Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ray Z
Ez nagyon szánalmas így 2009-ben...
Van már jó Google maps 5800-ra? És amúgy a google maps mobilra fizetõs vagy ingyé van?

Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN

LoDMaSt
Asztaku*** <#wilting> Ez vicc..

@ Hellomarci

szucsy89
remélem a pannonnál ez nem így van:S:S mekkora fos omg
Ray Z
lol.

Megnéztem, és tényleg fizetni kell érte... Ez nevetséges hogy még net is van a mobilomon, de a hívó számot nem jelzi ki...

Ray Z
Igen T-s vagyok, de nem hinném hogy fizetni kellene érte...

LoDMaSt
Sztem kizárt dolog..

@ Hellomarci

szucsy89
mi????? ezért fizetni kell? looooooooooooooooooool
Szia!

Gyanúm, hogy T-mobilos vagy. Náluk ez a szolgáltatás plusz 200 Ft-ba kerül. Egy másik fórumon olvastam, persze lehet, hogy az ottani info sem volt valós. Kérdezz azért szerintem utána!
Ray Z
Igen, de olyan is hívott akinek biztos nem rejtett a száma, és az övét se írta ki.

LoDMaSt
Ott a pont szerintem is.

@ Hellomarci

CzGobe
Nem tom ennél a telefonnál h van, de ilyeneket (nincs/rejtett-/magánszám) általában akkor ír ki minden telefon, ha rejtett számról (inkognitóban/szám elküldése kikapcsolva) telefonálnak. Nem? ^^

eom$

Ray Z
Help plz! Hol kell beállítani, hogy kiírja hogy ki hív? Mert akárki hív azt írja hogy (nincs szám).

xBobtailx
ok, nem is azért írtam, hogy fikázzam a másik szolgáltatót, hnem azoknak írtam, akiik a Pannonra vártak 😊

HTS s3rg1nh00
70 elõfizuval...hát sry,de inkább 80ért jodásan kártyával,vagy 85ért függetlenül😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

xBobtailx
http://www.pannon.hu/egyeni/keszulekek/nokia/5800/ Ezaz 😊

Ray Z
És egyébként miért nem lehet nokiás progival frissíteni? Csak mert nem nagyon merek ilyen dolgokat csinálni vele, mert T-mobile-os... xP
Vagy ha beviszem T-mobilehoz õk frissítik?

Ray Z
Köszi!

LoDMaSt
Ray Z
Csak PC Suite-al próbáltam. Mi ez a Phoenix, és honnan tudom leszedni?

LoDMaSt
Valszeg nem jó a product code-od, Phoenix-el próbáltad?

@ Hellomarci

Ray Z
õõõ nekem azt írja hogy a telefon 10.0.010-es, és már elvileg van 20.0.akárhányas is nem? de akkor miért nem frissíti nekem a telefont?

LoDMaSt
Itt van egy:
Nokiaprogramokon

@ Hellomarci

LoDMaSt
MSN-bõl még nincs problémamentes, Fringbõl szivárognak ki alfák.

@ Hellomarci

Akinek van ilyen készüléke az MSN-en használatról tudna mondani vmit...
Elõr is köszönet a válaszolóknak...
Ray Z
Én sem bántam meg, és tényleg nem tudok róla rosszat mondani... talán az hogy szinte lehetetlen elkerülni rajta az ujjnyomokat, de amint bekapcsol a képernyõ, semmi nem látszik ezekbõl, és mindenki elfelejti hogy volt ott valami, amint meglátják a képét😛.

LoDMaSt
Én nem bántam meg, hogy ilyet vettem n81 után, szerintem minden van benne, aminek kell, és a programtámogatottsága meg csak nõni fog. Mondj rosszat róla, és megcáfolom <#idiota>

@ Hellomarci

Gondolkodóba estem én is evvel a készülékkel kapcsolatban, mivel júniusba jár le a 2éves hûségnyilatkozatom gondolom akkora a pannon is beszerzi, remélem majd v.mi kedvezményre mivel jó pár éve vagyok a pannonnál habár elõfizetéses csak 2 éve vagyok csak még nem tom hogy ezt a készüléket válasszam e vagy esetleg v.mi N szériásat lehet errõl a készülékrõl jót is rosszat is hallani bõven

CzGobe
azt mondta, h iphone ára most lejebb csúszott és ez is hatással lesz az árazásra... tehát 2 hó múlva jó ár/érték aránya lesz, íyg vettem ki a szavaiból

#LoDMaSt: szolgáltatófüggetlen Nokia promóció volt

eom$

REPS0L
marad 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Máté94
Te döntesz😊
REPS0L
gondolkozom n95rõl 5800-ra cserére, szerintetek?
vagy inkább újítsam a telefonom? mert már bomlásnak indult az utángyártott ház rajta 😄

LoDMaSt
Hát, hogy addig se vegye meg más szolgáltatónál <#vigyor3>

@ Hellomarci

és azt mondta a srác h miért érdemes várni 2 honapot a vásárlással? pl lemegy az ára a felére? vagy csak 10 20%al lesz olcsobb?

vagy azért mondta mert2 ho mulva több szoftver lesz rá?
CzGobe
nem, nem vettem még meg, sajna 😞 én is pannonra várok... aztán majd döntök
amúgy azt mondta a srác, aki beszélt a telóról, h valszeg érdemes a vásárlással még 2 hónapot várni^^

eom$

REPS0L
😞
n95 nem teszi teljes képernyõre 😞

LoDMaSt
Nemtaláltam most hirtelen, cropold méretre.

@ Hellomarci

tegnap még buliba nyomkodtad most meg már meg is vetted?
bezzeg amikor én jártam BCE re ienek nem voltak(igaz akkor még a neve is más volt) 😄
amugy grat
REPS0L
2. nagyon jó :o
n95re esetleg nincse ebbõl a képbõl?

LoDMaSt
CzGobe
ha lesz 1 kis idõm és végre megismerkedek a témaszerkesztõvel, én is szívesen csinálok témákat ^^ 😊

eom$

Ray Z
Köszi!😊

LoDMaSt
Progitémaminden: http://5800.blog.hu/
Ezenkívül nézegess a symbian-freak.com fórumában/letöltéseiben, ipmart.com fórumában van s60v5 rovat, ott is van egy csomó cucc.

@ Hellomarci

Ray Z
Megvan a készülék!😄
Hát a Siemens C45(?)-ösöm óta nem volt ilyen jó telefonom! Ha valaki tud rá jó progit vagy témát, nyugodtan küldheti a linket😛!

CzGobe
BCE-Kinizsi koleszben voltunk

eom$

mien buliba volt ilyen? mert ilyenrõl még nemm is hallotam (vagyis igen de az nem MO-n volt
CzGobe
tegnap 1 buliban promo volt, kipróbáltam. huh. tetszett 😉 az érintésvezérléssel nem volt bajom (nincs kis kezem), bár a qwerty-t nem próbáltam ki, csak pengetõvel, az írásomat pedig felismerte 😛

eom$

GregSB
Ugyan ennyibe kerül (99 ezer függetlenül) a HTC Touch Diamond. Szerintem az jobb telefon. De ez persze szubjektív vélemény.

melyiket tartod jobbnak ebben a kategóriában?
érdekelne a véleményed mert sztem 5800 üt mindent ebben a kat ban.
xBobtailx
de úgy hallottam, hogy azért jobb kezelni, mint a Samsung F480-at, és ha valóban így van akkor megnyugodtam, mert már voolt a kezemben, és nem okozott nehézségeket nyomkodni.

GregSB
Szeritnem egyáltalán nem aránytalanul lehúzós cikk, teljesen reális. Kipróbálása után én is hasonlóan vélekedek róla. Bár a tesztelõnek szerintem is túl nagy volt a keze, mert én nagyon kényelmesen tudtam gépelni a full qwerty billen, de az XpressMusic gombbal nekem is meggyûlt a bajom (volt hogy csak sokadik nyomásra ugrott le), és a webböngészés is tényleg elég gagyi élmény volt.

+ tényleg érezhetõ, hogy ez csak egy érintõképernyõssé varázsolt Nokia. Ugyan az a menürendszer, egyáltalán nincsen kézi vezérlésre optimalizálva. (nem ártana a Nokianak is kitalálni egy TouchFLO-hoz hasonló rendszert pl ami megkönnyíti az alapmûveletek ujjal elvégzését)

Összességében én is azt mondom, hogy jó telefon, rossznak egyáltalán nem nevezném, de van tõle jobb (érintõképernyõs) a piacon ebben az árkategóriában.