3952
  • Balázs2
    Valaki írna nsuról meg otáról?Tulajdonképen micsoda, hol tudom letölteni a telóra?
  • Balázs2
    ha nokia software updatelnél frissítettem, mért nincs rajta az új filmware? most a telón v 21.0.025, 01-04-09 szovtververzió dátuma, látom hogy van új, pc suiten keresztül mégsem frissitette..
  • Bmx01
    nics semmi jó játék erre a telóra ? :(
  • Balázs2
    Mért van az hogyha a telón netezek és rámegyek videóre, nem játsza le, csak egy fura jel v jön be az elindításra, gondolom kell hozzá valami progi, de milyen?
  • HTS s3rg1nh00
    bedugod az usb-be,médiaátvitel,feljön az ablak,mappa megnyitása,memory card,hangok,digital és ctrl+c ctrl+v
  • fejbefejsze
    Sziasztok!

Nekem abban kellene segítség ,hogy hogyan tudok zenéket EGYESZERÜEN a telefonra tenni.

Nem mindent szinkronizálni.

Pl ha van egy Könyvtáram amiben wan 2 album s csak ezt szeretném a telefonra tenni.Persze ugy hogy a mappában lévő képet megjelenítse amikor elindítom a lejátszást.

Köszke.
  • Tgdt159
    Segítséget kérnék szignózásba!
    Az opda honlap nem jó, szünetel ez a szolgáltatásuk (a cer file-os). PLEASE!!!!
  • GX25
    Köszi.
  • HTS s3rg1nh00
    *#0000#
  • GX25
    Azt hol/hogy tudom megnézni, hogy hányas szoftver van a telefonon?
  • playstation9
    Mi az aszignozás? mert én sojk értelmét nem látom... eddig minden progi metn amit feltettem...kop...kop:D
  • GX25
    Köszi.

Még annyit, hogy ezt a szignózást másképp nem lehet megcsinálni, csak ha megadom a neten az IMEI számomat? Nincs rá valami program?
  • playstation9
    nekem elsöre ment csak lassan.. kb 10 perc.. utána kb 3-4 perc mulva talál müholdat.. lehet hogy csak szerencsém van:D
  • GX25
    Köszi szépen. Megpróbálom. És csak első próbálkozásra keres ilyen sokáig. Aztán ha kilépek és legközelebb elindítom, már hamar megtalálja?
  • playstation9
    CS! Látom megvetted:D itt egy link ami pontosan leirja hogy ted fel...
    De akadni fog... nem tom mért de nállam akad...

Garmin telepítés

Ha keresgélsz az oldalon akkor magyar hangot is találasz söt magyar térképet is ... de sokat kell várni mig talál egy müholdat elöször.. ugyhogy nem kell megilyedni ha véletlenül nem a magyarország térképe jelenik meg elösször...
    Nekem kb 10 percig tartott mig talált egy müholdat.. utána már be is álította a térképet...
  • GX25
    Sziasztok!

Felraktam az 5800-m ra a Garmin-t, rámegyek a térképre de vagy 1 perce csak azt írja ki hogy műholdak keresése. De nem jelenít meg térképet. Alul kicsibe kiírja, hogy no maps.

Csak a Garmin 5.00.50-t raktam fel. Ebbe alapból nincsenek térképek, nekem kell rárakni a Magyarország térképet? És ha igen azt hogyan?

Légyszi segítsetek.
  • playstation9
    Memkarira hogy kell felpakolni game-ket? mert én mindig rányomok arra hogy amemkarira tegye .. de nem tom hogy arra teszi-e mert a sima telomemoria megy lejebb:D de viszont a alkalmazok kezelésénél ahol le lehet törölni a progikat ott egy memoria kártya embléma van a game melett...
    De ha visszanézem a memkary mappaszerkezetét akkor semmien game filelokat nem látok rajta:D
    De még a sima telomemoria mappaszerkezetében sem:D de a progi\game megy...
  • playstation9
    scoptelnél
  • playstation9
    3 napja:D Söt én Made in Hungary-t kaptam:D
  • GX25
    Mostanában vetted?
  • playstation9
    Én kaptam hozzá ebböl :5800

Mini USB kábelt, Tv-out Kábelt,Remote Controll,Spare Stylus(Ceruza)Headset,töltö,Desk Stand DT29,az a Lanyard vagy mi:D
    Tokot viszont nem adtak:D
  • GX25
    Letudnátok írni, hogy pontosan mik hozzá a gyári tartozékok?
    Mert úgy hallottam, hogy "megritkították" a doboz tartalmát.
  • spy803
    Igen, és uyganúgy kell törölni mint a PC-n.
  • playstation9
    Van valami megoldás arra hogy ha pl megfagy a game \program .. akkor hogy kell teljesen bezárni? ujrindítás nélkül? mert ha megynomom a Bezárás gombot akkor ugy látszik mintha bezárodna de mikor hoszan lenyomom a középsö gombot akkor megjleneik egy "tálca " szerüség:D és ott jelzi hogy fut a progi... az N73-mnál meg tudtam oldani mert ott rámentem aprogira utána beállítások\bezárás... de itt nem tok mert ahogy rákattintok rögtön viszalép a programba...
  • REPS0L
    nám
  • playstation9
    Wi-Fivel látogatott oldalakat tárolja a telo? vagyis az idéglenes filelokat? amik helyet foglalnak? ugy mint a PC?
  • REPS0L
    szintén
  • kicsikenny
    Sziasztok! 2 hete vásárolt kártyafüggetlen Nokia 5800 XpressMusic telefonom tartozékokkal (töltő, headset, adatkábel) + 2 GB-os SD kártyára telepített gyári GPS navigációs rendszerrel (!!!) eladó. Wifi internetelérhetőség, GPS, 3.2 megapixel kamera. Abszolút sérülésmentes, kifogástalan külső, könnyen kezelhető menü, gyors alkalmazások és internet. (de sajnos nem az én felhasználói igényeimhez tervezték) Írj vagy hívj, ha érdekel: [email protected], 30-367-1411
  • RS
    Semmilyet :D
  • playstation9
    Az a szignozás mire jo? halottam hogy az valami hack.. de nélküle mik nem mennek?
  • HTS s3rg1nh00
    fóliás témához:hát,nekem vagy 2 hónapig rajta volt a gyári,aztán leszedtem és lám,már láttam a kijelzőt
    egyébként meg a hozzá adott tokban cipelem balra-jobbra,és nekem még nem karcolódott úgy a kijelző sosem,hogy ne lehetett volna letörölni 2 mozdulattal-ugyanez elmondható a külső pereméről is ami körbefut a kijelzőn:)
    (azért írom így,mert van akinek már itt karcosodott..hát nekem még egy rendes gitárpengetővel-ami megjegyzem,élesebb,mint ami a telóhoz van-sem lett semmi baja,mondjuk elég finom voltam:))
  • GX25
    Ti milyen kijelzővédő fóliát használtok?

Melyiket ajánljátok? Olyan kellene ami nem olyan gagyi, de nem is olyan drága.
  • misterkrisz
    nem kell törödni.
  • playstation9
    Érdemes témákat feltenni a telora? vagy lassítják ezek a grafikus témák?
    Mondjuk probáltam felteni témát amit 5800-ás Blog oldalrol töltöem le de kirja hogy nem kompatibilis a készülékkel biztos folytatni kivánja?
    IGEN---NEM... Ezzel kell törödni? vagy nem?
  • playstation9
    ti a gyári képernyövédö foliát használjátok? mert engem eléggé idegesít:D
  • playstation9
    thx.. FAX.. megy:D
  • Rob02
    oks köszi!
  • misterkrisz
    "Szoftverbe semmit nem nyúltak bele, csak annyi hogy ki van írva hogy Vodafone HU, és olcsóbb is náluk."
  • Rob02
    De ugye nem ratyi vodás a menü?
  • Rob02
    lehet hogy hülyeség de szerintem csak borítsd az oldalára a telót!