Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
üdv ! új mobilt szeretnénk venni,és úgy gondoltam, hogy ez lenne az a mobil ami nekem tökéletes lenne. viszont olvastam,hogy gyári hibásak,meg egyéb ügy...szóval most hogy március közepe van, hogy áll a helyzet ? ha most megvenném,ugye garanciásan, akkor nem kell 1-2 hónap mulva visszaküldenem, hogy ez a baja az,hanem most ha megjönne akkor az már javitott verzió lenne ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

xBobtailx
... hát emberek, eljött az én idõm, holnap megyek Pannonba 😊 Majd jelentkezem, ha problémám van 😛

LoDMaSt
Hackeld a telót, nokiaprogramokon a help a fórumban, vagy a letöltések közt.

@ Hellomarci

angyal2232
látom nemvoltam érthetõ. nekem nem más telefonom van. nekem 5800 am van és rohadtul kezd idegesiteni ez a lejárt tanusitvány

HTS s3rg1nh00
mp4-be kell konvertálni,hogy lejátssza.
(legalábbis mintha nekem az avi nem ment volna)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sziasztok, gondolkodom egy Nokia 5800-án, és annyi kérdésem lenne, hogy az avi és mpeg 4 videókat mennyire kezeli jól?
0ppika
Más telefonnál elég ha átállítod a telefonban a dátumot ...

http://epica.nl

HTS s3rg1nh00
jodánál frissítik,mert saját szoftver van rajta(úgy tudom)...
a tanúsítványra meg van már megoldás,csak most nem tudom fejbõl,hol,nemsoká' úgyis jön okosabb😊

angyal2232
helyesbitek.. vodafones a telefon. megpróbáltam most frissiteni és 10. nemtomm mennyi van rajta de nincs állítólag újabb frissités ^^ szóval valami ötlet a problémámra?😊

angyal2232
Sziasztok tegnap megvásároltam az elsõ nokia 5800 telefonom!(kártyafüggetlenül újonnan) remélem nem kellesz többet vennem!😄 Szóval az lenne a kérdésem hogy ma probáltam játékot tenni rá. (erre a telefonra valót) és azt írja amikor telepiteném fel hogy Lejárt tanúsitvány. Esetleg valami ötlet erre a problémára? ja és még 1 kérdés. mire jó az ha updatelem a telefont?és honnan tudom letölteni a legújabbat?

Hát nem jött össze Ugyanúgy Angol meyelvû a drágám :S
És jól néz ki az az Invisibles shield rajta? Vagy nagyon elüt?
Az Update el kapcsiban rájöttem h. angol a Programom feltehetõleg ezért lett angol szegényke... Most próbázom a Magyar Uploader rel... Hátha...
De mindenképp megnézem azokat a topikokat Köszi 😊
Üdv Retro
LoDMaSt

@ Hellomarci

Saloom
azmiaz? én is most vettem 😊 a tokja borzalom ugyhogy vettem egy zoknit hozzá. az a shield micsoda? 😊) valami jo játékot mondjatok rá nekem 😊)

HTS s3rg1nh00
mennyi volt a szállítási költség?látom a teljes shield 4800...na de mennyiért hozzák ki?😊

Uhh gyerekek mire feloperáltam az Invisibles shield-et... nem túlzok kb. másfél órámba tellett! Csak annak ajálom, aki tényleg szereti a telefonját ! 😊
HTS s3rg1nh00
mondjuk én sem egészen értem,mert frissíteni én sem tudom a telót...kikapcsol,aztán ha visszakapcsolom,nem folytatja...

Hogy sikerült neked ez az update? A legújabb verzió 20.0.0.12 ha jól emlékszem! Nézz szét it:

http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=51&t=37&p=21238&hilit=Magyar+nyelv#p21238

vagy:

http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=51&t=37&p=19864&hilit=Magyar+nyelv#p19864
Sziasztok!
Lol Most Updateltem a telómat a Nokia Software Upploaderel amit kaptam mini DVD-n és így elment a magyar nyelvem... Szóval megérte a dolog...
De legalább 11.0.0.9 el van mostmár...
No mind1 valaki tud vmi megoldást hátha tudok felrakni hozzá magyar nyelvet?
Üdv Retro
asysoft
Ha szolgáltatótól vetted a telefont, sajnos normális, elég lassan engedélyezik a szoftvereket.
Nokia szervizpontban ingyenesen frissítenek (csak a garancialevelet vidd magaddal), de arra számíts, hogy minden, a telefonon tárolt adat el fog veszni.

/*WTF?!*/

LoDMaSt
Szerintem nokiaboltban ingyért megcsinálják neked.

@ Hellomarci

HTS s3rg1nh00
upsz,#348,sry

HTS s3rg1nh00
Beállítások-telefon-hangutasítások😉
egy kérdés:az természetes,hogy én itthon az Istenért sem tudok szoftvert frissíteni a telón?mennyibe fájhat egy frissítés a nokia mintaboltban(ha nem ott vettem)?

Serginho ugyan ott tartunk a felfedezésben!😄

Azt mesélje el nekem egyen szíves valaki, hogy hogyan tudom alkalmazni a hangos tárcsázást, meg a hangvezérlést, mert egyszerûen nem találom, hogy hol vehetem fel a hangomat, hogy pl az esemes írás! kifejezésemre elõhozza a telefon az sms panelt!
LoDMaSt
nincsmit, régi symbianos dolog 😄

@ Hellomarci

HTS s3rg1nh00
tényleg,nem gondoltam h.ennyire elrejtették...köszi😄

LoDMaSt
Üzemmódoknál 😊

@ Hellomarci

HTS s3rg1nh00
láma kérdés,de nem találom a telóban az üzenetek csengését,valaki segítene?köszi:-)

HTS s3rg1nh00
oké,közben másoltam õket a datába,aztán felraktam...más:ez a téma kollekció nincs meg valakinek?nincs kedvem regelni holmi kínai oldalakra,rohaggyanak' meg...

LoDMaSt
Telepítsd fel õket!

@ Hellomarci

HTS s3rg1nh00
köszi,egy kérdésem viszont lenne:a témákat hová másoljam?

LoDMaSt
Grat hozzá 😄

@ Hellomarci

HTS s3rg1nh00
megjött...féltem h.túl sokat várok tõle,de eddig tökéletesen megfelel<#finom><#szeret>

Értem!
kösz a segitséget.

PS3 Slim 250 PC

asysoft
5310 adatai:
Maximum Heap Size 2 MB
Maximum JAR Size 1 MB
Tehát ez azt jelenti, h egy alkalmazás (osztálydefiníciókat leszámítva) maximum 2 MB-nyi objektumot tud létrehozni egyszerre. Lehet, hogy egy 6kbyteos alkalmazás igényel magának ennyit, és az is, hogy egy megás lazán elfér ezen. Minden az alkalmazástól függ...

/*WTF?!*/

Nem értem a kérdésedet.
Bizonyos Ram(heap)2mb a telefon memória az 30mb körül van, de van memória kártyám is a telefonba ami viszont 2gb. egyáltalán nincs tele se a telefon memóriája se pedig a memória kártya. bõven van rajtuk még hely, több mint a 3/4-e... A Ram(heap) viszont alapbol 2mb ezen a telefonon (5310)

PS3 Slim 250 PC

LoDMaSt
A RAM-ba tölti be a játékot a teló, remélem, jól mondom, azokat a fileokat, amik a játék közben kellenek, ez lehet, hogy egy egyszerûbb játéknál pár kb, máshol meg lehet, hogy mb ok. Biztos, hogy RAM od már csak 2mb? Mennyi van eredetileg?

@ Hellomarci

Thx!
Bár nem igazán találtam meg a megoldást, de olvasgattam külföldi fórumokat ahol azt írták erre/hasonló problémára hogy hiába van a telefonban pl. 2gb-os memória kártya, meg hiába pl. 30mb-os a telefon alapmemóriája, mégis a telefon rendelkezik bizonyos RAM(Heap)el.
Ami az én esetemben(5310) 2Mb. ha jól tudom ezt a memóriát használja a telefon kül programok futtatására. Viszont ami érdekes: volt olyan játék ami jóval 1mb fölött volt és az vígan fut a telefonon, a másik viszont "out of memory error" hibával kidob..... NEM értem:S

PS3 Slim 250 PC

LoDMaSt
Ezt olvastad, itt hátha segítenek, vagy már le is van írva esetleg.
http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=53&t=212

@ Hellomarci

Hi!
nokia 5310 telefonom van, segitségeteket szeretném kérni mert a másik topikban nem válaszoltak multkor se és itt nagyobb a forgalom😊
Néhány java játéknál a következõt írja ki a telefonom: application error, out of memory error. Ez miért van? mi erre a megoldás? olvasgattam más fórumokat és ezt a progit írták hogy ez segít rajta: binPDA (SECMAN) or DRAKKARIOUS, De nem tudom hogy ez pontosan micsoda és mennyire biztonságos:S
Válaszotokat elõre is köszönöm!

PS3 Slim 250 PC

LoDMaSt
Progik a nokiaprogramok.hu -n vannak, ipmart.com fórumán van külön rovatja az s60v5 nek, játékok http://5800.blog.hu/ -n, meg még a symbian-freak.com -on vannak progik a letöltéseknél, vagy a fórumban.

Hátterek a #262 ben van néhány.

@ Hellomarci

Mikor vetted?Vagy mikor gyártották?Úgy tudom a februáriaknál már nincs ez a hiba!
Sziasztok!

Akit érdekel annak szívesen válaszolok bármilyen kérdésére a telefonnal kapcsolatban!

Legyetek szívesek írjatok olyan oldalakat, ahol mindenféle hasznos programot találhatok ehhez a csodához 😊

KeKKSZike
Jó neked... Én múlt hét pénteken vittem be a Nokia botba, pedig addig semmi baja nem volt. 😞 Addig...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Én októberben fedeztem fel a telefont a neten! Január 15-én meg is vettem (nem bírtam tovább várni)! Nem is bánom mert a T-Mobilnál ha jól tudom csak kékben van és az nem nyerte el a tetszésem!
A lényeg amiért most ideirtam,hogy nekem eddig semmiféle hangszoró problémám nincs,minden tökéletesen mûködik!Szerencsére! Nagyon megvagyok elégedve a telefonnal!!!
Én is 😊 úúú pár óra és itt van!! ÚÚÚÚ😄
HTS s3rg1nh00
én már megrendeltem neten:-)

Köszönöm szépen a válaszokat! 😊
Hétfõn felhívom azt a boltot, amit oppika írt, és még aznap szerintem meg is veszem. Ha valakinek bármilyen kérdése van az mondja, és akkor megkérdezem a boltban.
Jah szerintetek érdemes várni mégy egy kicsit? Úgy olvastam, hogy a februártól gyártott nokiákban már normális a hangszóró....

asysoft
Kézírás-felismerésnél a kis- és nagybetûket külön lehet betanítani, ám pl SMS-írás közben hiába írok A-t, akkor is a-nak fogja venni. Mondjuk ez nem gond abból a szempontból, hogy én nem tudok kis nyomtatott betûket írni, viszont valami gesture lehetne a nagybetûre váltáshoz (eddig hiába próbálgattam a korábban megszokottakat, nem jött be) -azt hiszem este szétnézek a neten.

/*WTF?!*/

LoDMaSt
Onuris: A szervezõ ugyanaz, mint a többi nokiában (ha a naptárra gondolsz).

asysoft: Kézírásfelismerést beis lehet tanítani valahol, ott próbáltad?

@ Hellomarci