Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nagyon szánalmas így 2009-ben...
Van már jó Google maps 5800-ra? És amúgy a google maps mobilra fizetõs vagy ingyé van?
Van már jó Google maps 5800-ra? És amúgy a google maps mobilra fizetõs vagy ingyé van?
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN
lol.
Megnéztem, és tényleg fizetni kell érte... Ez nevetséges hogy még net is van a mobilomon, de a hívó számot nem jelzi ki...
Megnéztem, és tényleg fizetni kell érte... Ez nevetséges hogy még net is van a mobilomon, de a hívó számot nem jelzi ki...
Szia!
Gyanúm, hogy T-mobilos vagy. Náluk ez a szolgáltatás plusz 200 Ft-ba kerül. Egy másik fórumon olvastam, persze lehet, hogy az ottani info sem volt valós. Kérdezz azért szerintem utána!
Gyanúm, hogy T-mobilos vagy. Náluk ez a szolgáltatás plusz 200 Ft-ba kerül. Egy másik fórumon olvastam, persze lehet, hogy az ottani info sem volt valós. Kérdezz azért szerintem utána!
Igen, de olyan is hívott akinek biztos nem rejtett a száma, és az övét se írta ki.
Nem tom ennél a telefonnál h van, de ilyeneket (nincs/rejtett-/magánszám) általában akkor ír ki minden telefon, ha rejtett számról (inkognitóban/szám elküldése kikapcsolva) telefonálnak. Nem? ^^
eom$
Help plz! Hol kell beállítani, hogy kiírja hogy ki hív? Mert akárki hív azt írja hogy (nincs szám).
ok, nem is azért írtam, hogy fikázzam a másik szolgáltatót, hnem azoknak írtam, akiik a Pannonra vártak 😊
70 elõfizuval...hát sry,de inkább 80ért jodásan kártyával,vagy 85ért függetlenül😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
És egyébként miért nem lehet nokiás progival frissíteni? Csak mert nem nagyon merek ilyen dolgokat csinálni vele, mert T-mobile-os... xP
Vagy ha beviszem T-mobilehoz õk frissítik?
Vagy ha beviszem T-mobilehoz õk frissítik?
Itt van az #1-ben help: http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=64&t=40&start=500&hilit=phoenix
@ Hellomarci
Csak PC Suite-al próbáltam. Mi ez a Phoenix, és honnan tudom leszedni?
õõõ nekem azt írja hogy a telefon 10.0.010-es, és már elvileg van 20.0.akárhányas is nem? de akkor miért nem frissíti nekem a telefont?
@ Hellomarci
Akinek van ilyen készüléke az MSN-en használatról tudna mondani vmit...
Elõr is köszönet a válaszolóknak...
Elõr is köszönet a válaszolóknak...
Én sem bántam meg, és tényleg nem tudok róla rosszat mondani... talán az hogy szinte lehetetlen elkerülni rajta az ujjnyomokat, de amint bekapcsol a képernyõ, semmi nem látszik ezekbõl, és mindenki elfelejti hogy volt ott valami, amint meglátják a képét😛.
Én nem bántam meg, hogy ilyet vettem n81 után, szerintem minden van benne, aminek kell, és a programtámogatottsága meg csak nõni fog. Mondj rosszat róla, és megcáfolom <#idiota>#idiota>
@ Hellomarci
Gondolkodóba estem én is evvel a készülékkel kapcsolatban, mivel júniusba jár le a 2éves hûségnyilatkozatom gondolom akkora a pannon is beszerzi, remélem majd v.mi kedvezményre mivel jó pár éve vagyok a pannonnál habár elõfizetéses csak 2 éve vagyok csak még nem tom hogy ezt a készüléket válasszam e vagy esetleg v.mi N szériásat lehet errõl a készülékrõl jót is rosszat is hallani bõven
azt mondta, h iphone ára most lejebb csúszott és ez is hatással lesz az árazásra... tehát 2 hó múlva jó ár/érték aránya lesz, íyg vettem ki a szavaiból
#LoDMaSt: szolgáltatófüggetlen Nokia promóció volt
#LoDMaSt: szolgáltatófüggetlen Nokia promóció volt
eom$
gondolkozom n95rõl 5800-ra cserére, szerintetek?
vagy inkább újítsam a telefonom? mert már bomlásnak indult az utángyártott ház rajta 😄
vagy inkább újítsam a telefonom? mert már bomlásnak indult az utángyártott ház rajta 😄
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
és azt mondta a srác h miért érdemes várni 2 honapot a vásárlással? pl lemegy az ára a felére? vagy csak 10 20%al lesz olcsobb?
vagy azért mondta mert2 ho mulva több szoftver lesz rá?
vagy azért mondta mert2 ho mulva több szoftver lesz rá?
nem, nem vettem még meg, sajna 😞 én is pannonra várok... aztán majd döntök
amúgy azt mondta a srác, aki beszélt a telóról, h valszeg érdemes a vásárlással még 2 hónapot várni^^
amúgy azt mondta a srác, aki beszélt a telóról, h valszeg érdemes a vásárlással még 2 hónapot várni^^
eom$
tegnap még buliba nyomkodtad most meg már meg is vetted?
bezzeg amikor én jártam BCE re ienek nem voltak(igaz akkor még a neve is más volt) 😄
amugy grat
bezzeg amikor én jártam BCE re ienek nem voltak(igaz akkor még a neve is más volt) 😄
amugy grat
2. nagyon jó :o
n95re esetleg nincse ebbõl a képbõl?
n95re esetleg nincse ebbõl a képbõl?
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
@ Hellomarci
ha lesz 1 kis idõm és végre megismerkedek a témaszerkesztõvel, én is szívesen csinálok témákat ^^ 😊
eom$
Progitémaminden: http://5800.blog.hu/
Ezenkívül nézegess a symbian-freak.com fórumában/letöltéseiben, ipmart.com fórumában van s60v5 rovat, ott is van egy csomó cucc.
Ezenkívül nézegess a symbian-freak.com fórumában/letöltéseiben, ipmart.com fórumában van s60v5 rovat, ott is van egy csomó cucc.
@ Hellomarci
Megvan a készülék!😄
Hát a Siemens C45(?)-ösöm óta nem volt ilyen jó telefonom! Ha valaki tud rá jó progit vagy témát, nyugodtan küldheti a linket😛!
Hát a Siemens C45(?)-ösöm óta nem volt ilyen jó telefonom! Ha valaki tud rá jó progit vagy témát, nyugodtan küldheti a linket😛!
mien buliba volt ilyen? mert ilyenrõl még nemm is hallotam (vagyis igen de az nem MO-n volt
tegnap 1 buliban promo volt, kipróbáltam. huh. tetszett 😉 az érintésvezérléssel nem volt bajom (nincs kis kezem), bár a qwerty-t nem próbáltam ki, csak pengetõvel, az írásomat pedig felismerte 😛
eom$
Ugyan ennyibe kerül (99 ezer függetlenül) a HTC Touch Diamond. Szerintem az jobb telefon. De ez persze szubjektív vélemény.
melyiket tartod jobbnak ebben a kategóriában?
érdekelne a véleményed mert sztem 5800 üt mindent ebben a kat ban.
érdekelne a véleményed mert sztem 5800 üt mindent ebben a kat ban.
de úgy hallottam, hogy azért jobb kezelni, mint a Samsung F480-at, és ha valóban így van akkor megnyugodtam, mert már voolt a kezemben, és nem okozott nehézségeket nyomkodni.
Szeritnem egyáltalán nem aránytalanul lehúzós cikk, teljesen reális. Kipróbálása után én is hasonlóan vélekedek róla. Bár a tesztelõnek szerintem is túl nagy volt a keze, mert én nagyon kényelmesen tudtam gépelni a full qwerty billen, de az XpressMusic gombbal nekem is meggyûlt a bajom (volt hogy csak sokadik nyomásra ugrott le), és a webböngészés is tényleg elég gagyi élmény volt.
+ tényleg érezhetõ, hogy ez csak egy érintõképernyõssé varázsolt Nokia. Ugyan az a menürendszer, egyáltalán nincsen kézi vezérlésre optimalizálva. (nem ártana a Nokianak is kitalálni egy TouchFLO-hoz hasonló rendszert pl ami megkönnyíti az alapmûveletek ujjal elvégzését)
Összességében én is azt mondom, hogy jó telefon, rossznak egyáltalán nem nevezném, de van tõle jobb (érintõképernyõs) a piacon ebben az árkategóriában.
+ tényleg érezhetõ, hogy ez csak egy érintõképernyõssé varázsolt Nokia. Ugyan az a menürendszer, egyáltalán nincsen kézi vezérlésre optimalizálva. (nem ártana a Nokianak is kitalálni egy TouchFLO-hoz hasonló rendszert pl ami megkönnyíti az alapmûveletek ujjal elvégzését)
Összességében én is azt mondom, hogy jó telefon, rossznak egyáltalán nem nevezném, de van tõle jobb (érintõképernyõs) a piacon ebben az árkategóriában.