semmit. Viszont a stroboszkóp progit ne tegyétek fel mert vszin vírusos mivel többszöri bekapcsolással és szoftverfrissítéssel persze a progi letörlésével mihet bekapcsolt sikerült csak helyrejönnie. -
#962 csak hülye kérdéseket teszel fel :D
enyém féléves, és még megtart mindent, használhatóságon meg a gondolatolvasás segítene egy kicsit asszem -
spy803 #961 Segítőkész banda :D -
#960 Nincs -
#959 Óh a fenébe is, pedig fogadni mertem volna rá, hogy a googlet hozod elő megint :(( Nah 10 ezer forint ugrott...:\ -
#958 Vedd meg és majd elmondod! -
spy803 #957 Mik a telefon legnagyobb hibái? Tartósság és használhatóság szempontjából? -
mm666 #956 Ez jó. És igaz(Bart Simpson) egyébként az én telóm most, hogy új szoft van rajta, egész jó, kivéve, hogy azért így is néha kikapcsol magától, vagy ha megnyomom a piros gombot. Ma még nem csinálta, de nem merem elkiabálni. -
#955 Neked is kéne,hogy egy kerékkulcs álljon ki a szádból:DDDDDDDDD -
#954 Nem neked irtam, hanem ennek a "Máté94" emberkének, mert mindig a googlevel jön, én csak kicsit megszebbitettem a képességét, avagy felülmúltam. -
Balázs2 #953 egyébként ezzel nem írtál sokat, ezt én is tudom;) -
#952 szedd össze a kérdéseid, kérdezd meg őket egyben, és lesz, ki válaszoljon rá. -
Balázs2 #951 google a barátoddal hagyál már, csak jobb egy "alanyt" kikérdezni, mint olvasgatni, keresgélni szanaszéjjel..