3952
  • playstation9
    Lenne egy krédséem
    hátha vannak itt szakértök:D
    De mitöl van az hogy elidnítok egy game-t és azt ijra ki hogy

The game is supported in landscape mode
    Please switch your phone to landscape mode:D
    ez pl a Spider mannál:D

De pl a Sonicnál azt ijra hogy Nem támogatja a ....
    váltsak landscepe-ra..

Ez msot micsoda?
    thx
  • RS
    Vodánál. Szoftverbe semmit nem nyúltak bele, csak annyi hogy ki van írva hogy Vodafone HU, és olcsóbb is náluk.
  • Rob02
    vennék én ebbe a hónapba de csak ha minden benne van!
    meg még nem tudom hogy a vodánál vagy kártyafüggetlenül boltba vegyem!
    mert vodánál 42e lenne céges mobilként boltba meg 64e!
    szerintetek??
  • playstation9
    mér? nem veszel? sztem elég jo telo... én midnent kaptam hozzá ami itt abban a 1040-es linkben benne van... tv kábel, usb töltö, hedseat... ceruza, söt még egy olyan nokia feliratu müanyag hátlapleszedöt is:D
    21.0-ás szoftverrel..
  • Rob02
    Nah hát az szép! Én ezek miatt is néztem ki ezt a telót
    De így akkor lehet hogy nem veszek ilyet!
    Most van egy SEw950i-m és ilyet akartam venni helyette! Szerintetek mi legyen?
  • playstation9
    Wi-fi eléggé tetszik:D most probáltam életemben elöször ki:D Pizza Hut netére rácsatlakoztam és onnan olvasta a Gamestar Hireket:D
  • Jorus Cbaoth
    szóval nem csak a hangos navigációért kell fizetni,hanem azért is, hogy mutassa a képernyőn,hogy mikor merre?
  • playstation9
    1 kérdésme még.. ha a térképre rámegyek ... betölt.. mutatja is hogy hol vagyok de ha pl elindulok otthonrol akkor is muttaja hogy miylen uctcán megyek éppen végig.. de ösze visza ugrál a kis piros pötty(ami elméletileg engem jelöl):D... az mitöl van?
  • LoDMaSt
    Jaja, akkor nem megy a netre, az a műhold jele :)
  • playstation9
    nagyon jo telo:D csak lenne egy kérdésem hogy ha nem engedem ki a netre a GPS-nél... (mindig megkérdi) akkor is vesz le pénzt? mert jobb felsö sarokban kijelez egy ien kis mühold szerü valamit és mutatja mien az erössége...gondolom az akor ingyenes nem?
  • REPS0L
    vanám
  • LoDMaSt
    A V30.0.011
  • playstation9
    melyik a legfrisebb szoftver? mert a telon aszem 20.x.x vagy 21.x.x van nem tom pontosan...
  • playstation9
    44K-ért nem is volt rosz vétel...
  • LoDMaSt
    Fizetni kell a navigációért, de ingyen mutatja, hogy hol vagy, vagy tervez útvonalat, a kettőt együtt nem. Alapból nemtudom mi van benne, de a nokia maps nevű progival rárakhatsz akárhány térképet.
  • playstation9
    Nha megvettem:D Elég jo:D bár egyet nem értek:D a Nokiának van magyarországon is gyára? mert a dobozra az van ráirva hogy MADE IN HUNGARI:D
  • Jorus Cbaoth
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy a telefon GPS-ében hány ország térképe található meg, illetve ezt lehet e valahogy bővíteni, esetleg többet rárakni.
    Illetve tulajdonosoktól kérdezem, hogy mennyire használható a GPS modul, valamint hang navigációért kell-e plusz pénzt fizetni?
    Köszi előre is :D
  • RS
    Megéri.
  • spy803
    inkább ez
  • playstation9
    Szerintetek megéri a telo? vagy inkább Iphone?
  • playstation9
    De amugy ha elszarodik frissítés közben akkor meg tudják csinálni? ugye nem kell kuka:D
  • playstation9
    Bár mondjuk egyte nem értetem amit most sem értek:D N73-momat amikor firssítetem állandoan ledobta az USB portrol de Flesselte.. ugyna ugy ment a progi.. pedig a telot már nem is láttam a PC-Suit-ban:D
  • HTS s3rg1nh00
    igazából?nekem egy csomószor leállt a gépes frissítés közben,és semmi baja nem volt(ki-bekapcs kellett csak),viszont suliból rendes wifi hálózaton gond nélkül frissítettem...be kéne már menni megint:)
  • playstation9
    Szoftverfrissítésnél mire kell vigyázni? tönkre mehet a telo?
  • spy803
    Nem frissítettem szoftvert, a 21es van rajta.
  • playstation9
    Hali! Tudna valaki adni olyan címet ahol sok progit,kisebb-nagyobb flash\java játékot tudok leszedni ehez az 5800hoz?... THX!
    Meg azt szeretném megkérdezni hogy ha pl találok egy software-t pl Iphone-hoz vagy más érintöképernyös mobilhoz ami java alapu.. akkor azt rá tom tenni az 5800-ra?
  • WuFraZselic
    mivel a Nokia rájött, hogy jóval többet ad a konkurenciánál, és akkor ők kispórolnak a dobozból pár "drága" kelléket. igy több a tiszta nyereség :)

#1043 gyanítom szoftverfrissités után?!
  • spy803
    Megjelent a job felső sarokban egy számláló, ami nem tudom mit számol talán a kézmozdulatom gyorsaságát, vagy a telefon mozgását, nem lényeges. Hogy kell kikapcsolni?

#1037 köszi
    hát most ezt nagyon el*eszték
    én azt nemértem h miért veszik ki?
    azért mert nemhasználják vagy azért mert nincs rá pénz?
  • Doomista
    Ez nekem nem probléma :)
  • HTS s3rg1nh00
    elég gyors?
  • Örm
    Hello!
    Milyen video lejátszót ajánlanátok?
  • Tgdt159
    Nem tudtam kivenni ki írta ezért nevet nem írok de ez az üzenet:
    "igen, egyre kevesebbet. ahol maradt készleten a "régi" kiadásból, ott még találhatsz a dobozban tartalmat...."

Ez a "egyre kevesebbet", pontosan mit takar? mivel kerül kevesebb a dobozába? gyors választ!

THX
  • Doomista
    Ezt ajánlom.
  • spy803
    Megvettem ezt a telót én is, és eddig teljesen megvagyok vele elégedve :)
    Milyen programmal konvertáltok videót? Mert a gyári kicsit nagyra méretezi a videókat. :)
  • sanya911201
    Ez a probléma nálam is megvan!
  • Gyureszka
    te itt most miről beszélsz? -.-'
  • SAFIII
    Hi!!!!
    Nekem olyan problémám van h ha a telót rákötöm a tv-re és úgy nézek filmet, van h a film akadozik
    Ez mitől lehet?
  • WuFraZselic
    igen, egyre kevesebbet. ahol maradt készleten a "régi" kiadásból, ott még találhatsz a dobozban tartalmat. viszont nem ajánlom ezt a telefont, nem is a telefon miatt, a nokia és a nokia supportja miatt. ilyet akartam, 2 hónapja erre készültem, de miután kicsit beleolvastam fórumokba, és hogy milyen nevetséges hibákat nem képes 2-3 szoftververzión keresztül frissiteni a nokia... kiadják a telefont minél előbb, hogy profitot hozzon, és 7-8 hónap mulva kapja meg a frissitést, amivel elkéne kezdeni árulni kb
    Én hónap végén fogok! vagy szeptember elején, nemtudom h alakul de lesz ilyenem...
    És akkor tényleg ugy van h mostmár kevesebb cuccot adnak hozzá, mint alapból a kiadásakor?