3952
  • bpeti72
    Nem tom nekem simán bír 4-5 napot. A szignózást azt én sem tudom.
  • Doomista
    És mi a különbség a kettő között ? Vagyis a 3G és GSM vagy UMTS között...úgy látom hogy ha a "kettős módra" van beállitva, akkor UMTS és a GSM megy együtt...hátránya van e ha 3G helyett GSM-re állitom ? Azt én is hallottam, hogy ha nem a 3G megy, akkor tovább birja az akksi.
  • REPS0L
    akkor sem szokás kiírni, az előzőt meg éncsináltam, na puff.
    főleg nem majdnem akkora betűkkel mint maga a cím :D
  • tenkenorman
    mind1. felejtős. nem rakjuk ki. csináljon más.
    A másik meg hogy voltam ma a nokiába és közölték hogy nem nyúlnak a telómhoz mert maláj:D. lementem a használt mobiloshoz a plázába vettem egy új gyári tokot, és mondta a srác hogy majd ő megcsinálja :P
  • tenkenorman
    akkro menj a moderátortopikba és nézd meg hogy muiért nem rakják ki.
  • LoDMaSt
    Mert ő csinálta
    Énsem :)
  • REPS0L
    1. bannerbe minek írod be a neved
    2. nemhiszem hogy a méret miatt nem teszik be.
  • tenkenorman
    ez mi lehet? nem akar nekem összejönni nem találom a menüket.

After this configuration, the speed of your menu will be very much faster.

(Place the current date in the phone on the 01.05.2005.)
    The first two tasks must be created. This is done with the following menu:
    >Options
    >New entry
    >Task

Create the following two tasks in the following order:

1.Task

*Subject: Speed
    * Due Date: 04.08.2005
    *Priority: High

2.Task

*Subject: Qoukie
    *Due Date: 04.08.2005
    *Priority: Low

Confirm with OK both tasks.The calendar does not close before!

Choose now the task of view on the following menu:

*Options
    *Task view

Set Speed first, followed by Qoukie menu is done:

*Options
    *Done

Under this approach, you can close the calendar and the current date back correctly.

From now should speed the navigation menu significantly increase. Also, the gallery should now be a performance boost get.

After a reboot or reset the phone, the effect is lost.After the switch, everything has to be repeated

*This is for all s60 Devices.
  • spy803
    Beállítások->kapcsolatok->Hálózat->Hálózatmód->GSM
    De ha a főképernyőn az akkutöltés mellé érintesz, majd a jobbra balra nyílra akkor is eljutsz a kapcsolatokba. :)
  • devilk
    Az egyik fórumon olvastam, hogy nagyban meríti az akksit. Vagy téves az információm?

Úgy mindenre, hogy mire érdemes figyelni, mit érdemes beállítani, meg pontosan, hogy van ez a szignózás...stb. Ez az első Symbian-os telefonom.
  • bpeti72
    Miért akarod kikapcsolni? Mond mire vagy kíváncsi?
  • devilk
    Köszönöm szépen!

A 3G hálózatot hol lehet kikapcsolni?
    Még kezdő vagyok a témában, ugyanis 1 napja van ilyen telóm:D MIt érdemes tudni, mire kell figyelni...stb?
    Köszike és bocs ha OFF vagyok
  • Doomista
    http://5800.blog.hu/2009/02/15/filmek_videok_konvertalasa_5800_ra
  • devilk
    SZiasztok!
    Melyik az a progi amivel tudok videót konvertálni erre a telóra és milyen formátum? Köszönöm!
  • tenkenorman
    nem jó a méret azért nem akarják. csináltam egy ilyet:
  • Máté94
    Én jártam már így:)
  • REPS0L
    már mióta csináltam, csak basszák berakni, ha gondolod intézkedj hogy dobják be bannernak!
  • REPS0L
    garanciálisan, kaptam egy beszerelt fóliás érintőt 1 óra alatt, kicsit túlozol srác.
  • tenkenorman
    igen szerintem va. nekem több lítumos aksim egy két hét után sokkal jobban bírta mint első pár napban. és a nokiámnál is ezt kezdem észrevenni.
    Van valami hír patchek-ről? a másik meg hogy nem kell egy banner?
  • HTS s3rg1nh00
    nekem nem volt bejáratós időszak,vagyis valahol olvastam h.nem kell hozzá,mondjuk 1,5 óra alatt az enyém simán feltöltődik.
  • ZeemanX
    Az 1-2 napot arra értettem, hogy meddig bírja, jelenleg, így újonnan. Ezért kérdeztem a "bejáratós" időszakot. :-)
  • LoDMaSt
    -ot szeretnék, 2 nap max, de akkor egésznap nyomogatom.
  • ZeemanX
    Hmm.
    Van ezeknek a litium akksiknak valami "kezdeti", "bejáratós" időszaka esetleg? Asszem én 1-2 napot mondanék... :-S
    No és ugye ezekkel a litium akksikkal már nincs ez a "jujjujj, első töltésnél hatezer órát tölteni, aztán kiütni, aztán megint ötezer órát" stb. vacakolás?
  • HTS s3rg1nh00
    2-3 nap.
  • ZeemanX
    Szasztok!

XM tulajok! Nektek mennyi ideig bírja az akksi, mondjuk "intenzívebb" használat során??
  • Máté94
    + 1 hét mert felküldik a gyárba ha ott nem tudják javítani ami kétlek akkor megy finnbe és utána vissza:)
  • Máté94
    20eft lesz:D
  • REPS0L
    kinetik scrollt akarok a kurva életbe már :(
    amúgy az érintőm alja behalt, azt is vihetem szervízbe, hurrá.
  • baca01
    Nekem ilyenem volt, kb 1 hónapja váltottam Samsung Omniára.
    Wifije jó, a gps sem rossz, de igo-t sajna nem lehet rá tenni. Van rá több navigációs program is, pl.: garmin mobile xt, vagy ndrive, de egyik sem ér az igo poros nyomába sem sajna.
    Egyébként nem rossz kis telefon, csak már beleuntam a nokiába.
    Nem bántam meg a cserét, de ettől függetlenül ha viszonylag olcsó touchos telefont akarsz, akkor tudom ajánlani! :)
  • akyyy
    ezt a telefgont néztem ki, érdekelne menniyre jó a wifije, gps-e (mit lehet rá tenni, igot lehet? vagy valami ingeyneset?:P)

illetve milyen árba lehet most venni és hol?
  • LoDMaSt
    Tényleg csak 4-et lehet.
    A galériában asszem időrendbe rakja a képeket, azon belül nem tudsz mappákat rakni.

Am asszem mind2 gondra vannak alternatív programok.
  • ZeemanX
    Hali,

két dolgot kérdeznék; csak én lámázok vagy tényleg nem lehet 4-nél több hivatkozást beállítani fentre? Merezígygáz...
    Másik: a kártyára könyvtárakba osztva másoltam át képeket (ami ugye elég logikus...), viszont a képnézegetővel kis thumbnail-eket mutat egybeömlesztve minden egyéb szarral (video, krixkrax file, stb.). Ezen lehet valamit berhelni? (A file-kezelővel meg nem lehet thumbnail-es módban nézni a folder-eket, vagy csak ezt sem tudom átállítani...?)

Legfrissebb fw.

Segítséget előre is köszi.
  • tenkenorman
    az akkor szervíz. nekem is halt meg így a telóm.
  • fekinho
    sziasztok
    segitségre volna szükségem..softweart frissitettem az N73-on, ez meg is történt, és amikor a biztonsági mentést vissza akartam menteni a telemre..az adatkábel kimozdult...és azota nem használhato a telem..csak a nokia felirat láthato rajta(nem reagál,kikapcsolásra sem)..mi ilyenkor a teendö..valaki tud valami okosat ajánlani???
  • tenkenorman
    Augment Reality progit keresek 5800-ra. Segítséget megköszönném.
  • RS
    Na hát felraktam, nagyon jó, műholdakat is egyből talál, érdemes volt felrakni ;)
  • RS
    Meggyőztetek, holnap felrakom :)
  • HTS s3rg1nh00
    most komolyan...2 órája szopok a nokia maps-al,gondoltam frissítek térképet...aha igen,ahhoz kell nokia maps 3.
    ahhoz viszont NEM lehet feltenni magyar térképet
    *upd:de...most valamiért sikerült...miután bosznia-hercegovina térkép 2x volt fent európai index-szel,most épp utóbbi nem akar felmenni...rejtély miért írja hogy nincs elég hely,hiszen majdnem 2 gigát szabadítottam fel a nyomi 50 megás térképnek...
  • asysoft
    Vidd el szervizbe, nekem anno 1 óra alatt felrakták Westendben. Amúgy új szoftverfrissítés óta idióta a telefonom (igen, hardreset megvolt), például azóta csak a 3-4. ébresztési időpontnál kezd el szólni, de akkor az arcomba vágja az elmaradt riasztásokat is...
  • spy803
    Ne aggódj, nem lesz gond. Csak a GPS beállításoknál is vedd ki azt hogy a netre felnézzen. :)