3952
  • Tgdt159
    Sziasztok!
    Most vettem egy ilyen telót! Hogyan tudok az albumokhoz képet beállítani?
  • Jammer
    Értem, köszönöm az infot!
  • REPS0L
    hivatalosan is kijött a v30.0.011!
  • LoDMaSt
    kivéve a tört garmin & társai.
  • grizzly21
    gps van, map is, navigacios szoftver nincs ingyen
  • Jammer
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy 5800-on a gyári GPS program használata pénzbe kerül-e? Vagy bármilyen esetleg ettől jobb progi használatáért kell -e fizetni? Merthogy nyilván van benne GPS antenna ennél fogva közvetlenül a GPS műholdaktól kap adatot így nyilván nem kell érte fizetni. A lényeg, hogy nem szeretnék összenavigálni magamnak egy vastag hóvégi számlát...
  • Gyureszka
    majd egyszer...
  • HTS s3rg1nh00
    hát...azért megkaphatnánk az 5530 főképernyőjét legalább...
  • Bmx01
    frissítés
  • WuFraZselic
    köszi a válaszokat. szerintem akkor ez lesz a befutó, ami igazán érdekelne az a SE xperia x3, de mire az hozzánk is eljut... tényleg és pl játékok és filmnézési élmény milyen kb? unalmas előadásokra...
  • grizzly21
    En mindig stylust hasznalok mert ugy sokkal gyorsabban lehet gepelni. es jol kezelheto, a scrollozas kicsit nehezkes, nem eppen olyan mint az iphone-al sajnos. nagyon szepen szol a hangszoroja viszont
  • RS
    Nálam nincs probléma, reagál mindig, nekem be jön az érintőképernyő, szépen szól, stylust sosem használok :D Menü is rendben van.
  • WuFraZselic
    hi.
    tapasztalatok a telóval kapcsolatba? lényegében az összes tesztet átnyálaztam, némelyikbe lehúzzák a touchscreent, valahol istenítik. iphone után tudom hogy nem várhatok ugyanolyat, de mégis mi a véleményetek? valóban kicsit nehézkes a menüben mozogni, és nem mindig reagál érintésre a cucc? írták hogy a stylus használata az szükséges néha -.-"
  • Balázs2
    firmware mire jó? az érdekel pl. ha netezek a telómon akkor van egy videó azt le szeetném játszani, nem játsza le, gondolom kell egy külön progi? youtube megvan, lejátszik minden youtube videót amit megkeresek gyorsabb mint a gépem.. bármilyen videót leszeretnék játszani amit neten találok akárhol, milyen progi kell?
  • Balázs2
    nsu meg ota milyen progik? annyi ember írja h jó..
    én softver frissitél vok gondba, amit üzletbe is csinálnak, most összes letöltött progit updatelik vagy mit csinálnak?Meg ha nem indul el a program a telómon akkor új verziója van és a noikia software updaterel kll frissiteni? pls valaki v álaszoljon, meg érdekel ez nsu meg ota, 58.00 blogon nem látok a progik között
  • Doomista
    Firmware újrarakás sem oldotta meg, hardreset megoldotta...hurry up.
  • REPS0L
    passzolom
  • REPS0L
    nah ez nem rossz kis lap, köcc
  • Doomista
    Ja sikerült már tegnap, felmentem telóról a honlapjára, letöltöttem a programját, és azzal tudom nézni... csak ugye kell hozzá internet háhá.

Van egy kis problémám a mobillal,de már egyszer leirtam másnak, nem akarom újra fogalmazni:
    Beállitások-Személyes-Főképernyő-Főképernyő Téma-Nah most itt a Parancsikonsávra van állitva, és 4 db ikon van a féképernyőn felül,amit én választottam az alkalmazásból [új üzenet,galéria,zenelejátszó,jegyzettömb] Ezek az parancsikonok eltűntek a főképernyőről, szóval ahol szoktak lenni,ha ujjal odanyomok,lehet látni hogy reagál rá,de nem nyitja meg. Alul is van 2 db szürke gomb, az egyik a számológép, a másik a névjegyzék, ezek sem mennek. De ha a főképernyőtémát átállitom névjegysávra, azok tökéletesen futnak.

De most épp egy firmware újrarakást csinálok, ha az sem oldja meg akkor hardreset lesz. Amúgy meg fogalmam sincs hogy kúrodott el, egyik pillanatban még jó volt másik pillanatban meg már beszarta főképernyő...
  • HTS s3rg1nh00
    most így ovi store-ról:találtam egy oldalt amin van pár dolog,többek közt 5800-hoz is:http://symbiansmartphone.blogspot.com/
  • REPS0L
    letöltöd az ovi store -t telóra, és örülsz :)
  • Balázs2
    én ugyan ezzel a szisztémával szedtem már le csomó játékot meg egyebeket a jambáról vagyis innen http://www.jamba.hu/jcw/goto/jatekok
  • Doomista
    Gondolom mindenki ismeri ezt az oldalt. Ugyebár megadod a +36+mobilszámot, és elküldi az adott játék,program letöltő linkjét sms-ben, és mobilról letöltheted. Csak azt nem értem hogy nálam miért nem megy ? Rámentem hogy send to mobile, a +36 meg a mobil számom is stimmel, és nem küld el semmit. Nálatok ?
  • REPS0L
    ;)
  • Doomista
    De végül megnéztem a te módszeredet is, és igazad van úgy is megy, köszi a segitséget.
  • Doomista
    Ahogy elmondtad nem sikerült megcsinálnom, de közben akkor szántam rá még időt hogy szétnézzek a mobilban, hátha meglelem, és sikerült... Beállitások-Alkalmaz.kezelő-Telepitett alkalmazások-összes programot játékot kiadja-opciók-eltávolitás. Szal végülis program mappát csak garminnnál találtam meg,de ott csak törlés gomb volt, és az nem törölte véglegesen. Azért köszi hogy beinditottál :D
  • REPS0L
    belépsz a program mappájába, ott megnyomod hogy options (gondolom magyar telón beállítások), majd a 3. pont, organise (ez meg azthiszem rendezés).
    itt megkeresed a progit, rákattintasz, options, és itt remove, azaz eltávolitás, ennyi
  • Balázs2
    srácok! noki 5800 játékok 2. oldala bejön? próbáltam elérni játék,játékok,games-be nem jeleníti meg:\
  • Doomista
    Hogyan kell a mobilról "uninstallálni" programot,vagy játékot ?
  • REPS0L
    bocsi de nem használok :)
  • Balázs2
    köszi, te használsz internet ráidót? mikor kell csinálni egy ram filét mindjuka jegyzetömbe, és oda bemásolni az internet rádiónak az elérési útmutatoját, amit winap info boxbból lehet kimásolni, majd feltöltenia telefonra.. realplayer menü streaming hivatkozásokba van, ott van ram fájl, rámegyek nem hozza be a ráidót pedig van net.. mert rise fm és radio1 a 2 legjobb amit szeretek, recseg ropog ,ezért internetest próbáltam, de nem hozza be a telón
  • REPS0L
    várni kell jobb gps pontosságra. ha a főképernyőn vagy, van felül 4 vagy 5 csík, növekvő sorrendben jobbról balra, arra katt, és ott a második gomb asszem gps-infó, na ott tudod nyomon követni hány műholdat talált, és ha megtalálta a neki elegendőt, majd kiírja, utánna gpsezhecc
  • Balázs2
    Sikerült, 2-3 perc múlva bejött, soha nem használtam gps-t, de úgy csináltátok ti is hogy az "Otthon"-ba megkerestétek ahol laktok, és az a kiindulási pont, címekez meg ahova elszeretnél jutni..
  • Balázs2
    egy random példa

Pacsirtamező utca 4
    Cím
    1034 Budapest 3. Kerület,Magyarország

"Menj" rámegyek majd ezt írja ki: a forgalmi adatok letöltéséhez hozzáférés szükséges a Garmin Online kiszolgálóhoz.Engedélyezed? Ha az igenre megyek jó lesz, ha nem re megyek ezt írja ki: Várakozás jobb GPS pontosságra, van egy csík annak rögtön betölti a 80%-át utána semmi nem történik, és mehetek a mégsére..
  • Balázs2
    nokia 5800 blogon hol lehet kérdezősködni?
  • Balázs2
    nekem csak a belső gps van bepipálva..
  • baca01
    Nem kell hozzá semmiféle net. A belső gps-t használja.
  • Balázs2
    gyerekek, a garmin gp-shez net kell? nem értem na mind1, akkor mi értelem gp-snek ha net kell hozzá? útvol lekéréshez bármikhez csatalkozik a garmn onlinéhoz, ha nincs net akkor fene megette az egészet, vagy ti hogy nyomájtok?Valakinak van internete a telfonján ,nem routeres, hanem simán olyan hogy akár hol tudád használni, az mennyibe kerül?
  • Bmx01
    kijelzőről el lehet tüntetni a pannon feliratot v.hogy ??
  • RS
    Igen, valószínű.