3952
  • RS
    Kösz az infót, bár én nem nagyon merem feltelepíteni, nehogy valami gond legyen :D
  • tenkenorman
    mégegyszer kérdezem. miért nem frissít a telóm? v21.0.025 van most fent de amikor frissítem letölti, és a fehér képernyőnél nem tölt a csík, hanem átvált erre: újraindítás. újraindítás után pedig az az üzenet fogad hogy a telefon nem let frissítve mert nem kompatibilis a frissítés a telefonnal.
    választ előre is köszi.
  • tenkenorman
    a navigáció része teljesen ingyenes. de mint rs is mondta vannak extra tartalmak, pl dugók, stb amit netkapcsolattal tudsz megnézni.
  • jordylee
    Eladó egy független Nokia 5800 XM telefon gyári garanciával, minden tartozékával,hibátlan állaptban.
    Kérésre képet küldök.

[email protected]
  • spy803
    Belehet állítani, hogy mindig fellépjen a netre a dugók ellenörzésére, vagy rákérdezzen, de teljesen ki is lehet kapcsolni.
  • RS
    Sziasztok!
    Ha a GARMIN navigációt rárakom a telefonra, akkor kerül-e valami pénzbe a használata, gonoldok itt az autóban lévő használatra.
    És akinek rajta van mi a tapasztalata?
    Köszi a választ!
  • HTS s3rg1nh00
    most megnéztem és csak ékezetesnél van ilyen.
  • reddy887
    HI mindenkinek!
    Az 5800-mban nem tudok a telefonkönyvben minden nevet elérni. Ha elkezdem begépelni a nevek betűit, vannak olyan nevek, amiknek a következő betűjét nem ajánlja fel. Ált. ékezetes betűkkel rendelkezőknél van ez így.

Rajtam kívül más is tapasztalta ezt? Van rá esély, hogy egy későbbi szoftververzióban kijavítják ezt a hibát?

Köszönöm a választ,PR
  • baca01
    Nagyon szép állapotban volt a telefon, szó szerint karcmentes, mint az új dobozos, mivel mindig tokban hordtam, szóval nem járt rosszul vele. Ráadásul rendes voltam, csináltam egy hard resetet, és a memóriakártyára felmásoltam neki a szignófájlokat, hogy ne kelljen vele pöcsörésznie + raktam még rá pár új progit... :P
  • REPS0L
    az nemsemmi ;)
    én kb annyiért vettem a függetlent azthiszem :D
  • baca01
    58-ért adtam el.
  • REPS0L
    függően mennyibe? :o
  • baca01
    Ma délelőtt elkelt a készülék, úgyhogy már nem aktuális.
  • rialto
    helo! nekem olyan problémám lenne, hogy ha összekötöm a telefont a géppel, ugyan felismerik 1mást, és müködik is rendesen a dolog, viszont az ora mellett jobb alul nincs kint az a kis ikon ami kéne az eszköz eltávolitásához. igy álltalában csak fogom és kihuzom a telefont. az oprendszerben lehet a baj vagy a telefonban? és tönkremehet ettöl a telefon? elöre is köszi
  • tenkenorman
    nokia honlapjárol pedig ha bírom a kódot azt írja hogy a jelenlegi a legújabb verzsön.
  • tenkenorman
    nah frissítettem de ujraindulás után azt mondja nem kompatibilis.
  • tenkenorman
    firmware frissítés szabályos? nem garivesztős? veszélyes?
  • baca01
    Elfelejtettem írni, hogy pannonos a telefon.
  • baca01
    Eladom fél éves karcmentes, végig tokban hordott készülékem.
    Megvan hozzá az összes tartozék (ehhez még volt minden, nem a csonkított kiadás): 8gb memóriakártya, állvány, usb kábel, tv kábel, pengető, tok, töltő, headset.
    A készülék hibátlanul működik, még van rá MÁSFÉL ÉV GARANCIA.
    A memóriakártyára sok program van feltelepítve, pl. Garmin navigáció TELJES EURÓPA terképpel!
    Eladás oka: szeretem váltogatni a készülékeimet bizonyos időközönként, mert megunom őket, ez amolyan hobbiféleség.
    A mellékelt képeken is látszik, hogy hibátlan állapotban van, mintha új lenne.
    Csere érdekelhet: érintőkijelzős telefonra, főként samsung omnia, vagy iphone!
    Személyes átvételre Budapesten, illetve Vácon kerülhet sor.
    Érdeklődni lehet privátban.
  • HTS s3rg1nh00
    -igen az alapcsomagból gyárilag kivettek 1 rakat cuccot
    -passzolom,biztos van 1-2 okos dolog az 5800.blog.hu-n,vagy a nokiaprogramok.hu-n
    -igen,nagyon ajánlott frissíteni(régebben 1 csomószor fagyott ki ez a szar,nekem még néha a 21-essel is csinálja...kéne már az új szoft,de nincs kedvem hozzá bemenni a régi sulimba-mivel a nokia pc suite-tal egyszerűen nem lehet...kikapcsolás után nem folytatja...pedig amikor leszedem telóval wifiről,akkor igen.WTF?
  • Máté94
    Nem.Olvass vissza.Ez ilyen most már!
  • bandilla
    Új versenyző vagyok, kérdeznék néhányat:

-Egy hete vettem az 5800-ast egy multinál. A dobozban nem volt tv kábel, tok, pótceruza, kis állvány. Utólag a Nokia honlapján láttam, hogy mi tartozna hozzá. Visszamenjek, vagy szomorkodjak? A szoftvere 21-el kezdődik. Ez a széria már ilyen szerény, vagy az csak az eladóra gyanakodjak? A dobozban még egy tartozéklista sem volt... Ti találtatok ilyet?

-Az órát hogyan lehet egy szebbre cserélni a képernyőn?

-A szoftver frissítés a fagyásokat megoldja? (Egyszer sunyin ki is kapcsolt a készülék.)
  • fejbefejsze

Nahh szóval a megoldás tisztelt nagyérdeműűű.

Nokia Music program.

El kell szépen indítani, létre kell benne hozni egy play list et.
    Bele kell húúúúzni a fileokat az intéézőőbőő, s a zeneszámok tulajdonságainál minden muzsikához más képet lehet társítani.

Az csak hab a tortán hogy amilyen sorrendbe rakom a számokat úgy másolja őket a telóra.

A másolás egyszerűű. Csak jobb katt a play list en és b@sszad a telóra menüpont kiválasztása.

enjoy.
  • tenkenorman
    kéne...
  • Máté94
    Szoftver kellene frissíteni:)
  • GX25
    Köszönöm
  • tenkenorman
    Nah megvan a telefon. A makróképeken amiket csináltak róla nagyon kidobja a hibákat. de élőben szerintem gyönyörű.kicsit sokallom a csatik számát de talán még az belefér. tokot nem kaptam. viszont 8giugás memó, gitárpengető vagy mi. 2db stylus, tvkábel, töltő(tengerentúli átalakítóval) egy kis gondom van vele amit szerintem csak én nem értek. mégpedig hoy picit fagy.
  • spy803
    CP-358
  • GX25
    A Nokia boltba én is néztem de nem volt.
    Ennek a bőrtoknak le tudnád írni a számát? Utána néznék.

Köszi.
  • spy803
    Nokia márkaboltban. Bár mikor én vettem volna éppen nem volt, de a csajszi adott helyette egy bőrtokot ami szintén becsúztathatós, 4500ftot kért érte és nagyon jó minőségű a tok.
  • HTS s3rg1nh00
    én is voltam vele így,beraktam 1 mappát,volt benne playlist meg borító,és 1 számhoz kirakta a képet,a többihez nem...szal keresd meg a lejtszóban a számot,de ne játszd le,csak opciók-albumborító és itt ki tudod tallózni:)
  • GX25
    Olyan tokot amit a kezdetben adtak hozzá, hol lehet venni? Vagy Ti milyen tokot ajánlatok hozzá?
  • fejbefejsze

na ez eddig tiszta , így is tettem de csak a file kezelő látja a média player NEM. 8)

Ekkor trükköztem és play listával emeltem be a file okat.
    Na ez már működik igaz szanaszét dobálja a file okat id tag szerint.

Wiszont a KÉP NEM jelenik meg azt NEM asszociálja.

Any ötlet?
  • HTS s3rg1nh00
    elvileg ja,már nem adnak,csak ha valahol nagyon régen maradt készlet van,akkor jár hozzá minden,amivel elkezdték árulni.
  • Máté94
    Olvass vissza,hogy mi nincs ma már benne:)
  • tenkenorman
    akkor a tokot... valamiért a telefonban bőrtokot mondott az ipse és rámragadt:D
  • HTS s3rg1nh00
    bőrtokot eddig sem adtak hozzá,csak egy műanyagot,amibe be lehet csúsztatni.tudtommal a kártyát meg nem vették ki.
  • tenkenorman
    hali. igaz hogy nem adnak hozzá bőrtokot? most akarok vásárolni. ha a 8 gigás kártyát nem kapom meg beszólok az tuti.
  • baca01
    Az NSU (Nokia Software Updater) a Nokia PC Suite része, ezzel a programmal a PC-ről tudod interneten keresztül frissíteni a telefon szoftverét, a FOTA-s frissítéshez pedig nem kell PC, mivel közvetlen a telefonról tudod frissíteni a szoftvert, ha van wifi, vaqy mobilnet.
  • GX25
    Ti honnan szoktatok leszedni játékokat?