3952
  • GX25
    Csak akkor olyan routert kell vennem amibe van WiFi?
    Mert szerintem az enyémbe nincs, legalábbis a dobozon nem látom.
  • RS
    Routerről lehet majd "netezni" mivel azt lehet használni vezeték nélküli WLAN-nak.
  • grizzly21
    a szoftverfrissitest akkor erdemes ha van uj, es csak az oprendszert frissiti, esetleg az alapbol felrakott progikat
  • LoDMaSt
    #952 :) kicsit átláthatóbb lenne
  • Balázs2
    köszi mindenkinek a válaszokat-.-
  • Quki
    ez kb ennyit jelentene....
    sötét vagy....
  • Balázs2
    nem tudom h netes radiot funckiót, az ram-ra nevezést használja e valaki?
    megpróbáltam, jegyzetömbe bemásoltam elérheti címét radionak amit a winap info boxba volt, elmenttetem xxx.ram néven, feltöltöttem a teló videos könyvátába, bent van mind2 radio rámegyek azt írja szerverkapcsolat szükséges, kapcsolódik? próbál kapcsolüdni, azt írja h sikertelen mit hibáztam el?:S
  • Balázs2
    girószkópos progi s (lightsabre, xpressbeer..stb) ez mit tartalamz mire jó?mobile paint?
  • Balázs2
    Néhány kérdés még: kis internet böngésző letölthető a telefonra?Ha az interneten böngészek leakarok játszani videót, ahoz is gondolom van program mi a neve? sofert frissitést mennyi időközönként kell? gondolom úgy hogy nokia softer updater, letölteni legfrissebb verziót és akkor frissíti az összes letöltött programot a telón nem?
  • Balázs2
    garmin x-ért nem kel fizetni smemmit, bármit nyitok meg benne, semmi nem fizetős nem? telómon egy ruppó sincs, de nehogy kiküldjenek nekem valam számlát:D
  • Örm
    Hello!
    Nem közvetlenül ide tartozik. Mit jelent az amikor egy sms-ben egy szó után három vagy négy pont van? Ez egy olyan hangulatjel amit nem jelenit meg a telefon?
  • Balázs2
    megvagyok, sikerült nagy nehezen megcsinálni, jobb lett volna a segítség, utálok szarakodni:D
  • Balázs2
    Na, most kaptunk egy kódot, amit beleírunk egy fileba (mondjuk notesszal/notepaddal) aminek a neve sw.unl legyen
    idáig eljutottam, nem értem milyne filba, notesz notepad, nincsen a kellekekbe, csak wordpadm valaki helpeljen pls.
  • Balázs2
    telepítem a garminnt, gondom adódott szal uyge tároló módba kell lennie de hol találom a telefonomba a "ezután elvileg a teló gyökerében lesz egy GarminMobileXT.sis ." lehet buta kérdés te teló gyökerét mire érti? alkalamzásokba néztem nincs sehol garminmolbileXt.sis
  • Balázs2
    leszedtem a fringet, ugyen azon belül EGY csomó minden van, de én az msnbe léptem, ha kilépek majd vissza, akkor autómatikusan msn-be lép ha fring nevetős fehre megyek, hogy tudom elérni a többit ami az elején volt?
  • Balázs2
    megvan:D az alkalmazások telepítésénél bejönnek és ott lehet szépen töröli:D
  • Balázs2
    én sem tudtam hogy az én modemem wifis.. de drága volt ,ezért gyanítottam..
    Gyerek megkérdezte h van-e laptopon és hogyan netezek vele, mondom vezeték nélkül( semmi kábel nem kel bedugni) és a lakásba bárhova hordhatom, mondta h akkor wifis.. hazahoztam a telefont és már1 perc után neteztem is rajta..

Telefonra letöltöttem az ebuddyt, de le akarom törölni, hogy tudom?Vagy bármilyen programot, játékot ami nem tetszik, és le szeretném törölni?!
  • GX25
    Mert korábban Doomista írt egy routerről és nem tudom hogy mit kell nézni rajta hogy rá lehessen "kötni" a telóra.

Innen Valaki vásárolt már: http://ujtelefon.hu/

Tapasztalatok az oldallal kapcsolatban?
  • Máté94
    Honnan tudjuk?:D
  • GX25
    Sziasztok!

Még nincs meg a telóm, csak érdeklődni szeretnék, hogy a routeremmel össze-e lehet majd kötni?

Ilyen routerem van.
  • gagax
    Hali!

hackelés mire jó a telóra?:D mert nem tom pontosan és erről szeretnék egy kis infót=) vmi olyat olvastam h a rendszerfájlokba piszkálhatunk... és ha igen ez mit takar?:D
  • LoDMaSt
    nokia pcsiute-ot telepíted a gépre, azon lesz olyan, h alkalmazások telepítése.
  • Balázs2
    hello
    megvettem a telefont, van a nokia 5800 blog, ha letöltök valamit gépre onnan, akár 1 játékot, hogy tudom a telefonra tenni?
  • Doomista
    Olyan gondjaim sincsenek. 1x volt hogy egy programnál lefagyott 1 hónapja, de azon kivül semmi gondom nincs.
  • grizzly21
    nekem azert akad vele gondom neha..bongeszobol van hogy csak ugy kilep meg ilyenek..meg a scroll az eleg hasznalhatatlan. de mindent osszevetve jo telo, ennyi penzert foleg.
  • LoDMaSt
    ovi-ról leszedve sem érzékelek hibát
  • Doomista
    Nokia5800 blogról szedtem le pár napja, használtam is, de semmi bajt nem észleltem eddig a programmal kapcsolatban.
  • szcsaby
    Szerintem nincs semmi hibája a telónak legalábbis 4 hónap alatt nem vettem észre semmit. Viszont a stroboszkóp progit ne tegyétek fel mert vszin vírusos mivel többszöri bekapcsolással és szoftverfrissítéssel persze a progi letörlésével mihet bekapcsolt sikerült csak helyrejönnie.
  • LoDMaSt
    csak hülye kérdéseket teszel fel :D
    enyém féléves, és még megtart mindent, használhatóságon meg a gondolatolvasás segítene egy kicsit asszem
  • spy803
    Segítőkész banda :D
  • RS
    Nincs
  • Doomista
    Óh a fenébe is, pedig fogadni mertem volna rá, hogy a googlet hozod elő megint :(( Nah 10 ezer forint ugrott...:\
  • Máté94
    Vedd meg és majd elmondod!
  • spy803
    Mik a telefon legnagyobb hibái? Tartósság és használhatóság szempontjából?
  • mm666
    Ez jó. És igaz(Bart Simpson) egyébként az én telóm most, hogy új szoft van rajta, egész jó, kivéve, hogy azért így is néha kikapcsol magától, vagy ha megnyomom a piros gombot. Ma még nem csinálta, de nem merem elkiabálni.
  • Máté94
    Neked is kéne,hogy egy kerékkulcs álljon ki a szádból:DDDDDDDDD
  • Doomista
    Nem neked irtam, hanem ennek a "Máté94" emberkének, mert mindig a googlevel jön, én csak kicsit megszebbitettem a képességét, avagy felülmúltam.
  • Balázs2
    egyébként ezzel nem írtál sokat, ezt én is tudom;)
  • LoDMaSt
    szedd össze a kérdéseid, kérdezd meg őket egyben, és lesz, ki válaszoljon rá.
  • Balázs2
    google a barátoddal hagyál már, csak jobb egy "alanyt" kikérdezni, mint olvasgatni, keresgélni szanaszéjjel..