Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
itt letölthetõ
szerintem meg mindenki ráckokult erre a mobilra,napok óta csak ezzel van el.
szóval berakom ugye a kis cd-t,elõjön egy nokia menü,fain zenével...nem tudja valaki mi ennek a számnak a neve ? nagyon tetszik...mobilon néztem,meg cd-nek a könyvtáraiban, de nem találtam.
azért tök fain hogy mindent adtak hozzá...headsettõl kezdve tok...nem kell semmit venni külön...+1 char
viszlát iphone.
😄
This happens, when the unstopable force meets, the unbreakable wall 😊
"mindkettõ telefon jó a maga nemében, mindenki válasszon a pénztárcájának és ízlésének megfelelõen."
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
@ Hellomarci
már alig várom hogy 1 napot elbasszak azzal hogy kiismerem az egész mobilt 😄
Engem az érdekelne, hogy zenelejátszóban a zenébe lehet-e "érintéssel" tekerni (igen, mint az iphone-ban), vagy csak gombokkal?
5310em van és elég kellemetlen amikor egy 2 órás mixbõl mondjuk a közepétõl szeretném hallgatni, hazaérek mire odatekerem.
Ár/érték arányban jelenleg tényleg jobb kicsit az 5800, de ezt csak a szoftveres tudásának köszönheti. Volt már mindkettõ a kezemben, és az a véleményem hogy az 5800 nem hiába olcsóbb: érezni az anyagok minõségén, és a kijelzõje sem olyan pontos mint az iPhoné (próbálj meg netezni a két telefonon, nagy a különbség az iPhone javára).
Szóval anyagminõségben, összeszereltségben, kijelzõben az iPhone jobb, minõségibb. Ezzel gyakorlatilag meg is lenne magyarázva hogy miért drágább, ha annyit tudna szoftveresen mint az 5800, de jelenleg nem tud annyit. Szóval igen, elismerem hogy jelenleg picit jobb az ár/érték aránya az 5800-nak, de ugye június elején jön az _ingyenes_ upgrade ami ezen változtat (és a jelenlegi iphoneokra is fel lehet majd tenni).
A konklúziom az lesz, hogy mindkettõ telefon jó a maga nemében, mindenki válasszon a pénztárcájának és ízlésének megfelelõen.
Csak lááátnám már az új iPhone-t ahogy mindent ver az 5800-on😊 Szavamra, ha így lesz, cserélek.
Egy idõben én is HC iPhone fan voltam, de azért az ár-érték arány pöppet jobb a nokia 5800-nál, ezt el kell ismerd 😉
Ha elsõ érintésre úgy érzed, hogy hiányzik valami a telefonból, akkor rakd fel az ivs-t és úgy egészet alkot. Nem reklámozom, nem próbáltam másik védõfóliát, de errõl ez a véleményem ^^
Ha független telefont vesztek, akkor azt otthonról is lehet frissíteni az OVI suit segítségével 😊 Jó hülye neve van 😄 de elég használható!
Ha kérdésetek van szívesen segítek 😊
#403:Any Video Converter.ingyenes,és egész jól végzi a dolgát,bár néha csúszik pár másodpercet a hang elõre-hátra,legalábbis a másfél-2 órás filmeknél😄!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D